Kizlar yarin doktora gidiyorum dua edin bisey cikmasin gece gun yaymistim bi anda bi kasinti tuttu ve 4defa acillik oldum diye ogunlerde yapilan kan testlerinden biri pozitif cikti doktor dusuk bi ihtimalle"lupus"(ismini ilk defa duydum)olabilecegimi soyledi ve bunun icin yarin tekrar test yapicaklar dua edinde boyle bi hastaligim olmasin internetten baktim tedavisi falan biraz zor bi hastalik.ilacim dun bittigi icin bi sikayetim yok ama.inanin rahatsizlandigimda sanki kaynar su dokulmus gibi kipkirmiziydim bastan asagi ve inanilmaz bi kasinti.dua edin tahlillerim temiz ciksin.kusura bakmayin cok uzattim ama korkuyorum napiym.herkese iyi geceler....
Kizlar yarin doktora gidiyorum dua edin bisey cikmasin gece gun yaymistim bi anda bi kasinti tuttu ve 4defa acillik oldum diye ogunlerde yapilan kan testlerinden biri pozitif cikti doktor dusuk bi ihtimalle"lupus"(ismini ilk defa duydum)olabilecegimi soyledi ve bunun icin yarin tekrar test yapicaklar dua edinde boyle bi hastaligim olmasin internetten baktim tedavisi falan biraz zor bi hastalik.ilacim dun bittigi icin bi sikayetim yok ama.inanin rahatsizlandigimda sanki kaynar su dokulmus gibi kipkirmiziydim bastan asagi ve inanilmaz bi kasinti.dua edin tahlillerim temiz ciksin.kusura bakmayin cok uzattim ama korkuyorum napiym.herkese iyi geceler....
Gecmis olsun dilekleriniz ici cok tesekkur ederim kizlar kan tahlili sonuclarim haftaya cikacak...bugun oglumunda s.ocaginda kontrolu vardi 12.600gr 81cm olmus...bide su cicegi asisi icin dr.u 15.ayi bitince demisti (dun bitti) biraz gecmi kaldik acaba benim gibi bu ay yaptiracak olan varmi?
kızlar herkese merhaba,,
çok uzun bir aradan sonra tekrar sizinleyimm:)tabii ki bu kadar çok sayfanın tamamını okuyamadım ama son sayfalar göz gezdirdim.
maşallah büyüdü artık bizim kuzular...baktım da yaklaşık aynı durumları yaşıyoruz hepimiz...
Kübraderin cim,maşallah Ecrin ne tatlı olmuş öyle.......inan Ata da seviyo tvyi..
gündüz bakıcısı,aralıklarla toplam 1 saat kadar açıyor.akşam ben eve geldikten sonra pek açmamaya çalışıyorum,sadece başbaşa oyun oynuyoruz.istediği zaman da hemen kumandayı getiriyor...:)bizde haberler falan izlenmez oldu ne yazık ki,gündemi,işyerinde internetten gazete okuyarak yakalıyoruz..
uyku öncesinde de baby tv izliyoruz beraber..
ben baby tv deki özellikle bazı programları çok beğeniyorum,ve faydalarını da görüyorum..bazı arkadaşlarda,dr. yorumu olarak çocukları otistik yapar gibi birley okudum,ama bu yorumun bir doktora ait olduğuna inanmak istemiyorum,yoksa komik olur yanii....otizm tv izlemekten oluşacak kadar basit bir rahatsızlık değildir.
kübracım,benim annem çocuk gelişimi öğretmeni,onun da önerisi şu yönde:kendisi de baby tv deki bazı prog.gelişimi için uygun buluyor ancak,tv belli saatlerle açılıp,kapanmalı,bununla ilgili kural konmalı diyor.çocuklar kurallar ihtiyaç duyar ama en önemlisi uygulayabileceğiniz kurallar koyun diyor.
öpüyorum sizleri,artık buı kadar ara vermem umarım...
Herkese iyi aksamlar kizlar! bugun test sonuclarimi aldim temiz cikti cok rahatladim...sizinle paylasmak istedim..bu arada kucuk hanimefendiler-beyefendiler nasillar?Fatih bu ara cok sinirli!!! biraz sesimi yukseltsek hemen vuruyor,babasi isten geliyor kucagina alir almaz patlatiyor bitane :)) bazen bana kizip oyuncaklarini tekmeliyor,tutup yere firlatiyor napicam bilmiyorum...boyle durumda ofkesi gecene kadar gormezden gelin deniyor ama dayanamayip mudahale ediyorum..sizlerdede boyle bidurum varmi? Varsa nasil davraniyorsunuz? Herkese iyi geceler guzel anneler.
Herkese iyi aksamlar kizlar! bugun test sonuclarimi aldim temiz cikti cok rahatladim...sizinle paylasmak istedim..bu arada kucuk hanimefendiler-beyefendiler nasillar?Fatih bu ara cok sinirli!!! biraz sesimi yukseltsek hemen vuruyor,babasi isten geliyor kucagina alir almaz patlatiyor bitane :)) bazen bana kizip oyuncaklarini tekmeliyor,tutup yere firlatiyor napicam bilmiyorum...boyle durumda ofkesi gecene kadar gormezden gelin deniyor ama dayanamayip mudahale ediyorum..sizlerdede boyle bidurum varmi? Varsa nasil davraniyorsunuz? Herkese iyi geceler guzel anneler.
quartacım canım hoşgeldin.artık bu kadar arayı açma artık gözlerimiz yollarda kaldı umarım iyisindir.ata nasıl?
canım kızım için yorum yapan herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah'ım bütün çocuklarımıza sağlık versin korusun onları....
tv annemin canı sıkıldığı için sürekli açık, kızımda reklamlarda falan izliyormuş.evden çıkarken indiricem valla şartelleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?