Kızlar su çiçeği aşısı yaptıran var mı? Özel bir aşı mı bu ve ne zamana kadar yapılması gerekiyor bilen var mı?
Kızlar su çiçeği aşısı yaptıran var mı? Özel bir aşı mı bu ve ne zamana kadar yapılması gerekiyor bilen var mı?
selammmmmmmm...ne zamandır giremiyordum..oğluşuma bakan babaannemiz hastalandı.ciddi bir beyin ameliyat geçirdi.oğluma da bu arada eşimin teyzesi baktı.zaten daireleri karşılıklı olduğundan çok gözüm arkada kalmadı ama zor bir dönem geçiriyoruz.bu arada oğlum bronşit oldu.iki gündür ne yedirsek kusuyor.buhar makinelerinden aldık.ilaçla hava veriyoruz.biraz açıldı nefesi ama iki tane de yeni diş çıkarıyor.üst üste geldi.helak oldu yavrum.dişleride değişik çıkıyor sanki biraz.altta iki tane var.üstte 4 tane.şimdi de üsttekilerin iki yanında yeni çıkıyor.ama o da biraz yukarıdan çıkıyor.
bu arada geçmişe biraz baktım da ikinci çocuk konuları var.ben iki yaşına gelsin arayı uzatmam diyordum ama gözüm korktu.bir taneyle zor başediyorum.ikinciyi şu an hayal bile edemiyorum..
Bu arada Rüzgar hala yürümüyor( beş aydır ayakta, tutunmadan duruyor, sıralıyor, elini tutunca yürüyor ama kendisi hiç denemiyor bile, bu durum benim kafamı kurcalamaya başladı, geç mi kaldı, korktu mu, bir sorun mu var diye.
Oh oh hepten boş kalmış bu topik.
Kızlar bir şey öğrendim sizle de paylaşayım dedim. Ağustos annelerinden bir arkadaşın kızının lösemi olduğu ortaya çıkmış ve tedavi için ABD'ye gitmişler. Oradaki doktorlar yoğurt olarak probiyotik olanların tüketilmesi gerektiğini söylemişler. Şu hazır bebek yoğurtları ve activa falan var ya onlardan işte. Bağırsakta emilimi daha iyiymiş sanırım. Bazı yararlı bakteriler varmış onda.
Biliyorsunuz Ayşe hazır hiçbir şey yemiyor. Ama üç günde bir sütaşın büyümix yoğurtlarından yediriyorum zorla da olsa. Yavaş yavaş itiraz etmeyi bıraktı. Neyse işte aklınızda bulunsun diye söyledim.
Bugün evi temizledim baştan aşağı kaç gündür salmıştım, yardımcıyı da almıyordum kız hasta olmasın diye. Hava güzelken soyundum işe. Önce kızı indirdim parka, bir iki salladım, sonra döndüm. Tabi kızım da yardım etti. Elinde bir toz bezi, ben siliyorum arkamdan o siliyor =) Bezi de vermiyor sıpa bir görseniz. Neyse çok yazdım yine, sağlıcakla.
aedk çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş, Allah yardım etsin canım. hastalıklar başladı işte kış gelince, umarım en kısa zamanda iyileşir oğluşun.
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin oğluşunada babaannesinede. inş. bebiş hemen iyişelir
kuşburnu falan ver geçen bi arkadaşın tarifi vardı soğanın suyuyla balı karıştır falan
denesene bi..
Bu arada Rüzgar hala yürümüyor( beş aydır ayakta, tutunmadan duruyor, sıralıyor, elini tutunca yürüyor ama kendisi hiç denemiyor bile, bu durum benim kafamı kurcalamaya başladı, geç mi kaldı, korktu mu, bir sorun mu var diye.
canım bende bu formda okumuştum not ettim o yazıyı ve şimdi bende yapıcam malesef kızım dün gece öksürmekten helak oldu
soganı rendeleyip suyunu sıkıyoruz, suyunun içine bal ve limon karıştırıyoruz
inş. iyi gelir
kızlar balık yağı şurubunu devam ediyomusunuz.bizim doktor 14. ayında bırak dedi ve şişe bitti bende almadım napım sizce?
Aedk; çok geçmiş olsun, biran önce iyileşir inşallah yavrun. Soğan suyuyla limon ve bal karışımını ben tavsiye etmiştim. Balı fazla koyma ama ciğerini yakabilir. Konuşma konusuna gelince Ayşe de anne baba falan diyordu, şimdi sadece meme ve Ayşe diyor =)
Esinrüzgar; bizim kız da yürümüyor hâlâ. Ellerini bırakıp gel deyince beş on adım atıyor ama kendi isteğiyle yürümüyor. Ben de ilk arabam diye bir oyuncak var ondan aldım inan çok işimi gördü. Sürekli elinde ayakta duruyor, onu sürüyor. Tavsiye ederim. Bak fotosunu bile koyayım =)
Kübraderin; ben hiç vitamin falan kullanmadım. Balıkyağı işini gördü mü hiç?
Eki Görüntüle 306814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?