Şu sıralar bütün bebeklerde aynı sorun var galiba. Sıcaktan da yemek istemeyebiliyorlarmış. Bizim kızın ateşi düştü çok şükür. İki gün uyumadı, yemek yemedi. Kandıra kandıra yoğurt falan yedirdim azcık ama neyse ki atlattık. Ama o günden beri löp löp yemek yiyen kızım gitti üç kaşıktan sonra ağzını kilitliyor. Bütün gün şaklabanlık yapıyorum. Sinirlerim bozuldu vallayi. Çok yesin demiyorum ama aç olduğu için ağlıyor. Evim de o kadar sıcak ki, isilik oldu her yeri. Atlet külotla geziyor yine de bunalıyor çocuk. Pazar günü denize götüreceğim bakalım.
Bu arada biz hâlâ monovit (d vitamini) ve vegaferon kullanıyoruz. Gerçi bir haftadır vermiyorum. Hiç ilaç değiştirmedik, doktor da bunlara devam et bir şey olmaz dedi.
ev yemeğinden versen aynı şeyleri yemekten sıkılıyorlar bi de arada reklam falan izletsen yemek yerken gummy bear var şu 11880 ayısı var ya çocuklar seviyorbende önceden eline kaşık oyuncak falan vererek yedirirdim şimdi o da işe yaramıyor kaç gündür.hemen ağzını kitliyor,bağırıyor.bu akşam akşam üstü yoğurt verecektim iki kaşık aldı sonra başladı bağırmaya.bende yoğurduu biraz sulandırdım bardaktan içirdim ayran gibi.bardaktan içmek çok hoşuna gitti , onu da bitti diye bağırdı.kaşıktan mı sıkıldı anlamadım.akşamda çorbasını içmedi.kaç gündür çöpe gidiyor çorbalar.mecburen mama veriyorum ama çok da taraftarı değilim.sıcaklardandır diye düşünüyorum ama akşamlarıd da öyle ağır çorbalar yapmıyorum..sizler neler veriyorsununz akşamları . çorba yerine başka bir şey denesem normale dönermi acaba.resmen kaç akşamdır işkence yaşıyoruz hep birlikte.
kizlar ya beni korkutan b ir durum var eline bebe büsküvisi veriyorum yesin diye bizimkisinin disleri var isirip isirip cignemiyor sonra bogazina takilinca korkudan ölüyorum oda tabi nefes alamiyor parmagimi sokup cikariyorum ama artik cesaretim kalmadi eline bir sey vermeye nasil ögreticem eline verdigim seyleri cignemsini bilmiyorum
kizlar ya beni korkutan b ir durum var eline bebe büsküvisi veriyorum yesin diye bizimkisinin disleri var isirip isirip cignemiyor sonra bogazina takilinca korkudan ölüyorum oda tabi nefes alamiyor parmagimi sokup cikariyorum ama artik cesaretim kalmadi eline bir sey vermeye nasil ögreticem eline verdigim seyleri cignemsini bilmiyorum
ev yemeğinden versen aynı şeyleri yemekten sıkılıyorlar bi de arada reklam falan izletsen yemek yerken gummy bear var şu 11880 ayısı var ya çocuklar seviyor
mecburen verceksin yok başka yolu
bende niveanın 50+ sını aldım.sprey olandan.oğluş bizim gibi sarışın ve cildi hassas ama krem işe yaradı sanırım birşey olmadı.
birde alakasız olacak ama oğluşun siması doğduğundan beri acayip değişti.ilk aylar ne bana ne de eşime çok fazla benzemiyordu ama şimdi aynı ben.herkes senin kopyan diyor.niyeyse çok hoşuma gidiyor:)) o kadar cefasını çektim benzemesydi üzülürdüm:) bir tek göz rengini tutturamamışım,gerisi aynı ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?