off offffffff. bizi bize bıraksalar birazda :Scıldırcam kuzu ya söylesen de yine aynılar,en cok da agzından öpmelerine ve oglunun omuzuna oturtmasına gıcık oldum,sakatlancak yavrum,6 aya kadar oturamazlar ki el kadar bebek yazık yavruma yaa,sinirlerim cok bozuk artık,şu eşimin görgüsüz ailesinden bıktım adamdan da vazgectim bu adamı boşamadıgım sürece bunlardan kurtulus yok vallahi artık adamı da gözden cıkardım eger o da aile kuzusu olmasaydı böle yapamazlardı,sırf ailesi kırılmasın memnun olsun die oglunu ve beni sallamıyo..istemiyorum artık koca falan da
bu bilgiler için teşekkürler. yalnız sarımsak gaz yapmıyomu? o çayı içersek gaz sancısı olmasın bebekte???slm kızlar
nurse harvey doktorumuz önermişti daha öncede yazmıstım biz bir haftadır kullanıyoruz. Doktorumuz hepsinin benzer ilaçlar ldugunu fakat en iyisininde nurse's harvey oldugunu söyledi. Birde aktarcılardan alınabilecek yel cevizi var incecik rendeleyip yada ezip anne sütü ile karıstırıp verilebilirmiş doktorum cogu hastam memnun oldu ondan bende hastarıma söylüyorumd emişti.
Nurse harveyi düzenli kullnmak lazım işe yaraması için ben günde 2 yada 3 kez kullanıyorum. İyi geldi gibi. gazlarına ölüom bebegiminnasıl sevinyom sormayınnnn hast olyommmm :) hayatta düşünmezdim :)
gözlerimizden biri capaklanmıstı damla verdi kullanıoz. Birde sadece tek gözü ile aglıodu dedim doktora normal dedi aklınızda olsun kanallar yeni yeni cılyormus.
Cok fazla sey vermemeye calısıyorum bebeme. Ben nezle oldum kızlar felaket, napacm bilmiom bebege bulasır diye korkuom bulasmıs bile olabilir. nemlendirme makinesi bakıom cok ise yarıo diolar.
birde kanamam dün aksamdan beri yok. Dus almıstım. Sanırım bitti. 33 gun oldu dogum yapalı.
göbegim az. Eteklerimi giyiyom artık cok mutluyum :) ama vermem gerken 5 kilom var onlarda kalcalarda birikmişti zati.
benim sez. dikişi egri kızlarAptallar düz degil agrı kesmişler bu bir ikinciside kaydırmıslar nasılmı hani o siyah cizgi var ya hamilelikte cıkan anacım dikişin altında 0.5 cm falan kaymıs cok komik gecsede bu görüntüden kurtulsm
Contratubex ten cok memnunum simdilik kırmızı bir cizgi görünyor kalemle cizmiş gibi. hergün bir kez kullanıom sadece doktorum 3-4 kez kullanabilirsin demişti ama bir kez bile işe yaradı.
zayıflamak isteyenler tevafuken nette sarmısak cayını okudum. emziren anneler içinmiş. Angelina jolie bunla 3 haftada 11 kilo vermiş forumdada var deneyenlerde vermişler. Gecen saracogluda tv de sölemiş aynı tarifi google yazın bişiler bulurusnuz.
Kızlar birde anne ne yerse sütün tdıda ona göre degişirmiş. Bebekler en cok sarmısaklı yemegin sütünü seviyormus arastırmalar bunu göstermiş öyle bir yazı okudum aklınızda olsun :)
ya bana bir kıl verin tecrüei anneler daha bebem 1 aylık nezle olursa napıcam ben okyanus damlası falan filan anca soluk almasını rhatlatıo onuda zaten sınırlı veriosun zavallı bebem yaaaa
valide gezdi tozdu getirdi nezleyi eve bana ve korkarımki bebeme gecicek cok canım sıkılyor benki evden cıkmıom bebem biraz daha büyüsünde öle diye nezleyi getirdi gitti uffffff
nurse harveysden bende memnunum
Günaydın kızlar..Bugün aşımızı olduk, kalça ultrasonumuzu çektirdik çok şükür bişey çıkmadı.Yalnız ben dün gezelim derken üşüttüm herhaldehırıltısı var sabahtan eşimle doktoruna götürdük baktı ama bişey yok gibi, bazen olur dedi.Takip edicez şimdi ateş yada öksürük olursa gidicez yine olmaz inş.
Odayı nemlendirmek lazımmış nette okudum ben buhar makinesi almamıştım, kettle getirdim odaya içinde su kaynatıyorum :) bide kızlar ıhlamur verebilirmiyiz acaba 1 aylık bebeğe dr sormayı unutmuşum..İlerlemeden önlemek istiyorum..
geçmiş olsun canım. yalnız hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.
benimde annem dün gece gitti çok zor olacakkkk. alah kavuştursunslm kızlar bugün annem gitti evine çok üzgünüm ama inşaallah 2 hafta sonra geri gelecek.40 mız çıkınca beraber zonguldağa gitcez.12 sinde aşımızı olcaz.sonra da ben muayeneye gitcem.inş bunlarıda hayırlısısyla atlatırız.
bende de sag küçük e zaten biri küçük olurmus digerine göre her kadında öyle derler bilmiom artık
benimde sağ daha küçük