arkadaşlar,oğlum dün misafirliğe gittiğimiz evde yataktan düştü.nasıl korktum anlatamam..
2-3 dakika ağladı,korkmuş da tabii,ama ben daha çok korktum sanırım,uzun süre kendime gelemedim.aslında ben çok soğukkanlı bi insanımdır.ama kendi çocuğu olunca farklı oluyomuş..
aslında yumuşak iniş yapmış sanırım,çarşafı da indirmiş aşağıya:)o kadar kalın ağır yastıklar koymuştum her yanına ama fayda etmemiş.
bu olaydan şunu öğrendim,paylaşmak istedim,sizlere de yardımcı olur belki,umarım başınıza gelmez ama 1 yaşından önce her bebek mutlaka 1 mt den az bir yerden düşer diolar.
düşmelerde;ağlaması gerekiyomuş bebeğin.ağlamazsa hemen acile..
bebeği hemen soyup tüm vücudunu parmaklarınızla hafifiçe bastırarak kırık,çıkık kontrolu yapın.
morarma,kızarma,kanama durumlarını kontrol edin.
kusma varsa ,huzursuzluk,devamlı ağlamada da hemen acile..
bunlar yoksa 24 saat gözlemlemek yeterliymiş.
doktorumuz aslında doktor kontrolü en iyisi dio ama şimdiki bebekler düşmelere dayanıklı dedi.
başına böyle bir durum gelen oldu mu?ben hala korkuyorum
arkadaşlar,oğlum dün misafirliğe gittiğimiz evde yataktan düştü.nasıl korktum anlatamam..
2-3 dakika ağladı,korkmuş da tabii,ama ben daha çok korktum sanırım,uzun süre kendime gelemedim.aslında ben çok soğukkanlı bi insanımdır.ama kendi çocuğu olunca farklı oluyomuş..
aslında yumuşak iniş yapmış sanırım,çarşafı da indirmiş aşağıya:)o kadar kalın ağır yastıklar koymuştum her yanına ama fayda etmemiş.
bu olaydan şunu öğrendim,paylaşmak istedim,sizlere de yardımcı olur belki,umarım başınıza gelmez ama 1 yaşından önce her bebek mutlaka 1 mt den az bir yerden düşer diolar.
bebeği hemen soyup tüm vücudunu parmaklarınızla hafifiçe bastırarak kırık,çıkık kontrolu yapın.
doktorumuz aslında doktor kontrolü en iyisi dio ama şimdiki bebekler düşmelere dayanıklı dedi.
bugün kızımın kulaklarını deldirdim küpeleriyle çok tatlı oldu
bugün kızımın kulaklarını deldirdim küpeleriyle çok tatlı oldu
aman hayırlısı olsun bende istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum nasıl çok ağladımı canı yanıyomu bide ne zaman iyileşir bilgi verdilermi
ben eczanede çalışıyorum annem sabah yanıma gezdirmek için geldiğinde yanımızdaki eczane kulak deliyordu annem hadi deldirelim büyüdükçe daha zor olur dedi bir şekilde beni ikna etti deldirdik tabi biraz aglıyor sanki aşı yapıyorlar gibi ama çabuk sustu fazla uzatma dı aglamayı... eşime sormadım deldireyimmi diye çünkü planlı birşey değil sonra aradım söyledim kızımızın kulağını deldirdim dedim çok agladımı niye deldirttin canını yaktın kızımın vb gibi konuştu sonra o da sustu iyileşmesi hakkında kulağından küpeleri 1 hafta çıkartmıcam sonra istediğim küpeyi takabilirim yada o küpelerle devam edebilirim yeni bir kulak delme aparatı geldi eczaneye acısız steril falan onunla deldirdim küpeler altın kaplama pembe küpe taktırdım aslında büyüdükçe deldirme işlemi daha zor oluyor şimdi kucagımda oturdu yürüse durmaz kaçar bu derttende kurtuldum geçti
artemis_1453 senin kızında 20 ekim doğumlu galiba benimkide 20 ekimli
selam kizlar herkese cok gecmis olsun benimkizin bu sabah farkina vardim üst dislerinin yanindakiklerde cikyior tam 6 disi olacak
selam kizlar herkese cok gecmis olsun benimkizin bu sabah farkina vardim üst dislerinin yanindakiklerde cikyior tam 6 disi olacak
ya benim kızdada yok diş falan ama ne bulsa ağzına sokuyo cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?