Şimdi farkettim alttan bi dişimiz patlamış
canım gözünüz aydın...
hayırlı olsun dişiniz daha dün konuşmuştuk çıktı hayırlısıyla.üst üste çıkar artık yanında bir tane daha çıkar şimdi.
çok sağol canım.evet bol sulu besinler çünkü sıvıyı emiyormuş susuz bırakıyormuş vücudu. tamam bekliyorum canım memnun olurum.birde bulaşıcılık özelliğide var bu hastalığın dikkat edin yavrularınıza mikroplardan koruyun.
bizimde alttan iki dişimiz var 4 adım atabiliyor sonra poposunun üstüne düşüyor yemesi çok güzel iştahsızlık sorunumuz hiç olmadı şükür ne versem yedi geri çevirmedi bizimle aynı sofrada bulunmayı çok seviyor karnı tok olsa bile illa benim yemeğimden bir yudum almak istiyor sonrası malum kucaktan atıyor kendini
inci gibi dişleri olur inşallah..bizimkinde daha tık yok.merakla bekliyoruz bakalım.
inci gibi dişleri olur inşallah..bizimkinde daha tık yok.merakla bekliyoruz bakalım.
off benim kız isilik oldu baynu omzu falan.Krem falan mı kullanmak gerekiyor geçmesi için :26:
Selam herkese. Bir şey sormak istiyorum, emziren anneler adet düzensizliğiniz oluyor mu? Sadece geçen ay aksamamıştı ama bu ay 12 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı yine de içim içimi kemiriyor, kazaya kurban gitmekten korkuyorum. Her ay da doktora gitmek istemiyorum sürekli düzensiz oluyor ama bu kez hiç belirti yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?