2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlarrrr,doğumgünleriniz çok güzel hazırlanmış,ellerinize sağlık.
umarım bebişerl de çok eğlenmişlerdir ki öyle gözüküyor.

bizimki 15 ekimde ,ne yazık ki Ata hasta olduğu için daha moda giremedik
boğaz enfeksiyonu geçiriyor,ateşi çok yüksek,ilaçla düşürüyoruz tekrar yükseliyor 40 sınırına kadar..dr. ateş 48 saat sürer dedi ama perişanız.dün egce sabaha karşı bir terledi,sanırım kendine geldi biraz bugüne.
tüm sıkıntılar üstüste geldi,sünnet oldu,köpek dişlerini çıkarıyor(çok acılı)ve de boğazı...
şu ara boğaz enf. çok salgın,sizler de dikkat edin.gerçi dikkat edilicek pek bişi yok,biryerleden bulaşıyor işte,sonuçta mikrobik..

neyse ben de bi toparlanırsam ,doğumgünü moduna giricem.resimlerinize daha çok ayrıntılı bakamadım,en kısa zamanda bakıcam..
hepinizi öptüm...

teşekkür ederim canım.inş. sende en iyi şekilde halledersin.
çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş ya çok üzüldüm.benim kızda rahatsız bogazları çok fena sesi tamamen kısılmış şimdi randevu aldım birazdan götürücez.

Kubraderin ve Ataseven ne güzel hazırlıklar yapmışsınız, çok güzel olmuş. Quarta çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavrun. Ayşe ile ben de hastayım ikimiz salya sümük geziyoruz ortalıkta. Banyo yaptırıp dışarı çıkarttım eşeklik edip hasta oldu işte =( Dikkat edin, salgın varmış gerçekten de.
Doğumgünümüzü biraz geç yapacağız sanırım. Çünkü babamız yurtdışına gidiyor, doğumgününden bir hafta sonra gelecek :/ Geç olsun güç olmasın =)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canıım..bizde yeni geldik doktordan bogaz iltihabı geçiriyormuş.1 yaş için gerekli testleri yaptıramadık hasta olduğu için.benim kızında burnu çok akıyor.akması daha iyiymiş arkadaşım.

Hasta bebişlere geçmiş olsun bizde bugün doktordaydık öksürük ve balgam varmıs ventolin surup verdi sükür ciğere inmemiş rabbim şifa versin hepsine..1 yasa bizde hasta girdik umarım ömür boyu sağlıklı ve mutlu olurlar..

oğlum da hasta antibiyotiğe başladı yavrum umarım çabuk geçer tüm bebişlere geçmiş olsun

çok güzel bir doğum günü hazırlığı olmuş inşlh gelin olduğu zamanlarıda görürsün :81:

hasta olan bütün bebeklere acil şifalar diliyorum havalarda soğumaya başladı hastalıklarımızda artar artık dün bizimkide hapşuruyordu doğum gününde hasta olmaz umarım dişlerimizden iyice huysuz olduk bide üstüne hastalık eklenirse bilmiyorum artık halimiz ne olur

çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz görürüz bebişlerimizin herbir yaşını (aminnnnn)
neler oldu ekim bebişlerine ya doğum günlerinde hepsi rahatsızlar
gece boyunca her saat uyaandı gögsümle uyuyor sadece.
allah sabır versin bizlere bebişlerimizede acil şifalar inş..

merhabalar herkese hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde hasta olduk anne kız hastalandık burnu akıyordu önce şimdi de boğazları iltihaplanmış antibiyotik kullanıyoruz işte herkes grip bu aralar bende atlatamadım malum benden geçti bebişime.

çok hoş bir doğumgünü nice yıllara

teşekkür ederiz teyzesi ....

teşekkür ederizz teyzesi.sizinde yeni yaşınızı kutluyorumm çok yakışıklı çıkmış pastanın üzerindeki resimde mşlhhh

teşekkürler mestcan çok geçmiş olsun size ve tüm hasta olan ekim bebiklerine.... bizimki de atlattı diyordum ama ara ara hırıltısı var hala acilen bir tulum almam lazım.. üstünde birşey tutmuyor hiç beşikte dört dönüyor gece...

sabaha karşı oğlumun yeni yaramazlığıyla uyandım beşiğinin yanında baza var ben genelde orda yatıyorum... sen beşikten tırman sabah 5 de sırtıma çık kafamı bir çevirdim bana sırıtıyor bizim oğlan.... artık asansör kaldırmanın vaktidir anlaşıldı ..:93:

Hasta bebişlere geçmiş olsun, biran önce iyileşin.
Ben dün götürdüm 1 yaş kontrolüne. Aşısını da yaptırdım. Ağrı ve ateş yapmazmış aşı, hasarsız bir şekilde atlattık. Aşı özel olduğu için ücretliydi 18 lira verdim aşı için.

kızlqar herkese selamlar,geçmiş olsun tabii ki bir de..Atanın ateşini düşüremedik,40 a yaklaşıyo,şurup fitil banyoya sok,düşüyo,2 saate tekrar.3 gün helak olduk.tabii bu arada gece gündüz doktorunu arıyodum ben.antibiyotik fayda etmedi.dün sabah itibariyle iğne tedavisine başladık.sabah akşam iğne oluyo bebeğim.çok şükür iğneler iyi geldi.dün akşam daha iyidik.
babası da hastalandı.o da grip.ikisini iyileştirip ben yatmasam bari uykusuzluktan zombi gibi oldum.oğlum iyi olsun da feda olsun tabii kii...
nasıl bir salgın mikropsa bu herkes hasta.
15 ekim doğumgününde,gündüz arkadaşltıyla beraber parti yapmak istiyodum oğluma(yaklaşık aynı yaşlarda bebeği olan ark. var da).bu salıgnda acaba yapmasam mı diorum,yeni iyileşmişken tekrar hastalık kapmasın...

aşılar ve kan testi için doktorumuz şöyle söledi: önümüzdeki 3 ay herhangi başka nedenden kan testi yapmazsak özel olarak getirin yapalım dedi.
rutin 1 yaş aşılarını iyileştikten sonra yaptırıcaz.
çiçek aşısını eczaneden alıyoruz,ister hastanede,ister sağlık ocağınd yapıyolar.
yalnız her zaman olmuaybiliyomuş eczanede,belki 1 gün önceden sipariş vermek lazım.

bebişleri öpüyorum,acil şifalr diliyorum.

Son düzenleme:
Kan testi konusunda doktorumuz bize de aynı şeyi söyledi. Önüzdeki aylarda hasta falan olursa o zaman bakalım, şimdi boşa canını yakmayalım dedi. Bakılmazsa da 3 ay sonra özel olarak bakarız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…