2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bir dahakine olursa Toprak falan koymalı ağır abi olsun, dursun iki dakika yerinde:)))

Evde Rüzgarla ilgilenen 3 kişi olduk ama hızına yetişemiyoruz, hepimizi yere seriyor ama ne hikmetse kendisi yorulmuyor.

nasılsınız bakalımmm
bende girmek istiomda kız bi yazdırmıo pc ye oturunca hiç rahat bırakmıo beni

inşallah canım,karakteri sağlam,adına yakışır,milletine faydalı olsunlar..

kızlar,benim gibi çalışıyor musunuz,evde bebklerinizle mi berabersiniz?
biraz daha yakından tanışalım dedim??

Selam kızlar.uzun zamandan beri girmiyodum foruma buralar boşaldı diye.Yine gelenler varmış.bebişler büyüyo hızla.

Ben çalışıyorum.2 ay önce işime döndüm...

Bir dahakine olursa Toprak falan koymalı ağır abi olsun, dursun iki dakika yerinde:)))

Evde Rüzgarla ilgilenen 3 kişi olduk ama hızına yetişemiyoruz, hepimizi yere seriyor ama ne hikmetse kendisi yorulmuyor.

ya da UYSAL veya direk USLU

inşallah canım,karakteri sağlam,adına yakışır,milletine faydalı olsunlar..

aminnn canım

kızlar merhaba herkeze
nette dolaşırken kan sayımı ile ilgili bi yazı okudum.10 11 ay arası yapılması
gerektiği yazıyo..benim bildiğim 1 yaşına basınca değilmi=
bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

oğlumun da tahlilleri yeni yapıldı canım şükür güzel çıktı ben 2 aydır kan ilacını bırakmıştım doktor demir oranı 147 çıkınca çok beğendi kan ilacını bırak dedi bende zaten bıraktım çok oluyor dedim...

bu aylarda yaptır artık yavaşdan vitamine geçicekler çünki..

Ben çalışmıyorum. Çalışırken de bebeğim olursa işi bırakırım, kendim büyütmek istiyorum en güzel zamanlarını kaçıramam diyordum. Sonra hamile olduğumu öğrenince patronlar beni işten çıkardılar kriz bahanesine. Benim de çok işime geldi yoksa kendim ayrılacaktım. Tabi maddi açıdan eskisi gibi rahat değiliz. Biraz daha büyüsün, kreş çağına gelsin çalışmayı düşünüyorum. Evde oturmak da zor iş.

Merhaba kizlar. Ruzgar imiz ne cokmus forumda. Peki oglumum adasi yok mu?? KUZEY...
ben ucretsiz izindeyim,kendim buyutmek istedim oglusumu. Yoksa bi anneanne bi bsbaanne arada kalacakti. Simdi tabi ki onlardan da yardim aliyorum. Hatta 1 aydir annemlerle yazliktayim. Babamiz haftasonlari geliyor,ozluyorlar birbirlerini ama annemler olmadan da ben zorlaniyorum evde. Kuzey de Ruzgarlar gibi hic durmuyor.)

ne vitaminine geçicekler bilgim yok benim :44:

ben çoğumla evdeyim çalışmıyorum her anını birlikte geçiriyoruz

sanki herkeste bi soğukluk var gibi geldi bana yada yanlışmı algıladım bilmemki mesafeli sanki ortam

Son düzenleme:

malesef kızım 2 aylıktı çalışma başladığımda vicdanım öyle sızlıyorki.ömür boyu bu acı benimle yaşıycak.zor çok
evde oturan bayanları imreniyorum gerçekten.keşke benimde böyle bi sansım olsa kızımın yanından 1 sn ayrılmam...
sen ne zamna çalışmaya başladın

Kuzey ismini de çok beğenirim ben. Hatta o da listemdeydi, sonra güneye taşındık, güney de hoşuma gitti:))) en sonunda Rüzgar oldu bi kuzeyden eser, b güneyden.
Ben de annemlere yazlığa geldim 1 aydır buradayız, büyük rahatlık, babamızı özlüyoruz ama sıcaklarda antalya'da hiç durulmaz bebekle. Bi de emzirirken ya da uyurken çok terliyor sizlerde var mı öyle bir durum?

havalar çok sıcak gerçi normaldir herhalde ama insan her şeyi büyütüyor sanki konu bebeği olunca. Bir Tatil için park yatak almıştık Viscolex diye malzemeden. Şimdi bir yerde çok tehlikeli diye okudum, alerji, astım yapabiliyormuş oysa en iyisi, anti bakteriyel, terletmez, omurgasına baskı yapmaz vs. diye almıştık:18:. Güvenebileceğimiz hiçbir şey kalmadı, nasıl bir devirde yaşamaya çalışıyoruz.

ben de Ata 3 aylıkken çalışmaya başladım.resmi olarak ne gerekiyosa o zaman yani,doğum öncesinde 3 hafta kala ayrıldım izne.süt iznimi de toplu kullandım,6aylık olana kadar kısa sürelerle ayrı kaldım yanından.
insanın vicdanı sızlıyor tabii ama yine de çalışmak evde olmaktan daha iyi benim için.hiçbir zaman evde kalabilen bir insan olamadım ben.böyle söyleyince bencillik gibi geliyor ama oğlumu ne kadar çok özlesem de evde uzun zaman kaldığımda stressim artıyor benim.bebeğim için daha kötü diye avunuyorum ben de..hem ben küçük bir şehirde yaşıyorum şuanda,o yüzden evimle işim arası çok yakın.haftasonları da çalışmıyorum.zaten haftasoları da oğlumla geziyoruz
şöyle düşünelim Kübraderin cim,onların geleceği için çalışıyoruz,ayrıca eminim ki sende de durum aynıdır,iş dışındaki kalan vaktimin tamamı onun ..(babasının da tabii:)
bir avuntum daha var annem de çalışan bir anneydi hiçbir sıkıntım olmadı,eksikliğini de hissetmedim..kendi işimi kendim yapmayı öğrendim,ve kendime güvenim artttı...

biz de viscolex kullanıyoruz.tam tersi antialerjik diye,bende de eşimde de alerji var çünkü..oğlumuzda da yüksek ihtimalle olacak..

benimkinin bakıcısı da var,onu çok seven ablası diyebilirim.annem de kayınvalidem de çok yakın oturuyorlar bize.her gün ikisinden biri mutlaka bizde.
bu avantajlarım var tabii benim de..

ben de ücretsiz izin aldım 1 yıllık. Ama zaman yaklaştıkça 2 yıla çıkarsam mı diye düşünüyorum. Hem ayrılmak çok zor geliyor hem de güvenerek bırakabileceğim kimse yok. İnşallah güvenilir bir bakıcıya denk gelirim

bizim ki de emzirirken ve uyurken kan ter içinde kalıyor. oysa ki çok ince giyiniyor. Bir de oto koltuğunda çok terliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…