2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ne güzel ufak sorunlarla atlatmıssınız tatili hoşgeldiniz... benim oğlumda isilik oldu acaba hangi kremi kulladınız isilik için?

kremin adı bende öğerenebilirmiyim..
bezden dolayı arka belimiz sıcaktan isilik olmuştu bepanten sürmüştüm 2günde geçti..

kızlar isilik için size tavsiyem zeytinyağı.ben oğluşa doğduğundan beri hiç pişik kremi falan bile kullanmadım.has zeytinyağını tavada kızıncaya kadar tutuyorum.soğuyunca boş bir bebe yağı şişem var ona boşaltıyorum.popuşu hiç pişik olmadı bu sayede.yaz gelincede biraz isilik olmuştu boynunun altı.isilik olan yerlerinede sürdüm,ikinci gün etki etti.bizim antalya sıcağında işe yarıyorsa umarım sizde de işe yarar.birde deniz yani tuzlu su da iyi geliyor isiliğe.hemen kızarıklığını alıyor.

merhabalar herkese kızımın iştahzıslığından çok yakınırdım ne zamandır böyleydi ağzına birşey almazdı ve miğdesi bulanırdı ne yapacağımı şaşırmıştım artık
ve bir günkızım kusmaya başladı miğdesi bomboş olmasına rağmen daha kusuyordu çocuğum ellerimde gidecekti hastahaneye gittik bizi hemen yatırdılar bir hafta serum yedi yavrum mikrop kapmış rota virüsü diyorlar buna ishal ve kusma yapıyor genelde ve pazartesi çıktık yavrum şimdi daha iyi ALLAHım kimseyi hastahaneye düşürmesin çok zor küçük bebeğim nasılda korkuyor herşeyden şimdi iğne yemekten serum yemekten psikolojisi bozuldu yavrumun kimseye yaşatmasın RABBİM.

Çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri bizde yaşadık kzım 6 aylıkken.aşırı sıvı kaybı olmuş hemen hataneye yatırıp serum takmışlardı.çok zor günlerdi.Allahım korusun yavrularımızı..

sağolasın canım küçücük bedenleriyle nede zor oluyor tam da hareket zamanı zor zapdettim
senin bebeğinede geçmiş olsun
doktor bana kızdı zaten anne sütünden başka doğru düzgün birşey yemiyor benim yaramaz doktorda sen çocuğa beslenmeyi öğretememişsin dedi şimdi on aylık olacak bu ay öğrettim öğrettim öğretemezsem hep böyle yemeyen bir çocuk olarak devam edecek zorla ver diyo kussa da ver diyo pütürlü gıdalar yesin diyo doktor 6 aylık kendi çocuğuna lahmacun vermiş ben korkardım yutamaz diye artık veriyorum ama öğrensin bu olaydan sonra beslenmesi iyi olmalı

saol cnm.bende veremiyordum korkudan pütürlü şeyler hemen kusucak gibi oluodu ama alışmaya başladı artık.Bide dişimiz çıksa çok iyi olucak

saol cnm.bende veremiyordum korkudan pütürlü şeyler hemen kusucak gibi oluodu ama alışmaya başladı artık.Bide dişimiz çıksa çok iyi olucak

bizim dişimizde yeni çıktı birden bire çıkıyor hepsi zaten üst üstte çıkar merak etme bende diyordum bu kızın dişi niye çıkmadı diye meğer çıkmış haberim yok çok az ucu gözüküyordu yengem gördü ben nasıl seviniyorum ama çok güzel duygular ilk olan herşey güzel oluyor.

En güzel Dönemleri Şuan :) Diş çıkarmaları emeklemeleri yürümeye çalımaları. çok zevkli oluyor izlemesi

Çok geçmiş olsun. Rotavirüs aşısı yaptırmış mıydınız? Bu ishal eninde sonunda oluyormuş galiba, özellikle de sudan geçiyormuş. O yüzden ilk gittiğimiz yerlerde suyu mutlaka kaynatıp vermeliymişiz. Bakalım biz ne zaman göreceğiz, inşallah olmaz : / Yeme konusunda da sevdiği bir şeyi keşfetmeye çalış, birkaç gün onla idare et, kaşığı yemeye alışınca da başka şeyler denersin. Allah yardımcın olsun...

çok sağolun.aşı yaptırmamıştık özel aşıymış ve bizim haberimiz yoktu bilgilendirmemişlerdi bizi yani.bu hastalık illa oluyormuymuş bilmiyordum bunu.banyo suyundan bile geçiyormuş oyuncaklardan ağızlarına alıyorlar ya havadan bile geçiyormuş şuan salgın var zaten
hazır su kullanıyordum yemek konusunda şimdi daha çok dikkat etmem gerek çünkü bu hastalık vücudun suyunu emiyor bol sulu besinler zorlada olsa yediriyorum inş düzelir yemesi.

çok geçmiş olsun size.ben oğluma rota virüsü aşısı yaptırmıştım.5 aylıkken mikrop kapmış o da ishal ve kusma şikayeti ile 3 günde biz yatmıştık hastanede.rota virüsü değildi bizimki ama ,musluk suyundan geçermiş genelde dediler.emziği suda yıkadığınızda bile olmuş olabilr dediler.
rota virüsü daha ciddi bir hastalık ,çok şükür siz çabuk atlatmışsınız.
ben artık oğluma herşeyi yedirmeye başladım.alerji riski yüksek gıdalar dışında.alttan2 dişi var henüz başka yok.u yüzden komik komik kemiriyo

pişik için trevazol diye bir krem kullandım.çok inc ebir tabaka halinde günde 3 kere sürdüm.
ama yazıldığı gibi zeytinyağı da çok iyi geliyomuş,ben denemedim ama deneyenlerden duymuştum.
ayrıca deniz suyu da kurutuyo. ama tam geçmesi zaman alıyo.
şimdi de bezin olduğu yerlerde bel kısmında var pişik.kreme devam ediyorum.şu aşırı sıcaklar geçse de rahatlasa artık bebeklermimiz.

kızlar merhabalar,bende çok özlemişim burayı...benim kızçemde 15 gündür çoooook iştahsız.her yolu deniyorum.üst dişlerimiz çok kabarmış,elletmiyoruz.emekliyoruz,sıralıyoruz yürüteçle patinaj çekiyoruz :)konuşunca dinliyor gel kızım diyorum pıtır pıtır geliyor.ama kıpır kıpır hiç durmuyor :81:

çok sağolun şükür geçti hiç geçmeyecek gibi geliyordu sanki
aşıdan haberim yoktu keşke bilgim olsaydı yaptırırdım iğneyi.
sizede geçmiş olsun bende herşeyden veriyordum ama çok zor yerdi şimdi iyi önceye göre inş böyle gider az yemesine bile razıyım ama isteyerek yesin.bu aralar salgınmış havadan bile geçebilir dikkat edin.
bizimde alttan iki dişimiz var dediğin gibi çok komik oluyor

bizimde alttan iki dişimiz var 4 adım atabiliyor sonra poposunun üstüne düşüyor yemesi çok güzel iştahsızlık sorunumuz hiç olmadı şükür ne versem yedi geri çevirmedi bizimle aynı sofrada bulunmayı çok seviyor karnı tok olsa bile illa benim yemeğimden bir yudum almak istiyor sonrası malum kucaktan atıyor kendini

çok geçmiş olsun canım.benimde eşimin kuzeninin 2 yaşındaki oğlu rotavirüs olmuştu geçen ay.siz şükür çabuk atlatmışsınız.onlar 2 hafta yatmıştı hastanede.rotavirüs aşını da yaptırmışlardı.ama zaten dr demiş bu aşı henüz 5 yıldır var henüz yüzde yüz koruyuculuk sağlamıyormuş.hafif atlatılmasına yardımcı oluyormuş.ama onlar yaptırmış olmasına rağmen bayağı ağır geçirdiler.herkes yaşarmış bu durumu ama büyüdükçe bağışıklık sistemi daha kuvvetli olduğu için bazen hastalığın yaşanıldığı bile anlaşılmazmış.bol sıvı tüketmeniz gerekiyor.ben yine sorayım onlara nelere dikkat etmişler.sana yazarım.tekrardan geçmiş olsun.

çok sağol canım.evet bol sulu besinler çünkü sıvıyı emiyormuş susuz bırakıyormuş vücudu. tamam bekliyorum canım memnun olurum.birde bulaşıcılık özelliğide var bu hastalığın dikkat edin yavrularınıza mikroplardan koruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…