kızlqar herkese selamlar,geçmiş olsun tabii ki bir de..Atanın ateşini düşüremedik,40 a yaklaşıyo,şurup fitil banyoya sok,düşüyo,2 saate tekrar.3 gün helak olduk.tabii bu arada gece gündüz doktorunu arıyodum ben.antibiyotik fayda etmedi.dün sabah itibariyle iğne tedavisine başladık.sabah akşam iğne oluyo bebeğim.çok şükür iğneler iyi geldi.dün akşam daha iyidik.
babası da hastalandı.o da grip.ikisini iyileştirip ben yatmasam bariuykusuzluktan zombi gibi oldum.oğlum iyi olsun da feda olsun tabii kii...
nasıl bir salgın mikropsa bu herkes hasta.
15 ekim doğumgününde,gündüz arkadaşltıyla beraber parti yapmak istiyodum oğluma(yaklaşık aynı yaşlarda bebeği olan ark. var da).bu salıgnda acaba yapmasam mı diorum,yeni iyileşmişken tekrar hastalık kapmasın...
bebişleri öpüyorum,acil şifalr diliyorum.
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü
KUZEYCİM doğumgünün kutlu olsun,ailenle beraber nice mutlu sağlıklı yaşlara.ç..
satinezgicim çok güzel bir kutlama olmuş ,çok hoş görünüyor herşey..
mestcan sana da geçmiş olsun,bu ara çok salgın..Ata çok şükür daha iyi,sabah akşam iğneden sonra kendine geldi yavrum.
kızlar oğlum artık ayakta sallanmaktan vazgeçti (kendi kendine) ve az bişey emdikten sonra kendini yatağa atıyor,dönüyo dönüyo,burnunu koynuma sokuyo ve uyuyor.tabii uykusu iyice geldikten sonra götürüyorum yatağa..çok şükür gece de 3-4 sefer kalktı,hemen uyudu onda da .bu hafta odasında yatırmaya başlıyacağım.MESTCAN ,benim oğlum bizim yatağa bile sığmıyo,dönmeye başlayınca tutmak imkansız.seninki iyi duruyo maşallah.bu yüzden ben oyun parkında yatırabiliyorum.uyanınca da ayağa kalkıyo çünkü.kendi tek kişilk yatağı da var ama yatıramıyorum bu yüzden.
bu arada bakıcımız değişti ne yazık ki.ben gittikten sonra olay çıkmış evde.Ata deli gibi ağlamış(babaanne ve baba da evdeydi ama ...)susturamamışlar.herkes panik olmuş.yeni bakıcı da tabii.
keyfim kaçık o yüzden...
ya kızlar benim kızım son zamanlarda gece çok kalkmaya başladı sinirim bozuldu iyice mız mız hep derin uykusu yok yarım saatde bir kalkıp duruyor niye böyle yapıyor ya. acaba bende mi yanımda yatırsam hiç yanımda yatırmadım bu zamana kadar ne derdi var anlamadım diş olsa her gün mü böyle yatar ki anlamadım ne yapsam.
KUZEYCİM doğumgünün kutlu olsun,ailenle beraber nice mutlu sağlıklı yaşlara.ç..
satinezgicim çok güzel bir kutlama olmuş ,çok hoş görünüyor herşey..
mestcan sana da geçmiş olsun,bu ara çok salgın..Ata çok şükür daha iyi,sabah akşam iğneden sonra kendine geldi yavrum.
kızlar oğlum artık ayakta sallanmaktan vazgeçti (kendi kendine) ve az bişey emdikten sonra kendini yatağa atıyor,dönüyo dönüyo,burnunu koynuma sokuyo ve uyuyor.tabii uykusu iyice geldikten sonra götürüyorum yatağa..çok şükür gece de 3-4 sefer kalktı,hemen uyudu onda da .bu hafta odasında yatırmaya başlıyacağım.MESTCAN ,benim oğlum bizim yatağa bile sığmıyo,dönmeye başlayınca tutmak imkansız.seninki iyi duruyo maşallah.bu yüzden ben oyun parkında yatırabiliyorum.uyanınca da ayağa kalkıyo çünkü.kendi tek kişilk yatağı da var ama yatıramıyorum bu yüzden.
bu arada bakıcımız değişti ne yazık ki.ben gittikten sonra olay çıkmış evde.Ata deli gibi ağlamış(babaanne ve baba da evdeydi ama ...)susturamamışlar.herkes panik olmuş.yeni bakıcı da tabii.
keyfim kaçık o yüzden...
KIyamazlar ona, tabi kolay değil onlar için büyük değişiklik ama ona da alışır zamanla. İlk tanıştırmayı sen de evdeyken haftasonu falan yapsaydın belki daha kolay olurdu.
Mutlu yıllar Kuzey, adın gibi güzel olsun ömrün de. Ailenle birlikte nice nice mutlu yaşlara...
Yarım saatte bir kalkması normal görünmüyor. Gündüz keyfi nasıl? Ne zamandır böyle yapıyor, doktorunuza sor mutlaka. Bir sıkıntısı olsa gerek üşüyor mu, terliyor mu, yatak ya da yastık alerji mi yaptı. Denemek için ya yerini değiştir bir gece ya da dediğin gibi yanına al. Eğer güzel uyursa yattığı yeri tekrar gözden geçirirsin, eğer yine uyanmaları sürerse sıkıntısını araştırırsın. Kolay gelsin canım, inşallah en kısa zamanda düzelir.
gündüz gayet rahat gülüyor oyun oynuyor keyfi çok güzel yani bir akşam bakıyorum gayet güzel yatıyor bir akşamda bakıyrum hiç rahat değil şaşırdım ne yapacağımı sıkıntıyı pek sevmiyor gece üstünü açıyor diye fermuarlı battaniyenin içine koyuyorum ondan mı yatmıyor dedim sebeb oda değil emmek istiyor illa birde bu günlerde dikkatimi çekti ben oyun oynuyor zannetmiştim ama değil sinirlenince eliyle yüzüne vuruyor aşırı sinirli olmuş nedense canımı sıkıyor bu durum.
Canım kızımın bugün doğumgünü, rabbim hepsine sağlık versin inşallah.
Bizim kız da biara böyle saçlarını falan çekiyordu, sonra fark ettim ki, babası akşamları özellikle onu kızdırıp ağlatıyor, hoşuna gidiyormuş beyefendinin. Sonra bunu yapmayı bıraktı, ben de fazla ağlatmamaya çalışıyorum kız da normale döndü. Belki böyle bir şey vardır.
Kızlar siz çocuğum uyumuyor diye yakınıyorsunuz ben de uyuyor diye :S:S Sabah 9da kaldırdım emmek istedi, iki dk emzireyim dedim hemen uyudu sıpa. Sonra da 10.20'de uyandı (doğum saati =). Kahvaltı öğününü çok güzel yapardı artık bıraktı, yumurta beyazı veriyorum hoşuna gidiyor, domates kaşar peyniri. Başka da bir şey yok :S Düzene sokamadım şunu ne yapacağım bilmiyorum. Yarın kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek.
Bizim kız da biara böyle saçlarını falan çekiyordu, sonra fark ettim ki, babası akşamları özellikle onu kızdırıp ağlatıyor, hoşuna gidiyormuş beyefendinin. Sonra bunu yapmayı bıraktı, ben de fazla ağlatmamaya çalışıyorum kız da normale döndü. Belki böyle bir şey vardır.
Kızlar siz çocuğum uyumuyor diye yakınıyorsunuz ben de uyuyor diye :S:S Sabah 9da kaldırdım emmek istedi, iki dk emzireyim dedim hemen uyudu sıpa. Sonra da 10.20'de uyandı (doğum saati =). Kahvaltı öğününü çok güzel yapardı artık bıraktı, yumurta beyazı veriyorum hoşuna gidiyor, domates kaşar peyniri. Başka da bir şey yok :S Düzene sokamadım şunu ne yapacağım bilmiyorum. Yarın kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek.
Eki Görüntüle 270451 Eki Görüntüle 270452 Eki Görüntüle 270453 Eki Görüntüle 270454
doğum günümüz kutlu olduuu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?