Kızlar bence hiçbir şey için aman ne güzel dememek lazım ben bunu anladım. ister nazar diyelim, ister gizem. ama tecrübeyle sabittir bende %99 tutuyor. Rüzgarla ilgili hangi konuda tamam oldu, aman ne güzel, bizde bu olmaz vs. dediysem hemen 180derece terse dönüyor. Sanki beni dinliyor da benimle inatlaşıyor gibi. Şu sıralar ağlama krizlerimiz başladı mesela. Hiç ağlamazdı rüzgar. ağlayacağı yere en fazla mızırdanırdı, çok canı yanmadan hiç ağlamayı bilmezdi. Daha geçen hafta komşular dedi ne güzel evde bebek var mı yok mu hiç anlamıyoruz dedi. Ben de "yok öyle ağlayıp bağırma huyumuz" demez miyim. Demez olsaydım ya, bu hafta ortalığı ayağa kaldırmaya başladı. bir ağlamaya başladık mı da sustur susturabilirsen. Alışık olmadığım için de elim ayağıma dolanıyor, çok üzülüyorum. Tabi insan bebektir tabiki ağlar, başka ne yapacaktı diyor ama işte hiç olmayan bir şey bir anda olmaya başlıyorsa insan endişeleniyor tabi. Sizde de böyle radikal değişiklikler olmaya başladı mı. Çünkü büyüyor herhalde diye avutuyorum kendimi. Bir yerde yanlış mı yaptım ki diye düşünüyorum ya da ne yapabilirim. Sağlıklı olsun da değişecekse de değişir artık biz de alışırız yeni düzene.
benimkide çok ağlıyor saniye yanından ayrılsam ortalığı yıkıyor ağlamaktan.gece desem çok uyanıyor sabah 6 -6,5 gibi ayakta gündüzleri en fazla 2 sefer uyuyo az az çıt çıksa uyanıyo o uyurken nefes almaya korkuyorum uyanıcak die bide okuduğuma göre 9. ayda duygusal gelişim olarak bez bağlanmasına direnir bağlatmak istemezlermiş yani bu durum normal gelişim süreciymiş ben bu bez değişme işinden çok çekiyorumda değişene kadar eline vermediğim şey kalmıyo.iştahıda yok zorla yediriyorum bizde durumlar böyle yorgunlukdan ruh gibiyim ayakta çok yoruluyorum.
Ekim anneleri ilk doğum günlerimiz yaklaşıyor planlarınız nelerdir pasta? misafirlere hediye VS..?
merhab anneler uzunzamandır girmiyordum bu sayfaya ama az önce okuyunca uyku konusund ayalnız olmadığımı gördüm ben artık yanımda yatırıyorum çünkü kaç kez uyandığını saymıyorum artık böyle daha rahat ve mutluyuz ama tekrar park yatağa dönmemiz gerekecek yavaş yavaş...
Ekim anneleri ilk doğum günlerimiz yaklaşıyor planlarınız nelerdir pasta? misafirlere hediye VS..?
kızlar doruk yürüme olayını bayağı bir ilerlettiayakkabı olarak şu patik gibi olanlardan almıştık henüz yürümeye başlamadan.ama onları giyince malum yürüyemiyorum.ayakkabı almamız lazım sanırım.dr a sormayı unuttum bu ayki kontrolde.ilk adım ayakkabısı varmış.alan var mı aranızda? nasıl almalı ve belli bir marka var mı bir de ortopedik falan olması gerekiyor sanırım :26:
kızlar doruk yürüme olayını bayağı bir ilerlettiayakkabı olarak şu patik gibi olanlardan almıştık henüz yürümeye başlamadan.ama onları giyince malum yürüyemiyorum.ayakkabı almamız lazım sanırım.dr a sormayı unuttum bu ayki kontrolde.ilk adım ayakkabısı varmış.alan var mı aranızda? nasıl almalı ve belli bir marka var mı bir de ortopedik falan olması gerekiyor sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?