geçmiş olsun canım.en kısa sürede iyileşir inşallah bebişin.bu aralar salgın var heralde kimi duysam hasta.kilosuna boyuna da çok takma.hem kötü değil kilosu bence.ben bebekken uzun boylu zayıfmışım.öyleki annem balık yağı iştah şurubu ne varsa içirmiş fayda etmemiş. şimdi de tam tersi durumdayım..büyüdükçe daha çok şekil değiştirirler.
selam kızlar.bugün oğlumu aylık kontrolüne götürdüm 9,400 kg ve 74,5 cm olmuş..dr iyi dedi ve bundan sonra sizinle birlikte sofraya oturmalı artık,siz ne yiyorsanız o da onu yesin.büyük tanelileri çatalla ezersin ,yemeğede salça koyduğunda tuz koyma,kendinizinkine extradan atarsınız dedi.boğazına kaçar diye korkup hep çorba gibi verirsen çok soru yaşarsın,yeme alışkanlığı kazanamaz ve refleks olarak zaten yutamayacağını ağzından çıkarır dedi.ara öğünler,meyve atlanmamalıymış.balık olarak bu dönemde en iyisi somonmuş.diş için henüz belli değil yakın bir zamanda çıkacak gibi durmuyor dedi.sanırım bu ayı da dişsiz geçiricez.sünnet olayını sordum.geç bile kalmışsınız , yaptıracaksanız hemen yaptırın dedi.genel anesteziyi tavsiye etti.lokal anestezi de , şu an herşeyin farkında olduğundan korku yaşarmış..
oğluna maşallah benim kızımda 67 cm 8100gr olmuş mamayı sordunmu 3 nolu geçebilirmiymişiz ben 3 e geçtim bir sorun olmaz umarım
bu arada doktora götür demeyin götürdüm bişey yapmadı aptal adam yarın bidaha götürcem olmadı başka doktora bişeyi yok gibi görünüyomuş salak ya bi iyi doktor bulamadım
bu arada doktora götür demeyin götürdüm bişey yapmadı aptal adam yarın bidaha götürcem olmadı başka doktora bişeyi yok gibi görünüyomuş salak ya bi iyi doktor bulamadım
kızlar hiç bebişlerinizi denize soktunuz mu?eşim tutturdu denize sokalım diye.bir dahaki hafta denize gitmeyi planlıyor.aslında tuzlu su iyi gelir isilik falan olmaz ama ben kararsızım.
kızlar bişi sorcam dondurma yerken elimdekine atılınca 3, 4 kere dudanın ucuna değdirdim yaladı çok az bi zararı olmaz dimi isteyince dayanamadım sonrada bi sakıncası olurmu die korktum.
avokado alerji riski yüksek olduğu için 1 yaş beklenmli diye biliyorum.kızlar avakado veren var mı? çok faydalı diye duydum.annem versene çocuğa diye telefonda sürekli söylüyor.bir de mama kullanan anneler 3 numaralı mamaya geçtiniz mi? ek gıda serüveni konusuna yazdım ama artık oraya uğrayan yok galiba.
inşallah ben hafta sonu girdiricem denize.hatta girdirmke ne kelime atıcam resmenkızlar hiç bebişlerinizi denize soktunuz mu?eşim tutturdu denize sokalım diye.bir dahaki hafta denize gitmeyi planlıyor.aslında tuzlu su iyi gelir isilik falan olmaz ama ben kararsızım.
.kızlar bayağa zamandır girememiştim siteye.oğlum hasta 5-6 gündür,ve ne yazık ki doktorumuz da izne çıkmıştı,şans işte.
ateşi vardı,öksürük burun tıkanıklığı.başka doktora götürsük mecburen.soğuka algınlığı dedi,ben ilaç vermiyorum dedi.2 gün sonra öksürüğü arttı tekrar gittik,ciğerler kulak temizd dedi,2 yaşından önce anntibiyotiğe karşıyım dedi.hafta aonu oğlum devamlı kriz derecesind eöksürdü,yediği 2 kaşığı kustu ve uyuyamadı.
bugün doktorumuz gelmiş şükür de ,gittik.meğer oğlum yalancı boğmaca denen bi hastalık olmuş.antibiyotik verdi,3-4 güne toparlar dedi.yeri gelirse yeni doğan bebeğ bilen antibşyotik verilir dedi.yani oğluşum boşuna o kadar zaman sıkıntı yaşadı.bebeğim iri bir bebektir maşallahyemeyi de severdi,12,5 kilo,81 cm de boyunda. ama 3 gündür toplam 150 cc mama ve bir tane kavanoz maması meyve ile duruyor.hastalıktan sonra alışkanlık yapar diye korkuyorum,ya bişi yediremezsem??
kızlar bayağa zamandır girememiştim siteye.oğlum hasta 5-6 gündür,ve ne yazık ki doktorumuz da izne çıkmıştı,şans işte.
ateşi vardı,öksürük burun tıkanıklığı.başka doktora götürsük mecburen.soğuka algınlığı dedi,ben ilaç vermiyorum dedi.2 gün sonra öksürüğü arttı tekrar gittik,ciğerler kulak temizd dedi,2 yaşından önce anntibiyotiğe karşıyım dedi.hafta aonu oğlum devamlı kriz derecesind eöksürdü,yediği 2 kaşığı kustu ve uyuyamadı.
bugün doktorumuz gelmiş şükür de ,gittik.meğer oğlum yalancı boğmaca denen bi hastalık olmuş.antibiyotik verdi,3-4 güne toparlar dedi.yeri gelirse yeni doğan bebeğ bilen antibşyotik verilir dedi.yani oğluşum boşuna o kadar zaman sıkıntı yaşadı.bebeğim iri bir bebektir maşallahyemeyi de severdi,12,5 kilo,81 cm de boyunda. ama 3 gündür toplam 150 cc mama ve bir tane kavanoz maması meyve ile duruyor.hastalıktan sonra alışkanlık yapar diye korkuyorum,ya bişi yediremezsem??
Tabi ki girdi kuzum denize. 2 hafta annemlerle yazliktaydim. Cok seviyor benim oglus yuzmeyicirpiniyor surekli. Cikinca da ilik guzel bir banyo,sonra miss gibi uyuyor. Hicbir zarar gelmez denizden. E tabi ki temiz bir plaj olmali
bizimkide suyu çok seviyor.banyo yaparken hiç çıkmak istemiyor.denize sokmak istiyorumda merak ettiğim su yutrarsa birşey olmaz mı?
.
Gecmis olsun guzelim. Merak etme kendine gelince yemek duzeni de geri gelir. Benim oglusun da oyle olmustu. Her doktora guvenilmiyor iste. Bizim eski doktorumuz da ogluma gece cok uyaniyor diye reflu ilaci vermisti, benim icime sinmedi baska doktora gittik. Bisey yok bebekte, emme aloskanligindan uyaniyor dedi. Bosu bosuna 3 hafta ilac icirecektik nerdeyse kuzuma
Geçmiş olsun quarta. Benim kızım da iki gündür hasta ateşi 38'den düşmüyor =( Doktora götürdüm bugün boğazında enfeksiyon var dedi. Ateş düşürücü verdi bir tek. Çarşambaya kadar geçmezse antibiyotik verecekmiş. Belli ki geçmeyecek iki gün eziyet çekecek kuzum. Sinir oluyorum bazen doktorlara. Biz de meraklı değiliz ilaç vermeye ama hasta çocuk işte napalım :/ İki gündür nöbetteyiz bakalım inşallah düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?