2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun,
ben yerde minderde uyutuyorum öğle ya da salıncakta emniyet kemerini kilitleyip

çok geçmiş olsun bizimkinide bir kez yere oturtmuştum kendini geri attı kafasını çarptı çok şükür bişey olmadı ondan çok ben korkup ağlamıştım

bugün kızımın kulaklarını deldirdim küpeleriyle çok tatlı oldu

ayyy ne güzell,ben de çok süslü biriyimdir,takıp takıştırmayı çok severim,kızım olsaydı,ben de hemen deldirirdim. hayırlı olsun:)
neyse ben de ilerde oğluma küpe taktırırım artık

aman hayırlısı olsun bende istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum nasıl çok ağladımı canı yanıyomu bide ne zaman iyileşir bilgi verdilermi

ben eczanede çalışıyorum annem sabah yanıma gezdirmek için geldiğinde yanımızdaki eczane kulak deliyordu annem hadi deldirelim büyüdükçe daha zor olur dedi bir şekilde beni ikna etti deldirdik tabi biraz aglıyor sanki aşı yapıyorlar gibi ama çabuk sustu fazla uzatma dı aglamayı... eşime sormadım deldireyimmi diye çünkü planlı birşey değil sonra aradım söyledim kızımızın kulağını deldirdim dedim çok agladımı niye deldirttin canını yaktın kızımın vb gibi konuştu sonra o da sustu iyileşmesi hakkında kulağından küpeleri 1 hafta çıkartmıcam sonra istediğim küpeyi takabilirim yada o küpelerle devam edebilirim yeni bir kulak delme aparatı geldi eczaneye acısız steril falan onunla deldirdim küpeler altın kaplama pembe küpe taktırdım aslında büyüdükçe deldirme işlemi daha zor oluyor şimdi kucagımda oturdu yürüse durmaz kaçar bu derttende kurtuldum geçti

Son düzenleme:

haklısın bende o yüzden erken istiyorum babası kıyamıyor kızına ama ikna edicem :)

merhaba benim oğlumda bugün düştü düşerken yandaki komidine burnu ve alnı gelmiş hafif sıyrıldı vücudunda bişey yok..çok korktom bende doktora götürdüm bulantı kusma hareketlerde değişilik sürekli uyku hali olmadığı süree korkmayın dedi.. bende hala etkisindeyim

Benim kızım da pek hareketli olmadığı için koyuyorum sağa sola =) Geçen hafta babasıyla ben bavul hazırlarken koyduk onu köşe koltuğa önüne de pufu koydum. Yarım saat sonra güm diye bir ses geldi bir de arkasından çığlık, düşmüş sıpa meğersem =) Bir iki ağladı sustu, uyutmadım bir saat sonra uyudu. Bir şey olmadı çok şükür. Üzülmekten çok hareketlendi diye sevindik açıkçası =)

Bir de kızımın üçüncü dişi de çıktı. Bu alt dişlere göre biraz daha uzun sürdü ama atlattık çok şükür. Sıcaktan boğum yerleri, boynunun altı, kolaltı falan pişiyor, her gün yıkayıp kremliyorum ama bana mısın demiyor =(

bu ekim bebekleri de birbirini mi taklit ediyor bilmem.bizim sıpa da bugün düştü.sabah kayınvalidem geldi almaya.bende damlasını içirdim yatak odasında yatağa yatırdım.damlayı mutfaya götürdüm.güm diye bir ses ve çığlık.bizimkki emziğini düşürmüş kayınvalide de emziği ararken bizimki düşmüş karyoladan.nasıl korktum anlatamam.daha dün burada yazılanları okurken ayyy yazık diyordum.elim ayağım tutmadı.sakinleşti sonra.bugün işyerinde zaman geçmedi.abartmıyorum en az 20 kez aramışımdır kayınvalidemi.Allahtan birşey olmadı ama korkusu bana yetti.kendim düşsem bu kadar canım yanmazdı.ne biçim bir duyduymuş bu annelik.

selam kizlar herkese cok gecmis olsun benimkizin bu sabah farkina vardim üst dislerinin yanindakiklerde cikyior tam 6 disi olacak

ya benim kızdada yok diş falan ama ne bulsa ağzına sokuyo cadı

bebeği düşen arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,gerçektan birbirini taklit ediyolar galibaşükür ki hepsi de sağlıklı..
diş olyı için de ,oğlum alt dişini 10 gün önce çıkardı ama çok uzun sürdü çıkarması,hemen ardından yanındaki çıktı 3 gün önce.şimdi de sanırım üstten çıkıcak deli gibi kaşıyo,ne bulursa üst sağ tarafıyla ısırıyo.. ısırıyo dmeişken,dün emerken bir ıssırdı,ayy acısını anlatamam,o minicik dişler nasıl acıtıyor. çığlığımla beraber kendisi gülme krizine girdi yalnız

benimki gece çok uyananlardan hatırlarsanız,şu ara sütüm de çok azaldığı için sanırım açlıktan uyanıyor.ben de devam sütü verdim gece,gerçekten çok acıkmış.sizinkilerde durum nasıl,gece uyanıp süt içen var mı,bi de 120 lik hazırlamıştım,hani uykuda rahatsız etmesin diye ama daha olsa içicekti,sizinkiler ne kadar alıyor?ne kadar vermek lazım acaba?

selam kizlar herkese cok gecmis olsun benimkizin bu sabah farkina vardim üst dislerinin yanindakiklerde cikyior tam 6 disi olacak

hayırlı olsun canım.inci gibi dişleri olsun inşallah.biizmkinde bir tane bile yok.belirtide yok.merakle bekliyoruz.iyice yaz sıcağına denk gelecek heralde.yandık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…