her şey çok güzel hayatı boyunca yavrunun her anı böle güzel geçer inşallah.nice yıllara
kızlarrrr,doğumgünleriniz çok güzel hazırlanmış,ellerinize sağlık.
umarım bebişerl de çok eğlenmişlerdir ki öyle gözüküyor.
bizimki 15 ekimde ,ne yazık ki Ata hasta olduğu için daha moda giremedik
boğaz enfeksiyonu geçiriyor,ateşi çok yüksek,ilaçla düşürüyoruz tekrar yükseliyor 40 sınırına kadar..dr. ateş 48 saat sürer dedi ama perişanız.dün egce sabaha karşı bir terledi,sanırım kendine geldi biraz bugüne.
tüm sıkıntılar üstüste geldi,sünnet oldu,köpek dişlerini çıkarıyor(çok acılı)ve de boğazı...
şu ara boğaz enf. çok salgın,sizler de dikkat edin.gerçi dikkat edilicek pek bişi yok,biryerleden bulaşıyor işte,sonuçta mikrobik..
neyse ben de bi toparlanırsam ,doğumgünü moduna giricem.resimlerinize daha çok ayrıntılı bakamadım,en kısa zamanda bakıcam..
hepinizi öptüm...
Kubraderin ve Ataseven ne güzel hazırlıklar yapmışsınız, çok güzel olmuş. Quarta çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavrun. Ayşe ile ben de hastayım ikimiz salya sümük geziyoruz ortalıkta. Banyo yaptırıp dışarı çıkarttım eşeklik edip hasta oldu işte =( Dikkat edin, salgın varmış gerçekten de.
Doğumgünümüzü biraz geç yapacağız sanırım. Çünkü babamız yurtdışına gidiyor, doğumgününden bir hafta sonra gelecek :/ Geç olsun güç olmasın =)
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 267594 Eki Görüntüle 267590 Eki Görüntüle 267588 Eki Görüntüle 267587 Eki Görüntüle 267585 Eki Görüntüle 267583 evimizden kareler
Eki Görüntüle 267580 Eki Görüntüle 267582
davetimizi kendim yaptım,sadece yazısı bana ait değil örnek davetiyeden çalıntı :)
1 yaş biblolarımızı internetten sipariş vermiştim
1 yaş pastamız çok güzeldi çok fazla süslü püslü sevmediğim için sade yaptırdım
1 yaş kurabiyelerimiz sipariş üzerine yapıldı.tanıdık yerde yaptırdım temiz olması acısından
evimizi yarım saatte bu kadar süsleyebildik kızım çok rahatsızdı 1 sn inmedi kucagımdan
tavsiyelerim;menüyü kalabalık yaparsanız az yapın kesinlikle çok fazla arttı.
çocuklara bol bol çikolata vs bulundurun
benim 1 yaş mumum yoktu çünkü patayı alırken unutulmuş.pastayı üflemeye götürürken deli gibi mum aradık
malesef o eksikti
ama çok güzel geçti darısı tüm ekim annelerin başına
çok güzel bir doğum günü hazırlığı olmuş inşlh gelin olduğu zamanlarıda görürsün :81:
hasta olan bütün bebeklere acil şifalar diliyorum havalarda soğumaya başladı hastalıklarımızda artar artık dün bizimkide hapşuruyordu doğum gününde hasta olmaz umarım dişlerimizden iyice huysuz olduk bide üstüne hastalık eklenirse bilmiyorum artık halimiz ne olur
çok hoş bir doğumgünü nice yıllara
teşekkür ederizz teyzesi.sizinde yeni yaşınızı kutluyorumm çok yakışıklı çıkmış pastanın üzerindeki resimde mşlhhh
Kubraderin ve Ataseven ne güzel hazırlıklar yapmışsınız, çok güzel olmuş. Quarta çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavrun. Ayşe ile ben de hastayım ikimiz salya sümük geziyoruz ortalıkta. Banyo yaptırıp dışarı çıkarttım eşeklik edip hasta oldu işte =( Dikkat edin, salgın varmış gerçekten de.
Doğumgünümüzü biraz geç yapacağız sanırım. Çünkü babamız yurtdışına gidiyor, doğumgününden bir hafta sonra gelecek :/ Geç olsun güç olmasın =)
kızlar 1 yaşına giren bebekleri aşıya götürdünüzmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?