2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selammm güsell annelerrr hepimize sabırlar diliyorummm:)) bende bugün kuzumu arabaya koyup gezdirdim hava güseldi çıtı bile çıkmadı ilk kez çıkarıp dolaştırdım benim kızmında başı terlio sebebi bebeklerin en gelişkin ter bezleri başlarındaymış bide sadece baştan ısı kaybederlermiş ısı döngüsü olması için bu şartmış yani bi sorun yokk:)) tabi terliyken hemn kurulayın üşümesinn yawrularrr

Canım ya tez vakitte tekrar kavuşursunuz inşallah..

Pusetle gezmeye çıkanlar peki arabanın yağmurluğunu takıyormusunuz rüzgarı engellesin diye.

Bide benim oğlumun kafası çok terliyor kızlar, sizin bebişlerdede oluyormu.Normalmidir yani.
canım ben travel set aldım,zaten ondan rüzgar almıyo,anakucagının tentesi de arabanın tentesi de kapalı oluyo,ama nolur nolmaz yagmurlugu da yanıma alıyorum aşırı rüzgar olursa takarım ya da yagmur yagarsa die,güzelce sarıyorum oglumu bişicik olmadı kaç defa cıktık..benim oglumun da kafası cok terliyo hele de emerken su gibi oluyo bi de asırı sıcaklıyo kafası..normal sanırım..

Oğlum 2 gündür beni emmeyi reddediyor biberon istiyor velet mama yerken alıştı tabi, arada kaşıkla veriyordum bu ara tembellik ettim biberonla verdim hemen isyan bayrağını çekti çok şükür galip gelen benim o istemesede 5-10 dk sonra tekrar verdim emdi bugünden itibaren biberon olayını bitirdim akşam o öyle emmemek için direnirken nerdeyse bütün biberonları çöpe dolduracaktım.Sonra dedim lazım olur falan dursun.Aramızda mama veren varmı bilmiyorum ama biberon olayına dikkat diyorum kızlar..

Kizlar selamm. Pek yazamiyorum ama surekli okuyorum sizleri. Ben gecmisi okuyup iki satir bisi yazmaya kalkana kadar benim minnos uveaaa diye uyaniveriyo. Bu saat oldu az once kucagimda daldi uykuya nihayet. Uyanacak diye besigine koymaya korkuyorum bu gece de boyle gececek anlasilan. Amaaan olsun, dunya guzeli kizim bugn ilk kez gozleri acikken bana gulumsedi gozlerim doldu cook guzeldi

günaydın kızlarr...ya geçmişi okudum da nedir bu kaynanasından çekenler,eşinden boşanmayı düşünenler..sakin olun kızlar geçici bir dönem..ben yaşamadım çok şükür ama arkadaşım yaşadı boşanmanın eşiğine geldiler ama gün geçtikçe normale döndü herşey..sizde sabredin,silin aklınızdan o düşünceleri,zamanında eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi düşünün,ikinizden dünyaya gelen bebeğinizi düşünün..inann herşey yoluna girecek..
benim kayınvalidem 6 gün kaldı,o da çok karıştı sinirlerimi bozdu ve bunu farkedip anneme itiraf etmiş " karışmadan duramyorum tutamıyorum dilimi bir an önce gideyim de kızın sütleri kaçmasın demiş" sağolsun kendini bilmekte büyük bi erdem

günaydın kızlar..

valla pperisi ne güzel yine de anlayışlı bi kayınvaliden varmış.. benim ki de 1,5 ayın sonunda yeni gitti ama beni iyice çıldırtıp gitti.. adam gibi bakmadı bi çorba bile yapmadı hadi onu geçtim o var diye annem de rahat rahat gelemedi.. stresten sütüm de azaldı.. günlerdir ne biliyorsam denedim ama sağıp bakıyorum hep aynı.. kızım da doymuyo haliyle..

Son düzenleme:
takmayın kızalr kımseyı yaaaa bosverın gıtsııınnn onemlı olan ınsanın kendısı ben onu anladım bıze bısey olursaa vallla bızde rezıl oluruz bebeklerde gerısı booş

bende oglumda daha kötüydüm.
bazi arkadslar demis ya.bakkala diye cikip evi terketip gidesim geliyordiye
bende öyle düsünürdüm alip basimi gideyim diye.ama sükür bunda zaman zaman bunalsamda bacuk toparlandim.bunlar lohusalik despesyonu.yeni hayata alisma dönemi.hersey cok güzel olcak.biraz zaman kizlarrr

benımde basımı alıp gıdesın gelıyo ama gıdecek bı yerım yok yoksa 1 sanıye durmam bu uyuz kocama ders vermek içinnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/194402-bebeginiz-altini-degistirirken-agliyormu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/171218-bebegim-altini-degistirirken-cok-agliyor.html

BENim oğlan kıyafetlerini çıkarırken hiçbirşey yapmıyor ..pisli bezini cıkarıyrum totoyu siliyorum ağlamıyor...ne zaman yeni bezi takıcam pijamasını corabını giydiricem kıyameti koparıyorr :))bu başlıkları buldum siteden benim gibi olanda varmışş..bugun özel msj arkadaş msj atmışş benım bebegımdede alt degıstırrıken aglama oluyordu ihmal etme idrar yolu enfeksıyonu olabilir yazmış.kafama takıldı şimdi yaa ..1 haftalıkken aile hekimi muayne ederken kasık aralarını elleriyle muayne etmişti ordaki bezelere bakıyorum demişti bana enfeksiyon varmı diye birşey yoktu o zaman.sende kontrol edebilirsin demişt bana en iyisi aklıma geldi kontrol edeyimm.. olmadı bayramdan sonra aşıya gidicez aile hekimine muayne ettiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…