kızlar doktor ameliyat dedi. yarın gün vercekler. bu arada oğlunuzun böle bi problemi varmı yokmu kesinlikle baktırın. dokotr bana dedi şanslısın erkenden farkedildi dedi ilerde yumurta içerde sınıyomuş ve işlevini kaybediyopmuş o da kısır yapıyomuş. ama ameliyat olcağı için üzülüyorum tabi
bu sabah işe gitmek için uyandım kızımda uyandı hemen. gitmemi istemediği için nasıl ağlıyor.15 dk ağladı.
perişan oldum resmen.babasınada gitmek istemiyor. o yataktan kalktığımı hissediyor herhalde.
kızlar benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda çok canım sıkkın ya..
var ben anlıyor gideceğimi bırakmıyor bakıcımız oyalıyor öyle kaçıyorum uzmanlar anlatın diyor aama ağlamasına dayanamam denedim ağladı 10 dk alğlasın istemiyorum
Çok geçmiş olsun Cerenermn, doktorun da söylediği gibi erken farkedildiği için şanslıymışsın. Biran önce iyileşir oğlun inşallah.
Hiranurm, benim sıpa geceleri hiç kalkmıyor desem yeridir, tek derdimiz akşam 11den önce uyumaması, sabah da 10dan önce uyandıramıyorum :/ Gece bazen mızmızlanıyor ben ısrarla almıyorum o da uyuyakalıyor tekrar. Bir derdi vardır belki senin kızın ya da bikaç gün sonra eski düzenine döner.
Bir şey soracağım, sıpalara çok sinirlendiğiniz zaman popolarına bir iki vurduğunuz oluyor mu? Annem bu hafta üç gün bendeydi, Ayşe'yi yedirdi içirdi sadece emzirmek için yanıma geliyordu kızım. Ben de rahattım vallayi dinlendim hatta bir kilo bile aldım. Neyse dün gece hanımefendi uyumamak için yine direndi emzirirken ağlıyordu biraz sıktım onu galiba, canı yandı bir ağladı bir ağladı. İçim gitti ama bazen öyle zorluyor ki beni. Çok sabırsızım galiba =(
kızlar doktor ameliyat dedi. yarın gün vercekler. bu arada oğlunuzun böle bi problemi varmı yokmu kesinlikle baktırın. dokotr bana dedi şanslısın erkenden farkedildi dedi ilerde yumurta içerde sınıyomuş ve işlevini kaybediyopmuş o da kısır yapıyomuş. ama ameliyat olcağı için üzülüyorum tabi
maşallah kızına hiranur çok geç yatıyor artık bir türlü uyutamıyorum gece kalkmasıda cabası ve önde bir dişimiz daha çıkmış heralde sıkıntı veren dişti günde bir kere yatıyor artık çünkü sabah çok geç kalkıyor siz hangi saatlerde yatırıyorsunuz?
beni çok sinirlendiriyor hiç durmuyor ister istemez kızıyorum bende canım çok sıkılıyor sonra sabırsızlık var çabuk sinirleniyorum bende dediğiniz gibi 2 yaşına geldiklerinde ne yapacağız biz.
Çok teşekkürler canım,
Size de çok geçmiş olsun, kış geldi tabi artık başladı hastalıklar. Ben de iki gündür hapşırıyorum, boğazım yanıyor(
Rüzgar Ata anneci oldu demek ki, hiç yanından ayrılmamanın da etkisi vardır, bir de eviniz çok kalabalık değilse, anneanne, babaanne, dedeler vs. yoksa ve en çok seni görüyorsa ondan da olabilir. babasıyla falan yalnız aktivitilerde bulunuyor mu mesela, sensiz nasıl zaman geçiriyor? biraz alıştırmaya başla arada sen de biraz nefes alırsın:) gerçi aldığımız her nefes onlar için oldu artık di mi..
Ben babası işten gelince, ya da tatil günlerinde veriyorum babasına çıkıp gezip dolaşıyorlar 1-2 saat, iyi oluyor arada. Bizim Rüzgar hiç anneci olmadı gerçi, ben de çok ayrılmadım ama ev hep kalabalıktı. Bizimki de uyanınca beni görmediğinden ağlayıp çağırıyor ben de gidip tekrar uyutuyorum ama onun odasında uyumuyorum, bir ara sık uyandığı zamanlarda onun odasındaki kanepede uyumak daha kolay geliyordu ama baktım ikimiz de alışacağız odama geçtim. Kolay gelsin hepimize, öyle de böyle de büyüyecekler inşallah, onlar büyüdükçe de her şey değişecek zaten.
bu sabah işe gitmek için uyandım kızımda uyandı hemen. gitmemi istemediği için nasıl ağlıyor.15 dk ağladı.
perişan oldum resmen.babasınada gitmek istemiyor. o yataktan kalktığımı hissediyor herhalde.
kızlar benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda çok canım sıkkın ya..
Ayşe'nin akşam yatışı sabah kalktığı saate bağlı oluyor. 9.30 - 10.00 gibi kalkınca 12.30'da bir daha yatıyor sonra da 4-5 arası yatırıyorum ki akşam uykusu olmasın. O zaman da işte 10.30'tan sonra başlıyor mesai. Artık canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Emzirirken tam dalıyor sonra pat diye kalkıyor oynamak istiyor. Göğüslerim ortada geziyorum resmen =)
Hiranur'un da diş sıkıntısı var demek. Biran önce atlatır inşallah.
esincim teşekkürler geç oldu biraz ama anllıyorsun işte.. neyse ki biraz düzeldi şükür artık çığlıklar atmayı bıraktı o dönemden sonra oturup düşündüm ve kendiminde çok gergin olduğunu ve oğlumun bunu farkedip daha da ısrarcı olduğunu anladım iki haftadır onun sızlanmasına fırsat vermeden saldım herşeyi ve sürekli dibindeydim bu konuda bir şekilde güvenini kazanmam gerekti ve şimdi daha iyi yine bana düşkün ama aksi değil vurma işini de bayağı azalttı bir dönem sanırım bunlar hep. tabii kış ve hastalıklarda etkili çocuklar bunalıyor iyice hele ki kalabalık aile yoksa
rüzgara geçmiş olsun taş yutmuş ayyy okuyunca güldüm vallahi o halini hayal edince yaramazın.
Günaydın Hedi geç oldu ama=)
Kızlar sizin çocukları da araba tutuyor mu? Artık bir yerlere gitmek haram oluyor. Arabaya biner binmez başlıyor yutkunmaya. 20 dakikalık yola bile gidemiyoruz. Doktor metpamit şurup verdi ama hiç kâr etmedi. Sürekli üst değişiyorum. Şimdi bir de soğuk diye kalın giydiriyorum değişene kadar canım çıkıyor. Bir de zırlaması var ki piffff. Arabayı hiç sevmiyor ne yapacağım bilmiyorum. Bugün hava güzel diye sahile götürelim dedik mahvetti kendini de beni de.
Sahile de bayıldı. Çocuk parkına götürdüm hemen salıncaklara saldırdı. Tabi yürüyemediği için babamız yoruldu. Bi ara baktım emeklemeye başlamış =) Biran önce yürüse de rahat etsek.
Bir deeeee kitap okuyor musunuz çocuklara? Ben bir iki kere okuyayım dedim sıkıldı hemen kitabın sayfalarıyla oynamaya başladı. Oturup dinlemiyor hiç. Kendisi almak istiyor kitabı.
Son bir soru daha =) Şu sıralar ne tür oyuncaklar alıyorsunuz. Ben hiç yaşına göre almadım. Eğitici kuleler aldım o kadar. Atı var bir de ilk arabam diye bir şey. Birkaç da ıvır zıvır. Çok çabuk sıkılıyor diye almıyorum oyuncak pek.
Ayşe'nin akşam yatışı sabah kalktığı saate bağlı oluyor. 9.30 - 10.00 gibi kalkınca 12.30'da bir daha yatıyor sonra da 4-5 arası yatırıyorum ki akşam uykusu olmasın. O zaman da işte 10.30'tan sonra başlıyor mesai. Artık canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Emzirirken tam dalıyor sonra pat diye kalkıyor oynamak istiyor. Göğüslerim ortada geziyorum resmen =)
Hiranur'un da diş sıkıntısı var demek. Biran önce atlatır inşallah.
Günaydın Hedi geç oldu ama=)
Kızlar sizin çocukları da araba tutuyor mu? Artık bir yerlere gitmek haram oluyor. Arabaya biner binmez başlıyor yutkunmaya. 20 dakikalık yola bile gidemiyoruz. Doktor metpamit şurup verdi ama hiç kâr etmedi. Sürekli üst değişiyorum. Şimdi bir de soğuk diye kalın giydiriyorum değişene kadar canım çıkıyor. Bir de zırlaması var ki piffff. Arabayı hiç sevmiyor ne yapacağım bilmiyorum. Bugün hava güzel diye sahile götürelim dedik mahvetti kendini de beni de.
Sahile de bayıldı. Çocuk parkına götürdüm hemen salıncaklara saldırdı. Tabi yürüyemediği için babamız yoruldu. Bi ara baktım emeklemeye başlamış =) Biran önce yürüse de rahat etsek.
Bir deeeee kitap okuyor musunuz çocuklara? Ben bir iki kere okuyayım dedim sıkıldı hemen kitabın sayfalarıyla oynamaya başladı. Oturup dinlemiyor hiç. Kendisi almak istiyor kitabı.
Son bir soru daha =) Şu sıralar ne tür oyuncaklar alıyorsunuz. Ben hiç yaşına göre almadım. Eğitici kuleler aldım o kadar. Atı var bir de ilk arabam diye bir şey. Birkaç da ıvır zıvır. Çok çabuk sıkılıyor diye almıyorum oyuncak pek.
Sevgili mestcan, gerçekten maceralı bir gece olmuş. bizim düzen sizinkine hiç uymamış, perişan olmuşsunuz ailece. En azından ikinci çocuk için biraz daha zaman kazandınız öyle düşün
Senin kız zaten uzun zamandır sabah geç kalkıyordu değil mi, demek ki bünyesi ona alışmış. bizimki de çok erken yatıp, erkenden kalkmaya alıştı bünye, hem de ben erken kalkmaktan nefret ederim, sabah kalkmaları benim için işkence oluyor, kendime gelene kadar o ikinci uykuya yatıyor sonra ben geri yatsam mı, işlere mi koyulsam arada kalıyorum hep.
Rüzgar hasta, evde nezle grip kolgeziyor. hepimizi dolaştı, şimdi Rüzgar nefes alamıyor, burnu sürekli akıyor, öksürük de başladı, burnu akıp öksürünce de kusuyor, iki gündür doğru düzgün hiçbir şey yemedi, sadece emiyor, gece saat başı uyanıyoruz, burnu tıkanık olduğu için rahat uyuyamıyor oğluşum. O burun spreyleri, aspiratörleri hiçbir işe yaramadı. o kadar minik bünyeden o kadar salya sümük nasıl çıkıyor anlamadım. Bal yediremedim, ıhlamur içmedi(( tavsiyeniz nedir, öksürüğe, geniz akıntısına ne iyi gelir, nasıl rahat uyumasını sağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?