2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mestcan ve esinrüzgar çok geçmiş olsun öncelikle off bebişler hastalanınca kaza geçirince dünya başına yıkılıyor insanın gerçekten

aedk NİCE YILLARA TATLIM Kısa zamanda nekadar çok karar almışsın tebrikler iradeli birisin demek ki

Rüzgar Ata da hasta yavrum 2 gündür burnu akyor hapşuruyor o salgınlarda çocuğu evden çıkarmadım bayramda çıktık birtek ama yine de geldi buldu çocuğu grip.

kızlar benim oğlan bana yapışık geziyor bebekken de ortalığı yıkıyordu yanndan ayırmıyordu ama hani artık geziyor dikkati dağılır diyordum yok. mutfağa gidemiyorum asla o uyanıkken hep benimle oynamak istiyor tezgaha gittiğim an peşimden gelip bacaklarıma tırmanıyor ve fena halde cırlayıp bağırıyor sinirli yani resmen şaşıp kalıyorum.

onu hiç bırakmadım desem ki gitmemden korkuyo yok hala onun odasında uyuyorum gözünü açıp beni göremezse kıyamet.

ne yapıcağımı şaşırdım açıkcası biliyorum ilgi gördüğü için bunu istiyor bende aynı görüşteyim zaten ama bu bağımlılık haline dönüşecek diye korkmuyor değilim. tabii birde ev işi ve hazırlamam gereken yazılar derken bitik oluyorum yorgunum off :26:

Çok teşekkürler canım,
Size de çok geçmiş olsun, kış geldi tabi artık başladı hastalıklar. Ben de iki gündür hapşırıyorum, boğazım yanıyor(
Rüzgar Ata anneci oldu demek ki, hiç yanından ayrılmamanın da etkisi vardır, bir de eviniz çok kalabalık değilse, anneanne, babaanne, dedeler vs. yoksa ve en çok seni görüyorsa ondan da olabilir. babasıyla falan yalnız aktivitilerde bulunuyor mu mesela, sensiz nasıl zaman geçiriyor? biraz alıştırmaya başla arada sen de biraz nefes alırsın:) gerçi aldığımız her nefes onlar için oldu artık di mi..
Ben babası işten gelince, ya da tatil günlerinde veriyorum babasına çıkıp gezip dolaşıyorlar 1-2 saat, iyi oluyor arada. Bizim Rüzgar hiç anneci olmadı gerçi, ben de çok ayrılmadım ama ev hep kalabalıktı. Bizimki de uyanınca beni görmediğinden ağlayıp çağırıyor ben de gidip tekrar uyutuyorum ama onun odasında uyumuyorum, bir ara sık uyandığı zamanlarda onun odasındaki kanepede uyumak daha kolay geliyordu ama baktım ikimiz de alışacağız odama geçtim. Kolay gelsin hepimize, öyle de böyle de büyüyecekler inşallah, onlar büyüdükçe de her şey değişecek zaten.

doğum günün kutlu olsun canım, bebeğinle ve tüm sevdiklerinle mutlu sağlıklı ve huzur dolu uzun bir ömrün olsun, tüm dileklerin gerçek olsun.
pastandan yeseydin ya bir çatalcık nolacak, senin günün tadını çıkar, kilo ne ki verilir istedikten sonra takma kafana.

teşekküerler canım çok saol.diyet olayında kararlıyım.yaza formda girmem lazım.doğum kilolarım olduğu gibi duruyor.kısmetse kararlıyım bu sefer ve çok güzel bir diyet buldum.hayırlısı..

doğum günün kutlu olsun

çok geçmişler olsun

Kızlar sıpaları ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Havalar soğudu ya korkuyorum yıkamaya, aslında evim sıcak ama hasta olur diye, haftada bir yıkıyorum :26: Yanlış mı yapıyorum acaba. Arayı uzatıyorum diye Ayşe de korkuyor, banyoyu görür görmez basıyor çığlığı, yıkanması bitene kadar ağlıyor. Bir de saçları nasıl kurutuyorsunuz? Havluyla kurutmaya çalışıyorum ama hem kız zorlanıyor hem de tam istediğim gibi kurumuyor. Kurutma makinesi de zararlı yazıyor nette.

evim ufoyla ısınıyor o yüzden haftada bir yıkıyorum ve saçını kurutma makşnesiyle kurutuyorum kış olduğu için

benim evimde çok sıcak haftada 2 mutlaka yıkarım.birde akşamları eğerki bezini çok kirlettiyse (kakası) yıkarım.
kurutma makinasıyla kurutuyorum bende yoksa hep ıslak kalıyor.

Kızlar benmde Oğluşumun yumurtalıklarından biri torbasında değil doğduğunda 1 yaşına kadar bekleyelim iner dediler. Ama inmedi. özel bi doktordan randevu aldım c.tesi gidicez. Amiliyat olmasını hiç istemiyorum kızlar nolur dua edin ilaçlarla düzelsin inşallah :26: bu arada tuvalet eğitimi için müzikli lazımlak aldım kullanna varmı bazen oturttuğumda çiçini yapıyo. çişini yapınca müzik çalıyo bu da onun hoşuna gidiyo ama erken mi tuvalet eğitimi için kararsıızım çok. annem benden 1 yaşında çıkarmış bezi bakalım bizimki nasıl öğrencek :)

canım yardımcı olur diye düşündüm bu arada benimde oğlumun yumurtalıklarından biri düşmedi hala ama bi tanıdığımız yenidoğan doktoru bize eğer uykuda ve banyodan yeni çıktığınızda yumurtalık iniyor ve elle muaynede dokunabiliyorsanız sorun yok demişti bizde bi müdahale yaptırmadık ama her bebeğin farklı olabilir tabii senin bebeğinde öle bi durum varmı nasıl bir müdahale yapacaklar benide bilgilendirirsen sevinirim canım..

[video]http://www.hurriyetaile.com/tv/podcast/sabiha-paktuna-keskin-tuvalet-egitimi-hakkinda-bilgiler-veriyor_318.html[/video]

Tabiki bilgilendiririm. Yok ben devamlı elle muayne ediyorum yok yerinde. Cumartesiyi bekliyorum bakalım Allahım inş amiliyatsız sorunsuz iner. Bu bana çok sıkıntı veriyo ya ndn böle oldu diye üzülüp duruyorum. Tabi Allah daha büyük sıkıntı vermesin ama insan yinede çok üzülüyo

çok geçmiş olsun umarım sorununuza kolay bir çözüm bulabilirsiniz.
bu arada tuvalet eğitimi için teknik olarak daha erken. 18 aydan önce isteseler de kaslarından dolayı bunu başaramazlar, ayrıca bilimsel çalışmalar yanlış bir tuvalet eğitiminin(vaktinden önce ya da sonra yapılan; bu eğitim sırasınca aşırı baskıcı ya da kararsız olma) kişiliğinde ve psikolojisinde ciddi sorunlara yol açacağını ileri sürüyorlar.

umarım ameliyatsız çözülür
tuvalet eğitimi erken hem de çok erken ablam erken yaptı kızı çok sıkıntı çekti ana kız tavsiye etmem 2 yaşından önce

haklısınız ben arada öle wc ye otrutuyorum oturağına hadi eeg yap annem diyom ıkınıyo gibi yapıyo masustan işte benim gönlümü yapmak için

geçmiş olsun...doktorumuz bize erkek çocuklarında yumurtalıkları elinize gelmiyorsa pipisinden başlayın elinizle aşağıya doğru yavaş yavaş canını acıtmadan sıvazlayarak masaj yapın demişti hani ıslak mendille nasıl poposunu silerken pipisinden aşağıya doğru siliyoruz o şekilde ellerinizle sıvazlayın ben sürekli öyle yapıyorum halada yapıyorum her kontrole gittiğimizde soruyor masaj yapıormusunuz diye masaj yapmak yumurtalıkların torbaya inmesini sağlarmış

evim ufoyla ısınıyor o yüzden haftada bir yıkıyorum ve saçını kurutma makşnesiyle kurutuyorum kış olduğu için

bizde ofo almayı düşünüyoruzda deneyen biri olarak yeteri kadar ısıtıyomu sıcak oluyomu.kaç saat yanması gerekiyo en az bide elektirik ne kadar yakıyo cevaplarsan çok sevinirim.....

bizde ofo almayı düşünüyoruzda deneyen biri olarak yeteri kadar ısıtıyomu sıcak oluyomu.kaç saat yanması gerekiyo en az bide elektirik ne kadar yakıyo cevaplarsan çok sevinirim.....

bence en iyi klima bizde ufo tarzı termodinak marka ısıtıcı vardı ufoyla aynı yapıda. ki çalışıyoruz biz gündüxleri oğluşa babannesi kendi evinde bakıyo yani biziim ufo sadece akşamları ve sabhları işe gidene kadar yanmasına rağmen 188 tl elektrik gelmiş :/ Klima aldık hemen salı günü gelip bağlıcaklar. ben ufoyu tavsiyede etmiyorum ayrıca kapatınca hemen soğuyo ev :/

Ufo klimadan daha sağlıklı diye düşünüyorum. Enerji tasarrufu açısından bilemem ama klimanın havayı kuruttuğunu biliyorum. Ben 10 dk bile klimalı odada duramam şahsen. İnsanın ağzını burnunu kurutuyor. Mecbur kalınca kullanılır tabi ama bence bir kez daha düşünün.

cevapladığın için çok saol bende geceleri ısıtmak için bişi arıyorum

ufoda havayı aşırı kurutuyo hatta boğazlarımızı kurutuyo acaip bu yüzden buhar makinesi aldık biz eve yapçak bişey yok. genelde herkes klimayla ısınıyo ztn hersinin bir zararı var yani ne bileym kömür sobasıda kurulu bizim oturma odasında e insan ordada yatamıyo zehirlenme tahlikesinden dolayı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…