2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım bugün sordum da .bulaşıcı bir rahatsızlıkmış.ve bu hastalığın sürecinde hijyen çok önemliymiş.havlusundan bardağına kadar herşeyi ayrı olmalı ve havlusu dahil ütülenmeliymiş.bol sıvı özellikle su içirmen gerekiyormuş.hastalığın vücuttan tamamiyle atılması yaklaşık bir ay sürüyormuş ve bu bir ay çok önemliymiş.tekrarlama riski olduğundan.onlar mutlaka günde bir tane haşlanmış patates vermiş.dr önerisiyle.suyu mutlaka kaynamış su olmalı.banyo yaptırdığın su da mümkünse arıtmalı olmalıymış.çok kalabalık ortamlara bu sürede fazla çıkarmamalıymışsın.özellikle grip gibi rahatsızlığı olanlarla aynı ortamda olmamalıymış.anlattığına göre gerçekten zor bir rahatsızlık.ilk üç yaş içinde yakalananlar daha ağır geçiriyormuş.yani canım ilk bir ay biraz daha dikkat etmen gerekecek hijyene ve yemesine.Allah kolaylık versin.inşallah en kısa sürede iyileşir.

Oh oh masallah. Hhersey super. Nazar degmesin insallsh

Selam herkese. Bir şey sormak istiyorum, emziren anneler adet düzensizliğiniz oluyor mu? Sadece geçen ay aksamamıştı ama bu ay 12 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı yine de içim içimi kemiriyor, kazaya kurban gitmekten korkuyorum. Her ay da doktora gitmek istemiyorum sürekli düzensiz oluyor ama bu kez hiç belirti yok :/

kızlar çıldırmak üzereyim, benimki bugün hiçbir şey yemedi nerdeyse... birden iştahtan kesildi yavrum... diğer her şey her zamanki gibi, aynı yaramazlıklar devam ediyor, ama yemek yok. umarım bugünlük bir şeydir.

merhaba,ben hala adet olmadım desem yani emzirirken 1 yıla kadar regl olmamak normal bir durum.emzirme bittikten sonra 3 ay içinde olmazsa sorun vardır d,yor doktorum.ama olmaya başladıktan sonra gecikme durumunu bilmiyorum..
ben de kaza kurbanı olmaktan korkuyorum çok,o yüzden devamlı test yapıyorum..
istersen 4-5 gün bekle olmazsan doktora görün derim ben,testler hemen doğru sonuç vermeyebiliyo..

herkeze hayırlı ramazanlar uzun zamandır bilgisayarımız bozukdu giremedim.özlemişim burayı yokluğumda iyidir umarım bebişler.bizim kızın dişi çıkmadı daha doktor çıkıyo bir buçuk ayı bulur çıkması dedi.bu arada hasta oldu kusma ishal ilaç verdi biraz düzeldi ama yine midesi ağzına geliyo sanki balgam var kaç gün bişi yemedi yedikçe kustu.rabbim herkesin yavrusunu korusun.iiiiiiiiiiiiiii geceler.

Sonunda hastalandım bir dahaki aya mutlaka gidip spiral taktıracağım karar verdim...

Bu arada Hedi çok geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…