2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Çooook geçmiş olsun. Bence biraz ertele kutlamayı. Dediğin gibi hastalığı tekrar etmesin. Gerçi zamanında yapmayınca da insanın hevesi kalmıyor. Bizim babamızın gezisi ertelendi. Doğumgününde evde olacak yani. Salı gününe denk geliyor ama haftasonunu beklemeyi düşünüyorum. Kızım da iyileşti çok şükür azcık arada burnu aklıyor onun dışında bir şey yok.

Bu arada kızlar gece uykularınız ne alemde? Bizimki hiç uyanmıyor. Hasta olduğu dönemde mızmızlanıp tekrar yatıyordu. Hâlâ aynı. Ama malesef yanımda yatıyor. Bizim uyanma nedenimiz yatağa sığmamaktı zaten. Bu akşam ayrı yatıracağım. Diğer odada çok rahat bir çekyatım var. Sıpaya güzel bir yatak şekline getireceğim. Bakalım bir iki gün rahat uyursa hanıma yatak alacağım sanırım. Ama gece üstünü hiç örtmüyor, bu yüzden tulum alacağım sanırım.

yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü

Şimdiden mutlu yıllar Loveli. İnşallah hayırlı bir evlat olur. Başarılı sağlıklı bir ömrü olsun...

Biz geçen hafta aşıları yaptırdık. Ateş, ağrı ya da başka bir etkisi olmadı aşıların. Fakat benim duyduğum şey bu aşıların bazı bünyelerde 10-15 gün sonra hastalık yapabileceği idi. Bakalım İnşallah yapmaz.
Özel aşı için de 15. ayda yapılabilir dedi ebe. Daha doktorumuza götürmedim, kan testi falan yaptırmadık.

Bizim gece uyanmalarımız ve emme dışında hiçbir şeyle sakinleşmeme olayımız aynen devam. Ağlatmak istemediğim için de emziriyorum her uyandığında. Kendi odasında ve yatağında yattığı için de gecenin köründe odalar arası mekik dokuyorum. Bakalım sanırım sütten kesene kadar bu böyle kabul ettim ve rahatladım:)) en azından emerken hemen geri uyuyor ben de uyuyorum. Emzirmesem uyanıveriyor ve uyutmak daha da zor oluyor.

Hala daha yürümüyor, pek hevesli de değil gibi.

herkese selamlar bebeği hasta olanlara çok geçmiş olsun bizde daha yeni kurtulduk...sizlerede acil şifalar olsun.
doğum günü bebişlerininde nice nice yaşları olsun inş.sağlıkla mutlulukla bir ömür bereberce
benim kız yürüyor artık maşallah yaşına girmeden yürümeye başladı ama aşırı düşüyor ve aşırı yaramaz oldu ellemediği şey yok evde cız cız diye diye geziyoruz bizde
gece uyumamızda kötü çok sık kalkıyor neden öyle yaptığını bulamadım diş sıkıntısımı meme emmek isteğimi çözemedim bir gün çok iyi yatıyor bir gün bakıyorum 10 kez kalkıyor zor oluyor ya 4 dişimiz var bizim daha diğerleri çıkmadı şimdilik.bide annee diyor her şeye :)sizinkilerin konuşması nasıl kızlar.
kilomuzda 9.600 felanmiş yeni gittik doktora beğendi kilosunu bana da iyi geldi önce ki halimize göre çok iyi rabbim bozmasın inş.rota virüsü olmuştu o zaman çok zayıflamıştı geri toparlandı şükür.sizin bebişler nasıl peki kızlar.

KUZEYCİM doğumgünün kutlu olsun,ailenle beraber nice mutlu sağlıklı yaşlara.ç..
satinezgicim çok güzel bir kutlama olmuş ,çok hoş görünüyor herşey..

mestcan sana da geçmiş olsun,bu ara çok salgın..Ata çok şükür daha iyi,sabah akşam iğneden sonra kendine geldi yavrum.

kızlar oğlum artık ayakta sallanmaktan vazgeçti (kendi kendine) ve az bişey emdikten sonra kendini yatağa atıyor,dönüyo dönüyo,burnunu koynuma sokuyo ve uyuyor.tabii uykusu iyice geldikten sonra götürüyorum yatağa..çok şükür gece de 3-4 sefer kalktı,hemen uyudu onda da .bu hafta odasında yatırmaya başlıyacağım.MESTCAN ,benim oğlum bizim yatağa bile sığmıyo,dönmeye başlayınca tutmak imkansız.seninki iyi duruyo maşallah.bu yüzden ben oyun parkında yatırabiliyorum.uyanınca da ayağa kalkıyo çünkü.kendi tek kişilk yatağı da var ama yatıramıyorum bu yüzden.

bu arada bakıcımız değişti ne yazık ki.ben gittikten sonra olay çıkmış evde.Ata deli gibi ağlamış(babaanne ve baba da evdeydi ama ...)susturamamışlar.herkes panik olmuş.yeni bakıcı da tabii.
keyfim kaçık o yüzden...

canım alışma süreci zor tabikide ataya hak vermek lazım karşısındaki hiç tanımadığı biri hiç keyfini bozma alışır merak etme..inş. bu bakıcı kalıcı olur.allah yardımcınız olsun

Satinezgi çok güzel hazırlanmışsınız, Allah uzun ömürler versin Kuzey beye.
Quarta, valla park yatakta yatırdım önceki gece asansörü de indirdim güya ama kız üç kere uyandı durdu. Dün yine yanımda yattı bi kere bile kalkmadı. Dişi çıkıyor şu sıralar mızmız biraz, iştahsız. Ama saat 10 dedim mi uyuyor, sabah da ellemesem 11e kadar uyuyor. Böyle olunca da yemek düzeni bozuluyor. Ama ciddi ciddi anladım ben bizim kızın derdi yatak. Bi yatak alacağım sanırım. Bu arada yarın kızımın doğumgünü, ama pazar günü kutlayacağız. Hem mızmızlığı geçsin, hava düzelsin hem de teyzeleri, babası yanında olsun istiyoruz. Geçen sene bugün acaba nasıl bir kızım olacak diye düşünüyor, sağlıklı olsun diye ailecek dua ediyorduk =)

ya kızlar benim kızım son zamanlarda gece çok kalkmaya başladı sinirim bozuldu iyice mız mız hep derin uykusu yok yarım saatde bir kalkıp duruyor niye böyle yapıyor ya. acaba bende mi yanımda yatırsam hiç yanımda yatırmadım bu zamana kadar ne derdi var anlamadım diş olsa her gün mü böyle yatar ki anlamadım ne yapsam.

Mutlu yıllar Kuzey, adın gibi güzel olsun ömrün de. Ailenle birlikte nice nice mutlu yaşlara...

Yarım saatte bir kalkması normal görünmüyor. Gündüz keyfi nasıl? Ne zamandır böyle yapıyor, doktorunuza sor mutlaka. Bir sıkıntısı olsa gerek üşüyor mu, terliyor mu, yatak ya da yastık alerji mi yaptı. Denemek için ya yerini değiştir bir gece ya da dediğin gibi yanına al. Eğer güzel uyursa yattığı yeri tekrar gözden geçirirsin, eğer yine uyanmaları sürerse sıkıntısını araştırırsın. Kolay gelsin canım, inşallah en kısa zamanda düzelir.

KIyamazlar ona, tabi kolay değil onlar için büyük değişiklik ama ona da alışır zamanla. İlk tanıştırmayı sen de evdeyken haftasonu falan yapsaydın belki daha kolay olurdu.

KIyamazlar ona, tabi kolay değil onlar için büyük değişiklik ama ona da alışır zamanla. İlk tanıştırmayı sen de evdeyken haftasonu falan yapsaydın belki daha kolay olurdu.

canım aslında aynen dediğin gibi yaptım. cumartesi günü ben evdeyken geldi.2-3 saat bizimleydi.Ata beim kucağımdan kimseye gitmez,bakıcıya gitti.elinden kraker yedi. oyun oynadılar vs.. ben de iyi ne güzel sevicek bu kadını demiştim.
zaten pzt. günleri sendrom yaşıyoruz,tüm haftasonu beraber olduğumuz için,pzt ayrılmak zor oluyor.biraz da uykusu vardı.hepsi birleşince kriz çıkmış ..
çok şükür bu sabah daha iyiydi,ikisi oynarken çıktım evden.maşallah iyiler...

gündüz gayet rahat gülüyor oyun oynuyor keyfi çok güzel yani bir akşam bakıyorum gayet güzel yatıyor bir akşamda bakıyrum hiç rahat değil şaşırdım ne yapacağımı sıkıntıyı pek sevmiyor gece üstünü açıyor diye fermuarlı battaniyenin içine koyuyorum ondan mı yatmıyor dedim sebeb oda değil emmek istiyor illa birde bu günlerde dikkatimi çekti ben oyun oynuyor zannetmiştim ama değil sinirlenince eliyle yüzüne vuruyor aşırı sinirli olmuş nedense canımı sıkıyor bu durum.

Canım kızımın bugün doğumgünü, rabbim hepsine sağlık versin inşallah.

Bizim kız da biara böyle saçlarını falan çekiyordu, sonra fark ettim ki, babası akşamları özellikle onu kızdırıp ağlatıyor, hoşuna gidiyormuş beyefendinin. Sonra bunu yapmayı bıraktı, ben de fazla ağlatmamaya çalışıyorum kız da normale döndü. Belki böyle bir şey vardır.

Kızlar siz çocuğum uyumuyor diye yakınıyorsunuz ben de uyuyor diye :S:S Sabah 9da kaldırdım emmek istedi, iki dk emzireyim dedim hemen uyudu sıpa. Sonra da 10.20'de uyandı (doğum saati =). Kahvaltı öğününü çok güzel yapardı artık bıraktı, yumurta beyazı veriyorum hoşuna gidiyor, domates kaşar peyniri. Başka da bir şey yok :S Düzene sokamadım şunu ne yapacağım bilmiyorum. Yarın kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek.

Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu,sağlıklı senelere inşallah.....

doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu uzun ömürlü senelere

güzel doğum günü dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar.tük ekim bebeklerinin yaşları kutlu ve de mutlu olsunn

kuzey in doktoru memede uyutmayı da gece emzirmelerini de kesmelisin artık dedi. bende biliyorum artık deliksiz uyuması gerektiğini ama olmuor işte. gündüz de vırt zırt emzirmek yok, yemeklerden sonra yani günde 3 kere dedi. geçen aya göre fazla kilo almamış kuzey.dün gece ilk denemeyi yaptık, 1 saat kriz,ben dayanamıyorum tabi,babası aldı avuttu. sonra yanımızda bayıldı resmen. gece 4 kere uyandı. yine ağlama krizleri küçük çaplı. en son sabah 5te emzirdim artık. hem acıkmıştır belki diye hem de göğsüm süt dolmuştu,acı veriyordu. eee her gece 7-8 kez kalkar emerdi benim paşa. kendimi çok kötü hissettim. ya tamamen bırakırsa emmeyi,ya bebeğime bir zarar veriyorsam bu şekilde(s.paktuna hesabı)
ufff ne zor işmiş çocuk büyütmek. herkes başka birşey söylüyor.

doğumgününüz kutlu olsun sağlıkla mutlulukla bir ömür beraber geçirmeyi nasip etsin rabbim.
artık ağlatmamaya dikkat ediyorum işte bir arada her önüne gelene vuruyordu cici cici diye diye unutturduk inşşallah yapmaz bir daha çok sinirli bir bebek bende eşime diyorum sana çekmiş bu çocuk :)nasıl davranacağını bilemiyor insan bende çok kısıtlamaya çalışıyorum ondan da sinirleniyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…