2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

dogumun yarim saati bile bence kolay degil bilirim bende kizimda her üc saate bir gögsümü veriyordum kafam yere yakin kaldiramyiordum cok zor uykunun bazen okadar tatli aninda emmesinin bitmesini beklemek birde geceleri benim kizim daha uzun emiyordu allah tekrar kolaylik versin

benim kızımda çok uyanıyo geceleri gündüzde çok az uyuyo kuş uykusu gibi çıt çıksa uyanıyo.benim üçüde sezeryan .diğerleride böyleydi parmak ucuyla dolanırdım nerdeyse ses olmasın die.çok zor ama napalım gece her uyanmasında saate bakıyorum ne kadar uyudu die.diş mişde yok görünürde ondanda huysuz çok kaşınıyo diş etleri.bide burun akıntısıda geçmedi huysuzmu huysuz iice.

çok saol lara.benim hamileliğimde doğumumda çok zordu.bir de ben hamilelikten öncede sabah 06:30 olunca kalkardım haftasonu bile.alışkanlıktı.herhalde dediğin gibi bunlar etkiledi bizimkini.hamileyken sabah işe gitmeden yatakta yatıp onun hareketlerini hissedeyim diye reçel yer uyandırırdım.şimdi bıraksalar tüm gün uyuyabilirim.kaç gecedir deniyorum mama vermeden atlatalım geceyi diye ama bir türlü başaramadım.yapacak birşey yok sanırım.uykusuz gecelere devam..

kızlar oğluşuma iki gündür yazlık kısa kolluları giydirmeye başladık.çok sıcak havalar.öyle tatlı oldu ki yazlıklarla.ama özellikle sırtında benek benek kızarıklıklar var.ara ara çıkıyor sonra kayboluyor.geçen ay dr gösterdiğimde temas alerjisi olabilir önemli değil demişti.ama bütün kıyafetlerini zaten ütüsüz giydirmiyorum.terleyince üşütmesin diye uyuyacağı zaman sırtına penye bezler yapmıştım ondan koyuyorum.acaba onlardan mı oluyor.ama onu koymasam da her uyandığında üst değiştirmek gerekir onda da hasta olma riski daha çok.siz nasıl hallediyorsunuz? böyle kızarıklıklar yaşayan var mı acaba? sıcaklar iyice bastırdı nasıl baş edicem..:44:

cok sakınma canım sakınan göze çöp batar misali gerci sakınmadan da durulmuyo ama ben cok ozel seyler yapmamaya calısıyorum sukur bı sorunda yok ter bezı gıbı seylerde kullanmadım ama tabıkı her cocuk farklıdır ve her anne cocugunun nasıl rahat edecegını bılır sen nasıl alıstırdıysan oyle devam et

kızlar ton balığının içinde civa çok fazla ve civayı vücut atamayıp beyinde yerleşebiliyormuş ve zihin gelişimlerini olumsuz etkiliyormuş. yetişkinlere bile haftada birden fazla önermiyorlar .

aha hahahaha benim oğlum gece 11.30 gibi uyuyor ve sabah 8e kadar belki 20 kere uyanıyor. hiç uyumadan okula geliyorummm

uyku problemi bizdede var! uykusuzluktan çok yorgun düşüyorum artık' kızım buna nasıl dayanıyor anlamıyorum!bir gecede en az 10 kez uyanıyor. gündüz desen 1 kaç saat ancak uyuyor zaten birde odada beni göremediği zaman devamlı mızmızlanıyor.

aha hahahaha benim oğlum gece 11.30 gibi uyuyor ve sabah 8e kadar belki 20 kere uyanıyor. hiç uyumadan okula geliyorummm

bir aha haaaa aaa da benden.benim kızımda o saatlerde uyuyor ve her saat başı bazen yarım saatte bir uyanıyor.ama dakikası dakikasına saati hiç kaçırmıyo.bazen içinde bir çalar saat olduğundan şüpheleniyorum.6.ayına kadar geceleri hiç uyumamıştı.sabah 7 de uyuyordu akşama kadar.ne yaptıysam düzene sokamamıştım.sonra kendiliğinden girdi.o yüzden şimdiki halime şükrediyorum en azından gece kalkıp oynamıyoruz.bu gece sanırım 16 kez kalktım.emip geri uyuyo
emzik ve biberon almadı.yani şu an beni emzik niyetine kullanıyor.söylenen herşeyi yaptım yine kar etmiyor.şu an izindeyim neyseki.sen bide çalışıyorsun Allah yardım etsin.artık durumu kabullendim.bu da kendisi ne zaman isterse o zaman düzene girecek.1 yaşından sonra düzelir diyolar ama genelde emme olayı tamamen bitene kadar deliksiz uyku olmuyormuş.napalım sağlıklı olsunlarda anne olduktan sonra güçlendik hepimiz herşeye dayanırız

kızlar ton balığının içinde civa çok fazla ve civayı vücut atamayıp beyinde yerleşebiliyormuş ve zihin gelişimlerini olumsuz etkiliyormuş. yetişkinlere bile haftada birden fazla önermiyorlar .

çok fazla civa olduğu duymamıştım acıkcası.napayım şimdi vermeyeyim mi yani..bu mevsimde balığın en iyisini bulmakta zor.sizler nasıl yaptınız

kızlarrrr,sonunda ilk dişimiz çıktı
bu aralar uyku sorunumuz çoktu,uykuya dalıyor ama yatağına koyunca uyanıyodu.diş çıkarınca tamam dedim bu yüzdendi demek ki...yanılmışım,hala aynı durum devam ediyor..
napıcamı şaşırdım..

hayırlı olsun canım ilk dişiniz.inci gibi dişleriniz olur inşallah.bizimkinde daha tık yok.

ekim bebeklerine ne oldu böyle.herkeste uyku sorunu var.bizde doğumdan beri uyku sorunu var.bekle 40 ı çıksın,bekle 3 ayını doldursun,6 ayını doldursun dedi herkes.bir şey değişmedi valla.şimdi de dur bakalım bir yaşına girsin diyorlar.sosyal hayat zaten sıfır da bari azıcık uyuyabilseydik diyorum.ama sonra bu da geçer tek sağlıklı olsunda ben uykusuzluğa razıyım diyorum.ya bir de insan gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıp anneyi görünce kahkaha atıp oynamak mı ister.ne yapalım zor iş annelik..

Selam herkese. Uyku sorununuz bir an önce çözülür inşallah. Bizim kız da ilk aylarda öyleydi ama son iki aydır hiç kalkmıyor desem yeridir. Saat 10'da yatakta çok şükür. Ama sabahın 7'sinde uyanıyor :/ Bizim sorunumuz da memede uyumak. Hiçbir şekilde bensiz uyumuyor. Anneme bırakıp bir yere gidemiyorum çünkü uyumuyor bensiz. Birkaç gündür ayakta uyutmaya çalışıyorum bakalınm inşallah alışır.

Bu arada aedk sırtındaki kızarıklıklar sırtüstü yatmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ayşe'de de vardı çünkü daha hafif giydiriyorum ve yanyatırıyorum gündüzleri azaldı. Neysem herkese Allah kolaylık versin.

eadk benim kiziminda tam ense tarafinda saclarinin icinde kizariklar hep vardi ama bazen cok belirgin oluyor bana cocuk dr u etiketlerden olabilirdedi etiketlerini kestim ütülü hep giyior sonra baska bir dr sordum oda dogum lekesi ileride gecer dedi merak etme

bende şimdi daha hafif giydiriyorum.yaz da geldi iyice.umarım geçer.yan yatırmayı çok denedim aslında ama ne yapsam düz yatıyor.çok dönüyor uyurken

bende çorapları dahil ütüsüz kesinlikle giydirmiyorum ama yine de ara ara kızarıyor.aynı seninki gibi bizimkinin de ensesinde de oluyor kızarıklık.oğluşum çok saçlı doğdu.şimdi de bayağı bir uzadı.yaz gelsin diye bekledik.kestirmeyi düşünüyoruz yarın saçlarını.hiç kestiren var mı kızlar? herkes yaşından önce kestirme falan diyor ama bana mantıklı gelmedi beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…