2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ufo kullanmadım o yüzden havayı kuruttuğunu bilmiyordum. Dediğim gibi başka seçenek yoksa yapacak bir şey yok. Buhar makinesi mantıklı bir çözüm. Yavrun için en doğrusunu sen bilirsin tabii ki.

iyi akşamlar kızlar

ısınma konusu gerçekten önemli eğer ufonuz yoksa almayın bence. ufo demeyelim de bu infrared ısıtıcılar manyetik radyasyon saçıyor netten araştırabilirsiniz ne kadar zararlı olduğunu. eşim kamu avukatı radyasyonla ilgili katıldığı bi seminerde infrared ısıtıcıların zararlarını öğrenince çok mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz ve 1 metreden fazla yaklaşmıyoruz.

bizde ofo almayı düşünüyoruzda deneyen biri olarak yeteri kadar ısıtıyomu sıcak oluyomu.kaç saat yanması gerekiyo en az bide elektirik ne kadar yakıyo cevaplarsan çok sevinirim.....

ben adanada yaşadığımdan çok soğuk olmuyor oğlum doğduğunda 24 saatyaktım gece gündüz 300e kadar çıktı şimdi gündüz yanıyor sadece ben memnunum

Biz de Antalya'dayız, Burada evler genelde klimayla ısınıyor bebek olunca ben sağlıklı ısıtıcıyı baya bi araştırdım ve de buldum. FON ısıtıcıyı tavsiye ediyorum. Kalorifer mantığında çalışıyor, havayı kurutmuyor, elektrik harcaması da o kadar fazla değil, devrilme ya da yakma gibi güvenlik problemleri de yok. odanın alanına göre farklı büyüklükte tipleri var. Öyle ufo gibi ya da klima gibi hemen anında ısıtmıyor ama ısıtmaya başlayınca çok kullanışlı, havanın kalitesini bozmuyor. Ben bütün gece Rüzgarın odasında çalıştırıyorum, kendi ayarına göre sönüp, çalışıyor ve ısıyı sabit tutuyor, hatta üstüne plastik kapta su koyuyorum ekstra nem de sağlıyor. Böyle bir ısıtıcı arayanlara tavsiye ederim, araştırın nette var. Fon ısıtıcı yazınca çıkıyor, çok pahalı bir şey de değil.

esincim ben de çok araştırmıştım bi marka bulmuştum ama çok pahalıydı. bu ufoların dik versiyonu şeklinde tasarlanmıştı özellikle bebekler için yapılmıştı seramik mi ne aman hatırlayamadım şimdi adını. bravo sana bulmuşsun ben de baktım şimdi ay alsak bizim canavarların elinden kurtaramayız tasarımı biraz ilginç ayaklı filan plazma gibi

Son düzenleme:

Evet canım ince bir petek, plazma gibi de görünüyor ister ayaklı kullanılıyor her yere çekip götürmek için tekerlekleri de var ister duvara monte oluyor sabit kalacaksa aynı yerde. Ben ayaklı kullanıyorum, bizimki de çok kurcalamayı sever meraklıdır yeni şeylere, biraz ilgilendi ama çok fazla bir şeyi olmadığından çabuk sıkıldı, ellemeye çalışıyor sıcak diyorum üff üff yapıp yine de elliyor oyun yapıyor, tabi aynı kalorifer gibi olduğu için öyle çok yakmıyor, bir tehlikesi yok yani oynasalar da. Sadece itip devirmeleri olası onun da bir zararı olmuyormuş. Güvenli yani, sadece ilk etapta ufo ve klimayla karşılaştırılınca geç ısıtıyor ortamı öyle dışardan geldik, hemen yakıp ısınalım olmuyor. Biz de öyle durumlarda önce klimayı çalıştırıp odayı ısıtıyoruz, sonra onunla ısıyı koruyoruz.

geceleri çok işime yaradı en çok, odası çok soğuk oluyordu başka şeylere de güvenemedim bütün gece yanık kalacak ama bu iyi oldu emzirmeye ne zaman girsem odasına sıcacık geliyor bizim odadan sonra yoksa gecenin köründe onu sıcacık yatağından çıkarıp, soyunup emzirmek çok zor oluyordu. Gören de Fon ısı pazarlamacısıyım sanacak reklam gibi oldu

merhaba arkadaslar sizlere bırsey danısmak ıstıyorum oglum ılk adım ayakkbısı alıcam ama ne alsam karar veremedım sızler ne kullanıyorsunuz ne kadara aldınız yumusakmı sert mı bılgı verırmısınız dün baktıkta 90tl dedıler ve 5 ay anca gıyermıs eyvah dedım yanı mecbur kalırsak alıcaz tabıkı ama fıkırlerınızı beklıyorum

selam kızlar bizim cimcime bugünlerde garipleşti gece 3 dedinmi kalkıyor ve yatmıyor uyutuyorum yatağına koyuyorum geri kalkıyor sinir oluyorum niye böyle yaptığını çözemedim.saat 6 ya kadar böyle uğraşıyorum sizlerini uyku düzeni nasıl.
ısıtmadan bahsedilmiş bizde soba kullanıyoruz ufomuzda var geceleri iyi oluyor sobaya cıs cıs diye diye yaklaşmıyor artık daha güzel ısınıyoruz soba ile

bizde kömür sobası kullanıyoruz bebiş sobalı odada yatıyo ama abilerinin odası için ısıtıcı bişi gerekiyo işte şu an elektirikli soba kullanıyoruz ama sönünce souyo hemen oda

kızlar doktor ameliyat dedi. yarın gün vercekler. bu arada oğlunuzun böle bi problemi varmı yokmu kesinlikle baktırın. dokotr bana dedi şanslısın erkenden farkedildi dedi ilerde yumurta içerde sınıyomuş ve işlevini kaybediyopmuş o da kısır yapıyomuş. ama ameliyat olcağı için üzülüyorum tabi

cnm çok pahalı bişey almana gerek yok bizde 4-5 aylıkken adidastan alıyoduk ama o kadar çabuk büyoki ayakları şuan ayakkabılar duruyo evde yepyeni ilk adım ayakkabısının içi ortapedik olmalı bilek kısmıda sert olmalı dün bana doktor örneklli olarak gösterdi :)

Çok geçmiş olsun Cerenermn, doktorun da söylediği gibi erken farkedildiği için şanslıymışsın. Biran önce iyileşir oğlun inşallah.
Hiranurm, benim sıpa geceleri hiç kalkmıyor desem yeridir, tek derdimiz akşam 11den önce uyumaması, sabah da 10dan önce uyandıramıyorum :/ Gece bazen mızmızlanıyor ben ısrarla almıyorum o da uyuyakalıyor tekrar. Bir derdi vardır belki senin kızın ya da bikaç gün sonra eski düzenine döner.

Bir şey soracağım, sıpalara çok sinirlendiğiniz zaman popolarına bir iki vurduğunuz oluyor mu? Annem bu hafta üç gün bendeydi, Ayşe'yi yedirdi içirdi sadece emzirmek için yanıma geliyordu kızım. Ben de rahattım vallayi dinlendim hatta bir kilo bile aldım. Neyse dün gece hanımefendi uyumamak için yine direndi emzirirken ağlıyordu biraz sıktım onu galiba, canı yandı bir ağladı bir ağladı. İçim gitti ama bazen öyle zorluyor ki beni. Çok sabırsızım galiba =(

oluyor yeri geliyor bağırıyoruz da ne yapalım:26:

Çok geçmiş olsun canım. iyi ki erken farkettiniz. Bizim doktor her kontrolde bakıyordu zaten pipiye testislere falan kontroller çok önemli yani. Allah bebişlerimizi korusun. Ne kadar üzerlerine de titresek bir şeyler oluyor, çaresiz bir şey olmasın da.

Bugün yine çok canım sıkıldı, sahile indik güneş alsın diye öyle taşlarla oynuyordu, alıp alıp "attı attıı!" diye atıyorduk, gözümün önünde bir tane minik taşı aldığı gibi ağzına atması bir oldu, ben çıkartana kadar yuttu taşı( Allahım doktorunu aradım hemen "bir şey olmaz çıkar" dedi. inşallah hemen sorunsuz bir şekilde çıkartır. Her şeyi ağzına atıyor bu ne zaman geçecek ya, aylardır sürekli elimiz ağzında. Ne kadar dikkat etsek de oluyor işte. Allah korusun onları.

Uyku konusuna gelince bizimki 8 gibi uyuyor akşam, gece bir kaç kere kalkıyor emip hemen uyuyor ama saat 6'da uyanıyo daha güneş bile doğmadan, o saatte kalkıp oyun moduna giriyor ben de düzgün bir saate uyansın diye bir saat uğraşıp tekrar uyutuyorum ve 7:30 gibi uyanıyor yine de, çok erkenci çook hiç bana çekmemiş. Ben sabah erken kalkamam, hiç sevmem uyanmayı kaçta yatarsam yatayım erkenden kalkamıyorum. bakalım bugün 9'da uyuttum kaçta kalkacağız yarın sabah.

evet bazen sinirleniyor insan ister istemez, ben de çok sinirlendirirse bağırıyorum kaşlarımı çatıp o zaman ağlıyor içli içli, hiç kıyamıyorum sonra hemen yumuşuyorum. bebek olmak da zor ya, anlatamıyorlar ki dertlerini, biraz sabırlı olmamız lazım. Sinirlenince sert tepkiler vermek yerine belki biraz uzaklaşmak ya da durumu değiştirmek, dikkatini başka yere çekmek en iyisi. Daha bir yaşındalar ve Allah izin verirse 2 yaşlı zamanlar çok daha zormuş, tam egolarının gelişme ve isteklerinde ısrarcı olma zamanları, şimdiden teknikler bulmak lazım o dönemler için. işler gittikçe kolaylaşmıyor yani:)

uyku konusunda kafayı yemek üzereyim hele bu ara birazda hastalandı hepten huysuz hiç derin uykusu yok defalarca kalkıyo emiyo çoğunda tekrar sallanmadan dalamıyo bazen sattlerce sallıyorum .sabah desen doğduğundan beri hep erkenden ayakta 6 buçuklarda kurulu saat gibi.bide kızlar bi derdimde dişleri 2 dişi çıktı kaldı bizden başka sadece 2 dişi çıkan başka yokmu yaaaaaaaa.niye devamı gelmediki.bu arada hala d3 damla veriyorum ben 1 yaş aşısında hemşire bi kutu daha bitirmemi istemişti.iştahıda yok bişi yemek istemiyo .çocuklarla uğraşmak çok zor.allah kolaylık versin hepimize onlarada sağlık uzun uzun ömürler versin.aminnnnnnnnnnnnnn. dışardada yağmur rüzgar iyice içim sıkıldı havanın kasvetinden

çok geçmiş olsun iyiki zamanında farkedilmiş.hayırlısıyla sıkıntısız atlatın inşallah.

bu sabah işe gitmek için uyandım kızımda uyandı hemen. gitmemi istemediği için nasıl ağlıyor.15 dk ağladı.
perişan oldum resmen.babasınada gitmek istemiyor. o yataktan kalktığımı hissediyor herhalde.
kızlar benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda çok canım sıkkın ya..

canım merak etme herkes yaşıyordur bence o sıkıntıları benimki bacağıma sarılıyor gitme diye gelde dayan..ama ne yapalım böyle böyle alışacaklar.

canım mrb ben ilk polar almıştım tam ortepedik 60 dan 30 a düşmüştü ikinci ayakkabımızıda weniceden aldım 15 liraya düşmüştü yarı ortepedik ama ...çok abartmamak lazım yazık hemen büyüyor ayaklar birde artık kış sadece avm de falan giyecekler birde gezmede iştee yani evde giydirmiyorum ben bazen ev ayakkabısı giydiyorum pandiflerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…