hehehhe
biz dün dönence aldık kızıma ucuzlarından ilgilenirse alırıs dedik pahalı alıp kenarda beklemesindenseşimdi yatağında sessiz sessiz dönencesine bakıo dönen filleri takip edio :) başı dönermiki hahah
nıce mutlu senelere inş.bebekler bıraz buyuyene kadar bazı seylerden feragat edıcez napalım.
benımkı de kucagımda:)
ay ben de alsam mı ıyı degıl onlar dedıler hevesımı kacırdılar yahu
dışarıya cıkıp sacımı felan kestirmem lazım artık boyatmaktan da geçtiiimm. mevlüt için bi elbise alayım diyorum ablama anneme bırakıp cıkıcam cuma günü nasipse. yüzüm gözüm acılsıınn ayool per perişanımm
evet yıkanırmıs. sen yıkayabılıyon ne guzel. benım basıma bı kotu olay geldı cesaretım kalmadı.
sağol cnm inş. onlar için herseye deger
şu halimize bak, veletttler ne hale soktular biziii :))))))) tek elle böyle yazmak için uğraşacağım aklıma bile gelmzdi heheeh
niye iyi değilmiş ki bak nasılda takip edio kuzum. uykuya daldı dalcak. tek kusuru kurmalı çabuk bitio :) müziği.
ne geldi basına hayırdır cesaretını toplarsın hıc merak etme bnde bgn kızımı yıkadım dün kocişle yıkıcaktık bırazdan yıkarız dedı uyudu aksam ezannı okuyunca bgne kaldı sımdı mısıl mısıl uyuyo çok huysuz olduklarında yıkıayın kızlar bi yerde okumustum bebekler rahatlıyomuş :)ayvayıda denıyım ozamndeneme tahtası gıbı oldum
evet
evet ya tek parmak yazıyom:)
ne bılım herkes bısey dıyo ıste. alırım bende barı:)
ben mevlutu erken yaptım annem varken yapım dıye. elbıse almaya gıdemedım. bebek sekerlerımıze bıle ısım yazmaya zamanım olmadı
dark bebek arabasıyla dışarı çıktınızmı. dün biz çıktık. tüm gezmemiz boyunca uyudu. buranın yolları berbat tangur tungur araba sürüom bizimki uyuyoçok hoşuna gitti.
al cnm umarım sendee işe yarar. Ama bilion çocuklar çabuk sıkılıo :d
ahanda bi fıkra koptum ben
adam komadadır, yanında ise karısı... Adamın gözleri nemli,
kısık sesiyle karısın...a doğru bakar ve konuşmaya baslar; "ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. Iflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın.."
kadın takdir edilmenin mutluluğunda.. Adam devam eder, "simdi
komadayım yine başucumdasın.. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın.."
3. yıkanmasında nefesı gıttı kıpkırmızı oldu vucudu. annemler yıkıyodu ben degıl tabı kı:)ben cıglıklar ıcındeyım komsular geldı fılan. dıyolarkı nıye korkuyosun boyle olur bazen. ne bılım korktum ben.
al cnm umarım sendee işe yarar. ama bilion çocuklar çabuk sıkılıo
ahanda bi fıkra koptum ben
Adam komadadır, yanında ise karısı... Adamın gözleri nemli,
kısık Sesiyle karısın...a doğru bakar ve konuşmaya baslar; "ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. iflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın.."
Kadın takdir edilmenin mutluluğunda.. Adam devam eder, "Simdi
komadayım yine başucumdasın.. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?