2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimki gece mutlaka kalkıyor.çok nadirdir kalkmadığı.180 lik içiyor.az yapınca ağlıyor durmuyor.

hayırlı olsun. bizim inciler ne zaman çıkacak. neredeyse yürüyeceğiz ama diş filan yok. artık ben umudu kestim, oğluma diş yaptırcam :)
d3 vitaminini her gün veriyorum kesinlikle unuttugum gün hic yok diyebilirim
cok güldüm kiz allahima bin sükür nasil cikardi farketmedim bile sadece istahi kesiliyor bunun farkina vardim. bebekleriniz gece kalkmiyorsa mama vermeyin derim kizlar acikma hissini unutuyorlarmis ben vermiyorum sabah kalkinca zaten mama mama diyo acikmis olunca bu arada kizim alkis diyince ellerini bir birine vuruyor agzini ac diyince agzini aciyor nene-gel--baba--ne---mama---hiiiii yapiyor simdilik bu kadar masaallah kuzuma daha asker gibi sürünüyor tam emekleme pozisyonuna bir türlü gelemedi

Çok geçmiş olsun canım. Bizim kız da 10 gün kadar önce bizim yatkatn düştü. Üstelik kaloriferin olduğu tarafa düştü. Neyse ki bir şey olmadı çok şükür.
Artık iyice hareketlendiler çok dikkatli olmamız lazım, çünkü bir anda oluyor olanlar.

selam kizlar herkese cok gecmis olsun benimkizin bu sabah farkina vardim üst dislerinin yanindakiklerde cikyior tam 6 disi olacak

hayırlı olsun, inci gibi dişleri olsun inşallah. Bizim kızın da 3. dişi çıkıyor. Önce alttan iki tane çıktı, şimdi üstteki geliyor ama onların tam karşısındakiler değil sağındaki. Dişleri böyle çıkan var mı, önce karşılığının çıkması gerekmez miydi ?

Ben de ayni sekilde disten uyumuyordur diye dusunuyordum alttaki 2. Disimiz de patlamasina ragmen hala zor uyuyor ve kisa araliklarla uyaniyor. Emdigi icin herhalde, cok az uykuyla ise gidiyorum ben de.
Emdigi surece duzensiz olurmus uykular..
Bu arada benim oglum 7. Ay bittiginden beri emekliyor herhalde erken yuruyecek, 9 aylik yuruyen bile oluyormus, o da cok erken ama.,
Nezaman kismetse o zaman yururler:)

Merak etme böyle diş çıkaran da var. Bizim kızın da öyle çıkacak gibi oldu ama önden çıktı. Bir arkadaşımın oğlu senin dediğin gibi yandan çıkardı dişlerini. Sonra da öndekiler geldi.

Ayşe de dün ba-ba-ba demeye başladı. Çok mutlu oldum vallayi, adam oldu benim kızım=)

oğlum cuma günü sünnet olucak allah nasip ederse. geçmi kaldım yada şimdi yaptırmazsam ilerde daha da zor olurmu diye düşünüp duruyodum artık karar verdik ama çok endişeliyim. ekim annelerinden varmı sünnet ettiren deneyimi olan paylaşırsenız seviniri:26:

Benim oğlumda perşembe günü oldu .Doktora götürdük muayene etti bir problem yok ama hemen yapalım , nasıl olsa yaptıracaksınız dedi 10 dakika sonra sünnet olmaya girdi sünnet 10 dakika sürdü . Yavrum çok ağladı masadan kaldırdığımda ter içindeydi. Eve gittiğimizdede çok ağladı. Çok hareketli bir bebek sürekli emekliyordu şimdi yere bırakamıyoruz çünkü canını acıtıyor. Keşke ilk günler yaptırsaydık dedim. Şimdiden geçmiş olsun

nasıl sünnet oldu oğlun ustura mı yoksa lazerle mi bilgi verir misin ne kadara mal oldu yapan dr mu cerrah mı

Kanama oldu mu hiç
bu arada geçmiş olsun hayırlı olsun ceren

Kanama çok az oldu sağolasın küçükken yaptırmak iyi olur anlamaz dediler yaptırdık ama yavrucak çok ağladı pipisi şişti şişmesi normalmiş atlattı ama şimdide hep kucağımızda büyüyünce yaptırsak daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil şimdi sünnet kilodu giydiriyoruz .

sizede geçmiş olsun ne güzel atlatmıssınız bizde bi atlatabilsek benim gittiğim doktora üroloji uzmanı çocuk doktoru önerdi inş. kolay atlatırız bizde öyle düşünüyoruz küçükken kolay olur diyorlar ama acı aynı acı tabi allah yardımcımız olsun..

Bizide çocuk doktorumuz yönlerdirdi üroloji uzmanına. Tavsiyem sünnet kilodu alın kutular canını çok yaktı.İnşallah sizde sorunsuz bir şekilde atlatırsınız ..

hayırlı olsun canım.küçük erkeğinin damatlığını da görürsün inşallah.bizde 6.aydan beri düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik.kimisi yaptır diyor kimiside sorun yoksa yaptırma sonra tekrar müdahale gerektirebilir diyor.2-6 yaş arası dr.lar zaten kesinlikle önermiyor.ben de bu aralar yine düşünmeye başladım.yarın eşimin yeğeninin sünnet düğünü var.onlarda 9 aylıkken sünnet ettirdi.şimdi 8 yaşında düğünü yaptırıyorlar.ama onlar mecburiyetten ettirmiş.sünnet konusu yine gündemimizde yani.ama bizimki daha diş çıkarmadı.ya o arada bir de diş çıkarırsa.çifte acıya nasıl dayanır diye düşünüyorum.

dün su verdiğimiz biberonu yenilemek için gittiğimiz mağazadakiler bana biberon yerine su ve meyve suyu için suluk önerdi.bende suluk aldım.ilk başta biraz yadırgadı ama sonra alıştı.ben çok mu geç kalmışım suluk almakta..annemi aradım o da biberon verme su için.sonra ağzının suyu çok akar dedi..sizde sulukla mı veriyorsunuz suyu.ben geride kalmışım sanırım bu konuda.gerçi arada bardakla falan veriyordum ama genelde biberon kullandık.:26:

bende hala biberonla veriyorum 1,5 ay kadar önce bir kez suluk denemiştim sevmedi

Benim kız biberonu oldum olası sevmediği için ben bayadır suluk kullanıyorum. Evdeyken bardakla da verdiğim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…