2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nevyasın oğlu oldu şimdi kızı olacak bir iiki aya hamile çünkü
demetyarenin de kızı var o da hamile
kontes ikizdi birbebişini kaybetti
nurtopunu hatırlayamadım

Cok sevindim bu haberlere.hayatımda hep hatirlamak istedigim anlardan bitanesi hamileligimdir o anlarida hep sizleri okuyarak gecirdim bu yuzden herkesi merak ediyorum tesekkur ederim cvp yazdigin icin.bu arada nurtopu nunda ikizleri olacaktı galiba 1kiz 1erkek,kontesi de okumustum dogum hikayelerinde cok uzulmustum...daha kimler kimler vardi.iyi geceler herkese ve meleklerine

merhabalar..kızlar doruk gece çok fazla üzerini açıyor.o kadar deli yatıyor ki başı ile ayakları yer değiştiriyor.sürekli sağına soluna dönüyor.hiç sakin yatmıyor.haliyle sürekli üzerini açıyor.klimayı hiç kapatmıyoruz gerçi oda sıcak oluyor ama ben kendim bile battaniye üzerimden gitse üşüyorum.gece bende tedirgin uyuyorum.sürekli kalkıp üzerini örtüyorum.fermuarlı battaniyelerden aldım ama bu seferde rahat dönemediğinden uyanıyor.üzerini açması neyse de uyurken bu kadar hareketli olması normal mi anlamadım.
bir de su çiçeğinden sonra hiç özel aşı yaptırdınız mı? sağlık ocağı nisan sonuna aşı günü.herkese iyi geceler.

Bende uyku tulumu giydiriyorum yoksa ne fatih'i nede uzerindekileri koydugum yerde bulmak mumkun degil :)) bazen aramiza aliyorum donmeye bi basladimi sanki dayak yiyoruz.....bu yuzden uyku tulumu en rahati hemde pijamalara gore daha sicak tutuyor beli falanda acilmiyor(kadife olanlarida var).herkese iyi geceler

Başlığı açıp "kızım üzerine çok açıyor ne yapsam?" diye yazacaktım ki aedk benden önce davranmış =) Yazdıklarının aynısı bizim kız için de geçerli, geçe dört beş kez uyanıp üzerini örtüyordum ama son bikaç gündür uykuya yenik düşüyorum kalkamıyorum. Kız da öylece yatıyor, ev soğuk değil ama dediğin gibi ben bile üşüyorum. Çorap giydirmiyorum rahatsız olmasın, ayakları hava alsın diye. Uzun kollu bir body bir de pijamayla yatırıyorum. Kalın giydirsem terler, uyku tulumu almadım memede uyuyor giydirirken kesin uyanır zaten. Üzerini örtüyorum beş dk sonra sinirlenip battaniyeyi atıyor kenara :/ Ne yapsam bilemedim.

Uyku tulumunu denemenizi tavsiye ederim.uyumadan once giydirebilirsiniz.ben oyle yapiyorum terltmiyor,rahatsiz biseyde degil bide coook sevimli oluyo onu giyince.bide genelde tulumun icine bitek uzun kollu badi giydiriyorum cok soguk olursa veya yikanmissa alt pijama giydiriyorum yetiyor

Uyku tulumunu denemenizi tavsiye ederim,uyumadan once giydirebilirsiniz terletmiyor cokta rahat ben uyku saatinden once giydiriyorum bi sure oyle dolasiyor bide coook tatli oluyor.genelde icine bitet uzun kollu badi giydiriyorum cok soguklarda veya yikanmissa bide alt pijama giydiriyorum yetiyor

Ben de kesinlikle uyku tulumunu tavsiye ediyorum. Almadan önce Giymek istemez ve terletir diye kaygılarım vardı ama kesinlikle terletmiyor. Ben de içine sadece body giydiriyorum. Sabah kontrol ediyorum heryeri sımsıcak oluyor. Ben de tulumdan önce sürekli kontrol ediyordum üstünü açmış mı diye, zaten emmek için 2-3 kez uyanıyor bir de üstünü örtmek için uyanınca iyice perişan oluyordum. Neyse şimdi rahatım en azından üstünü düşünmüyorum.

kızlar peki gündüz uykusunda nasıl, açıyormu battaniyesini.
benim ecrinim gündüz 2 - 2.5 saatlık uykusunda açmıyormuş.gece açıyor,sizler kalkıp kapatabiliyorsunuzda
ben fark bile edemiyorum eşim sağolsun.uyku tulumu araştırdım.bazısı çok terletiyor bu seferde terden hasta olur.napalım
bide benim kızım anneannesiyle televizyon izlemeye baya bi alıştı.işten gelir gelmez kapatıyorum ilgileniyorum yok televizyon istiyor

sürekli böyle tv karşısında

Son düzenleme:
Ben de uyku tulumunu düşünmeye başlayayım tekrardan bari. Kübraderin maşallah çok tatlı kızın, dolma dolma parmaklarını ısırasım geldi =) Vallayi şu alçak tv sehpaları yüzünden bütün çocuklar böyle galiba. Bizimki de tvnin dibinden ayrılmıyor. Odam da çok geniş değil, hep tv karşısında olmak istiyor. Kapatıyorum ama gün içinde tv izlemesem zaman geçmiyor. Akşamları bir şekilde babası falan oyalıyor ama bütün gün kapalı tutamıyorum.

Oncelikle kizina kocaman bi masallah...benim oglumda gunduz uzerini acmiyor hatta nasil yatiyorsa oyle kalkiyor diyebilirim ama gece besigin icinde dort donuyor.sanirim ekim bebeklerinin hepsi ayni sekilde uyuyor sanki anlasmis gibi....

Biz de uyku tulumu kullanıyoruz. Bizimkisi çuval gibi bir şey. İkea'dan alınmış, hediyeydi çoook işime yarıyor. Rüzgar da gündüz hiç kıpırdamaz uykusunda yattığı gibi kalkar ama gece dört döner, bu çuvalı giydiriyorum böylece ayaklarıyla bacaklarıyla battaniyesini açamıyor açsa da tulumu var üşümüyor o yüzden içim rahat uyuyorum. Bizim ev çok soğuk odasında sürekli ısıtıcı yanıyor gece boyunca ama yine de tulumun üstüne yorgan da örtüyorum.

Sevgili kübraderin, bizim bu ayki kontrolümüzde doktor "artık bu yaşlarda televizyona ilgi artar, kesinlikle izletmeyin, hele ki baby tv'leri falan izlemesin" dedi. Ben de dedim ingilizcesini açıyorum hem bir şeyler öğrenir diye "yok sakın izletmeyin çocukları otistik yapıyor çok etkiliyor tv" dedi. Bizim de tv açılıyor arada eskiden hiç ilgisini çekmezdi şimdi merakla izlemeye başladı, dikkat etmek lazım artık.

kızlar yanıtlarınız için çok saolun.uyku tulumu bende almıştım ama biraz küçük almışım hiç deneyemedim.birde baktığım tulumların içi hep pamuk gibi yani polar gibi falan.doruk zaten normalde aşırı terleyen bir çocuk.öyle ki hala ter bezi koyuyorum ve abartmıyorum yarım saate bir değiştiriyoruz.o yüzden tulumdada çok terle sonra üşütür diye korkuyorum açıkası.neyse ben bir tane daha alıp deneyeyim olmazsa.sizin aldıklarınız nasıl.benim aldığımı giyse çocuk robot gibi olur.rahat dönemez,uyanır heralde.
tv olayında bizimkinin aman aman ilgisi yok ama reklamlarda resmen kitleniyor.kimseyi ne duyuyor ne görüyor.sanırım en tehlikeli zamanlarımız tv için.en iyisi olabildiğince uzak tutmak.herkese iyi geceler..

yazamadan geçemicem.maaşallah kızına.tam ısırmalık ya çook tatlı:))

Bizim uyku tulumunun ici penye hatta 2kat penye arada galiba cok ince elyaf gibi bisey var. ama cok rahat yumusacik.bide alırsan biraz buyuk al ben 3yas almıstım bıkere 50derecede yıkadım kustu dıye kuculdu zaten cok buyuk gelmiyordu simdi emanet gibi sadece bu kıs giyebilir

Kizlar yarin doktora gidiyorum dua edin bisey cikmasin gece gun yaymistim bi anda bi kasinti tuttu ve 4defa acillik oldum diye ogunlerde yapilan kan testlerinden biri pozitif cikti doktor dusuk bi ihtimalle"lupus"(ismini ilk defa duydum)olabilecegimi soyledi ve bunun icin yarin tekrar test yapicaklar dua edinde boyle bi hastaligim olmasin internetten baktim tedavisi falan biraz zor bi hastalik.ilacim dun bittigi icin bi sikayetim yok ama.inanin rahatsizlandigimda sanki kaynar su dokulmus gibi kipkirmiziydim bastan asagi ve inanilmaz bi kasinti.dua edin tahlillerim temiz ciksin.kusura bakmayin cok uzattim ama korkuyorum napiym.herkese iyi geceler....

dualarımız seninle canım.inşallah önemli bişey çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz

yaa kızlar herkesmi böyle zor çocuk büyütüyo yoksa benmi bu kadar zorlanıyorum merak ettim.kızım kucağımdan inmek istemiyo.çalışıyorum 1 aydır.çok mu özlüyo ondanmı bilmiyorum.hiç bir iş yapamıyorum.babasına gittiği zaman bile ağlıyo.istediği birşeyi eline vermezsen kıyamet kopmuş gibi ağlıyor.gece çok uyanmasına doğduğundan beri alıştım hadi ama bu hali çok yoruyo beni.sağlığı yerinde çok şükür.çok hareketli koltuk tepelerinden inmiyo birlikte oynarsak da sorun yok ama ben yanından gittiğim an anne anne diye başlıyo mızmızlanmaya.inanın haftasonu haftaiçinden daha çok yoruluyorum.sizinkilerde böyle düşkünmü yoksa kendi kendine oynuyorlarmı

benimkide tv hastası kapatınca kumandayı uzatıyo aç die.ama sadece şarkı kanalları başka kanal istemez.gündüz de gecede açar üstünü gündüz soba yandı için sıcak sorun yok gece soba sönene kadar tulum giydirmiyorum soba sönünce emmeye uyandığında çarçabuk tulumunu giydirip emziriyorum.başka türlü başa çıkamam benim kızda beşiğin bi başında bi sonunda çoğu zamanda dizlerini karnına çekip 2 büklüm yatıyo nası rahat ediyosa. çokda inatçı oldu bişeyi yapma dedikçe inadına yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…