2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızımda aşırı babaya merak gözünü ayıramaz babasından .geceleri sık uyanıyo uykuya hasret kaldım resmen sabahda çok az uyuyo hiç bir iş yapamıyorum yemek bile akşam eşim işten gelince yapıyoruz.bu arada bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun.mestcan doğumgününüz kutlu olsun.allah bağışlasın çok şeker kızın.benimde kızım hasta oldu grip dedi doktor kaç gündür 39. 5 ateşi vardı çok üzülüyorum onu öle görünce dün öğlede ateşi geçti şükür ilaçlarla.birde parmağını kıstırdı şişti kızardı tırnağı çıkar dedi doktor .doktor parmağına tırnağının yanına iğne sokup iltabını boşalttı ağlamaktan bi hal oldu yavrum öle üzüldümki o haline allahım acil şifa versin kızıma geçsin hemen eli çok seviyorum kızım seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

betülüm iyiki doğdun canım kızım.ömrün çok uzun kaderin ahlakın çok güzel olsun.allahım hayatın boyunca kötü insanları çıkarmasın karşına.seni kucağıma aldığım gün daha dün gibi ne çabuk büyüdün bir yıl geçti.sen ve iki abin allahın lütfusunuz .şükürler olsun sizi bana nasip ettiği için allahıma .kızım baban ve abilerin seni çok seviyoruz.sizinle kendimi çok güçlü yenilmez hissediyorum.umarım hep güzel geçer günlerin betülcüğüm gülen yüzün hiç ağlamasın iyiki doğdun iyiki varsın anneciğin seni çok ama çok seviyor. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN...

mestcan doğum gününüz kutlu olsun saçı varmış da bide toka takmış zilli... oğlumun da saçı uzasın artık

kahvaltı konusunda bizde sorunluyuz bu ara geçende haşlanmış yumurtayı peynir maydanoz zeytin dometesle iyice ezip vermeyi denedim beni tatmin etmese de yedi işte bi kaç kaşık..

erkek çocuk babaya kız çocuk anneye düşer derler ama ççocuğuna göre değişiyor kız kardeşimin de kızı var o da anneci bizim ki gibi...

yaa bu arada geçmişe bakmaya fırsat bulamıyordum kızlar çooookkk geçmiş olsun yavrulara hepsi ayrı macera atlatmış rüzgar ata atlattı gribi şükür ama bir tatsızlık var yavrumda bu ara anlamıyorum niye iştah gitti herşeyi yiyan çocuk resmen benimle kavga ediyor kaşığı görmesiyle kafayı çevirmesi bir oluyor bazen tıkıştırmaya çalışıyorum yanlış oldunu biliyorum aslında o da kitliyor zaten dudakları..

yarından itibaren şöyle yapıcam artık mama sandalyesinin tepsisini kullanmıyordum onu takıp tüm yitecekleri önüne koyucam çoğunu yere atıcak biliyorum ama arada merak edip tadına bakar belki bilmediği şeyi yemiyor sıpa tabiii uzuuuun bir de önlük yapmam lazım ona şöyle eteklere kadar biraz da etrafı batırarak deneyeceğiz napalım..

azı dişleri çıkacak sanırım ondan mı acaba ne bulsa ısırmak istiyor kapının kenarı hatta parkeyi bile dişlemeye çalışıyor yarın doktora gidicez bi baksın bakalım ...

hedi betülün de doğum günü kutlu olsun ne güzel şeyler yazmışsın canım duygulandım vallahi. zaten oğlan doğduğundan buyana ağlak birşey oldum ben eskisi gibi gerilimli konulara kötü haberlere bakamıyorum kalbim ağrıyor resmen yaa ...

çok teşekkürler umarım yavrularımızla her günümüz güzel geçer.

ayy kızlar ne çok yazmışsınız okuyamıyorum işim acele sonra hepsini okuycam doğum günümüze hazırlanıyoruz kapı süsü yaptım daha anca ev temizlendi halim perişanmış haberim yok sokaklara çıkıcakmış pisliğim valla çocukla yapamıyorum anacım bide ev hanımı olucam tüüü bana durmuyoki yerinde nasıl yapayım aynaya bile bakamıyorum gün geliyo saç baş dağınık adam karşılıyoz hoşgeldiiin diyorum ah kıyamam benim aşkım bugün aynaya bakamamış diyo yaaa o an aklım başıma geliyor kucağına attığım gibi çocuğu çeki düzen veriyorum kendime ama neyeee yarar geçmiş ola şu doğum gününü bi geçirsem çok heyecanlıyım valla ev süslemelerine bakayım netten sonra çıkıcam doğum günü geçenlere doğum günleri kutlu olsun hayırlı yaşlar dilerim küçük beylere küçük hanımlara

doğum gününüz kutlu olsun.nice senelere abileriyle birlikte..

Mutlu yıllar Hedi, ne güzel şeyler yazmışsın öyle. 3kilo1milyon herkeste aynı sorun var, ben kocayı karşılayamıyorum bile adamcağız kendi kendine kapıyı açıp giriyor içeri Bizim kız yaramaz değil ama mutfaktan çıkamıyorum ben. Bu arada d.gününüz kutlu olsun, mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah.

Hedi kızının doğum günü kutlu olsun. çok duygulu çok güzel yazmışsın. Gözlerim doldu okurken. Bir yıl gerçekten nasıl geçti böyle. Onları nasıl çok seviyoruz. Hiç bir şeyle kıyaslanmayacak bir şey.

Mestcan benimki de gününe göre bazen yiyor bazen de sanki nefret eder gibi hiç yemiyor. Ben kahvaltıda domatesi rendeleyp içine yumurtayı eziyorum iyice, kokusunu alsın diye dereotu maydanoz çok ince kıyıyorum. Biraz peynir ya da limon birde ekmek kırıntıları öyle yiyor yerse. salata gibi. ama eskiden omlet yerdi, şimdi ağzına bile sürmüyor. her denememde dökmek zorunda kalıyorum. ya da ikindi öğününde üzerine yoğurt ve kuru nane serpip yediriyorum. sanki her gün ağız tadı değişiyor. Şöyle iştahla yiyip yuttuğunu ne zaman görürüm acaba. Hep oyalayarak yedirmek zorundayım. önüne oyuncak koyup o oynar yediriyorum artık. oysa ki istiyorum ki zevk alsın yemekten, iştahla yesin bırak acıkınca yer diyorlar acıkıyor "mama mama" diyor hevele hazırlayıp geliyorum, ilk kaşığa bile burun kıvırıyor bir kaç kaşık sonra da sıkılıp çıkarmaya başlıyor. Görenler zayıf diyor çok üzülüyorum takmamaya çalışsam da. Zayıf çünkü hala 9 kiloda.

Ben de hiç istemedim emzik vermeyi, bir ara annem deneyelim bakalım napıcak dedi:) Verdim hiç sevmedi hemen diliyle itti. Sonraları uykuya dalma problemlerimiz başlayınca keşke emzik verseydim diye düşündüğüm zamanlar da olmadı değil, çünkü emmek bir ihtiyaç onlar için, rahatlatıyor bebişleri. ama dediğin gibi ileri yaşlarda bıraktırmak daha güç oluyormuş diye duydum. yavaş yavaş kolay bir şekilde bıraktırırsın umarım.

kızlar dün doruk 1 yaşına girdi...bugünde dr kontrolümüz ve aşımız vardı.doğumgününü pazar günü kutlucaz.çok heyecanlıyım güzel bir 1.yaş doğumgünü olur inaşallah.hedi , ataseven sizlerinde doğumgünü kutlu olsun.Allah sağlılklı sıhhatli uzun ömürler versin.

doruk,sen var ya en zor anımda geldin.daha 6 ay olmuştu karnımda kalbi durduğu için kızımı kaybedeli.dünyamın yıkıldığı aldığım nefesin bile kıymetini anlayamacağım bir anda kürtaj sonrası kontrole gittimde almıştım büyük bir şaşkınlıkla senin geleceğin haberini.çok zor zaman geçirdik seninle.biliyorum sen de hissettin ya seni de kaybedersem diye yaşadığım korkuyu.sen de benimle birlikte yedin o sevimsiz iğneleri hergün.ama ikimizde inanmıştık kavuşacağımızı.ikimizde sözümüzü tuttuk ve kavuştuk tam bir sene önce.ne çabuk geçti zaman da sen büyüdün de bir yaşına girdin.babaannenin dediği gibi yanımda yürürken kafamı yukarı kaldırıp bakacağım zamanları da görecekmiyim acaba.seni 2,5 ay emzirebildim.özür dilerim anneciğim ama inan çok çaba sarfettim ve istedim seni hala emzirebiliyor olmayı.ama merak etme.ek gıdalarını çok iyi verdim.tez yazabilirim sanırım ek gıdalar konusunda.kk ile de bu sayede tanıştım.buradaki teyzelerinde bana çok şey öğretti.bugün dr gerçekten tebrikler bilinçli bir anne olaak gelişimi için ihtiyacı olan herşeyi kusursuz yerine getirmişsiniz dediğinde dünyalar benim oldu.
sen var ya sen babanla dediğimiz gibi aşksın sen aşk.doruk,oğlum,içimin gülen yüzü,yaşanılası umudum,herşeyim İYİKİ DOĞDUN.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

İyi ki doğdun Doruk, doğdun da büyüdün bile, bebeklikten çocukluğa geçiyorsun. Sana ailenle ve tüm sevdiklerinle mutlu, sağlıklı, sevgi dolu uzun bir ömür diliyorum. Mutlu yıllar!

Mutlu yıllar Doruk. Hakkında böyle güzel şeyler yazabilen bir annen olduğu için çok şanslısın. Rabbim ayırmasın...

ne kadar güzel duygular böyle annelik işte doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara olsun inş.
nerden nereye işte zaman ne çabuk geçti iyi yada kötü annelik meğerse ne güzel duyguymuş helede hasta olduklarında çaresizce gözlerinin içine bakınca insan dayanamıyor bir bakacaz tatlı tatlı konuşacaklar nede şirin olurlar öyle bizim kız şimdiden annee diyor gece bile kalktığında annee demesi ne tatlı oluyor.rabbim uzun ömürler versin cümlesine.

çok saol canım güzel dileklerin için.sorma o hasta olacağına hakikaten ben olsam daha iyi.şuram buram ağrıyor diyemiyorlarki.ben de konuşacakları zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.bizimki çok nadir anne diyor.sürekli ağlarken dahil babababa diye bağırıyor.Allah ım korusun hepimizin meleklerini..

ahmet enesim dün 1 yaşına girdi çok güzel bir doğum günü oldu çok yoruldum ama değdi canım oğluma canım fedaresimleri pcye yükleyince paylaşıcam bir kaç tanesini 8 yıllık özlemim 1 yılını bitirdi seni çok seviyorum annem içimin yaşam kırıntısı kaymağım balım

amin sağol canm.bizimki de baba demiyor hiç.
cıs hayır diyorum hiç dinlemiyor inadına yapıyor sizinkilerde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…