- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Aedk; çok geçmiş olsun, biran önce iyileşir inşallah yavrun. Soğan suyuyla limon ve bal karışımını ben tavsiye etmiştim. Balı fazla koyma ama ciğerini yakabilir. Konuşma konusuna gelince Ayşe de anne baba falan diyordu, şimdi sadece meme ve Ayşe diyor =)
Esinrüzgar; bizim kız da yürümüyor hâlâ. Ellerini bırakıp gel deyince beş on adım atıyor ama kendi isteğiyle yürümüyor. Ben de ilk arabam diye bir oyuncak var ondan aldım inan çok işimi gördü. Sürekli elinde ayakta duruyor, onu sürüyor. Tavsiye ederim. Bak fotosunu bile koyayım =)
Kübraderin; ben hiç vitamin falan kullanmadım. Balıkyağı işini gördü mü hiç?
Eki Görüntüle 306814
15. ay kontrolünde doktora da sorarım zaten yürüme olayını, sanırım biraz korktu, biraz da tembellikten, çünkü çok hızlı hareket etmek istiyor ve yürüyerek emeklediği kadar hızlı olamıyor, hızlı olursa da düşüyor. Neyse umarım yürüyecek zamanı gelince herkes gibi. Balık yağı bizim doktor haftada 3 kez balık yemiyorsa ver dedi. Nerde o kadar balık yiyecek, ben de veriyorum bir aydır.
Bu arada işe başlıyorum pazartesi günü. Annem bakacak Rüzgara, hem artık evde oturmaktan sıkıldım, hem de hazır annem burdayken biraz bütçeye katkımız olsun dedim. Hayırlısı bakalım nasıl olacak düzenimiz. Hala memede uykuya daldığı için annanesi o konuda zorlanacak en çok da. Nasıl uyutacak bakalım.
Aedk; çok geçmiş olsun, biran önce iyileşir inşallah yavrun. Soğan suyuyla limon ve bal karışımını ben tavsiye etmiştim. Balı fazla koyma ama ciğerini yakabilir. Konuşma konusuna gelince Ayşe de anne baba falan diyordu, şimdi sadece meme ve Ayşe diyor =)
Esinrüzgar; bizim kız da yürümüyor hâlâ. Ellerini bırakıp gel deyince beş on adım atıyor ama kendi isteğiyle yürümüyor. Ben de ilk arabam diye bir oyuncak var ondan aldım inan çok işimi gördü. Sürekli elinde ayakta duruyor, onu sürüyor. Tavsiye ederim. Bak fotosunu bile koyayım =)
Kübraderin; ben hiç vitamin falan kullanmadım. Balıkyağı işini gördü mü hiç?
Eki Görüntüle 306814
işin hayırlı olsun canım..umarım kolay atlatırsın geçiş dönemini..ben 2,5 aylıkken başlamıştım işe o zaman çok zor gelmişti.gerçi hala zor ama zamanla alışıyor insan..neyseki annen bakacakmış en azından gözün arkada kalmaz.şimdiden kolay gelsin:)
bende 2 aylıkken bırakmıştım malesef (çalışmak istemiyodum en azından 6 ay )
canım bebişine ki bakıyor o zamandan beri
bende izledim prof.u süt içirmeyin diyor resmen napıcaz bilmiyorum kefir tarifleri çok var aslında yapabiliriz.
haftada 3 kere balık banada çok geldi.ben haftada bir kez yediriyorum bazen somon bazen çupra bazen levrek
15. ay kontrolünde doktora da sorarım zaten yürüme olayını, sanırım biraz korktu, biraz da tembellikten, çünkü çok hızlı hareket etmek istiyor ve yürüyerek emeklediği kadar hızlı olamıyor, hızlı olursa da düşüyor. Neyse umarım yürüyecek zamanı gelince herkes gibi. Balık yağı bizim doktor haftada 3 kez balık yemiyorsa ver dedi. Nerde o kadar balık yiyecek, ben de veriyorum bir aydır.
Bu arada işe başlıyorum pazartesi günü. Annem bakacak Rüzgara, hem artık evde oturmaktan sıkıldım, hem de hazır annem burdayken biraz bütçeye katkımız olsun dedim. Hayırlısı bakalım nasıl olacak düzenimiz. Hala memede uykuya daldığı için annanesi o konuda zorlanacak en çok da. Nasıl uyutacak bakalım.
İyi geceler kızlar bende 2010 ekim annesiyim hamileliğim başından beri sizi takip ediyorum .oğlumdan fırsat buldukça sizinle paylaşımlarda bulunmak istiyorum benide aranıza alırmısınız((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?