Bizimki bir derdi olmazsa geceleri uyanmıyor çok şükür. Bazen mızırdanıyor yatağını bir iki sallıyorum uyuyor. Masal okumayı denedim bikaç kez yanına uzanınca direk göğsümü açıyor. Yerini de öğrendi ya açıp bakıyor emmeye çalışıyor vermezsem ağlıyor. Memeden kesilmeyecek bizimki anlaşılan =) Kıçnın da kaldırmıyor ki yorulup uyuyakalsın. Sağlıklı olsun da napim artık bulacağım bir yol. Masal aklıma yatıyor aslında tekrar başlayacağım. Sağolun önerileriniz için.
Bu arada hayır'ı öğrendik. Ne zaman hayır desem donup kalıyor. Yaptığı şeyi bırakıyor. Bir de cıss diyor bana sıpa. Bugünlerini unutmam inşallah...
Bizim de iki alt iki üstte dört dişimiz var. Üst yanlar da şişmiş her an çıkabilirler. Kaka sorunumuz geçti çok şükür. Birkaç gündür de fark ettim ki kızı aç bırakınca (iki saatten sonra) mutlaka yemek istiyor =) Kaşığı görmeden ağzını açıyor. Topu at deyince atıyor, bir şeylere uzanıyor emeklemeye çalışıyor ama beceremiyor. Anne-baba-ayşe diyordu ama son zamanlarda demiyor. Ben ne dersem taklit ediyor. Alkış deyince ellerini çırpmaya başlıyor. Çak deyince ellerini kaldırıyor kahkahalar atıyor. Bir iki kere koltuktan düştü ama sağlam çok şükür =) Bir şey isteyince ağlıyor. Televizyonun altındaki çekmecelere ulaşıyor bir şekilde dökmeye çalışıyor. Böyle işte büyüyor sıpalar. Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Bu arada ayakkabı konusunda çok kararsızım. Bugüne kadar giydirmedim hiç, adım atmasını bekledim. Ama dün giydirmeye çalıştım ayaklarını büktü hemen istemedi. Siz giydiriyor musunuz? Bir de yastıkta da yatırmıyorum hâlâ sizde durum nasıl?
Bizim de iki alt iki üstte dört dişimiz var. Üst yanlar da şişmiş her an çıkabilirler. Kaka sorunumuz geçti çok şükür. Birkaç gündür de fark ettim ki kızı aç bırakınca (iki saatten sonra) mutlaka yemek istiyor =) Kaşığı görmeden ağzını açıyor. Topu at deyince atıyor, bir şeylere uzanıyor emeklemeye çalışıyor ama beceremiyor. Anne-baba-ayşe diyordu ama son zamanlarda demiyor. Ben ne dersem taklit ediyor. Alkış deyince ellerini çırpmaya başlıyor. Çak deyince ellerini kaldırıyor kahkahalar atıyor. Bir iki kere koltuktan düştü ama sağlam çok şükür =) Bir şey isteyince ağlıyor. Televizyonun altındaki çekmecelere ulaşıyor bir şekilde dökmeye çalışıyor. Böyle işte büyüyor sıpalar. Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Bu arada ayakkabı konusunda çok kararsızım. Bugüne kadar giydirmedim hiç, adım atmasını bekledim. Ama dün giydirmeye çalıştım ayaklarını büktü hemen istemedi. Siz giydiriyor musunuz? Bir de yastıkta da yatırmıyorum hâlâ sizde durum nasıl?
kızlar ben ek gıdalara biraz geç başladım ya sabahları çok güzel kahvaltısını hazırlıyorum ama yarısını anca yediriyorum bide ağzına yemek verdiğimde parmağını sokma gibi bir huyu var hayırlarla vazgeçirmeye çalışıyorum ama biraz güç olacak gün içinde genelde emiyor oturtup yemek yediremiyorum desem yeri hep eline bişeyler verioyrum ekmek bisküvi sebze meyve akşamda yemekte bizimle birlikte yesin istiyorum sırf onun için yere açıyoruz soframızı ama sofrada olanlarla okadar meşgul oluyorki lokmaları zor veriyorum ağzına açıkçası yemek konusunda biraz başarırısız oldum sanırım umarım böle gitmez sizin tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
kızlar ben ek gıdalara biraz geç başladım ya sabahları çok güzel kahvaltısını hazırlıyorum ama yarısını anca yediriyorum bide ağzına yemek verdiğimde parmağını sokma gibi bir huyu var hayırlarla vazgeçirmeye çalışıyorum ama biraz güç olacak gün içinde genelde emiyor oturtup yemek yediremiyorum desem yeri hep eline bişeyler verioyrum ekmek bisküvi sebze meyve akşamda yemekte bizimle birlikte yesin istiyorum sırf onun için yere açıyoruz soframızı ama sofrada olanlarla okadar meşgul oluyorki lokmaları zor veriyorum ağzına açıkçası yemek konusunda biraz başarırısız oldum sanırım umarım böle gitmez sizin tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Ne hızlı büyüyorlar maşallah hepsine. Düşe kalka da olsa sağlıklı büyüsünler inşallah. Onun en ufak bir acısı, ağrısı benim her yerimi acıtıyor. Tatilde testis iltihabı oldu 10gün önce
antibiyotik kullandık Allaha şükür geçti. Şimdi de sanırım antibiyotiğin yan etkisiymiş ağzında bembeyaz pamukçuklar çıktı, dudakları, yanakları, dili bile oldu ( Canı yandığı için yiyemiyormuş oğluşum. Karbonat sürüyorum. Karadut marmelatı iyi gelirmiş bakalım. Umarım hemen geçer.
Düşmelere gelince sanırım en dikkatli olmamız gereken dönem, bir saniye durmuyor ve bir an arkamı dönsem düşebiliyor. Yeni çıkan dişini bile kanattı, iki kere dudağını kanattı. o düşünce çok tepki vermemeye çalışıyorum içim gitse de. Öyle yapmak lazımmış, acımasa bile bizim tepkimize bakıp ağlayabilirmiş korkup. Tabi öyle hafif düşmelerde bir an bakıyor tepkime ben bir şey yapmıyorsam devam ediyor işine:) çok canı yanarsa zaten ağlamaya başlıyor o zaman hemen koşuyorum.
2 gündür Hayır'ı öğretmeye çalışıyorum. Oyun sanıyor. ben hayır dedikçe kahkahalar atarak daha inatla yapmaya çalışıyor yapacağını. Nasıl öğrenecek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?