selam kızlar, herkes iyidir umarım. Kış günü millete nasılsınız demeye korkuyorum, herkes hasta :s buralarda kar başladı.
Yavrular ne alemde? Bizimkinin çenesi açıldı maşallah telefon görmesin hemen başlıyor konuşmaya. Bir de anlasam ne dediğini tam olacak. Geçen kar yağdığında beş on dk dışarı çıkardık hava alsın diye üç gün öksürdü hanım. Neyse ki onu da ilaçsız atlattık. Sabahları artık 8.30da kalkıyoruz, bir kere uyuyor gündüz akşam da 10da yatıyor çok şükür. Yememiz de yerinde maşallah. Ancak ne zamandır görünürlerde diş yok. Sekiz tane çıktı kaldı öyle, hiç diş belirtisi de yok.
Diş demişken fırçalamaya başladınız mı? Ayşe'nin dişlerinde artık yemek kırıntısı kalıyor, fırçalamak istiyorum ama emin değilim. Ben fırçalarken görüyor bazen korkuyor, hemen eline verip de korkutmak istemiyorum açıkçası.
Amma yazdım he bir şey daha sorayım bari; kahvaltıda sadece yumurta ve peynir yiyor. Haşlarsam 1 yumurtayı bitiriyor çoğunlukla. Omlet ya da yağda yaparsam da yarısından fazlasını yiyor. Arada peynir ve zeytin sıkıştırıyorum ağzına. Tahin pekmez de iki üç lokma. Yumurtayı çok mu veriyorum diye endişeleniyorum. Sizinkiler nasıl yiyor?
Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Kış günü millete nasılsınız demeye korkuyorum, herkes hasta :S Buralarda kar başladı.
Yavrular ne alemde? Bizimkinin çenesi açıldı maşallah telefon görmesin hemen başlıyor konuşmaya. Bir de anlasam ne dediğini tam olacak. Geçen kar yağdığında beş on dk dışarı çıkardık hava alsın diye üç gün öksürdü hanım. Neyse ki onu da ilaçsız atlattık. Sabahları artık 8.30da kalkıyoruz, bir kere uyuyor gündüz akşam da 10da yatıyor çok şükür. Yememiz de yerinde maşallah. Ancak ne zamandır görünürlerde diş yok. Sekiz tane çıktı kaldı öyle, hiç diş belirtisi de yok.
Diş demişken fırçalamaya başladınız mı? Ayşe'nin dişlerinde artık yemek kırıntısı kalıyor, fırçalamak istiyorum ama emin değilim. Ben fırçalarken görüyor bazen korkuyor, hemen eline verip de korkutmak istemiyorum açıkçası.
Amma yazdım he bir şey daha sorayım bari; kahvaltıda sadece yumurta ve peynir yiyor. Haşlarsam 1 yumurtayı bitiriyor çoğunlukla. Omlet ya da yağda yaparsam da yarısından fazlasını yiyor. Arada peynir ve zeytin sıkıştırıyorum ağzına. Tahin pekmez de iki üç lokma. Yumurtayı çok mu veriyorum diye endişeleniyorum. Sizinkiler nasıl yiyor?
arkadaşlar kızıma alerjik astım teşisi koydular.
her öksürügünü hırıltıya çeviriyodu.doktorumuz normal bogazında o hırıltı diyip ventolin şurup veriyo gönderiyodu
doktor değişikliği yaptım öksürüğü geçmediği için meğerse kızım alerjik astımmış.bu doktor böyle dedi of güvenmiyorum kimseye ya
2 tane hava verdi zyctec diye şurup verdi.dünden beri ne yedim ne içtim. ne bu ya böyle.test faln yapmadı 18 aylık olunca yapıcaz
hiç böyle bişey duydunuzmu? bide kızım doğuştanmış anne karnında olmuş
canım bu prof. sör mavi ve turuncu fıs fıs verdi daraldığında 4 saat aralıklarla.dediğin gibi ilaçları verdik dün çok rahatladı
bende ve eşimde bu hastalık yok yanlız eşimin yeğeninde ve benim en küçük kardeşimde varmış annem öyle dedi
doktorda ırsi dedi ailede varsa geçer dedi.
ben anlamadım o kadar dikkat eddiyoruz bu doktorun teşhisiyle devam etsemmi bşka doktora götürsem mi çok cnaım sıkıldı bildiğin gibi değil
halıları kaldırdık pelüşlü herşey anında yok ettik off napıcam ben
yeğenimin 2 gün önce haberini aldık test sonuçları temiz çıktı çok şükür kanser değil allah ıma şükür
şimdide kızım böyle oldu içim daraldı
Canım kızına çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin, için rahat etmediyse başka bir doktora daha git ne olacak ki, artık güvenimiz kalmadı dediğin gibi hiçbir şeye. Bir de bilgiye bu kadar kolay ulaşılan bir zamandayız nerdeyse kendi teşhislerimizi koyacağız, böyle olunca araştırdıkça, öğrendikçe insan herkese güvenemiyor, bir doktorun dediği diğerini tutmuyor, her yerde başka yazılıp çiziliyor. Umarım kızında bu hastalık çıkmaz ama öyleyse de çaresiz değil neyseki, çok takma kafana Allah acil şifalar versin. Yeğeninin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.
Kizlar bu ekim bebekleri anlasmislar galiba? Bizde bugun doktordaydik oglum 1haftadir oksuruyor hiriltili bi sekilde s.ocagi oksuruk surubu vermisti onunla gecmedi bugun kendi doktoru muayene etti alerjik astim,bronsit olabilir dedi ve akciger filmi istedi neyse film temiz cikti sukurler olsun.benim oglumunda daha dogdugu gun hiriltisi vardi hatta resmen buyuk insan gibi horluyordu en ufak biseyde hala oluyor ara ara bizde zyctec damla kullaniyoruz.bi de kan aldilar 3tup 1 kan sayimi icin digerleri galiba alerji icin herhalde film cekilirken ve kan alinirken okadar cok agladiki resmen katildi bi turlu damar bulamadilar biraz tontis diye once kolundan denediler sonra elinden aldilar oglumu susturucam diye ne testi olduklarini soramadim bile sonuclar pzt.gunu cikicak(insallah anlasilir yazabilmisimdi tekrar okuyamiyorumda) tum bebeklerimizi Allah korusun insallah,hasta olanlara gecmis olsun herkese iyi geceler kanatsiz melekler ...
Kubraderin tekrar cok gecmis olsun.bizim sizinki kadar cok sikayetimiz yok,sadece ara ara bianda hiriltisi oluyor, ama dedigim gibi daha dogdugu gun yanima getirdiklerinde vardi.6aylikken bi toz kullanmistik, dun tekrar aynisini verdi bide alerjik astim icin bi surup verdi simdilik bunlari kullaniyoruz,pzt gunu kan sonuclarini alicaz ozaman sonuca gore baska bisey verirmi bilmiyorum,
Kübraderin; çok geçmiş olsun. Benim kız da 3 aylıkken bronşit olmuştu. Doktorumuz 15 gün takip edelim, geçmezse alerjik olabilir demişti. Neyse ki geçti. Yani genel bir hastalık bu sanırım, netten de araştırdığımda görmüştüm. Eltimin 3 çocuğunda da var. Sürekli dikkat ediyor. Çok endişelenme bence, tedavisi var çok şükür ki. Biraz dikkatli olacaksınız o kadar. Ancak anlamadığım test falan yapılmadan nasıl teşhis kondu? Başka doktora gösterecekmişsin, en mantıklısı, umarım korktuğun gibi değildir. Öyle olsa da yapacak bir şey yok, rabbim sağlık versin. Bir süre sonra onunla yaşamaya alışırsınız, sıkma canını. Üstüne düştükçe hasta oluyor sıpalar.
Quarta, Loveli sağolun kızlar içim rahatladı. Esinrüzgar; ne güzel öğrenmiş seninki fırçalamayı. Ben de aldım bir fırça heveslendi bir iki fırçaladm ben ama aldı elimden. Şimdi kendi de dişi tutturamıyor dilini fırçlıyor =) Yastık knusunda benim dekafam karışık, bir iki kere ytırdım, gece sık sık uyandı, yatırmıyorum artık.
tesekkur ederim bugun sonuclari alicam insallah temiz cikarlar...kübraderin fatihpepe ikinizinde bebiÅlerine çok geçmiÅ olsun
Geçmiş olsun canım sağlıklı günlerin olsunHerkese iyi aksamlar kizlar! bugun test sonuclarimi aldim temiz cikti cok rahatladim...sizinle paylasmak istedim..bu arada kucuk hanimefendiler-beyefendiler nasillar?Fatih bu ara cok sinirli!!! biraz sesimi yukseltsek hemen vuruyor,babasi isten geliyor kucagina alir almaz patlatiyor bitane :)) bazen bana kizip oyuncaklarini tekmeliyor,tutup yere firlatiyor napicam bilmiyorum...boyle durumda ofkesi gecene kadar gormezden gelin deniyor ama dayanamayip mudahale ediyorum..sizlerdede boyle bidurum varmi? Varsa nasil davraniyorsunuz? Herkese iyi geceler guzel anneler.
Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Kış günü millete nasılsınız demeye korkuyorum, herkes hasta :S Buralarda kar başladı.
arkadaşlar kızıma alerjik astım teşisi koydular.
her öksürügünü hırıltıya çeviriyodu.doktorumuz normal bogazında o hırıltı diyip ventolin şurup veriyo gönderiyodu
doktor değişikliği yaptım öksürüğü geçmediği için meğerse kızım alerjik astımmış.bu doktor böyle dedi of güvenmiyorum kimseye ya
2 tane hava verdi zyctec diye şurup verdi.dünden beri ne yedim ne içtim. ne bu ya böyle.test faln yapmadı 18 aylık olunca yapıcaz
hiç böyle bişey duydunuzmu? bide kızım doğuştanmış anne karnında olmuş
sizede çok geçmiş olsun.sizin film çekilmiş kan alınmış bize hiç bir test yapmadan bu teşhisi koydu çünkü elini göysüne koyduğun zaman bile anlayabiliyosun hırıltıyı o kadar şiddetli.
zyctec şurup verdi bizede gece yatmadan 1.5 - 2 saat önce içiriyoruz.
bişey sorucam çok koştuğunda,yorulduğunda hırıltısı şiddetli oluyor mu?
kızım zaten kendini belli etmiş ama biz anlamadık kalabalık ortamı sevmiyodu ağlıyodu,çok huysuzluk çıkarıyodu,birgün sigara içilen ortama sokmak zorunda kaldım ev ama içiliyodu diger odalarda
1- 2 saat kaldık ama kızım resmen gece nefes alamadı. herhangi tozda ölesiye hapşırır.of çok zor yaşayan bilir.
sizde belirtiler varmıydı? tedavi olarak neler yapıyosunuz?geçicimi?kalıcımı?
çok soru sordum şimdiden tşk ederim
herkese merhaba,
kızlar size birşey danışmak istiyorum,Ata nın alt dişleri çok siyah,sanırım kullandığımız demir ilacından oldu.o dönemde diş çıkardığı için denk geldi sanırım,aslında 2-3 ay kadar kullanmıştık sadece.yapılabilecek birşey var mı acaba siyahlığı geçirebilmek için?
yastık kullanımı için de,ben 7-8 aydır kullanıyorum.ince anti-alerjik silikon yastık.zaten Ata çok döndüğü için istediği gibi kullanıyor yastığı.işlk uyurken kafasının altında olsa da;sonrasında bazen paralel yatıyor bazen,ters dönüp ayaklarını koyuyor..:)özellikle burun tıkanıklığı yaşadığı dönemlerde rahatlatıcı oluyor,zaten o sebeple başlamıştım ilk..
kübraderin,cim astımla ilgili çok endişe etme canım,astım denince kulağa korkunç geliyor ama ilaçları düzenli kullanınca ve alrjenlerden uzak tuttukça sorun olmuyor.hem bak ilaçlarla beraber rahatlamış da..yeğenimde de vardı,çocuklardaki astım kalıcı olmayabiliyor.o zaman doktoru demişti ki,6 yaşına kadar bu şekilde gider,sonrasında rahatlarsınız diye.gerçekten de öyle oldu.resmen bıçak gibi kesildi sıkıntıları..
benimki öyle değil tabii,yetişkinlerde kalıcı bir durum ne yazık ki..
ben yarın yurtdışına gidiyorum,oğluşumu bırakıyorum burda babasıyla,onu çok özlicem...
her aksilik üst üste gelir ya,ben gidiyorum,annem grip olmuş yatıyo,bakıcımız ben yokken doktora gidicekmiş,zira yakın zamanda kadın miyom ameliyatı olacak...babaanne gece,gündüz oğluşuma nası bakıcak,Ata hala gece uykularında sıkıntılı...
offf offff...
hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?