Günaydın kızlar..Bugün aşımızı olduk, kalça ultrasonumuzu çektirdik çok şükür bişey çıkmadı.Yalnız ben dün gezelim derken üşüttüm herhaldehırıltısı var sabahtan eşimle doktoruna götürdük baktı ama bişey yok gibi, bazen olur dedi.Takip edicez şimdi ateş yada öksürük olursa gidicez yine olmaz inş.
Odayı nemlendirmek lazımmış nette okudum ben buhar makinesi almamıştım, kettle getirdim odaya içinde su kaynatıyorum :) bide kızlar ıhlamur verebilirmiyiz acaba 1 aylık bebeğe dr sormayı unutmuşum..İlerlemeden önlemek istiyorum..
selammmm
derken yine aynı şey oldu, tam bişiler yazıyım dedim kuzum mıkırdanıyo yine valla buraya yazmamı istemiyo galiba :)
ee ileti gitmio hıh engellemişin beni
günaydın kızlar..
valla pperisi ne güzel yine de anlayışlı bi kayınvaliden varmış.. benim ki de 1,5 ayın sonunda yeni gitti ama beni iyice çıldırtıp gitti.. adam gibi bakmadı bi çorba bile yapmadı hadi onu geçtim o var diye annem de rahat rahat gelemedi.. stresten sütüm de azaldı.. günlerdir ne biliyorsam denedim ama sağıp bakıyorum hep aynı.. kızım da doymuyo haliyle..
kızlar 2 göğsümü eşit emziriyom ama sol göğsüm daha küçük ya neden anlamadım sağda daha yoğun süt geliyo sizdede böle bir durum varmı? benım kız uynaıcak galıba sızlamya basladı göğsüm
kızlarrr burdan aperpile sesleniorum keremeee bütün kızlar fedaaa olsunnn :))) maaşallah o güsellğeeee:)
sağol cnmmminş. biraz toparlasın ne fotlar eklicem
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz eşime cok gusel bir hediye almak isterdim
ama dısarı cıkamıom ögrenciyken esime bir gömlek almıstım kiremit rengi kareli cok yakısmıstı herkeste cok begenmişti 6 sene olcak masallah cok kaliteliymiş hala rengini koruyor ve esimde cok seviyor az önce ütülerken gecmişi andım :) pek duygulandım.
yine bir gömlekmi alsam bilmiom. Yarın kendi cıkarır dısarı artık gezeriz beraber alırız napalım surpriz olmasada
günaydın kızlarr...ya geçmişi okudum da nedir bu kaynanasından çekenler,eşinden boşanmayı düşünenler..sakin olun kızlar geçici bir dönem..ben yaşamadım çok şükür ama arkadaşım yaşadı boşanmanın eşiğine geldiler ama gün geçtikçe normale döndü herşey..sizde sabredin,silin aklınızdan o düşünceleri,zamanında eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi düşünün,ikinizden dünyaya gelen bebeğinizi düşünün..inann herşey yoluna girecek..
benim kayınvalidem 6 gün kaldı,o da çok karıştı sinirlerimi bozdu ve bunu farkedip anneme itiraf etmiş " karışmadan duramyorum tutamıyorum dilimi bir an önce gideyim de kızın sütleri kaçmasın demiş" sağolsun kendini bilmekte büyük bi erdem
uyumak istiyim. oynatmaya az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?