Bozuk olanlar "i" harfi cin'cemi japoncami anlamadim valla:)))) bisey sormak istiyorum daha onceki topiklerde nevyas,demetyaren,nurtopu,siir,kontes......falan vardi artik yazmiyorlarmi?onlarinda bebeklerini cok merak ediyorum demistimya cok uzun zamandir sizi okuyorum... Umarim ve insallah bu defa olmustur.yoksa bidaha yazmiycam valla heee
Oncelikle kizina kocaman bi masallah...benim oglumda gunduz uzerini acmiyor hatta nasil yatiyorsa oyle kalkiyor diyebilirim ama gece besigin icinde dort donuyor.sanirim ekim bebeklerinin hepsi ayni sekilde uyuyor sanki anlasmis gibi....kızlar peki gündüz uykusunda nasıl, açıyormu battaniyesini.benim ecrinim gündüz 2 - 2.5 saatlık uykusunda açmıyormuÅ.gece açıyor,sizler kalkıp kapatabiliyorsunuzda ben fark bile edemiyorum eÅim saÄolsun.uyku tulumu araÅtırdım.bazısı çok terletiyor bu seferde terden hasta olur.napalımbide benim kızım anneannesiyle televizyon izlemeye baya bi alıÅtı.iÅten gelir gelmez kapatıyorum ilgileniyorum yok televizyon istiyorEki Görüntüle 330596 sürekli böyle tv karÅısında
kızlar peki gündüz uykusunda nasıl, açıyormu battaniyesini.
benim ecrinim gündüz 2 - 2.5 saatlık uykusunda açmıyormuş.gece açıyor,sizler kalkıp kapatabiliyorsunuzda
ben fark bile edemiyorum eşim sağolsun.uyku tulumu araştırdım.bazısı çok terletiyor bu seferde terden hasta olur.napalım
bide benim kızım anneannesiyle televizyon izlemeye baya bi alıştı.işten gelir gelmez kapatıyorum ilgileniyorum yok televizyon istiyor
Eki Görüntüle 330596
sürekli böyle tv karşısında
Kizlar yarin doktora gidiyorum dua edin bisey cikmasin gece gun yaymistim bi anda bi kasinti tuttu ve 4defa acillik oldum diye ogunlerde yapilan kan testlerinden biri pozitif cikti doktor dusuk bi ihtimalle"lupus"(ismini ilk defa duydum)olabilecegimi soyledi ve bunun icin yarin tekrar test yapicaklar dua edinde boyle bi hastaligim olmasin internetten baktim tedavisi falan biraz zor bi hastalik.ilacim dun bittigi icin bi sikayetim yok ama.inanin rahatsizlandigimda sanki kaynar su dokulmus gibi kipkirmiziydim bastan asagi ve inanilmaz bi kasinti.dua edin tahlillerim temiz ciksin.kusura bakmayin cok uzattim ama korkuyorum napiym.herkese iyi geceler....
kızlar peki gündüz uykusunda nasıl, açıyormu battaniyesini.
benim ecrinim gündüz 2 - 2.5 saatlık uykusunda açmıyormuş.gece açıyor,sizler kalkıp kapatabiliyorsunuzda
ben fark bile edemiyorum eşim sağolsun.uyku tulumu araştırdım.bazısı çok terletiyor bu seferde terden hasta olur.napalım
bide benim kızım anneannesiyle televizyon izlemeye baya bi alıştı.işten gelir gelmez kapatıyorum ilgileniyorum yok televizyon istiyor
Eki Görüntüle 330596
sürekli böyle tv karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?