güzel doğum günü dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar.tük ekim bebeklerinin yaşları kutlu ve de mutlu olsunn
kuzey in doktoru memede uyutmayı da gece emzirmelerini de kesmelisin artık dedi. bende biliyorum artık deliksiz uyuması gerektiğini ama olmuor işte. gündüz de vırt zırt emzirmek yok, yemeklerden sonra yani günde 3 kere dedi. geçen aya göre fazla kilo almamış kuzey.dün gece ilk denemeyi yaptık, 1 saat kriz,ben dayanamıyorum tabi,babası aldı avuttu. sonra yanımızda bayıldı resmen. gece 4 kere uyandı. yine ağlama krizleri küçük çaplı. en son sabah 5te emzirdim artık. hem acıkmıştır belki diye hem de göğsüm süt dolmuştu,acı veriyordu. eee her gece 7-8 kez kalkar emerdi benim paşa. kendimi çok kötü hissettim. ya tamamen bırakırsa emmeyi,ya bebeğime bir zarar veriyorsam bu şekilde(s.paktuna hesabı)
ufff ne zor işmiş çocuk büyütmek. herkes başka birşey söylüyor.
babaannesi 40 ı çıktığında hesap açtırmıştı,bebek hesabı.bebek hesabı olunca hesapişletim ücreti de alınmıyor.banka kendiliğinden fonda değerlendiriyor.
o günden beri özel günlerde,bayram,sünnet vs. yakınlarımız oraya para yatırıyolar,gereksiz hediye almak yerine.
evde de kumbaramız var. ben de her gün oraya bozuk para atıyorum,damlaya damlaya göl oluyor.
uyandığında su versen ben böyle yapıyorum suyunu içip yaptıyor 5 gibi ben de emziriyorum acıkıyor bi de yanıma alıyorum 1 saat beraber uyuyotruzgüzel doğum günü dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar.tük ekim bebeklerinin yaşları kutlu ve de mutlu olsunn
kuzey in doktoru memede uyutmayı da gece emzirmelerini de kesmelisin artık dedi. bende biliyorum artık deliksiz uyuması gerektiğini ama olmuor işte. gündüz de vırt zırt emzirmek yok, yemeklerden sonra yani günde 3 kere dedi. geçen aya göre fazla kilo almamış kuzey.dün gece ilk denemeyi yaptık, 1 saat kriz,ben dayanamıyorum tabi,babası aldı avuttu. sonra yanımızda bayıldı resmen. gece 4 kere uyandı. yine ağlama krizleri küçük çaplı. en son sabah 5te emzirdim artık. hem acıkmıştır belki diye hem de göğsüm süt dolmuştu,acı veriyordu. eee her gece 7-8 kez kalkar emerdi benim paşa. kendimi çok kötü hissettim. ya tamamen bırakırsa emmeyi,ya bebeğime bir zarar veriyorsam bu şekilde(s.paktuna hesabı)
ufff ne zor işmiş çocuk büyütmek. herkes başka birşey söylüyor.
kızlar artık bebişlerimiz büyüyolar onların adına hesap açıp azda olsa para koyan arkadaşlarımız varmı? varsa nasıl yapıyosunuz bana tüyo verin ya..
5 tl bile koyamadım kızıma hala
ben de 2010 ekim-1'de kızımı kucağıma almıştım.. benim kızım da memede uyuyor ve bütün gece 4-5 kere emiyor.. üstelik aramızda yatıyor.. yatağına yatırınca 1 saat içinde uyanıyor..
yatağına nasıl alıştırıcam bilmiyorum.. geceleri uğraşamıyorum, çünkü sabah işe gidiyorum. uykusuzluğa dayanamıyorum.. bana ne önerirsiniz?
merhaba,hoşgeldiniz aramıza..
yalnız değilsiniz,ben de dahil olmak üzere uyku sorunu yaşayan çok anne var burada.benim oğlum parkyatağında ,odamızda yatıyor(haftasonu kendi odasına taşınıyor).çalışan annelerin,emen bebeklerinde genel durum aynı..ben son aylarda gece emmelerini kesmeye çalışıyorum,tamamen bitmese de 1 e indirdim,uykusu süresi uzadı. eskiden her 45 dk da bir uyanırdı.şimdi 5-6 sefer kalkıyor.
gündüzleri kendi yatağında yatıyor mu bebeğiniz?sizin aranızda uyuduktan sonra yatağına koysanız? uykusuz işe gitmek nedir çok iyi biliyorum.ama şöyle düşünün ,biraz uykusuz kalarak,ona bu alışkanlığı verirsiniz ve ilerde rahat edersiniz.
hem 4-5 kere emmesi açlıktan değil,tamamen sizin kokunuzu alıp,anne özleminden kaynaklanıyor.
kızlar selam..ne zamandır giremiyorum.2 haftadır yurtdışındaydım iş için yeni geldik.geldik diyorum çünkü uzun bir süre olduğundan oğluşumu ve babaannesini de götürdüm.çok güzel vakit geçirdik benim boş zamanlarımda.doğumgünü içn bol bol alışveriş yaptık.ama dönüş yolu felaketti.neler geldi başımıza bir bilseniz.dönüş uçuşunda herşey yolundaydı başta.sonra kayınvalide rahatsızlandı.tüm uçak panik yaşadı,ben zaten ne yapacağımı şaşırdım.havada kalp spazmı geçirdi.uçakta bir hemşire vardı ama lisansı olmadığından pilot benden ve hemşireden imza alarak müdahale etmesine izin verdi.tam 3 tüp oksijen bitirdik.sonra uçak antalya yerine istanbula acil iniş yaptı.istanbul Allah tan benim memleket olduğundan yabancı yer değil ama uçaktan iniş ambulansla hastaneye gidiş,kucağımda oğluş,valizlerimiz falan tam bir kabustu.doruk ,bağrışmalardan telaştan gürültüden çok korktu.helak oldu çocuk.tabi ben bu arada bir doruk u avutmaya çalıştım bir kayınvalideyle ilgilendim derken mahvoldum.korktum kayınvalide için,Allah korusun insanın aklına bir dünya şey geliyor.neyseki önceki gün geldik antalya ya.kayınvalide de çok iyi şükür.
geçmişi okudumda neler olmuş neler.sünnet yaptıran anneler Allah damatlıklarını da gösterir inşallahDarısı başımıza:)
hasta bebişlere geçmiş olsun.doruk ta rahatsız.öksürük ve burun akıntısı var.grip oldu.hava değişiminden sanırım biraz da.yarın dr a gidicez
veeeeee......doğum günü geçen tüm ekim bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum.Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versinkorusun kuzucuklarımızı.emdi emmedi,uyumadı,ek gıdaydı , yürüdü falan derken 1 yaşına geldiler .bizim de 18 ekimde.salı gününe geliyor.haftaiçi olduğundan biz sonraki pazar günü yapıcaz.
selamlar..
ben de öyle uyutmaya giderken fatmagül vardı geldiğimde 32.günpark yatak odamızda, ayrıca odasında da beşik var. onu uyuturken ben uyuyakalıyorum. mesela dün akşam kızı uyuturken fatmagül vardı, gözümü açtığımda 32.gün :)))) gündüzleri babaannede yatıyor.
bi şekilde düzene koyacam inşallah...
kızlar selam..ne zamandır giremiyorum.2 haftadır yurtdışındaydım iş için yeni geldik.geldik diyorum çünkü uzun bir süre olduğundan oğluşumu ve babaannesini de götürdüm.çok güzel vakit geçirdik benim boş zamanlarımda.doğumgünü içn bol bol alışveriş yaptık.ama dönüş yolu felaketti.neler geldi başımıza bir bilseniz.dönüş uçuşunda herşey yolundaydı başta.sonra kayınvalide rahatsızlandı.tüm uçak panik yaşadı,ben zaten ne yapacağımı şaşırdım.havada kalp spazmı geçirdi.uçakta bir hemşire vardı ama lisansı olmadığından pilot benden ve hemşireden imza alarak müdahale etmesine izin verdi.tam 3 tüp oksijen bitirdik.sonra uçak antalya yerine istanbula acil iniş yaptı.istanbul Allah tan benim memleket olduğundan yabancı yer değil ama uçaktan iniş ambulansla hastaneye gidiş,kucağımda oğluş,valizlerimiz falan tam bir kabustu.doruk ,bağrışmalardan telaştan gürültüden çok korktu.helak oldu çocuk.tabi ben bu arada bir doruk u avutmaya çalıştım bir kayınvalideyle ilgilendim derken mahvoldum.korktum kayınvalide için,Allah korusun insanın aklına bir dünya şey geliyor.neyseki önceki gün geldik antalya ya.kayınvalide de çok iyi şükür.
geçmişi okudumda neler olmuş neler.sünnet yaptıran anneler Allah damatlıklarını da gösterir inşallahDarısı başımıza:)
hasta bebişlere geçmiş olsun.doruk ta rahatsız.öksürük ve burun akıntısı var.grip oldu.hava değişiminden sanırım biraz da.yarın dr a gidicez
veeeeee......doğum günü geçen tüm ekim bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum.Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versinkorusun kuzucuklarımızı.emdi emmedi,uyumadı,ek gıdaydı , yürüdü falan derken 1 yaşına geldiler .bizim de 18 ekimde.salı gününe geliyor.haftaiçi olduğundan biz sonraki pazar günü yapıcaz.
selamlar..
ben de öyle uyutmaya giderken fatmagül vardı geldiğimde 32.gün
yalnız ben küt diye uyuyakalıyorum hani gözüm ağırlaşmıyor bir bakıyorum uyumuşum o derecede oğlan uyuyor sonraa ben
ne tatlı bi uyku ama.. uyanınca kalkmak istemiyorum :))))
benim derdim kızım yatağında yatmıyor. yazın yanımızda yatmaya bi alıştı. daha yatağına yatmıyor((
selamlar..
yulaf ezmesi barsakları yumuşattığı için çocuklara önerilmiyor diye biliyorum.onun yerine tam tahıllı ekmek,tahıllık kaşık maması yediriyorum ben.arkadaşlar bebeklerine yulaf ezmesi veren varmı ben daha hiç vermedim vermek istiyorum.nette biraz araştırdımda çok faydalıymış gerçekten.verenler hangi marka alıyosunuz acaba.ben geçenlerde etinin yulaf gevreğini aldım çocuklarda kullanmayınız yazıyo üzerinde.
canım çok geçmiş olsun.o da nazar boncuğunuz oldu demek ki..kızlar selam..ne zamandır giremiyorum.2 haftadır yurtdışındaydım iş için yeni geldik.geldik diyorum çünkü uzun bir süre olduğundan oğluşumu ve babaannesini de götürdüm.çok güzel vakit geçirdik benim boş zamanlarımda.doğumgünü içn bol bol alışveriş yaptık.ama dönüş yolu felaketti.neler geldi başımıza bir bilseniz.dönüş uçuşunda herşey yolundaydı başta.sonra kayınvalide rahatsızlandı.tüm uçak panik yaşadı,ben zaten ne yapacağımı şaşırdım.havada kalp spazmı geçirdi.uçakta bir hemşire vardı ama lisansı olmadığından pilot benden ve hemşireden imza alarak müdahale etmesine izin verdi.tam 3 tüp oksijen bitirdik.sonra uçak antalya yerine istanbula acil iniş yaptı.istanbul Allah tan benim memleket olduğundan yabancı yer değil ama uçaktan iniş ambulansla hastaneye gidiş,kucağımda oğluş,valizlerimiz falan tam bir kabustu.doruk ,bağrışmalardan telaştan gürültüden çok korktu.helak oldu çocuk.tabi ben bu arada bir doruk u avutmaya çalıştım bir kayınvalideyle ilgilendim derken mahvoldum.korktum kayınvalide için,Allah korusun insanın aklına bir dünya şey geliyor.neyseki önceki gün geldik antalya ya.kayınvalide de çok iyi şükür.
selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?