2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim oğlumda son 1 haftadır babacı oldu öyleki görseniz bayramda memlekete gittik babasız adım atamadık heryerde babanın kucağında ben alsam kıyamet kopardı onun kucağında uyudu onun kucağında yedi görseniz sanki yabancıymışım gibi bi yandan hoşuma gitti bu iş ama biyandanda çok üzüldüm çocuğumu öpüp koklayamadım ne kadar zor geldi bazen sakinleştirdik ama babanın sesini biyerden duyduğu anında kafasını çevirip ağlamaya başladı ama mızmızlanmada değil resmen sesi kesilircesine sebebini anlayamadım bi türlü düzelirmi düzelmezmi bilmiyorum gündüzleride ara ara babasınımı hatırlıoyr bilmem bi huysuzlanıyor ağlıyor akşamlarıda yinr aynı şekilde baba kapıda gözüktümü resmen kucağımdan atıyor kendini zor yakalıyorz bakalım sonumuz hayırlı olsun gülsemmi ağlasammı bilemedim..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.kız bebeklere daha çok dikkat etmek gerekiyormuş.benim kızımın 1 yaş kontrolinde idrar enfeksiyonu çıktı
test yaptırmasaydık bilmiycektik bile.

Çok geçmiş olsun mestcan, ben de duymuştum öyle bir şey ama artık her şeyin çaresi var, düzelir canım takma kafana.

Bu iki gündür ben de çok üzgünüm. Rüzgarın parmağını kapıya sıkıştırdım(( serçe parmağına dikiş attılar. Ben tam kapıyı kapatıyordum, yanımdaydı, elleri yerdeydi, her şey bir anda oldu, tam kapıyı kapatacakken bağırdı, bir baktım eli kanıyor, öyle panik oldum ki, minicik parmağı kesilmiş... Onun acısı geçti gülüyor oynuyor hiçbir şey yokmuş gibi kullanıyor elini ama ben bandajları gördükçe için eziliyor, nasıl dikkat edemedim de yaptım bu hatayı, çok üzgünüm. Hemen iyileşsin, iz falan kalırsa baktıkça içim acıycak biliyorum. Çok dikkat etmemiz gerekiyor çook(((

oğlum da öyle sürekli baba baba diye dolanıyor düzelirrrr canım

geçmiş olsun canımmmm malesef oluyor böyle şeyler

Çok geçmiş olsun.. biran boş bırakmaya gelmiyor gerçekten.bildiğim biraz iz kalır.iz önemli değilde dikişleri olduğu sürece fazla kullanmasa parmağını

çok geçmiş olsun canım. Böyle bir şeyi hiç duymamıştım. Nasıl anladınız, bir şikayeti var mıydı kızının?

Herkese çok teşekkür.
Çok dikkat etmek lazım gerçekten kaşla göz arasında her şey olup bitiyor. Gerçi ne kadar dikkat etsek de olacak oluyor işte. Allah onları korusun. Beterinden saklasın.

Çok geçmiş olsun.. biran boş bırakmaya gelmiyor gerçekten.bildiğim biraz iz kalır.iz önemli değilde dikişleri olduğu sürece fazla kullanmasa parmağını

Evet iz kalır kesin biliyorum, çok canım yanıyor hala. dikiş atılırken çok ağladı(( Evet parmağı fazla kullanmasa iyi olacak da hiçbir şey olmamış gibi kullanıyor elini, sabah kalkmış dikilmiş beşiğinde pat pat vuruyor elini yatağının korkuluğuna bi de gülüyor, inşallah hemen iyileşir. düşündükçe kendime çok kızıyorum, o an gözünden gitmiyor.

Canım çok geçmiş olsun. Sıpalar heryerden çıkıyor, suçlama kendini. Kimbilir daha neler göreceğiz.

çok geçmiş olsun canım. Böyle bir şeyi hiç duymamıştım. Nasıl anladınız, bir şikayeti var mıydı kızının?

Bir şikayeti yoktu. Her kontrolde doktorumuz bezini açıp bakar. İncelemezdi ama bu kez dikkatini çekti de söyledi. Bakarken beni çağırdığında ödüm koptu kesin bir şey var dedi. Neyseki çaresi olan birşeymiş.

ikinizinde bebeklerine çok geçmiş olsun.

Evet iz kalır kesin biliyorum, çok canım yanıyor hala. dikiş atılırken çok ağladı(( Evet parmağı fazla kullanmasa iyi olacak da hiçbir şey olmamış gibi kullanıyor elini, sabah kalkmış dikilmiş beşiğinde pat pat vuruyor elini yatağının korkuluğuna bi de gülüyor, inşallah hemen iyileşir. düşündükçe kendime çok kızıyorum, o an gözünden gitmiyor.[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım kendini üzme olur böyle şeyler hiranur da geçen çekmeceye sıkıştırdı elini bir baktım nasıl kanamış içim gitti benimde ama kendi birşey olmamış gibi devam ediyor oynamasına sıkma canını beterinden korusun rabbim...

Bir şikayeti yoktu. Her kontrolde doktorumuz bezini açıp bakar. İncelemezdi ama bu kez dikkatini çekti de söyledi. Bakarken beni çağırdığında ödüm koptu kesin bir şey var dedi. Neyseki çaresi olan birşeymiş.[/QUOTE]

çok geçmiş olsun mestcan ben buranın doktorlarıyla kafayı yemek üzereyim çünki doğru düzgün bakmıyorlar ilgilenmiyorlar senin doktorun başta önlemiş oldu ama burda ilgilenmiyorlar özele götürmek zorundayım her zaman oda çok uzak zaten

canım çok geçmiş olsun.eşimin yeğeninde vardı benim buna benzer bir sorun.ince perde gibi vajinayı kapatan bir deri vardı.onlar krem kullanmıştı.krem sayesinde o deri kaybolmuştu.tedavisi olan bir şey sıkma canını..bu arada su çiçeği aşısını eczaneden mi alıp yaptırdın.ben de haftaya yaptırıcam kısmetse.

bizimkinde de bu aralar çekmece merakı hat safhada.mutfakta kafasına geçirmediği süzgeç kalmadı heraldeaman emzik olayından uzak dur.doruk ,sadece uyuyacağı zaman dalana kadar emiyordu ama geçen ay onu da tamamen kestim.aklı erince daha zor olur diye.benim arkadaşın 4 yaşınd çocuğu var hala bıraktıramadı.

çok geçmiş olsun canım ya.bu minik canavarları zaptetmek gerçekten zor.hızlarına yetişemiyorki insan.Düşe kalka büyüyecekler sanırım.Allah beterinden korusun.o kadarcık iz de nazarlık olsun annesi..

doruk sonunda iyileşmeye başladı.ama gerçekten çok kötü bi bayram geçirdik.bronsiolit oldu oğluşum.bayramda resmen nazar değdi.o gece yarım saate bir ağlayarak uyandı ve titrer vaziyette.gece acile götürdük birşey yok dediler.bayramın son günü acayip bir tıkanıklığı vardı.bayram sonu da dr.a gittik.oksijen ve buhar verdiler.evdede yapıyoruz hala.aldık eve de o buhar makinelerinden.dr.sigara içen var mı diye sordu.eşim biz balkonda içiyoruz evde içmeyiz dedi.dr.da evde içen var mı demedim ,sigara içen var mı dedim diye bizi fırçaladı ve isterseniz amerika da için gelin yine de verdiğiniz nefesten çocuğa geçer dedi.sigara kullanan ailelerin çocuklarında hastalık riski %30-40 daha fazla olurmuş.biz o gün bıraktık sigarayı eşimle.tam 5 gün oldu.bizde durumlar böyle.herkese iyi geceler..

Sözlerine güvenip ona göre hareket edebileceğin bir doktorun olmaması gerçekten kötü. O yüzden ya deneyimlilere ya da annelik hislerine güvenmek zorunda kalıyorsun. Allah yardımcın olsun.

Aşı doktorda vardı, biz diğer özel aşıları da eczaneden almadık. Doktorun kendisinde mevcut. Bu arada çok geçmiş olsun, bu bronşit de yeni moda galiba. Kimi görsem aynı şikayetler =( Rabbim sağlık versin. Sigarayı bırakmanıza da sevindim, Doruk bey hayırlı bir şeye vesile olmuş =)

ne güzel sigarayı hemen bırakmışsınız benimde eşim içiyor demek nefesten bile zarar geliyormuş eşime söyleyim keşke bıraksa çok istiyoruz ama inş.ayrıca geçmiş olsun buhar makinaları çok işe yarıyor bizde kullanıyoruz evde olması gereken eşyalardan biri aslında.

QUOTE=aedk;21699554]
bizimkinde de bu aralar çekmece merakı hat safhada.mutfakta kafasına geçirmediği süzgeç kalmadı heraldeaman emzik olayından uzak dur.doruk ,sadece uyuyacağı zaman dalana kadar emiyordu ama geçen ay onu da tamamen kestim.aklı erince daha zor olur diye.benim arkadaşın 4 yaşınd çocuğu var hala bıraktıramadı.

doğru canım haklısın bende hiç istemiyorum şuan zaten ortalıktan kaldırdım emziği çocuklara özenip istiyordu yaramaz sonra zor olur bıraktırmak memeye daha da düştü ileriye doğru nasıl bıraktıracam diye düşünüyorum valla

Son düzenleme:

karmakarışık oldu ya kusura bakmayın

çok geçmiş olsun içim sızladı inan çok hareketliler yaa çok dikkatli olmak lazım

çok geçmiş olsun içim sızladı inan çok hareketliler yaa çok dikkatli olmak lazım

teşekkür ederim canım. Benim de çok sızlıyor içim gördükçe her an.(( bir de o elini sağa sola pat pat vurdukça benim canım yanıyor, ne zormuş yaa! Allah onları bize bağışlasın, sağlıklı büyüsünler.

şu sigara olayını düşündükçe çok şaşırıyorum, biz nasıl büyüdük maşallah bize de . o zamanlar her yerde her an, herkes sigara içerdi, kapalı alanda, açık alanda, otobüste, dolmuşta, bebeğin yanında, ne kabus zamanlarmış.

ayh evet ya kör duman altında kalıyoduk hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım sigarayı bir daha elime almadım doğumdan sonra başlarsın duramazsın dediler aklıma bile gelmiyo yavrum için herşeyi yaparım o sağlıklı olsun yeter bide çocukların eline verirler nasıl tutucak diye ağızlarına koyarlar fotoğraflarını çekerlerdi çok matah bişimiş gibi geçip karşılarına gülerlerdi

selam kızlar..şu sigara olayı gerçekten önemli.ben çok içmezdim günde max 4 falandı.ama dr anlatınca çocuğa zararlarını ve bunun biri de aynı fazlası da deyince bıraktık eşimle.yarın bir hafta oluyor.doruk bey daha büyümeden annesini babasını hizaya getirdi valla..oğlum için canım feda..aynı zamanda bir de diyete başladım.zor oluyor ama iyi oldu.ilk günler biraz gergindim ama bugün daha iyiyim.diyette de istikrarlı gidiyorum bakalım.bugün doğumgünüm.işyerinde evde falan derken 3 kere pasta kestim ama bir çatal bile almadım.bebişlerimiz büyürken kendimizi de ihmal etmemeliyiz bence.benim gibi doğum kilolalarıyla başı dertte olan varsa kış dönemi diyet için ideal..
herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…