2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yazdıklarınızı yeni gördüm kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tüm ekim bebeklerin doğum günü kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice yaşlara olsun biz bir ekimde kutlayacaktık malesef kutlayamadık pazartesiye kaldı haca yolladık dün akrabalarımızı o yüzden kutlayamadık yarın inş güzelce kutlarız.

ayy çizelgem ne güzel duruyor 1 yaş ne tatlı olmuş ne güzel duygular ya ALLAHım uzun mutlu güzel yaşlarını da göstersin cümlemize.

ekim 1 ve 2 bebişlerinin doğum günlerini kutluyorum.inşallah sağlıklı daha nice güzel yıllara...
kızlar bende dün yaptım kızımın doğum gününü 4 ünde doğmuştu 2 gün önce yapmış oldum..
aslında yaşına girdikten sonra yapıcaktım ama haftaya görümcemin oğlunun var ikisi peş peşe olmasın dedim.
resimlerini paylaşıcam fikir olur belki sizlere..

Son düzenleme:
doğum gününüz kutlu olsun canım.resim koyman çok iyi olur canım,bizlere de fikir olur.

LEYLA,HIRANUR,RÜZGAR,HEPİNİZİN DOĞUMGÜNÜ KUTLU OLSUN..
karakteri sağlam,kendinize,ailenize,milletinize faydalı,akıllı,çalışkan,mutlu bireyler olmanızı,geleceğinizin parlak olmasını dilerim.
tabii ki herşeyden önce sağlıklı,mutlu bebekler olmanızı dilerim.
hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar bu arada sünnetle ilgili yazdıklarınıza çok teşekkürler.içim rahatladı biraz.bugün sabah sargısını açtık.uç kısmı kırmızı biraz,sabah akşam ılık suda aoturucak,ve zeytinyapı sürücez.umarım en kısa zamanda iyi olur.2 diş daha çıkarıyoruz,sünnet sıkıntısıyla beraber olunca 3 gecedir uyku yok,perişanız..

bugün bizim doğum günümüz

dün yaptık doğum günümüzü hafta sonu olması sebebiyle harika geçti oğlum hiç huzursuz olmadı.. kalabalık alkışları aldıkça popo sallayıp alkış yaptı şımarık becerebilirsem foto paylaşacağım kızlar..

LEYLA, HİRANUR, RÜZGAR, RÜZGAR ATA nice sağlıklı yıllara aşklar...

çok teşekkür ederiz canım sizinde yeni yaşınız kutlu olsun nice güzel senelere inş.

güzel dilekleriniz için teşekkürler canım amin cümlemize inşallah.bende bugün kızımın yeni çıkan dişini gördüm çok sevindim üstten iki dişimiz çıktı toplam 4 dişimiz oldu:)
bizde çok huzursuzduk inş bugün rahat olur doğum gününü bugün yapacağım çünki

çok sağol canım siznde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu hayırlı olsun inşallah ne güzel duygular ya herkese tatdırsın rabbim bu duyguları.

ekim bebeklerimizin doğum günleri kutlu olsuuuuun çok heyecanlıyım ben yaa bizimki 20 ekimde ben ağlarım valla tutamam kendimi kuzum benim yaşına gircekmişte amaaanıın mumları görünce deliye döner kesin pastaya bi el atar şöle pençe şeklinde aaayyy huzursuz olmasa bari bak şimdi panik oldum ya durmazsa o gün ağlarsa aayyy :26::26:

Oh oh doğumgünü çocukları çoğalıyor. Hepsi mutlu, sağlıklı, huzurlu başarılı olur inşallah. Anne babalarıyla birlikte güzel bir hayat geçirsinler. Bizimkisi de 11 Ekim'de inşallah yapabiliriz. Fotoğraf paylaşın da görelim sıpaları =)

doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsun resimlerinide burdan paylaşın lütfen benim kızımında 18 ekim çok heycanlıyım çok güzel bir duygu.

tüm ekim bebeklerinin yeni yaşı kutlu olsun. ay ben okudukça daha bir heyecanlandım. ya bizimkine daha var ama tam 26 gün :) nasıl geçer bu kadar gün.

evimizden kareler

davetimizi kendim yaptım,sadece yazısı bana ait değil örnek davetiyeden çalıntı :)
1 yaş biblolarımızı internetten sipariş vermiştim
1 yaş pastamız çok güzeldi çok fazla süslü püslü sevmediğim için sade yaptırdım
1 yaş kurabiyelerimiz sipariş üzerine yapıldı.tanıdık yerde yaptırdım temiz olması acısından
evimizi yarım saatte bu kadar süsleyebildik kızım çok rahatsızdı 1 sn inmedi kucagımdan
tavsiyelerim;menüyü kalabalık yaparsanız az yapın kesinlikle çok fazla arttı.
çocuklara bol bol çikolata vs bulundurun
benim 1 yaş mumum yoktu çünkü patayı alırken unutulmuş.pastayı üflemeye götürürken deli gibi mum aradık
malesef o eksikti
ama çok güzel geçti darısı tüm ekim annelerin başına

nice yıllara ecrin prensese annesi... herşeyi çok güzel olmuş elinize sağlık....

her şey çok güzel hayatı boyunca yavrunun her anı böle güzel geçer inşallah.nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…