esinrüzgar işin hayırlı olsun canım
aedk çok geçmişler olsun allah şifa versin cnm...
ucuz atlatmışınız valla.artık zaptetmek çok zor.doruk koltuk tepelerinden inmiyor.bütün akşam beyefendi ışığı kapadığı için karanlıkta oturuyoruz.pazar günüde yatağın içinde yastığını katlayıp üstüne çıkmış kendini yataktan atacaktı aşağıya resmen havada yakaladık.çok dikkatli olmamız lazım4 gün önce sokak kapısını açmayı öğrendibigün ben mutfaktaydım eşim odada tv bakıyor kapının açıldığını duyduk bir baktık ki ne görelim kapıyı açmış o kadar mutlu bir ifadeyle dışarıya bakıyorki birden attı kendini merdivenlere koşmaya başladı eşim kolundan zor yakaladı ya ben evde yalnız olsaydım duymasaydım aklıma neler geliyor deli olucam artık sokak kapısını kilitliyoruz...
İyi geceler kızlar bende 2010 ekim annesiyim hamileliğim başından beri sizi takip ediyorum .oğlumdan fırsat buldukça sizinle paylaşımlarda bulunmak istiyorum benide aranıza alırmısınız((
kızlar ya şu kefiri yapabilen varmı???
her hafta yoğurt mayalayan ben kefiri yapamıyorum ne acayıp ya
kızlar ya şu kefiri yapabilen varmı???
her hafta yoğurt mayalayan ben kefiri yapamıyorum ne acayıp ya
İyi geceler kızlar bende 2010 ekim annesiyim hamileliğim başından beri sizi takip ediyorum .oğlumdan fırsat buldukça sizinle paylaşımlarda bulunmak istiyorum benide aranıza alırmısınız((
Selam kızlar. 3kilo1milyon hepatit a aşısını doktor mu söyledi ben bilmiyordum. Nisanda olacak dediler sanki, yanlış mıyım? Azı dişimiz de yok daha 4 alt 4 üstteyiz.
Bu arada kızım an itibariyle hasta oldu. 3 gün üst üste dışarı çıkardım mecburen kaptı hastalığı. Kustu batırdı, ateşi de var. Ihlamur, anne sütü, tarhana, portakal verdim ara ara bakalım iyi gelir inşallah. Burnu tıkanmasın diye dua ediyorum vallayi. Sıpamın hali de yok çamaşır asarken dibimden ayrılmaz, astıklarımı indirirdi. Az önce baktım da yanıma bile yaklaşmadı yavrum =(
Aedk, çare bulmana sevindim. Dediğin gibi kışı çok severim ama hastalık yüzünden gelsin istemiyorum hiç.
hepatit a aşımızıda yaptırdıkazı dişlerimizde çıkıyo 18. aydan sonra çıkması lazımmış erken çıkmış dedi ebemiz :26:azı dişi çıkan varmı aranızda :26:
canım çaydan mıdır bilmiyorum ama uzun zamandır ilk defa dün gece uyuyabildik.birde doruğu gündüz iki defa uyutuyorlardı.gündüz uykusu 5 saati falan buluyordu.şimdi iki gündür yoğun baskılarım üzerine gündüz 1 defa uyutuyorlar.biraz onunda etkisi olabilir.ama çay hakikaten öksürüğünü azalttı ve rahatlattı galiba.bir dene istersen sende de işe yarayabilir.Aedk sana cvp yazdım gönderilmedi herhalde o sayfa bende görüntülenemiyor cep.tel.den yaziyorum biraz zor oluyor.yaptığın çay inşallah iyi gelir haber verirsin olurmu uykusuzluk bende tavan yaptı :) bizim dişlerimizde alt ve üst önde toplam 6tane ama arkalar birbiri ardına geliyor.hayırlısıyla çıksalarda bu miniklerinde ağrıları geçse.
aedk ; Canım keçi sütünü bende alıyorum arada hatta yoğurt yapıyorum bazen.
soğan suyunu bende içiremedim.dün gece kızım öksürmekten uyuyamadı (kızımın hırıltısıda var) en sonunda kustu öyle rahatladı yavrum benim.
doktor değişikliliği yapıcam.araştırıyorum bakalım ne diycek
önerdiğiniz varsa sevinirim.
3kilo1milyon; hepatit a aşısı erken değilmi? bizim doktor ocak sonu demişti yanlış hatırlamıyorsam.
benim kıızmda azı dişlerini çıkarıyor hiç bir dişinde bu kadar zorlanmamıştık..
hem öksürük hem diş offf
mestcan geçmiş olsun.bu ekim bebekleri hep birlikte hasta oluyor
fatih pepe hoşgeldin aramıza
ya ne güzel maşallah bende istiyoum nasıl diyet yaptın canım yazsana...kızlar bu arada diyete başlayalı tam 6 hafta oldu ve ben tam 10,200 gr verdim.bir beş kilo sonra doğum kilolarımdan kurtulucam kısmetse.mutluluğumu paylaşayım istedim
kızlar bu arada diyete başlayalı tam 6 hafta oldu ve ben tam 10,200 gr verdim.bir beş kilo sonra doğum kilolarımdan kurtulucam kısmetse.mutluluğumu paylaşayım istedim
bizimde iki tane azı dişimiz çıkıyor canım.huzursuzluğum o yüzden birazda.hepatit a biraz daha geç diye biliyordum.bir dahaki ay kontrolümüz var sorayım bari dr.a ama ben 2 yaşında falan diye biliyordum.bayağı yanlış biliyormuşum sanırım
canım çaydan mıdır bilmiyorum ama uzun zamandır ilk defa dün gece uyuyabildik.birde doruğu gündüz iki defa uyutuyorlardı.gündüz uykusu 5 saati falan buluyordu.şimdi iki gündür yoğun baskılarım üzerine gündüz 1 defa uyutuyorlar.biraz onunda etkisi olabilir.ama çay hakikaten öksürüğünü azalttı ve rahatlattı galiba.bir dene istersen sende de işe yarayabilir.
bende keçi sütünü yoğurt yaparım diye aldım.normal sütte mayaladığımız gibi yapıyoruz heralde.
sana da çok geçmiş olsun canım.öksürüğe biz biraz doğal yollarla çözüm bulduk.bal ve zencefil veriyorum sabah akşam.ama zencefil az oranda..birde iki gündür gece yatmadan ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp içiriyorum.burnu tıkalıysa mutlaka açılmasını sağla.şu yaka spreyi var ya cold mix o çok işe yarıyor.odasını nemli tut.yastığını da yükseltki geniz akıntısı rahatsız etmesin.ben bunları yaparak maşallah diyim rahatlattım biraz..dr konusunda ben de senin gibi çok şanssızdım.doruk yaşını geçti daha yeni bulabildik kafamıza göre bir dr.hangi şehirdesin sen.antalyadaysan dr.ların hepsi benden sorulur heralde gezmediğim kalmadı
kızlar bu arada diyete başlayalı tam 6 hafta oldu ve ben tam 10,200 gr verdim.bir beş kilo sonra doğum kilolarımdan kurtulucam kısmetse.mutluluğumu paylaşayım istedim
ya ne güzel maşallah bende istiyoum nasıl diyet yaptın canım yazsana...
sorma canım.mutluluk ne kelime.uzun zamandır görmeyenler evrim geçirmişin diyor..inşallah kurtulucaz bu doğum kilolarından..daha genciz belli mi olur belki ikinci bebişler gelirmaşalllah..nasıl mutlu oluyoruz dimi bende başlayalı 1 ay olucak 4 kilo verdim 15 kilo daha vermem lazım.
bu azimle devam başarılar diliyorum :)
ıhlamur,elma,nane annem kaynatmış vericek bakalım bugün
aktardanda zencefil aldım şimdi artık doğal yöntemlere...
istanbuldayım canım ben.doğduğundan beri doktorumuz hiç değişmedi güvendiğim insan
ama bu hırıltıyı pek önem vermiyo geçer diyor ciğerlerine inmediği sürece sorun yokmuş eee inerse ne olucak
herşey bianlık değilmi. canım sıkılıyor stres stres.doğduğundan beri 4 kutu antibiyotik içirdik gerçi ben içirmiyorum ama malum annem ve eşim ısrarla tıkalıyolar
çok konuştum.
Maşallah ne güzel vermişsin. Çok sevindim senin adına. İnsanın özgüveni yerine geliyor değil mi =)
Bu arada kızım bir gecelik hastalıktan sonra sabah maşallah cin gibi uyandı. Sanki akşam hasta olan benmişim gibi. Vallayi bu anne sütünün mucizevi olduğuna yeni yeni inandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?