2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay ben de alsam mı ıyı degıl onlar dedıler hevesımı kacırdılar yahu

dışarıya cıkıp sacımı felan kestirmem lazım artık boyatmaktan da geçtiiimm. mevlüt için bi elbise alayım diyorum ablama anneme bırakıp cıkıcam cuma günü nasipse. yüzüm gözüm acılsıınn ayool per perişanımm

ben mevlutu erken yaptım annem varken yapım dıye. elbıse almaya gıdemedım. bebek sekerlerımıze bıle ısım yazmaya zamanım olmadı

evet yıkanırmıs. sen yıkayabılıyon ne guzel. benım basıma bı kotu olay geldı cesaretım kalmadı.

ne geldi basına hayırdır cesaretını toplarsın hıc merak etme bnde bgn kızımı yıkadım dün kocişle yıkıcaktık bırazdan yıkarız dedı uyudu aksam ezannı okuyunca bgne kaldı sımdı mısıl mısıl uyuyo çok huysuz olduklarında yıkıayın kızlar bi yerde okumustum bebekler rahatlıyomuş :)ayvayıda denıyım ozamn deneme tahtası gıbı oldum

dark bebek arabasıyla dışarı çıktınızmı. dün biz çıktık. tüm gezmemiz boyunca uyudu. buranın yolları berbat tangur tungur araba sürüom bizimki uyuyo çok hoşuna gitti.

sağol cnm inş. onlar için herseye deger

evet

şu halimize bak, veletttler ne hale soktular biziii :))))))) tek elle böyle yazmak için uğraşacağım aklıma bile gelmzdi heheeh

evet ya tek parmak yazıyom:)

niye iyi değilmiş ki bak nasılda takip edio kuzum. uykuya daldı dalcak. tek kusuru kurmalı çabuk bitio :) müziği.

ne bılım herkes bısey dıyo ıste. alırım bende barı:)

nice mutlu senelere allah yuvanızı hep neşe içinde huzur içinde olmasını nasib etsin bi ömür boyu birilikte olursunuz işallah....

3. yıkanmasında nefesı gıttı kıpkırmızı oldu vucudu. annemler yıkıyodu ben degıl tabı kı:)ben cıglıklar ıcındeyım komsular geldı fılan. dıyolarkı nıye korkuyosun boyle olur bazen. ne bılım korktum ben.

evet

evet ya tek parmak yazıyom:)

ne bılım herkes bısey dıyo ıste. alırım bende barı:)

al cnm umarım sendee işe yarar. ama bilion çocuklar çabuk sıkılıo

ahanda bi fıkra koptum ben

Adam komadadır, yanında ise karısı... Adamın gözleri nemli,
kısık Sesiyle karısın...a doğru bakar ve konuşmaya baslar; "ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. iflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın.."
Kadın takdir edilmenin mutluluğunda.. Adam devam eder, "Simdi
komadayım yine başucumdasın.. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın.."

ben mevlutu erken yaptım annem varken yapım dıye. elbıse almaya gıdemedım. bebek sekerlerımıze bıle ısım yazmaya zamanım olmadı

kaygısını atmışsın üzerinden ne güzel valla. isim demişken bende şimdi mevlütte dagıtcaklarma wordde yazıyodum cıktısnı alıp zımbalrm artk müsait zmnda bebişten fırsat bulblrsemn tabii :)))))

dark bebek arabasıyla dışarı çıktınızmı. dün biz çıktık. tüm gezmemiz boyunca uyudu. buranın yolları berbat tangur tungur araba sürüom bizimki uyuyo çok hoşuna gitti.

kuzum ne dışarıııısıı. çocuku hasta edecem die bi yere cıkmıyorum ki..
gecen cıktık doktora gtkk arabayla bide yani cocuk durmadı 3gün. korkuyom ben valla 40 bi cıksında o zaman bile cok dusunmuyorm bi yere gitmeyi yazık o aglayınca içim gdyoo

bizimkide oluo cnm öle telaş etme. ee dünyaya alışıolar onlarda kolay değil ben hep eşimle yıkıodum ağlayınca telaş yapıp benide telaşlandırıodu. geçen tek başıma yıkadım fileye yatırdım ilk ağladı aldırış etmedim yavaş yavaş suyu dökmeye devam ettim. sona sustu hoşuna gitmeye başladı. en sonda sırtını yıkadım o sıra ağladı biraz durulayıp havluya sardım tmm kızım bitti die sakin sakin. ohh sona mışıl mışıl uyudu kuzum..

dark benim kız uykuya daldı ben pc başındaken. off geri alırlarmıki gidip değiştirsem dönenceyi bunu kurmayla uğraşmak zor :)

hahaha ben okumuştum bunu feyste cok gülmüştümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…