2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Hoşbuldum bizden başka kimse yok galiba ...seni bulmuşken sorayım bari gece uykularınız nasıl?benimki berbat oğlumun neredeyse 10dk.da bir uykusu bölünüyor.uyanmıyorda ama bazen ağlıyor,kıvranıyor ayağımda sallamadan tekrar uyumuyor.bazen 2saat oturarak uyuyorum dr.diş ten diyor ama bu dişler çıkana kadar ben zıvanadan çıkıcam uykusuzluktan sinirlerim bozuldu. Oğlumun rahat uyuması için önereceğin birşey varmı?kafanı şişirdim ama kusura bakma birazcık uyku:))))

esinrüzgar işin hayırlı olsun canım

aedk çok geçmişler olsun allah şifa versin cnm...

çok saol canım..bu hastalıklar yüzünden kışı hiç sevmiyorum.yaz gelse de rahatlasak

ucuz atlatmışınız valla.artık zaptetmek çok zor.doruk koltuk tepelerinden inmiyor.bütün akşam beyefendi ışığı kapadığı için karanlıkta oturuyoruz.pazar günüde yatağın içinde yastığını katlayıp üstüne çıkmış kendini yataktan atacaktı aşağıya resmen havada yakaladık.çok dikkatli olmamız lazım
İyi geceler kızlar bende 2010 ekim annesiyim hamileliğim başından beri sizi takip ediyorum .oğlumdan fırsat buldukça sizinle paylaşımlarda bulunmak istiyorum benide aranıza alırmısınız ((

kızlar ya şu kefiri yapabilen varmı???
her hafta yoğurt mayalayan ben kefiri yapamıyorum ne acayıp ya

kızlar ya şu kefiri yapabilen varmı???
her hafta yoğurt mayalayan ben kefiri yapamıyorum ne acayıp ya

kefir ben hiç içirmedim.denemek istiyorum aslında faydalıysa.ben önceki gün keçi sütü altım hazır olandan marketten.bu akşam onu yapıcam.başarabilirsen haber ver canım bende deneyeyim

İyi geceler kızlar bende 2010 ekim annesiyim hamileliğim başından beri sizi takip ediyorum .oğlumdan fırsat buldukça sizinle paylaşımlarda bulunmak istiyorum benide aranıza alırmısınız ((

hoşgeldin aramıza ekim annesi..uyku sorunu ara ara tüm ekim bebeklerinde oluyor.bak bizimki de uyumuyor bu aralar.bi de bunlar uyumadığı zaman hepsi birden uyumaz.yanlız değilsin yani..ben bu akşam ıhkamur ve elma kabuğunu kaynatıp içirdim yatmadan.fayda eder dediler.bakalım işe yararsa haber veririm.biraz da dişlerin oluyor.ben çok huysuzlandığında yatırmadan ağrı kesici şurup veriyorum.biraz rahatlıyor..ahhh ahhh hadi oğlum yatağına git dediğimizde uyuyacakları zaman çok mu uzak acaba???

kızlar bu arada doruğun öksürüğüne çözüm buldum.soğan suyu denmişti ya..ben denedim ama bizimki beğenmedi birde yerken genzine kaçtı daha beter öksürdü.ben çareyi bal ve zencefil karışımında buldum.gerçekten şaşırtıcı şekilde faydası oldu.bir de bizimkininki kuru öksürük yani hırıltı balgam falan da yok.bütün damakları kabardı.diş çıkardığı için öksürüyor olabilir mi sizce?

herkese iyi geceler...

hepatit a aşımızıda yaptırdık azı dişlerimizde çıkıyo 18. aydan sonra çıkması lazımmış erken çıkmış dedi ebemiz :26:azı dişi çıkan varmı aranızda :26:

Selam kızlar. 3kilo1milyon hepatit a aşısını doktor mu söyledi ben bilmiyordum. Nisanda olacak dediler sanki, yanlış mıyım? Azı dişimiz de yok daha 4 alt 4 üstteyiz.
Bu arada kızım an itibariyle hasta oldu. 3 gün üst üste dışarı çıkardım mecburen kaptı hastalığı. Kustu batırdı, ateşi de var. Ihlamur, anne sütü, tarhana, portakal verdim ara ara bakalım iyi gelir inşallah. Burnu tıkanmasın diye dua ediyorum vallayi. Sıpamın hali de yok çamaşır asarken dibimden ayrılmaz, astıklarımı indirirdi. Az önce baktım da yanıma bile yaklaşmadı yavrum =(
Aedk, çare bulmana sevindim. Dediğin gibi kışı çok severim ama hastalık yüzünden gelsin istemiyorum hiç.

Aedk sana cvp yazdım gönderilmedi herhalde o sayfa bende görüntülenemiyor cep.tel.den yaziyorum biraz zor oluyor.yaptığın çay inşallah iyi gelir haber verirsin olurmu uykusuzluk bende tavan yaptı :) bizim dişlerimizde alt ve üst önde toplam 6tane ama arkalar birbiri ardına geliyor.hayırlısıyla çıksalarda bu miniklerinde ağrıları geçse.

evet doktorumuz söledi 13.ayda çiçek 14.ayda hepatit a :26:

aedk ; Canım keçi sütünü bende alıyorum arada hatta yoğurt yapıyorum bazen.
soğan suyunu bende içiremedim.dün gece kızım öksürmekten uyuyamadı (kızımın hırıltısıda var) en sonunda kustu öyle rahatladı yavrum benim.
doktor değişikliliği yapıcam.araştırıyorum bakalım ne diycek
önerdiğiniz varsa sevinirim.

3kilo1milyon; hepatit a aşısı erken değilmi? bizim doktor ocak sonu demişti yanlış hatırlamıyorsam.
benim kıızmda azı dişlerini çıkarıyor hiç bir dişinde bu kadar zorlanmamıştık..
hem öksürük hem diş offf

mestcan geçmiş olsun.bu ekim bebekleri hep birlikte hasta oluyor

fatih pepe hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
hepatit a aşımızıda yaptırdık azı dişlerimizde çıkıyo 18. aydan sonra çıkması lazımmış erken çıkmış dedi ebemiz :26:azı dişi çıkan varmı aranızda :26:

bizimde iki tane azı dişimiz çıkıyor canım.huzursuzluğum o yüzden birazda.hepatit a biraz daha geç diye biliyordum.bir dahaki ay kontrolümüz var sorayım bari dr.a ama ben 2 yaşında falan diye biliyordum.bayağı yanlış biliyormuşum sanırım
canım çaydan mıdır bilmiyorum ama uzun zamandır ilk defa dün gece uyuyabildik.birde doruğu gündüz iki defa uyutuyorlardı.gündüz uykusu 5 saati falan buluyordu.şimdi iki gündür yoğun baskılarım üzerine gündüz 1 defa uyutuyorlar.biraz onunda etkisi olabilir.ama çay hakikaten öksürüğünü azalttı ve rahatlattı galiba.bir dene istersen sende de işe yarayabilir.

bende keçi sütünü yoğurt yaparım diye aldım.normal sütte mayaladığımız gibi yapıyoruz heralde.
sana da çok geçmiş olsun canım.öksürüğe biz biraz doğal yollarla çözüm bulduk.bal ve zencefil veriyorum sabah akşam.ama zencefil az oranda..birde iki gündür gece yatmadan ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp içiriyorum.burnu tıkalıysa mutlaka açılmasını sağla.şu yaka spreyi var ya cold mix o çok işe yarıyor.odasını nemli tut.yastığını da yükseltki geniz akıntısı rahatsız etmesin.ben bunları yaparak maşallah diyim rahatlattım biraz..dr konusunda ben de senin gibi çok şanssızdım.doruk yaşını geçti daha yeni bulabildik kafamıza göre bir dr.hangi şehirdesin sen.antalyadaysan dr.ların hepsi benden sorulur heralde gezmediğim kalmadı

kızlar bu arada diyete başlayalı tam 6 hafta oldu ve ben tam 10,200 gr verdim.bir beş kilo sonra doğum kilolarımdan kurtulucam kısmetse.mutluluğumu paylaşayım istedim

kızlar bu arada diyete başlayalı tam 6 hafta oldu ve ben tam 10,200 gr verdim.bir beş kilo sonra doğum kilolarımdan kurtulucam kısmetse.mutluluğumu paylaşayım istedim
ya ne güzel maşallah bende istiyoum nasıl diyet yaptın canım yazsana...

maşalllah..nasıl mutlu oluyoruz dimi bende başlayalı 1 ay olucak 4 kilo verdim 15 kilo daha vermem lazım.
bu azimle devam başarılar diliyorum :)

ıhlamur,elma,nane annem kaynatmış vericek bakalım bugün
aktardanda zencefil aldım şimdi artık doğal yöntemlere...
istanbuldayım canım ben.doğduğundan beri doktorumuz hiç değişmedi güvendiğim insan
ama bu hırıltıyı pek önem vermiyo geçer diyor ciğerlerine inmediği sürece sorun yokmuş eee inerse ne olucak
herşey bianlık değilmi. canım sıkılıyor stres stres.doğduğundan beri 4 kutu antibiyotik içirdik gerçi ben içirmiyorum ama malum annem ve eşim ısrarla tıkalıyolar
çok konuştum.

Maşallah ne güzel vermişsin. Çok sevindim senin adına. İnsanın özgüveni yerine geliyor değil mi =)

Bu arada kızım bir gecelik hastalıktan sonra sabah maşallah cin gibi uyandı. Sanki akşam hasta olan benmişim gibi. Vallayi bu anne sütünün mucizevi olduğuna yeni yeni inandım.

ya ne güzel maşallah bende istiyoum nasıl diyet yaptın canım yazsana...

saol canım.ben dukan diye bir diyet var.duymuşsundur belki.ona başladım.diyetin güzel yanı aç kalmak yok.ilk defa kendimi diyet modunda hissetmeden kilo veriyorum.kendime tatlı bile yapıyorum düşün yani...

maşalllah..nasıl mutlu oluyoruz dimi bende başlayalı 1 ay olucak 4 kilo verdim 15 kilo daha vermem lazım.
bu azimle devam başarılar diliyorum :)
sorma canım.mutluluk ne kelime.uzun zamandır görmeyenler evrim geçirmişin diyor..inşallah kurtulucaz bu doğum kilolarından..daha genciz belli mi olur belki ikinci bebişler gelir

bende istanbulluyum ama evlenince antalyalı oldum güveniyorsan dr.una fazla kafanı karıştırma bence canım.ben en az 7-8 dr.gezmişimdir.hepsi bir diğerinin dediğini yalanlıyor.hele o ek gıdalarda ne çekmiştim.ama bende dr.larda bunu anlamıyorum.hemen antibiyotik veriyorlar.önceki gittiğimiz dr.da hemen antibiyotik vermeye kalktı.bir de odasında antibiyotik ilk tercih olmamalı şeklinde bir afiş vardı.ben de dedim sizin ilk tercihiniz antibiyotik sanırım diye.hemen çevirdi lafı.bir daha da o dr.a gitmedim.ama maalesef vermeyincede ya daha kötü olursa korkumuzdan veriyoruz işte.anneni taktir ettim.güzel karışımlar yapmış.öksürükte falan en azından rahatlatıyor bebişlerimizin boğazını..

özgüven de artıyor insan mutlu da oluyor valla..daha din. hissediyorum kendimi...kızının iyi olmasına da sevindim.anne sütü hakikaten mucize.keşke ben de hala emziriyor olabilseydim.çok şanslısın.doğal antibiyotik işte.neyse maşallah diyim

çok uzattım sanırım.ama doruktan ancak günde bir kere fırsat olduğundan nete girme şansım çok olmuyor.herkese iyi geceler..

Herkese mutlu sağlıklı yıllar kızlar. 2012'ye hasta bir şekilde yatakta kızımı emzirerek girdim. Dua edin de bütün senem böyle olmasın =)

Mutlu yıllar tüm ekim anneleri...
Bu bebişlerimizle 2. yeni yılımız, zaman çabuk geçiyor. Bu yılın da hepimiz için sağlıklı, mutluluk dolu ilklerle süslü, çooook güzel bir yıl olmasını seçiyorum.

çalıştığım için eskisi gibi sık giremiyorum. Hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.
Bizimkisinin düzeni benim işe başlamamla bozuldu, ayarlamaya çalışıyoruz, ne güzel kurulu saat gibi gidiyorduk bir ara, şimdi ne zaman uykusu gelip ne zaman cin gibi uyanacağını kestiremiyorum. Bu gece 7'de uyudu mesela, dün 10da zor uyutmuştum. Bir de kucağımda hoplatarak uyutmaya başladım, ona alıştı bırakınca ne kadar uykulu olursa olsun hoop dikiliyor ayağa, ağlıyor, sanki sabaha kadar kucakta uyumak ister gibi. Bu da geçeçek tabi, dönem dönem işte her şey, değişip duruyor. Bizimki de azı dişlerini çıkarıyor 9 dişi var şu anda.

benimde 20 ekim doğumlu bir kızım var.sizin bebekler nasıl yürümeye başladılar mı dişler ne alemde boy kilolar yerinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…