çok sinirliyim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben dogum yaptım hala yanlızım annem gelemedi bebişi bile göremedi olsun yinede yanındaymıs bu zamana kadar bundan sonrada allah yardım eder
benımkı ne gece ne gunduz. onceden gunduz uyuyodu sımdı o da yok. ıste toplasan 4-5 saat uyku yanı 24 saat ıcınde.
emzıge alıstırmak ıstemıyorum ama herkes rahat edersın dıyo. aylık asımızı olduk. ben sardakı ahmet kucuk e goturcem bı dahakı sefere. dogumum arastırmada oldu dıye ordakı cerraha ve cocuk doktoruna gıtmıstık. ahmet kucuk benım yanımdakı bınada oturuyo. bıde tıp merkezındekını ıyı dıyolar bana da yakın aslında.
cnm emziğe alışmaz çok verme. bende veriyorum valla canı isteyince alıo canı istemeyince almıoama uykuya dalarken çok iyi oluo hemen uykuya dalıo kuzum yoksa saatlerce bekle zor dalıo. bi tek o zmn veriom ben emziği yoksa boş boş duruken vermiom.
benımkı ne gece ne gunduz. onceden gunduz uyuyodu sımdı o da yok. ıste toplasan 4-5 saat uyku yanı 24 saat ıcınde.
emzıge alıstırmak ıstemıyorum ama herkes rahat edersın dıyo. aylık asımızı olduk. ben sardakı ahmet kucuk e goturcem bı dahakı sefere. dogumum arastırmada oldu dıye ordakı cerraha ve cocuk doktoruna gıtmıstık. ahmet kucuk benım yanımdakı bınada oturuyo. bıde tıp merkezındekını ıyı dıyolar bana da yakın aslında.
:)canım ben geçen şar hosbitalda işitme testimiz vardı ..hazır ordayken ahmet beyi bir göreyim bebegin göbegını ve sarılıgını göstereyim dedim :) çok komik o dr yaaa yaşlı bişi :))) eltilerde bilio o dr tıp merkezinde mehmet beymi varmış ne onu tavsıye ettıler :) gerçi ahmet bey aylık kontrole cagırdoı bizi bakalım hiç hoşuma gitmedi adam dr benzemiyo :)sen kıme gıdıyosun balsurat?
yanımda olsa yetio ki zaten bişey yapmasa otursa öle yanıbaşımda başka bişey istemem ama babamı bırakıp gelmişti tabi adamcağız yalnız başına ne kaar kalabilirki bide hasta olmuş zaten..
seninnki nie gelemedi canım? ama gelip gitmesi daha da beter :/
benım annem 24 gun kaldı ama babam rahatsızlandı. anneannem zaten felc gecırmıstı. abımın ıkızlerınden bırı bronsıt oldu hastanede kaldı. mecburen gıttı annem. zaten enınde sonunda gıdıcektı. ama hakıkaten varlıgı bıle yeter. aynı sehırde olsak bıle yeterdı bana
benım annem 24 gun kaldı ama babam rahatsızlandı. Anneannem zaten felc gecırmıstı. Abımın ıkızlerınden bırı bronsıt oldu hastanede kaldı. Mecburen gıttı annem. Zaten enınde sonunda gıdıcektı. Ama hakıkaten varlıgı bıle yeter. Aynı sehırde olsak bıle yeterdı bana
:)canım ben geçen şar hosbitalda işitme testimiz vardı ..hazır ordayken ahmet beyi bir göreyim bebegin göbegını ve sarılıgını göstereyim dedim :) çok komik o dr yaaa yaşlı bişi :))) eltilerde bilio o dr tıp merkezinde mehmet beymi varmış ne onu tavsıye ettıler :) gerçi ahmet bey aylık kontrole cagırdoı bizi bakalım hiç hoşuma gitmedi adam dr benzemiyo :)
gelemedi canım rahatsızdııı haklısın gelip gitmesi daha zor vedalaşmak( her yıl kavuşup ayrılık yaşıyorum o ayrılık insanın mahvediyorr.. alışırsın 1 .2 hafta sonra sende annenden ayrılıga allahyarıdımcımız olsun
bilmiom walla dün bütün gün uyudu eve geldik 2 ye kdr uyumadı 2 de zorla uyuttum bu sefer benim uykum kaçtı dön dön uyuyamıom. kendi kendime uyuman lazım az sona uyancak diom yokzorla uyudum. arkadaşım face e yazmış kayımvalidesi gündüz uyuyan çocuğu uyandırma gecede uyur die. biz hiç uyandırmadıdık. şükür gecede uyudu. ama sabah açtı gözleri yarım saatte bir kalkıo gecede ben uyuyamadımya dellendim resmen
ben de daha emzik vermedim, direniyorum vermemek için :)
sabahtan akşama kadar, gece 3e 4e kadar uğraşıyorum çocukla, ama şimdi evdeyim uğraşayım da işe başlayacağım zaman zorda kalırsam emzik veririm diyorum.
daha kahvaltı etmedim, şimdi uyuyo gidip yiyeyim hemen
dün kaynanam yine yaptı yapacağını. eve geliyor oğlumu kucağına alıyo bida bırakmıyor. dün gece annem gidecek diye bugün oğlum anneannesinde dursun ayrılacaklar dediğim halde hem benden hem annemden oda oda kaçırdı oğlumu. ben mutfağa gidiyorum o salona geçiyor ben salona o oturma odasına böyle kovalamaca oynadık. en sonunda yatırdı dizine indirmiyor dizinden. bebeğim uyudu hala dizinde en sonunda dayanamadım aldım koltuğun üzerine yatırdım. bu sefer uyandımı oğlum. bana sen uyandırdın diyen gözlerle bakıp ee yeri değişti dedi. ulen sen alıştırıon ayakta sallanmaya. neyse ben emzirip getirdim anneme verdim bi şekilde aldı yine kucağına gaz sancısı başladı yavrumun. manyak karı sinirli sinirli bu çocuk aç sütün varmı yoksa mama yapalım dedi. bende dayanadım var anne var. gazı olduğu için ağlıyor diye bağırdım kapıyı çarpıp çıktım. daha önce bu nedenle bana küsmüş bi kaç gün gelmemişti.eşim kayınpeder eşimin erkek kardeşi annem hepsi bakakaldı. gittim yatkodasına ağladım annem geldi hadi gel dedi çıkmadım. eşim kardeşine gidin demiş. bunlar gitti. eşim diyorki oturup konuşalım anne ben bebeğimi böle böle yetiştirmek istiyorum de dedi. daha önce gayette tatlı dille birşey söyledim kaçgün surat astı. kadında anlıcak kapasite yokki. ama öle bi konuşcam ki hepsinin ağzı açık kalcak. yanlış anlamayın ben burda biraz sert konuşuyorum rahatlamak için ama bugüne kadar gerçekten bi terb,iyesizliğim olmamıştır. bundan sonrada olmaz. bugüne kadar naptıysa suratına vurcam. artık son raddeye getirdi. başka çare kalmadı. eşiminde sinirleri altüst oldu. aramızda kalıyor. annemde giderken öyle bi ağladı ki. gözüm arkada kalcak allah yardımcın olsun diye.offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff
bakkala diye çıkıp 30 yıl kaybolasım var oğlumuda alıp :S
:)canım ben geçen şar hosbitalda işitme testimiz vardı ..hazır ordayken ahmet beyi bir göreyim bebegin göbegını ve sarılıgını göstereyim dedim :) çok komik o dr yaaa yaşlı bişi :))) eltilerde bilio o dr tıp merkezinde mehmet beymi varmış ne onu tavsıye ettıler :) gerçi ahmet bey aylık kontrole cagırdoı bizi bakalım hiç hoşuma gitmedi adam dr benzemiyo :)
gelemedi canım rahatsızdııı haklısın gelip gitmesi daha zor vedalaşmak( her yıl kavuşup ayrılık yaşıyorum o ayrılık insanın mahvediyorr.. alışırsın 1 .2 hafta sonra sende annenden ayrılıga allahyarıdımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?