Çok geçmiş olsun mestcan, ben de duymuştum öyle bir şey ama artık her şeyin çaresi var, düzelir canım takma kafana.
Bu iki gündür ben de çok üzgünüm. Rüzgarın parmağını kapıya sıkıştırdım(( serçe parmağına dikiş attılar. Ben tam kapıyı kapatıyordum, yanımdaydı, elleri yerdeydi, her şey bir anda oldu, tam kapıyı kapatacakken bağırdı, bir baktım eli kanıyor, öyle panik oldum ki, minicik parmağı kesilmiş... Onun acısı geçti gülüyor oynuyor hiçbir şey yokmuş gibi kullanıyor elini ama ben bandajları gördükçe için eziliyor, nasıl dikkat edemedim de yaptım bu hatayı, çok üzgünüm. Hemen iyileşsin, iz falan kalırsa baktıkça içim acıycak biliyorum. Çok dikkat etmemiz gerekiyor çook (((
mestcan ve esinrüzgar çok geçmiş olsun öncelikle off bebişler hastalanınca kaza geçirince dünya başına yıkılıyor insanın gerçekten
aedk NİCE YILLARA TATLIMKısa zamanda nekadar çok karar almışsın tebrikler iradeli birisin demek ki
Rüzgar Ata da hasta yavrum 2 gündür burnu akyor hapşuruyor o salgınlarda çocuğu evden çıkarmadım bayramda çıktık birtek ama yine de geldi buldu çocuğu grip.
kızlar benim oğlan bana yapışık geziyor bebekken de ortalığı yıkıyordu yanndan ayırmıyordu ama hani artık geziyor dikkati dağılır diyordum yok. mutfağa gidemiyorum asla o uyanıkken hep benimle oynamak istiyor tezgaha gittiğim an peşimden gelip bacaklarıma tırmanıyor ve fena halde cırlayıp bağırıyor sinirli yani resmen şaşıp kalıyorum.
onu hiç bırakmadım desem ki gitmemden korkuyo yok hala onun odasında uyuyorum gözünü açıp beni göremezse kıyamet.
ne yapıcağımı şaşırdım açıkcası biliyorum ilgi gördüğü için bunu istiyor bende aynı görüşteyim zaten ama bu bağımlılık haline dönüşecek diye korkmuyor değilim. tabii birde ev işi ve hazırlamam gereken yazılar derken bitik oluyorum yorgunum off :26:
selam kızlar..şu sigara olayı gerçekten önemli.ben çok içmezdim günde max 4 falandı.ama dr anlatınca çocuğa zararlarını ve bunun biri de aynı fazlası da deyince bıraktık eşimle.yarın bir hafta oluyor.doruk bey daha büyümeden annesini babasını hizaya getirdi valla..oğlum için canım feda..aynı zamanda bir de diyete başladım.zor oluyor ama iyi oldu.ilk günler biraz gergindim ama bugün daha iyiyim.diyette de istikrarlı gidiyorum bakalım.bugün doğumgünüm.işyerinde evde falan derken 3 kere pasta kestim ama bir çatal bile almadım.bebişlerimiz büyürken kendimizi de ihmal etmemeliyiz bence.benim gibi doğum kilolalarıyla başı dertte olan varsa kış dönemi diyet için ideal..
herkese iyi geceler..
doğum günün kutlu olsun canım, bebeğinle ve tüm sevdiklerinle mutlu sağlıklı ve huzur dolu uzun bir ömrün olsun, tüm dileklerin gerçek olsun.
pastandan yeseydin ya bir çatalcık nolacak, senin günün tadını çıkar, kilo ne ki verilir istedikten sonra takma kafana.
doğum günün kutlu olsunselam kızlar..şu sigara olayı gerçekten önemli.ben çok içmezdim günde max 4 falandı.ama dr anlatınca çocuğa zararlarını ve bunun biri de aynı fazlası da deyince bıraktık eşimle.yarın bir hafta oluyor.doruk bey daha büyümeden annesini babasını hizaya getirdi valla..oğlum için canım feda..aynı zamanda bir de diyete başladım.zor oluyor ama iyi oldu.ilk günler biraz gergindim ama bugün daha iyiyim.diyette de istikrarlı gidiyorum bakalım.bugün doğumgünüm.işyerinde evde falan derken 3 kere pasta kestim ama bir çatal bile almadım.bebişlerimiz büyürken kendimizi de ihmal etmemeliyiz bence.benim gibi doğum kilolalarıyla başı dertte olan varsa kış dönemi diyet için ideal..
herkese iyi geceler..
mestcan ve esinrüzgar çok geçmiş olsun öncelikle off bebişler hastalanınca kaza geçirince dünya başına yıkılıyor insanın gerçekten
aedk NİCE YILLARA TATLIMKısa zamanda nekadar çok karar almışsın tebrikler iradeli birisin demek ki
Rüzgar Ata da hasta yavrum 2 gündür burnu akyor hapşuruyor o salgınlarda çocuğu evden çıkarmadım bayramda çıktık birtek ama yine de geldi buldu çocuğu grip.
kızlar benim oğlan bana yapışık geziyor bebekken de ortalığı yıkıyordu yanndan ayırmıyordu ama hani artık geziyor dikkati dağılır diyordum yok. mutfağa gidemiyorum asla o uyanıkken hep benimle oynamak istiyor tezgaha gittiğim an peşimden gelip bacaklarıma tırmanıyor ve fena halde cırlayıp bağırıyor sinirli yani resmen şaşıp kalıyorum.
onu hiç bırakmadım desem ki gitmemden korkuyo yok hala onun odasında uyuyorum gözünü açıp beni göremezse kıyamet.
ne yapıcağımı şaşırdım açıkcası biliyorum ilgi gördüğü için bunu istiyor bende aynı görüşteyim zaten ama bu bağımlılık haline dönüşecek diye korkmuyor değilim. tabii birde ev işi ve hazırlamam gereken yazılar derken bitik oluyorum yorgunum off :26:
Kızlar sıpaları ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Havalar soğudu ya korkuyorum yıkamaya, aslında evim sıcak ama hasta olur diye, haftada bir yıkıyorum :26: Yanlış mı yapıyorum acaba. Arayı uzatıyorum diye Ayşe de korkuyor, banyoyu görür görmez basıyor çığlığı, yıkanması bitene kadar ağlıyor. Bir de saçları nasıl kurutuyorsunuz? Havluyla kurutmaya çalışıyorum ama hem kız zorlanıyor hem de tam istediğim gibi kurumuyor. Kurutma makinesi de zararlı yazıyor nette.
Kızlar sıpaları ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Havalar soğudu ya korkuyorum yıkamaya, aslında evim sıcak ama hasta olur diye, haftada bir yıkıyorum :26: Yanlış mı yapıyorum acaba. Arayı uzatıyorum diye Ayşe de korkuyor, banyoyu görür görmez basıyor çığlığı, yıkanması bitene kadar ağlıyor. Bir de saçları nasıl kurutuyorsunuz? Havluyla kurutmaya çalışıyorum ama hem kız zorlanıyor hem de tam istediğim gibi kurumuyor. Kurutma makinesi de zararlı yazıyor nette.
Kızlar benmde Oğluşumun yumurtalıklarından biri torbasında değil doğduğunda 1 yaşına kadar bekleyelim iner dediler. Ama inmedi. özel bi doktordan randevu aldım c.tesi gidicez. Amiliyat olmasını hiç istemiyorum kızlar nolur dua edin ilaçlarla düzelsin inşallah :26: bu arada tuvalet eğitimi için müzikli lazımlak aldım kullanna varmı bazen oturttuğumda çiçini yapıyo. çişini yapınca müzik çalıyo bu da onun hoşuna gidiyo ama erken mi tuvalet eğitimi için kararsıızım çok. annem benden 1 yaşında çıkarmış bezi bakalım bizimki nasıl öğrencek :)
canım yardımcı olur diye düşündüm bu arada benimde oğlumun yumurtalıklarından biri düşmedi hala ama bi tanıdığımız yenidoğan doktoru bize eğer uykuda ve banyodan yeni çıktığınızda yumurtalık iniyor ve elle muaynede dokunabiliyorsanız sorun yok demişti bizde bi müdahale yaptırmadık ama her bebeğin farklı olabilir tabii senin bebeğinde öle bi durum varmı nasıl bir müdahale yapacaklar benide bilgilendirirsen sevinirim canım..
[video]http://www.hurriyetaile.com/tv/podcast/sabiha-paktuna-keskin-tuvalet-egitimi-hakkinda-bilgiler-veriyor_318.html[/video]
Kızlar benmde Oğluşumun yumurtalıklarından biri torbasında değil doğduğunda 1 yaşına kadar bekleyelim iner dediler. Ama inmedi. özel bi doktordan randevu aldım c.tesi gidicez. Amiliyat olmasını hiç istemiyorum kızlar nolur dua edin ilaçlarla düzelsin inşallah :26: bu arada tuvalet eğitimi için müzikli lazımlak aldım kullanna varmı bazen oturttuğumda çiçini yapıyo. çişini yapınca müzik çalıyo bu da onun hoşuna gidiyo ama erken mi tuvalet eğitimi için kararsıızım çok. annem benden 1 yaşında çıkarmış bezi bakalım bizimki nasıl öğrencek :)
evim ufoyla ısınıyor o yüzden haftada bir yıkıyorum ve saçını kurutma makşnesiyle kurutuyorum kış olduğu için
bizde ofo almayı düşünüyoruzda deneyen biri olarak yeteri kadar ısıtıyomu sıcak oluyomu.kaç saat yanması gerekiyo en az bide elektirik ne kadar yakıyo cevaplarsan çok sevinirim.....
bence en iyi klima bizde ufo tarzı termodinak marka ısıtıcı vardı ufoyla aynı yapıda. ki çalışıyoruz biz gündüxleri oğluşa babannesi kendi evinde bakıyo yani biziim ufo sadece akşamları ve sabhları işe gidene kadar yanmasına rağmen 188 tl elektrik gelmiş :/ Klima aldık hemen salı günü gelip bağlıcaklar. ben ufoyu tavsiyede etmiyorum ayrıca kapatınca hemen soğuyo ev :/
Ufo klimadan daha sağlıklı diye düşünüyorum. Enerji tasarrufu açısından bilemem ama klimanın havayı kuruttuğunu biliyorum. Ben 10 dk bile klimalı odada duramam şahsen. İnsanın ağzını burnunu kurutuyor. Mecbur kalınca kullanılır tabi ama bence bir kez daha düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?