Ben de ayakkabı alacağım ama kararsızım. Öneri bekliyorum =)
Oto koltuğu da Hepsiburada.com : Heyner Kids Multi Protect Ergo Sp Oto Koltuğu (9-36 Kg) | Anne / Bebek / Çocuk şunu aldık biz altı yedi ay önce yeni yeni kullanmaya başladık. Ama malesef bizim kızı araba tutuyor buna oturunca kusuyor =( İlaç, çubuk kraker falan veriyorum ama yine de kollu uzun önlüklerden giydiriyorum mecburen. Biz çok araştırdık koltuk için en mantıklısı bu geldi, hem fiyat hem de yorumlara bakınca. Çok uçuk rakamlar var çünkü. 250 tl'ye aldık biz. Sadece koltuğun yatmaması ve siyah (yanlış seçim yaptım =) olmasından rahatsız sayılırız ama onun dışında gayet konforlu. Rengi farklı olmak kaydıyla önerebilirim. Bir de isofix'li ürünlerden istedik ama bu özellik yüzünden çok fazla ücret farkı koyuyorlardı biz de almadık=)
merhabalar herkese kızlar bebişleriniz nasıl benim kızın kilosu biraz az canım sıkılıyor sizinkiler nasıl.birde konuuşuyorlarmı artık dün resmini çektirmeye gittik ciddi ciddi durdu dede gel diyor bizimki fotocuda güldüremedi bir türlü en sonunda fotocude dede dede diyerek güldürdü de resmini çekti dedesine aşık olmuş:))
merhabalar herkese kızlar bebişleriniz nasıl benim kızın kilosu biraz az canım sıkılıyor sizinkiler nasıl.birde konuuşuyorlarmı artık dün resmini çektirmeye gittik ciddi ciddi durdu dede gel diyor bizimki fotocuda güldüremedi bir türlü en sonunda fotocude dede dede diyerek güldürdü de resmini çekti dedesine aşık olmuş:))
bizim kızınkide az ama çok hareketli ve saglıklı olduğu için takmıyorum 20 ekim doğumlu 8.400 gr 74 cm baba mama cici gel dede diyor
kç ekim doğumlu kızçen
ne kadarki kilosu
bizimkide dedeyi seviyo ne varsa dede de
bizim kızınkide az ama çok hareketli ve saglıklı olduğu için takmıyorum 20 ekim doğumlu 8.400 gr 74 cm baba mama cici gel dede diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?