günaydın ekim anneleri bebişler iidir umarım benim kızım kaç gündür hastaydı antibiotikle biraz iileşti allaha şükür.bebişleri yürümeye başladımı herkesin.ne çabuk büyüdüler ne çabuk geçti zaman.
kızlar yazık ya memeden kesmeyin çok ufaklar daha benim kızım da gece çok kalkıyor 1-2 saatde bir kalkıyor zor oluyor ama akılları yetince yani 2 yaşına doğru zaten mecbur bıraktıracağız ben o yüzden şimdi kıyamıyorum sonra vicdan azabı çekerim ben erken bıraktırdım diye gündüzde aklına meme gelince saldırıyor bana bende önce yemeğini yediriyorum sonra emziriyorum
günaydın ekim anneleri bebişler iidir umarım benim kızım kaç gündür hastaydı antibiotikle biraz iileşti allaha şükür.bebişleri yürümeye başladımı herkesin.ne çabuk büyüdüler ne çabuk geçti zaman.
Canım vallaha daha o sorun olmadıysa bir an önce önlemini al bence. İş işten geçtikten sonra değiştirmek imkansız gibi görünüyor. Ben bol bol emsin diye gece ara sıra uyanmalarında hemen emzirdim hem de büyük bir mutlulukla. hatta bazen daha o uyanmadan mızıldanırken aldım emzirdim hemen dalsın yine diye. Ben alıştırdım yani. Şimdi bir yaşına geldi artık benim sütüm ek olması gerekirken daha da öne geçti. Sürekli emmek istiyor, gece gündüz, hatta öğlen uykusu arasında bile uyanıp emip uyuyor o dereceye geldik. emzirmemeye çalışırsam çok daha kötü çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. bu sefer de sakinleştirmek zor oluyor ve ben de hemen pes edip yine emziriyorum. Oysa ilk uyanmalar başladığında önlemimi alıp emzirmek yerine kendi kendine uyumasına yardımcı olsaydım şimdi o da biz de deliksiz uykular çekiyor olacaktık. :84:
Bu saatten sonra şimdi bu hatamı nasıl düzelteceğimin yollarını arıyorum. gece emmelerini bıraktırmanın yolunu bulursam süttn kesmek zorunda da kalmam. Bakalım.
Suçiçeği özel aşıymış 15. ayda da yapılabiliyormuş sanırım. Ben yaptırırım herhalde.
2 yaş çok geç bence.kocaman çocuk oluyolar.sonuçta artık sadece bize yakın olmak için emiyolar.bence artık sarılmayı,kucakta olmayı bilebilceke duruma geldiler.emmek yerine sarılmayı öğrenebilrler.
ben devamlı ten teması kuran bi anneyim.o yüzden emme dışında da bunu yaşayabileceğimizi öğretmeye çalışıyorum.
bi süre daha devam edersem sanırım ilerde bırakması daha zor olucak artık farkına varıyolar herşeyin.
bunlr şahsi fikirlerim:)
bugün 5 kez kalktı ilk üçünde hemen yatırdım su verdim uyudu 4.30 uyandı emzirdim 7 de kalktı emzirdim ilk gün iyidir dimi
bugün 5 kez kalktı ilk üçünde hemen yatırdım su verdim uyudu 4.30 uyandı emzirdim 7 de kalktı emzirdim ilk gün iyidir dimi
Sevgili loveli su ile uyutmayı başardıysan çok şanslısın. İlk gün için gayet iyi, 4:30 gibi açıkmıştır zaten. Bazıları iki üç günde kalkmamaya alışıyormuş.
inşallah kızlarrr bakalım bu hafa kritikbi de yatmadan süte alıştırma çalışması yapıyorum bi deeeeilk gün için gayet iyi. Umarım kısa sürede başarılı olursun. Bizimki suyu kabul etse deneyeceğim ama hiç almıyor. Neyse sen başarılı olursan bize de bir umut olur :)
çok saolun kızlar bu gün biraz da iyi kuzum allaha şükür olsun.ben emme işini iki yaşında bırakırım heralde küçük abisinide 2 yaşında bırakmıştım biraz zor oluyo ama yinede öle sanıldığı kadar çok zor deil bir iki gecede alışırlar.emmeleri da rahat bence sık uyansalarda çoğunda ayılmadan dalıyolar yine öbür türlü ememeyince ağlayıp ayılacaklar uyutmak daha zor olcak.tabi bu benim fikrim bana zor gelmediği için şu anda öle düşünüyorum.şimdi yürümeleri emmeleri derken bi gün gelcek bezden ne zaman çıkarılacakları konuşulacak buralardaHEY GİDİ GÜNLER HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
valla kızlar eşimin eniştesi yenidoğan doç. iki tane kızları var ikisinide 2 yaşına kadar emzirdi teyzesi ve hiç aptamil mamalarından vermedi o kavanoz mamaları cicibebeler vs. o yüzden bizde hiç vermedik sürekli meyve ve ogün evde ne pişiyorsa ayrıca nekadar emerse okadar ver dedi eniştemiz bende emzirebildiğim kadar emzirmeyi düşünüyorum rahatımız açısından düşünüyoruz kızlar bıraktırmayı ama belki onlarında rahat edecğini düşünüyoruz ama ileride en ufak bi sağlık problemi olduğunda acaba azmı emzirdim yeterli besleyemedimmi bağışıklığı kuvvetlenemedi mi die düşünüp vicdan yapmak istemiyorum korkuyorumda bu yüzden en iyisi zorluk çeksekte vermeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?