tşkler cnm
anne olunca beni anlarsın derdi annem cidden öyle oldu
ve ben anne olunca ayrılıklara dayanırrım zannediyordum ama öyle olmadı daha şimdiden çook özledimmm annemlerii
otobüsle 30 km yanyana gittik baybaylaştık
gurbet çok zor çook
bnm kızımıda kafası çok terliyo ve hiiç şapta takmıyo doğduğundan beri sürekli kuruluyorum ben başka bişe gelmiyo elden
canım ben travel set aldım,zaten ondan rüzgar almıyo,anakucagının tentesi de arabanın tentesi de kapalı oluyo,ama nolur nolmaz yagmurlugu da yanıma alıyorum aşırı rüzgar olursa takarım ya da yagmur yagarsa die,güzelce sarıyorum oglumu bişicik olmadı kaç defa cıktık..benim oglumun da kafası cok terliyo hele de emerken su gibi oluyo bi de asırı sıcaklıyo kafası..normal sanırım..Pusetle gezmeye çıkanlar peki arabanın yağmurluğunu takıyormusunuz rüzgarı engellesin diye.
Bide benim oğlumun kafası çok terliyor kızlar, sizin bebişlerdede oluyormu.Normalmidir yani.
Canım ya tez vakitte tekrar kavuşursunuz inşallah..
hayın sayfa bi davet geldi msneime senmisin
günaydın kızlarr...ya geçmişi okudum da nedir bu kaynanasından çekenler,eşinden boşanmayı düşünenler..sakin olun kızlar geçici bir dönem..ben yaşamadım çok şükür ama arkadaşım yaşadı boşanmanın eşiğine geldiler ama gün geçtikçe normale döndü herşey..sizde sabredin,silin aklınızdan o düşünceleri,zamanında eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi düşünün,ikinizden dünyaya gelen bebeğinizi düşünün..inann herşey yoluna girecek..
benim kayınvalidem 6 gün kaldı,o da çok karıştı sinirlerimi bozdu ve bunu farkedip anneme itiraf etmiş " karışmadan duramyorum tutamıyorum dilimi bir an önce gideyim de kızın sütleri kaçmasın demiş" sağolsun kendini bilmekte büyük bi erdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?