benimde 20 ekim doğumlu bir kızım var.sizin bebekler nasıl yürümeye başladılar mı dişler ne alemde boy kilolar yerinde mi?
Mutlu yıllar tüm ekim anneleri...
Bu bebişlerimizle 2. yeni yılımız, zaman çabuk geçiyor. Bu yılın da hepimiz için sağlıklı, mutluluk dolu ilklerle süslü, çooook güzel bir yıl olmasını seçiyorum.
çalıştığım için eskisi gibi sık giremiyorum. Hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.
Bizimkisinin düzeni benim işe başlamamla bozuldu, ayarlamaya çalışıyoruz, ne güzel kurulu saat gibi gidiyorduk bir ara, şimdi ne zaman uykusu gelip ne zaman cin gibi uyanacağını kestiremiyorum. Bu gece 7'de uyudu mesela, dün 10da zor uyutmuştum. Bir de kucağımda hoplatarak uyutmaya başladım, ona alıştı bırakınca ne kadar uykulu olursa olsun hoop dikiliyor ayağa, ağlıyor, sanki sabaha kadar kucakta uyumak ister gibi. Bu da geçeçek tabi, dönem dönem işte her şey, değişip duruyor. Bizimki de azı dişlerini çıkarıyor 9 dişi var şu anda.
kızlar bişey daha sormak istiyorum hala gaz sorunu olup bişey kullanan varmı?oğlumun neden bilmiyorum hep gazı var yemesine,ayaklarına hep dikkat ediyorum ama acaba bi ilaç kullansammı bilmiyorum(doğduğundada 3.5ay kolik sancıları çekmiştik) geceleri diş,gaz bizi bitirdi hep uykusuzu.
aedk bu arada sanada teşekkür ederim ıhlamur biraz olsun iyi geldi ama dediğim gibi diş bitse gaz başlıyor napıcamı şaşırdım...
bu arada önceki msj da yazdığım boy ve kilo ölçümleri 12.ayın yanlış yazmışım
Yarın doktor kontrolümüz var. boyunu, kilosunu ozaman öğreneceğiz bakalım. Bizimkisi erken ve küçük doğmuştu, hala da küçük biraz %25'lik persentil'de ama orantılı gelişme kaydediyoruz. doktorumuz yapısı böyledir demişti. İnşallah biraz kilo aldırabilmişimdir. 10 kiloyu görsem mutlu olacağım valla:) Onun dışında bir inattır yürümüyor, yürümüyor da yürümüyor... Aslında yürüyor da cesaret etmiyor, 5-6 adım atıp ya oturuyor ya da kendini yere atıyor 12 aylıktan beri de böyle ha bugün yürüyecek ha yarın derken aylar geçti hala yürümedi. Napalım Allahın izniyle elbet yürüyecek kuzeni de 18. ayda yürümüştü, ona mı çekti ki diyorum. sanırım 10. dişi çıkıyor şu sıralar.
hoşgeldin canım.benim oğluşumda 18 ekim doğumlu.bizimki biraz erkenci 9 aylıkken başladı yürümeye.dişler biraz az.geç çıktı.şimdilik 6 dişimiz var.valla en son yaşında kontrole gittiğimzde 11,500 gr ve 81 cm di.benimde 20 ekim doğumlu bir kızım var.sizin bebekler nasıl yürümeye başladılar mı dişler ne alemde boy kilolar yerinde mi?
herkeze iyi seneler
inşallah bebişlerimizle beraber sağlıklı,mutlu huzurlu bir yıl diliyorum
herkese mutlu senler ama tabi öncelikle sağlıklı. Biz yeni yıla hasta girdik kızım köpek dişlerini çıkardığı için çok huzursuz. Bizimkinin diş sayısı baya fazla şu an 13. dişi çıkıyor. Boyu 82 cm kilosu da 11.
3kilo1milyon; hepatit a aşısı erken değilmi? bizim doktor ocak sonu demişti yanlış hatırlamıyorsam.
benim kıızmda azı dişlerini çıkarıyor hiç bir dişinde bu kadar zorlanmamıştık..
hem öksürük hem diş offf
bizimde iki tane azı dişimiz çıkıyor canım.huzursuzluğum o yüzden birazda.hepatit a biraz daha geç diye biliyordum.bir dahaki ay kontrolümüz var sorayım bari dr.a ama ben 2 yaşında falan diye biliyordum.bayağı yanlış biliyormuşum sanırım
eeee nasıl şimdi kafam karıştı :26:ya bişi olursa bebeğime :26:
kızlar 2 yaşında erkek yeğenim var. 3 hafta önce boğazında beze gibi bişey çıktı. kendi doktoru ilaç verdi gönderdi
1 hafta geçti baktık büyüyo.başka doktora gittik. ssk hastanesi hemen yatışı yapıldı kanser bulgularını taşıyomuş
1 buçuk hafta falan tedavi edildi ilaçlarla damar yolunundan, tedavi sonuç vermedi dahada büyüdü.dün karnındada görmüşler
%50 kanser diyolar çok normal bişeymiş gibi. kanı temiz çok şükür.
bunları yazıyorum çünkü; yemek yemiyor, yok uyumuyor, yok ateşi var, yok kusuyor, diye dert etmeyelim
neler var o hastanede bir görseniz.bu olay beni kendime getirdi
kızlar 2 yaşında erkek yeğenim var. 3 hafta önce boğazında beze gibi bişey çıktı. kendi doktoru ilaç verdi gönderdi
1 hafta geçti baktık büyüyo.başka doktora gittik. ssk hastanesi hemen yatışı yapıldı kanser bulgularını taşıyomuş
1 buçuk hafta falan tedavi edildi ilaçlarla damar yolunundan, tedavi sonuç vermedi dahada büyüdü.dün karnındada görmüşler
bunları yazıyorum çünkü; yemek yemiyor, yok uyumuyor, yok ateşi var, yok kusuyor, diye dert etmeyelim
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.meleğimiz hala hastanede git gide büyüyor bezesi.
canım benim çok zayıfladı.off çok kötü allah ım kimsenin başına vermesin.
sizlerde bakın boynuna. elinizi hafifce gezdirin.akşamları elimi kızımın boğazından alamıyorum
yarın Biyopsi yapıcak kesin belli olacak.
öpüyorum hepinizi
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.meleğimiz hala hastanede git gide büyüyor bezesi.
canım benim çok zayıfladı.off çok kötü allah ım kimsenin başına vermesin.
sizlerde bakın boynuna. elinizi hafifce gezdirin.akşamları elimi kızımın boğazından alamıyorum
yarın Biyopsi yapıcak kesin belli olacak.
öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım küçük meleğinizi allah sevdiklerine bağışlasın allah yardmcınız olcaktır eminim bizde bu yaz trafik kazası gçirdik y.selim beyin kanaması geçirdi ameliyat olduk beyin cerrahisi bölümn de çok kaldık allahım kimseye göstermesin yaşayan bilir ama buradaki arkadaşlarım olsun ailem olsun dualarını her zaman hissettim ve şimdi oğluşum çok iyiinş yavrucakta b an önce sağlığına kavuşur.... ALLAH ÇARESİZLERİN HERZAMAN YARDIMCISIDIR KAPISANA GELENİ HİÇ BOŞ ÇEVİRMEZ.... dualarım yavruyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?