herkeze hayırlı ramazanlar uzun zamandır bilgisayarımız bozukdu giremedim.özlemişim burayı yokluğumda iyidir umarım bebişler.bizim kızın dişi çıkmadı daha doktor çıkıyo bir buçuk ayı bulur çıkması dedi.bu arada hasta oldu kusma ishal ilaç verdi biraz düzeldi ama yine midesi ağzına geliyo sanki balgam var kaç gün bişi yemedi yedikçe kustu.rabbim herkesin yavrusunu korusun.iiiiiiiiiiiiiii geceler.
Ekim anneleri aranızda oruç tutan varmı?
ben bugün niyet ettim.ama zorlandım tutmayabilirim ilerleyen günlerde.
off benim kız isilik oldu baynu omzu falan.Krem falan mı kullanmak gerekiyor geçmesi için :26:
Bizim kız da emeklemiyor sürünmüyor bile hiç de niyeti yok, kıçını büyütüyor hanım.
kızlar çıldırmak üzereyim, benimki bugün hiçbir şey yemedi nerdeyse... birden iştahtan kesildi yavrum... diğer her şey her zamanki gibi, aynı yaramazlıklar devam ediyor, ama yemek yok. umarım bugünlük bir şeydir.
Oh oh masallah. Hersey super. Nazar degmesin insallsh
Bu arada Hedi çok geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah yavrun.
çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah
aminnnnn çok saolun kızlar
bizimkinin 7 tane dişi var,altta 3,üstte 4,köpek dişlerinde çok zorlandık,ateş ve iştahsızlık yapabiliyo..
Anneler, çocuklarınıza emeklesin ya da yürüsün diye özel bir şey yaptınız mı? Ne bilim, yürütme, süründürme gibi. Bizimkinde tık yok da aklıma takıldı. Babamız yürüteç almıyor, ben de sürekli yürütemiyorum onu yavaş yürüyor çünkü sırtım ağrıyor. Ters ters sürünüyor ama emekleme gibi bir merakı yok. Bir iki gündür de bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor gibi ama hemen pes ediyor. Önüne bir şeyler koyuyorum emeklesin diye ağlıyor hemen. Tembel sıpa toto büyütüyor.
canım bugün sordum da .bulaşıcı bir rahatsızlıkmış.ve bu hastalığın sürecinde hijyen çok önemliymiş.havlusundan bardağına kadar herşeyi ayrı olmalı ve havlusu dahil ütülenmeliymiş.bol sıvı özellikle su içirmen gerekiyormuş.hastalığın vücuttan tamamiyle atılması yaklaşık bir ay sürüyormuş ve bu bir ay çok önemliymiş.tekrarlama riski olduğundan.onlar mutlaka günde bir tane haşlanmış patates vermiş.dr önerisiyle.suyu mutlaka kaynamış su olmalı.banyo yaptırdığın su da mümkünse arıtmalı olmalıymış.çok kalabalık ortamlara bu sürede fazla çıkarmamalıymışsın.özellikle grip gibi rahatsızlığı olanlarla aynı ortamda olmamalıymış.anlattığına göre gerçekten zor bir rahatsızlık.ilk üç yaş içinde yakalananlar daha ağır geçiriyormuş.yani canım ilk bir ay biraz daha dikkat etmen gerekecek hijyene ve yemesine.Allah kolaylık versin.inşallah en kısa sürede iyileşir.
saol cnm .. Ben farketmedim sanırım.Zaten elleyemiyorum diş etlerini bi tuaf oluyorum :S
Ekim anneleri aranızda oruç tutan varmı?
ben bugün niyet ettim.ama zorlandım tutmayabilirim ilerleyen günlerde.
ben tutmaya çalışıyorum ilk gün çok kütü oldum tansiyonum felanda düştü bacaklarım kollarım tutmuyordu ama bugün daha iyiyim yani bünyem alıştı tutmaya çalışacam inş.
allah kabul etsin..bende 1 gün tutabildim.artık hepsini tutucam inş.
Anneler, çocuklarınıza emeklesin ya da yürüsün diye özel bir şey yaptınız mı? Ne bilim, yürütme, süründürme gibi. Bizimkinde tık yok da aklıma takıldı. Babamız yürüteç almıyor, ben de sürekli yürütemiyorum onu yavaş yürüyor çünkü sırtım ağrıyor. Ters ters sürünüyor ama emekleme gibi bir merakı yok. Bir iki gündür de bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor gibi ama hemen pes ediyor. Önüne bir şeyler koyuyorum emeklesin diye ağlıyor hemen. Tembel sıpa toto büyütüyor.
maşallah sizinkine,oğlumun bugün 3.dişi patladı ama ben de patlıcaktım yanii.
ateş yapıyo,huzursuzluk,iştahsızlık..dün ark.ablam falan bayaa kalabalık gurup dışardaydık,oğlum normalde canayakındır,güleryüzlüdür.herkes sevmek istedi tabii.Ata koala gibi bana sarılmak suretiyle,ağlamaya başladı,ama ne ağlamak,burnundan sümükler aka aka..
neyse ki bugün çıktı dişi de rahatladık,gerçi daha çooook var..
doktorumuzun söylediğine hak veriyorum ben,dedi ki siz ne yazparsanız yapın vücudu hazır olduğunda yapacaktır diye.o kadar oturtmaya çalışmıştım olmadı,bi gün kendi hoop oturdu dimdik.emekleme için de öyle sevdiği oyuncağı koydum falan uzağa oyunlar yaptım,asker gibi sürünüyodu,tatilde baktım hızlandı vızır vızır gidiyo.dün de yerde oynarken benden tutundu kalktı bi anda.heralde yürümesi de böyle olacak.
ben yürütce karşı olanlardanım,parmak ucuna alıştırıyo bence ve dengesiz gidiyo,tekerlekler sağa sola dönüyo yaa..
kızlar yardımınıza ihtiyacım varr
bebeğim yerinde durmaz oldu sürekli peşinde annem.
salıncak almam lazım belki oturur biraz..kullanan varmı? tavsiye ettiğiniz ya da..
kızlar yardımınıza ihtiyacım varr
bebeğim yerinde durmaz oldu sürekli peşinde annem.
salıncak almam lazım belki oturur biraz..kullanan varmı? tavsiye ettiğiniz ya da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?