2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm emziği alıştırırsan çok rahat edersin :))

vala zorlanıyorum balım ama şimdilik idare etmeye çalışıyorum. ben de yalnızım senin gibin :) bi eşim yardım ediyo akşamları

bugün doktora gitcem özel temizlik yapmam lazım, yimek yiyip yapmalıyım hemen, 2 saatim var kızım kalkana kadar :)

bakarım size yine, sayfalar açılırsa anacum görüşürük

sen çalışıon cnm şimdilik evdesin verme ama sende vericin eninde sonunda

bende istemiodum benim sebebim arkadaşım onun oğlu bırakmadı emziği ve 2 yaşında sürekli ağzındaydı konuşurken bile çıkarmıyordu. ağzı yara olmuştu çocuğun emzikten benim korkum o ama ben şöle düşünüom o her ağladığında vermiş demekki belki ağlamasada vermiş. ben gündüüz hiç vermiom. sadece gece yada çok aşırı ağlarsa. ağrısı olunca hıncını emzikten çıkarıo bende o sırada rahatlatmaya çalışıom. ağlarken panik oluom benim kız berbat ağlıo. göz kapaklarını şişirio damarlar çıkıo annem bile korkuo ağlamasından :)

valla canım ne yalan sölim ogün senin ve bikaç arkadaşın sölediklerinden sontra oturdun-m düşündüm ve gerçekten geç kalsamda bişilere dur demem gerektiğine karar verdim. bundan sonra öle odaya çekilip ağlamıcamda konuşcam.
desteğin ve ilgin için teşekkürler

ayy canım ya ne desem bos. eslerde boyle durumlarda arada kalıyo.

benimki de katılıyo, komik oluyo ağlarken

evet vercem illa ki, biliyom başıma gelecekleri :)

ama canım her bebek o kadar alışmıyo zaten emziğe, arkadaşının çocuğu çok bağlanmış demek ki :) zaten iyiymiş emzik vermek, öneren doktorlar da var.

ah kuzum yaa kıyamam. en başta koysadın mesafeyi zırt pırt alamazdı. benimde annem ağlamadan alıodu anne ağlamıosa alma hatta ağlayınca bile hemen alma bazen az ağlayıp susuo dedim. sonra yanlızken kucaktan inmio dedim. şimdi almıo. kayımvalide zaten ben vermeden asla almıo ağlamadığı sürece zaten üst katta ama geldiği falan yok :)

tabı kı oyle odana cekılıp aglayıp ıcıne atma. bırıkır ıcınde ve daha kotu olur. o da sana karsı asla duzelmez o zaman. tavrını koy bence de. ben boyle anlatıyorum basıma gelse bende ıcıme atarım kesın ama yanlıs tabı.

ne demek canım ya, hepimiz burada birbirimizlen konuşup rahatlıyoz işte :)

hadi inşallah bundan sonra düzelir herşey.

kızlar sizi bırakıp gidemiyommmm açım yemek yemem lazım :)

hadi gittim gittim

ne demek canım ya, hepimiz burada birbirimizlen konuşup rahatlıyoz işte :)

hadi inşallah bundan sonra düzelir herşey.

kızlar sizi bırakıp gidemiyommmm açım yemek yemem lazım :)

hadi gittim gittim

hadı gıt gıt. sonra sütün azalır. ben bazen vakıt bulamıyorum yemeye. sutum kesılıyo o zamanda aclıktan durmuyo benımkı.

Doktordan gelince oğlumla beraber sızmışız heryer heryerde elim kolum tutmuyor bugün kendimi çok yorgun hissediyorum...

Kızlar bu hepatit b aşısından sonra aynı gün banyo yaptıran oldumu, yaptırabilirmiyiz acaba..

ben yaptırmadım banyo. ama sormustum ben ası yaptırdıgım yerde. yaptırabılırsın ama bıgun beklemekte fayda var demıstı. bı daha kı ası ıcın gun verdı ve hazırlıklı gel o asıdan sonra 3 gun yıkamak yok dedı.

selam kızlar bn geldım :)taze yesıl uzum yıyın dıyorum baska bısey demıyom :)dun tabağa koydum gıde gele atıstrdım sütüm daha cok artdı masallah :)

selam kızlar bn geldım :)taze yesıl uzum yıyın dıyorum baska bısey demıyom :)dun tabağa koydum gıde gele atıstrdım sütüm daha cok artdı masallah :)

evet uzum cok yarıyo. ayvayı tavsıye edıyorum bıde ben.

Son düzenleme:

Evet 2. ay aşısına yıkayıp götürmek lazım 3 gün yıkamayacakmışız.Nette baktım doktorlar aşıdan 2-3 saat sonra yıkayabilirsiniz demişler.Eşim erken gelecek o evdeyken yıkamak istiyorum yarın tek zor olur..

gittin sanırım kızla uğraşıodum. walla ben anlamadım annemde en son kız kardeşimi doktora emzikle götürmüş dokto görmicem bidaha bunu ağzında demiş. banada veriom die kızıo. emmeyi bırakır dio. umarım benimkide o kdr alışmaz yaa

ayy bizimde yarın yıldönümümüzz ne tesadüf.. ben kendimden geçtim resmen.. sanki kamyon çarptı bana hiç bişi yapamıyorum yaaa. kocişe cıkıpta bişide alamadımmm

uyumak istiyim. oynatmaya az kaldı valla

ayneeeeeeeeeennn kuzuumm

evet yıkanırmıs. sen yıkayabılıyon ne guzel. benım basıma bı kotu olay geldı cesaretım kalmadı.

bende geldim kucagımda haktan doruk yatırıyorum uyanıyo cıldırıcam vallaaa :2:

hehehhe

biz dün dönence aldık kızıma ucuzlarından ilgilenirse alırıs dedik pahalı alıp kenarda beklemesindense şimdi yatağında sessiz sessiz dönencesine bakıo dönen filleri takip edio :) başı dönermiki hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…