2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimkinde de var sanki üzüm salkımı gibi tane tane kızarıklıklar ama zaten saçları kapatçak geçmese bile önemli değil

kızım artık beni emmiyor emmeyi bıraktı bir hafta oldu tek iyi tarafı uyku sorunumuz kalmadı maşallah gecede 1 kez kalkıyor sık sık uyanan çocuktan eser kalmadı

aynı bizde öyleyiz malesef gece çok kalkıyor ve meme almadan yatmıyor alışmış göğsümü veriyorum geri yatıyor deliksiz uyuduğunu hiç görmedim inş. düzelir.

maşallah bebeğine benim kızımın hiç saçı yok nasıl uzatabiliriz ya.

benim oğlumun da ensesinde kızarıklık var doğduğundan beri ben hiç kesmedim etiketleri alışsın diye kesmedim

kendiliğinden mi bıraktı bebişin. ek besin yiyiyormu yemesi güzeldir umarım.

kendisi bıraktı zaten ilk iki ay çok güzel emdi son 6 ay sadece benim zorumla emdi geceleri emiyorrdu gündüzleri zorla arada emiyordu artık geceleri bile emmedi emzirmeyi denerken uykusunda bile agladı eemmedi öyle bitti ama 6 ay çok ugraştm maşallah yemesi çok güzel yoğurt dışında ne versek hayır demez yer

arkadaşlar ya bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı benim oğluşum daha desteksiz oturamıyor.

benim oğluş desteksiz oturuyor.başlarda yastıkla destekliyordum.sonra lara nın dr zorlamayın otursun diye,oturacağı zamanı kendi bilir demiş.ben de ondan sonra kesmiştim yastık olayını.gerçekten kendi kendine alıştı.biraz zaman ver bebişine bence.bizimkinin de hiç emeklemeye niyeti yok ama ben zorlamıyorum.

maşallah bebeğine benim kızımın hiç saçı yok nasıl uzatabiliriz ya.

saol canım.bizim oğluş doğduğunda çok saçlıydı.dr bile biraz daha dursa at kuyruğuyla doğacakmış demişti.şimdi iyice uzadı.Allahtan kıvırcıkta o kadar belli değil uzunluğu.kız olsa toka takardım yani.hele bugün oy kullanmaya gittiğimizde sandık görevlisi ne tatlı bir kız bu gel fıstık falan dedi.eşim hemen kız değil erken o falan dedi.uzasın diye uğraşma .yaz geldi zaten.sıcakta çok kötü olur.

köfteyi yağsız dana kıymasından içine yumurta, az ekmek içi ve maydanoz koyarak yapıyorum ve yağsız tavada pişiriyorum. Ama tek başına yemesi biraz zor. Yoğurtla birlikte güzel yiyor. Umarım seninki de yer.

Arkadaşlar kızımız için oto koltuğu alacağız ama bir türlü hangi marka alacağımıza karar veremedik. Modeller arasında da çok fazla fiyat farkı var. Kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum, teşekkürler

cnm biz sunny bab 9-25 aldık memnınız 200 e aldık bu bile çok sanki bence gerek yok çok para vermeye

benim oğlum, desteksiz otururken,öne doğru duruyor hep,kambur gibi oluyor.çok rahat diil yanii
ama geri geri süper emekliyor..dizlerini üstüne kalkıyor,geriniyor yaylanıyor am bi türlü ileri gidemiyor.sadece geri geri. ama istediği yere bir şekilde varıyor. yan yatıyo,yuvarlanıyo,emekliyo derken varıyor...

oto koltuklarında isofix diye bişi var, çok gerekli midir acaba,fiyatı 2 ye katlıyor da...

yıkanabilir bebek bezi kullanan var mı aranızda ?

yemesi güzelse iyi anne sütünü almış altı ay nede olsa yemek yer bundan sonra yaramazın benim kız ek besin hiç yemiyor inş emmeyi bırakmaz.

doğru kötü olur ama az uzasa kızlarda da uzun saç çok güzel oluyor toka takardım süslerdim şöyle.
demek kız sandı babası da bozulmuş hemen erkek demiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…