kızlar benim oğluşumun hiç dişi yok.belirtide yok.bizimki 18 ekim doğumlu.arkadaşım 19 unda doğum yaptı.1 gün aramız var.onun 2 tane alt dişi var.üsttekilerde yolda.hala dişi olmayan var mı yoksa tek bizmi kaldık.acele ettiğimden değil de merak ettim.
kızlar bu yaz tatile gitmeyi düşünen varmı bebeklerle biz bu yılki izinlerimizde gitmek istiyoruz ama ilk defa bebekle tatil çıkçagımız için kararsız kalıyorum mama için yanıma ketıl alırım mama suyunu odada ısıtırım o sorun olmaz ama yemek işini nasıl hallederim bilmiyorum
bende kzımı gittigim heryere götürüyorum zaten gezmeyi çok seviyor bir yere gittiğimizde hiç sesi çıkmaz hep etrafa bakınır tek sorun beslenmesiydi dediğin gibi kavanoz mamalarını denemem gerek hiç aklıma gelmemişti kavanoz mamalarından daha önce yemedi ama denicem zor alışır gibi geliyor değişik lezzetleri pek yemiyor
ne güzel işte Edacım,kızın gezmeyi çok seviyorsa,çok da güzel bi tatil olur.
oğlum milupanın organiklerini hiç sevmiyor,çok tatsızlar.oğlum tatlı yiyecekleri seviyor.
hero baby meyveleri özellikle daha lezzetli,tavsiye ederim. ayrıca bebelac sebze karışımlarına bayılıyor.tadı evde yaptıklarımla çok yakın,zaten katkısızlar.
arkadaşlar benim kuzu yine uyumuyo geceleri bugün tam 13 kez kalktı acaba açmı kalıyo.bebişleri güzel uyuyanlar bir günlük menüsünü miktarıyla yazarmı
akıl akıldan üstündür derler yaa hakikaten dogru benim hiç düşünemediğim şeyleri fikir verdiniz tşkler artık kızımda bir kaç gün hazır ürünlerle ve orda uygun gördüğüm bizim yediklerimzden tattırırım
arkadaşlar benim kuzu yine uyumuyo geceleri bugün tam 13 kez kalktı acaba açmı kalıyo.bebişleri güzel uyuyanlar bir günlük menüsünü miktarıyla yazarmı
bende daha önce duyuyordum emen çocuk sık kalkar diye gerçekten öyleymiş bırakınca daha iyi anladım yıllık iznimin sadece 1 haftasını kullanabilicem 02 temmuzla 11 temmuz arası kullancam 02 temmuzda çıkıp 5 gün kalmayı planlıyorduk ama biz arkadaşlar aramızda ayarladık izin günlerini eczacımıza verdik(eczanede çalışıyorum )ama ses seda çıkmıyor olumsuz olsa söylerdi diye düşünüyoruz garanti o tarihte çıkçakmışım gibi eşimin yıllık izninide o tarihte aldırdım belki ertelenir diyorum eşime o da ben sen dediğin için o tarihte izin aldım diyip duruyor durum ne olacak tam bilmiyorum
ben biraz pısırığım sesimi çıkartamam geçen senede eşim bende habersiz eczacımla görüşmüş öyle tatile çıktım bu senede kendin hallet beni karıştırma diyor zaten bu sene gelirse kızarım eşime biz burda 3 kişiyiz üçümüzde ses çıkartamıyoruz
kızlar bu yaz tatile gitmeyi düşünen varmı bebeklerle biz bu yılki izinlerimizde gitmek istiyoruz ama ilk defa bebekle tatil çıkçagımız için kararsız kalıyorum mama için yanıma ketıl alırım mama suyunu odada ısıtırım o sorun olmaz ama yemek işini nasıl hallederim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?