2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

off offffffff. bizi bize bıraksalar birazda :S

bu bilgiler için teşekkürler. yalnız sarımsak gaz yapmıyomu? o çayı içersek gaz sancısı olmasın bebekte???
nurse harveysden bende memnunum

geçmiş olsun canım. yalnız hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.

benimde annem dün gece gitti çok zor olacakkkk. alah kavuştursun

bende de sag küçük e zaten biri küçük olurmus digerine göre her kadında öyle derler bilmiom artık

benimde sağ daha küçük

selam tekrardan kızlar
bu uykusuzluk beni de bitirdi. dün gece yarısı 3 gibi eşim yurtdışına gitti. ben de güya bekleyip onu yolcu edecektim. gece saat 1 gibi Lina uyudu ben de biraz uzanayım dedim. uzanış o uzanış, kociş 2:30 gibi evden çıkarken beni uyandırdı, kalkma sen dedi öptü ama onu bile hayal meyal hatırlıyorum kalkıp yolcu edemedim doğru düzgün, dünyanın bi ucuna gitti ve 1 hafta yok. biraz moralim bozuk o yüzden oooof of

bende sabahları esımı bazen yolcu edemıyorum uzuluyorum. senınkı daha da zor. ama napalım bı sure boyle devam etcek.

o gittikten yarım saat sonra kuzum uyandı zaten hemen aradım neyse ucaga binmeden konustum ama bi üzüldüm bi üzüldüm oof of

bende sabahları esımı bazen yolcu edemıyorum uzuluyorum. senınkı daha da zor. ama napalım bı sure boyle devam etcek.

evet kuzum malesef yorgunluktan bünye kaldırmıyo işte bi süre sonra kapatıyo kendini yoksa ben hayatta uyuyup kalmazdım uyandırılınca da uyanırdım cin gibi olurdum

evet kuzum malesef yorgunluktan bünye kaldırmıyo işte bi süre sonra kapatıyo kendini yoksa ben hayatta uyuyup kalmazdım uyandırılınca da uyanırdım cin gibi olurdum

aynen ya. uykum derın degıldı hıc ama az uyku uyuyunca farklı oluyomus. eskıden de 6:30 da kalkardım yıne de aksam yatınca en az yarım saat yatakta donerdım. sımdı sadece basımı yastıga koyusumu hatırlıyorum

kuzum aynı beni tarif ediyosun ben de öyle en az yarım saatte uykuya zor dalardım şimdi kafamı yastığa doğru götürürken havada uyuyakalıyorum sanki öyle bi de derin uyuyorum ki şaşkınlıklar içindeyim

evet ya aynen. kapımın onunde bırı yuruse uyanırdım. sımdı esımın kalktıgını bazen zor duyuyorum. cunku bazen yenı uyumus oluyorum.

:)) gördüm gördüm yazdımda ama senin kızda durmuo galiba

ah ahh doktorum nerdeeeeeeee
bir güzel kız yüzünden çıldıracağım

bende annemi uğurladım bugün çok üzgünüm...çok alışmıştım.insan kaç yaşında olursa olsun annesinin yanında güvende hissediyor kendini..ihtiyaç duyuyor..yakın olmamak çok kötü istediğinde ihtiyacın olduğunda gidip göremiosun çok dokunuyor insana.

ay uyutuyorum oturuyorum pc basına uyanıyo. 2 dk uyumuyo ya nolcak halımız

bilmiom walla dün bütün gün uyudu eve geldik 2 ye kdr uyumadı 2 de zorla uyuttum bu sefer benim uykum kaçtı dön dön uyuyamıom. kendi kendime uyuman lazım az sona uyancak diom yok zorla uyudum. arkadaşım face e yazmış kayımvalidesi gündüz uyuyan çocuğu uyandırma gecede uyur die. biz hiç uyandırmadıdık. şükür gecede uyudu. ama sabah açtı gözleri yarım saatte bir kalkıo gecede ben uyuyamadımya dellendim resmen

ay uyutuyorum oturuyorum pc basına uyanıyo. 2 dk uyumuyo ya nolcak halımız
emzik veriyonmu balumm
amin hepımızın. senın nasıl gıdıyo canım.

canım aynen bende sizin gibi uykusuz geceler..yorgunluk ..böyle geçiyor günler:))
canm sen rizede hangi dr götürüyorsun kontrollere..bizim bayramdan sonra aylık aşımız var bakalım

evet canım cok ıyı anlıyorum senı. annem gıttıgınde kacgun kendıme gelemedım. hala evde bı esyasını gorsem

benımkı ne gece ne gunduz. onceden gunduz uyuyodu sımdı o da yok. ıste toplasan 4-5 saat uyku yanı 24 saat ıcınde.

emzik veriyonmu balumm

canım aynen bende sizin gibi uykusuz geceler..yorgunluk ..böyle geçiyor günler:))
canm sen rizede hangi dr götürüyorsun kontrollere..bizim bayramdan sonra aylık aşımız var bakalım

emzıge alıstırmak ıstemıyorum ama herkes rahat edersın dıyo. aylık asımızı olduk. ben sardakı ahmet kucuk e goturcem bı dahakı sefere. dogumum arastırmada oldu dıye ordakı cerraha ve cocuk doktoruna gıtmıstık. ahmet kucuk benım yanımdakı bınada oturuyo. bıde tıp merkezındekını ıyı dıyolar bana da yakın aslında.

ben dogum yaptım hala yanlızım annem gelemedi bebişi bile göremedi olsun yinede yanındaymıs bu zamana kadar bundan sonrada allah yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…