2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Günaydın kızlar..Bugün aşımızı olduk, kalça ultrasonumuzu çektirdik çok şükür bişey çıkmadı.Yalnız ben dün gezelim derken üşüttüm herhalde hırıltısı var sabahtan eşimle doktoruna götürdük baktı ama bişey yok gibi, bazen olur dedi.Takip edicez şimdi ateş yada öksürük olursa gidicez yine olmaz inş.

Odayı nemlendirmek lazımmış nette okudum ben buhar makinesi almamıştım, kettle getirdim odaya içinde su kaynatıyorum :) bide kızlar ıhlamur verebilirmiyiz acaba 1 aylık bebeğe dr sormayı unutmuşum..İlerlemeden önlemek istiyorum..

slm kızlar bugün annem gitti evine çok üzgünüm ama inşaallah 2 hafta sonra geri gelecek.40 mız çıkınca beraber zonguldağa gitcez.12 sinde aşımızı olcaz.sonra da ben muayeneye gitcem.inş bunlarıda hayırlısısyla atlatırız.

canım geçmiş olsun.bişey olmaz inş.ama ıhlamur için erken sanırım.

emziren anneler icin diyet kizlar

Hamilelikte alınan kiloların verilmesi için tavsiye edilen sür, ilk 3 haftadan sonraki dönem olmalıdır. 1 günde ortalama 2000 kalori alınması ve protein alımına dikkat edilmesi gerekir. Bol su tüketmeli ve ıhlamur, papatya gibi bitki çayları içilmelidir. Haftada mutlaka 1 veya 2 kez balık tüketilmelidir. Meyve ve sebzelerin vitamin, mineral yönünden ne kadar zengin olduğu düşünülerek ağırlık verilmelidir. Alkol ve sigara alışkanlığı varsa kesinlikle uzak durulmalıdır.

Bebeğiniz aldığınız gıdalarla oluşan sütten beslendiğini unutmayın! Kalsiyum açısından zengin gıdalar tüketmek bebeğinizin kemik yapısının gelişmesine önemli oranda yardımcı olacaktır. Süt, yoğurt, peynir gibi besinleri fazla tüketmenizde hiçbir sakınca yoktur. Bunun yanı sıra ihmal etmemeniz gereken önemli unsurlardan bir tanesi de egzersiz yapmaktır. Düzenli egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirirseniz aldığınız kilolardan daha çabuk kurtulursunuz.

selammmm
derken yine aynı şey oldu, tam bişiler yazıyım dedim kuzum mıkırdanıyo yine valla buraya yazmamı istemiyo galiba :)

selammmm
derken yine aynı şey oldu, tam bişiler yazıyım dedim kuzum mıkırdanıyo yine valla buraya yazmamı istemiyo galiba :)

bu minnoşlar kıskanıyor sanırım:)))
sadece onlarla ilgilenelim istiyoorlar
eyvaaaaaaaaaaah çığlığı bastı yine sanki saatlerdir ağladı da almamışım gibi:)

ee ileti gitmio hıh engellemişin beni

anaaaa kız niye engelleyim, daha açmadım bile :) aşkolsun

benim bilgisayarım biraz değişik, windows messenger değil "amsn" diye bişey kullanıyorum, o da sanırım offline mesaj almıyo

ondan gelmemiştir mesajların :) dur açiim bi

evet anlayışlı davrandı ama yine de edeceğini etti sinirlerimi bozmayı başardı..bizimki de elinin bişeye sürmedi valla anneme hizmet ettirdi kendine..hepsi aynı cins bunların ya..aman bizde erkek annesiyiz bakalım nasıl olucaz

cnm hiç sağma sütünü emin ol bebiş daha kuvvetli çekiyor..bende sağıp denedim sinirlerim bozulmuştu..sık sık emzir sen kimseye kulak asma..yutkunma sesi geliyorsa doyuyordur..üzülme hiç..

slm kızlar. hıc gıremıyorum nete ya. oglumun hıc uykusu yok. dun gunduz toplasan 3 saat uyumamıstır. yorgunluktan uykusuzluktan şaftım kaymıs durumda:) zaten rahatsızlandım.sezaryen dıkıslerım agrı yaptı doktora gıttım dınlenmemıssın dedı.ama sımdı daha ıyıyım.sızler nasılsınız.

bende de sag küçük e zaten biri küçük olurmus digerine göre her kadında öyle derler bilmiom artık

kızlarrr burdan aperpile sesleniorum keremeee bütün kızlar fedaaa olsunnn :))) maaşallah o güsellğeeee:)

sağol cnmmm inş. biraz toparlasın ne fotlar eklicem

bu arada yarın evlilik yıldönümümüz eşime cok gusel bir hediye almak isterdim
ama dısarı cıkamıom ögrenciyken esime bir gömlek almıstım kiremit rengi kareli cok yakısmıstı herkeste cok begenmişti 6 sene olcak masallah cok kaliteliymiş hala rengini koruyor ve esimde cok seviyor az önce ütülerken gecmişi andım :) pek duygulandım.

yine bir gömlekmi alsam bilmiom. Yarın kendi cıkarır dısarı artık gezeriz beraber alırız napalım surpriz olmasada

nıce mutlu senelere inş.bebekler bıraz buyuyene kadar bazı seylerden feragat edıcez napalım.

ah sükret ne güzel düşünmüş akıllı kadın baska oluyor canım

ben kendim için diim canım korkulacak bişi yok asırı sinirin ve caresizliğin verdigi gerilimdi. Sükür gecti giden gitti daha iyiyim. Esimin sevmedigim tek bir huyu vardır oda bunun farkında fakat önüne gecemiyor. Biliyor ama karakter bende kırkyılda birde olsa bu durumu yasayınca daralıyorum hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…