pc çok kasıo cnm arada girip bakıyorumbenim bebişte iyi tontiş oldu iice
eadk benim kiziminda tam ense tarafinda saclarinin icinde kizariklar hep vardi ama bazen cok belirgin oluyor bana cocuk dr u etiketlerden olabilirdedi etiketlerini kestim ütülü hep giyior sonra baska bir dr sordum oda dogum lekesi ileride gecer dedi merak etme
ben emziriyorum hala.geceleri zaten oğlum çok uyandığı için emzirmek ,doyurmanın dışında ,uyutmaya da yarıyor.
gece en az 10 kere uyanıyoruz.benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba?biraz emziriyorum,azcık kucakta sallayınc atekrar dalıyor ama bana işkence oluyor kalk yat,bi de sabah işe gidiyorum tabii..
hele dün gece,bu sefer çabuk da dalamadı tekrar,tam uyklumuz 2 yi buldu
kızım artık beni emmiyor emmeyi bıraktı bir hafta oldutek iyi tarafı uyku sorunumuz kalmadı maşallah gecede 1 kez kalkıyor sık sık uyanan çocuktan eser kalmadı
bende çorapları dahil ütüsüz kesinlikle giydirmiyorum ama yine de ara ara kızarıyor.aynı seninki gibi bizimkinin de ensesinde de oluyor kızarıklık.oğluşum çok saçlı doğdu.şimdi de bayağı bir uzadı.yaz gelsin diye bekledik.kestirmeyi düşünüyoruz yarın saçlarını.hiç kestiren var mı kızlar? herkes yaşından önce kestirme falan diyor ama bana mantıklı gelmedi beklemek.
kendiliğinden mi bıraktı bebişin. ek besin yiyiyormu yemesi güzeldir umarım.
arkadaşlar ya bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı benim oğluşum daha desteksiz oturamıyor.
maşallah bebeğine benim kızımın hiç saçı yok nasıl uzatabiliriz ya.
dün sütlü tarhana çorbası denedik.çok sevdiyarında yoğurt çorbası denicem bakalım.bu arada sebze çorbasına kıyma koyuyorum ama hiç köfte yedirmedim.köfte veren ver mı? varsa nasıl yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar ya bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı benim oğluşum daha desteksiz oturamıyor.
Arkadaşlar kızımız için oto koltuğu alacağız ama bir türlü hangi marka alacağımıza karar veremedik. Modeller arasında da çok fazla fiyat farkı var. Kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum, teşekkürler
kendisi bıraktı zaten ilk iki ay çok güzel emdi son 6 ay sadece benim zorumla emdi geceleri emiyorrdu gündüzleri zorla arada emiyordu artık geceleri bile emmedi emzirmeyi denerken uykusunda bile agladı eemmedi öyle bitti ama 6 ay çok ugraştm maşallah yemesi çok güzel yoğurt dışında ne versek hayır demez yer
saol canım.bizim oğluş doğduğunda çok saçlıydı.dr bile biraz daha dursa at kuyruğuyla doğacakmış demişti.şimdi iyice uzadı.Allahtan kıvırcıkta o kadar belli değil uzunluğu.kız olsa toka takardım yani.hele bugün oy kullanmaya gittiğimizde sandık görevlisi ne tatlı bir kız bu gel fıstık falan dedi.eşim hemen kız değil erken o falan dedi.uzasın diye uğraşma .yaz geldi zaten.sıcakta çok kötü olur.
doğru kötü olur ama az uzasa kızlarda da uzun saç çok güzel oluyor toka takardım süslerdim şöyle.
demek kız sandı babası da bozulmuş hemen erkek demiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?