- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
evet canım hamilelik döneminde sıkça giriyordum bende çok faydasını da gördüm bu paylaşımların sonrasında ara ara gelsemde bir dönem kimse kalmadı zaten bu forumda herkes face de grup olup görüşmeye başladı
ekim anneleri başlığının yeni annelerle tekrar kalabalıklaşması sevindirici
RÜZGAR konusuna gelince bazen daha sakin bir isim mi koysaydık diye düşünmüyor değilim .... esiyorrrr resmennn bu rüzgarlar
Canım kendini üzme düzelir inşallah. Hep aynı tarafa yatırmamaya gayret et.
Senin adına çok sevindim etoy darısı başımıza ama dediğin gibi önce test yaptırmamız lazım en kısa zamanda büyük ihtimalle bayram dönüşü yapıcaz testi. Çünkü eşim bu ara çok yoğun iki bebekle tek gitmem mümkün değil...Peki bebiş ne zamana kadar yumurta patates yiyemicek?
Evet mustelanınki bakım kremi cilldin kurumasını engelliyo o yüzden faydalı.
sana da selam cicianne...
aaaa evet ne güzel... oğlum olacağını ilk öğrendiğimde eşime ismi ATA olacak istersen öne arkaya bir isim ekle dedim ( daha doğrusu dayattım)
inşallah evlatlarımız ulu önderimiz gibi asil kararlı ve vatan sevdalısı yetişirler cenım
kızlar,benim gibi çalışıyor musunuz,evde bebklerinizle mi berabersiniz?
biraz daha yakından tanışalım dedim??
Bir dahakine olursa Toprak falan koymalı ağır abi olsun, dursun iki dakika yerinde:)))
Evde Rüzgarla ilgilenen 3 kişi olduk ama hızına yetişemiyoruz, hepimizi yere seriyor ama ne hikmetse kendisi yorulmuyor.
inşallah canım,karakteri sağlam,adına yakışır,milletine faydalı olsunlar..
kızlar merhaba herkeze
nette dolaşırken kan sayımı ile ilgili bi yazı okudum.10 11 ay arası yapılması
gerektiği yazıyo..benim bildiğim 1 yaşına basınca değilmi=
bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
oğlumun da tahlilleri yeni yapıldı canım şükür güzel çıktı ben 2 aydır kan ilacını bırakmıştım doktor demir oranı 147 çıkınca çok beğendi kan ilacını bırak dedibende zaten bıraktım çok oluyor dedim...
bu aylarda yaptır artık yavaşdan vitamine geçicekler çünki..
selam ekim anneleri arada ugrayip bakyiorum slm ecrinece
Bizimki 9. ay kontrolünde yapıldı, hem kan tahlilleri hem de idrar tahlili. Hatta kansızlık çıkınca doktor demir damlasının dozunu da 2 katına çıkardı. günlük 20 damla
Merhaba kizlar. Ruzgar imiz ne cokmus forumda. Peki oglumum adasi yok mu?? KUZEY...
ben ucretsiz izindeyim,kendim buyutmek istedim oglusumu. Yoksa bi anneanne bi bsbaanne arada kalacakti. Simdi tabi ki onlardan da yardim aliyorum. Hatta 1 aydir annemlerle yazliktayim. Babamiz haftasonlari geliyor,ozluyorlar birbirlerini ama annemler olmadan da ben zorlaniyorum evde. Kuzey de Ruzgarlar gibi hic durmuyor.)
malesef kızım 2 aylıktı çalışma başladığımdavicdanım öyle sızlıyorki.ömür boyu bu acı benimle yaşıycak.zor çok
evde oturan bayanları imreniyorum gerçekten.keşke benimde böyle bi sansım olsa kızımın yanından 1 sn ayrılmam...
sen ne zamna çalışmaya başladın
biz de viscolex kullanıyoruz.tam tersi antialerjik diye,bende de eşimde de alerji var çünkü..oğlumuzda da yüksek ihtimalle olacak..havalar çok sıcak gerçi normaldir herhalde ama insan her şeyi büyütüyor sanki konu bebeği olunca. Bir Tatil için park yatak almıştık Viscolex diye malzemeden. Şimdi bir yerde çok tehlikeli diye okudum, alerji, astım yapabiliyormuş oysa en iyisi, anti bakteriyel, terletmez, omurgasına baskı yapmaz vs. diye almıştık:18:. Güvenebileceğimiz hiçbir şey kalmadı, nasıl bir devirde yaşamaya çalışıyoruz.
Merhaba kizlar. Ruzgar imiz ne cokmus forumda. Peki oglumum adasi yok mu?? KUZEY...
ben ucretsiz izindeyim,kendim buyutmek istedim oglusumu. Yoksa bi anneanne bi bsbaanne arada kalacakti. Simdi tabi ki onlardan da yardim aliyorum. Hatta 1 aydir annemlerle yazliktayim. Babamiz haftasonlari geliyor,ozluyorlar birbirlerini ama annemler olmadan da ben zorlaniyorum evde. Kuzey de Ruzgarlar gibi hic durmuyor.)
Kuzey ismini de çok beğenirim ben. Hatta o da listemdeydi, sonra güneye taşındık, güney de hoşuma gitti:))) en sonunda Rüzgar oldu bi kuzeyden eser, b güneyden.
Ben de annemlere yazlığa geldim 1 aydır buradayız, büyük rahatlık, babamızı özlüyoruz ama sıcaklarda antalya'da hiç durulmaz bebekle. Bi de emzirirken ya da uyurken çok terliyor sizlerde var mı öyle bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?