geçmiş olsun canım küçük meleğinizi allah sevdiklerine bağışlasın allah yardmcınız olcaktır eminim bizde bu yaz trafik kazası gçirdik y.selim beyin kanaması geçirdi ameliyat olduk beyin cerrahisi bölümn de çok kaldık allahım kimseye göstermesin yaşayan bilir ama buradaki arkadaşlarım olsun ailem olsun dualarını her zaman hissettim ve şimdi oğluşum çok iyiinş yavrucakta b an önce sağlığına kavuşur.... ALLAH ÇARESİZLERİN HERZAMAN YARDIMCISIDIR KAPISANA GELENİ HİÇ BOŞ ÇEVİRMEZ.... dualarım yavruyla...
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.meleğimiz hala hastanede git gide büyüyor bezesi.
canım benim çok zayıfladı.off çok kötü allah ım kimsenin başına vermesin.
sizlerde bakın boynuna. elinizi hafifce gezdirin.akşamları elimi kızımın boğazından alamıyorum
yarın Biyopsi yapıcak kesin belli olacak.
öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım küçük meleğinizi allah sevdiklerine bağışlasın allah yardmcınız olcaktır eminim bizde bu yaz trafik kazası gçirdik y.selim beyin kanaması geçirdi ameliyat olduk beyin cerrahisi bölümn de çok kaldık allahım kimseye göstermesin yaşayan bilir ama buradaki arkadaşlarım olsun ailem olsun dualarını her zaman hissettim ve şimdi oğluşum çok iyiinş yavrucakta b an önce sağlığına kavuşur.... ALLAH ÇARESİZLERİN HERZAMAN YARDIMCISIDIR KAPISANA GELENİ HİÇ BOŞ ÇEVİRMEZ.... dualarım yavruyla...
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
yeğenim hala hastanede gözetim altında bırakmıyorlar biyopsi sonucu 10 günü buluyormuş
halen beklemedeyiz
kızlar kafam karıştı sizler devam sütümü veriyosunuz yoksa inek sütümü?
1 yaşından sonra inek sütü veriyorum.hiç devam sütü vermedim.
zaten peynir kesinlikle yemiyor yoğurttan ve sütten alması gerekmiyormu kalsiyumunu.?
kübraderin ve ismisufi çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin...
ben de bu süt meselesini çok araştırdım ve 1 yaşından sonra devam sütü vermedim. verdiğim linkte bütün yorumları okudum ve inek sütünde karar kıldım tabi ölçülü bir şekilde...
Devam sütü mü, inek sütü mü? | Blogcu Anne
Bu süt konusu artık bunalttı beni gerçektenşu zamana kadar devam sütü verdim oğluma yaşına girdikten sonra ara ara yoğurt yaptığım açık inek sütünden de verdim. paketlenmiş süt pek vermedim. gözlemlerim şu. devam sütünün olumsuz bir yönünü görmedim şimdilik oğlumun gelişimi dikkat yoğunluğu fiziksel becerileri beni şaşırtacak kadar iyi çok şükür. fakat son bir aydır artık devam sütünden eskisi kadar hoşlanmadığını fark ettim. hiç bir uykusuna süt içmeden yatmaz tıka basa doyursam da süt içecek öyle bir çocuk. açık inek sütüne gelince önceleri ağır geldiğini düşünüyordum oğluma gaz sorunu yaşıyordu ama son zamanlarda onu daha çok beğenir oldu fakat tatlandırma kısmı beni endişelendiriyor. şeker koymuyorum 2-3 adet bebe bisküvisi atıyorum ama içime de pek sinmiyor.
şimdiye kadar devam sütü verdiğim için tam tersine rahatım açıkcası. inek sütü verilmesini doğru bulmuyorum ama artık büyüdüler ve şeker yüklemesi yapmadan arada inek sütü verilebilir diye düşünüyorum. evet eskiden inek sütüyle büyümüşüz birçoğumuz ama eski çocuklar yok kafasını tutamayan gözü uzun zaman açılmaya bebek yok artık. hamileleikten itibaren biz zaten işlenmiş vitamin öğelerini almıyormuyduk. devam sütünde anne sütü benzeri vitaminler ve minareller olması uzun süre kaynatılan inek sütüne nazaran daha faydalı oldunu düşünüyorum.
süt düşkünlüğü tam hız devm eden oğluma inek sütü takviyeli formül sütüne bir süre daha devam edeceğim bunun yanında hergün kefir ve ev yoğurdu yiyor zaten. devam sütünü azaltarak günde iki kere süt içmeye alıştıracak ve süt polemiklerine artık kulaklarımı tıkayacağiım kızlar
tatlım haber çok şaşırtıcı gerçekten.bakan bile böyle bir açıklama yapabiliyorsa..sabah bende haberlerde izledim.sütte yani hazır sütte kanser kalıntılarına rastlandığını onaylamış.enteresan olan burayı kastetmiyorum ama haberlerde bile bunun gayet olağan birşeymiş gibi yansıtılması..haberler hakikaten doğruysa ne yapıcaz bilmiyorum.neye elimizi atsak ya zararlı ya hormonlu ya gdo lu.ne vericez biz çocuklarımıza.bu durumda sanırım yine en iyisi devam sütü galiba.ya da ben keçi sütü mü versem diyorum ama o da sonuçta pastörize.valla kafam karıştı kubraderin.Bakandan şok açıklama | Mynet Haber
sabah sabah karşıma çıkan ilk haber buyrun arkadaşlar okuyun
tekrar kafam karıştı
fatihpepe ben yazdıklarını tam okuyamıyorum,farklı karakterler var ama anladığım kadarıyla geçmiş olsun diyeyim:)Ne olacak bu oÄŸlumun uykusuzluÄŸu bilmiyorum.pz.tesi gece bir kasıntıyla uyandım persembe gününe kadar hep acile kostum 2iÄŸne 2serum kan tahlilleri derken dr.stresten olduÄŸunu söyledi ama çok fenaydı sanki sivri sinek istilasına ugramıs gıbıydım :)))) sac dıplerımden ayaklarıma kadar kasıntı ve kaynar su dokülmuÅŸ gıbı kırmızı 1haftayı gecmesıne kadar hala hafıften devam edıyor.herzaman giremıyorum dıye bıraz uzun yazdım kusura bakmayın umarım sıkmamısımdır ama uykusuzlugumun ne derece oldugunu anlayın ıstedim herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?