ben daha inek sütü vermedim cici bebeyi ıhlamurla ıslatıp veriyorum
bende inek sütü vermedim hiç.sanırım doktordan doktoro değişiyor :S
peki siz günlük neler veriyorsunuz
Ben kremalı çorbaları inek sütüyle yapıyorum. Formül sütle çok tatlı oluyor, sevmiyor hanım. Geçen gün sarma yedirdim, bayıldı. Ben ne yiyorsam o da mutlaka tadına bakıyor. Doyunca da ağzını kapatıp başını sallıyor sıpa. Bir de emeklese tam olacak. Şu emerek uyumayı da bıraksa bayram edeceğim vallayi. Kamburum çıktı emzireceğim diye. Başladım mı da bırakmıyor
Bu arada aklıma takıldı. Balık verdiğiniz gün yoğurt veriyor musunuz? Ya da özel bir şey yapıyor musunuz?
selam kizlar benimkisi asker gibi yerde sürüynüyor oturmuyor dr kendileri oturur sen oturtma dedigi icin ellemyiorum kizim 7600 olmus o gun kadinin biri bu 6 aylik bebek gibi görünyor daha oturmasinida bilmiyor deyince moralimi cok bozdu hala sinirleniyorum böyle cahil insanlar geliyor iki laf söylüyor kac gündür kizima bakinca gercekten 6 aylikmi görünyür diye düsünmeye basladim
canım bebegin emiyorsa sık kalkar benim ki emmeyi bıraktı emerken en fazla 2 saat uyurdu uyanırdı emmek için gece uyandığında 150 ml mama veriyorum birdaha sabah uyanıyor
benim kızıma annem bakıyor bildiğim kadarki menüsünü yazayım
sabah 7:00 kalktıgında ıhlamur cicibebe pekmez koyup bir kaseye yediriyor iki günde bir yumurta veriyor sonra uyutmadan önce 9 :30 gibi 150 ml mama veriyor ve uyutuyor iki saat uyuyor kalkıyor saat 12 de ben gelip emziriyordum ama artık emmiyor bir kase çorba veriyor sonra arada meyve suyu sıkıp veriyor yogurt vermeyi deniyor ama yogurdu pek sevmiyor fazla yemez sonra 15:00 gibi tekrar uyutuyor uyandığında tekrar mama veriyor sonra bizimle birlikte akşam yemeginde bişeyler tattırıyorum yediklerimizden ve çorbasını veriyoruz gece 21:30 da yatıryorum o zaman da mama veriyorum gece 02-03: arası uyanıyor mama veriyorum sonra sabah uyanıyor böyle ne kadar doğru bir menü bilmiyorum ama bizimkinin beslenmesi böyle kilosu 7.600 gr
walla benim oğlum da gece sık uyanıyor ama maşallah gündüz uykusu iyi. bakıcıs ile kalıyor.ben yazayım size menümüzü,yardımı olur belki:
sabah 7:30 emzirip işe gidiyorum ,uyuyor sonra
9:30 gibi kahvaltıda:100 ml devam sütüne,2 dilim bebek ekmeği,pekmez,labne peynir,(dönüşümlü olarak yumurta sarısı,)ceviz,tuzsuz kabak çekirdeği,8kışın kuru kayısı da vardı)
öğlen uykudan sonra çorba;gerçi sulu değil püre diyebilirm.kabak,patates(şehriye,pirinç,irmik dönüşümlü olarak)mercimek,kıyma,azıcık zeytinyağında kavrulmuş rende soğan,bezelye,fasulye,tavuk suyu,aslında evde neler varsa damak tadına göre karıştırıyorum.
aralarda yoğurt ve meyve yiyor.
5:30 da 150 ml devam sütü. ben 7 gibi geliyorum emziriyorum.umarım faydalı olur..
yatmadan da tahıllı mama veriyuorum tok tutsun diye. gerçi tok tutuyor ama y,ne de uyanıyor gece...
selam kizlar benimkisi asker gibi yerde sürüynüyor oturmuyor dr kendileri oturur sen oturtma dedigi icin ellemyiorum kizim 7600 olmus o gun kadinin biri bu 6 aylik bebek gibi görünyor daha oturmasinida bilmiyor deyince moralimi cok bozdu hala sinirleniyorum böyle cahil insanlar geliyor iki laf söylüyor kac gündür kizima bakinca gercekten 6 aylikmi görünyür diye düsünmeye basladim
merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?