Kubraderin cok gecmis olsun cok uzuldum bebegine Allah acil sifalar versin ama dedigin gibi gecici oluyor bebeklerin astimi sonradan hatirladim ablamin oglundada vardi simdi ilkokula basladi astim 1 sene once falan gecti yani sende uzme kendini Allah in izniyle sizinkif gecer. Bu arada sanada cok gecmis olsun biran once iyileste burda miniklerin yaramazliklarini konusalim :))
Kübraderin; gözün aydın mı desem geçmiÅ olsun mu desem bilemedim, ikisini de diyeyim. Geçici olmasına sevindim. DiÅleriniz de maÅallah 12'ye ulaÅtı demek. Bizim kızın erken çıktı hemen arkası arkasına 8 tane kaldı öyle. Kaç aydır bi geliÅme yok. Boyumuz kısa demiÅsin ama bana çok normal geldi, bu yaÅlarda bu boylarda oluyor sanırım. MaÅallah kelime birleÅtirmelere de baÅlamıÅ. En çok konuÅma anlarını merak ediyorum. Sesi neye benzeyecek acaba diye. AyÅe'nin sesi biraz kart sanırım erkek gibi çıkıyor
Bu arada sıpamın yanakları çok kuru. Daha önce de söylemiÅtim pötür pötür oluyor arada, doktor ilaç verdi kullandım ama 3 günden fazla kullanmayın yazıyordu. Dün aÅaÄı indirdim bir saat falan deli dana gibi otların üstünde gezdi, biraz rüzgar yedi. AkÅam yıkadım bir baktım yüzü kabuk kabuk olmuÅ :/ Bebe yaÄı sürdüm ama yine de pötürlü. Rüzgardan mı oluyor acaba diyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
Merhaba herkese,
bebeklerinizi bardaga alistirdiniz mi? Ben henuz yapamadim aslinda cok hevesli ama ne yapmak lazim nasil yaomak lazim acaba?
Benim oglum 16,5 aylik henuz anne dede cis cicek bazen de sut disinda soyledigi bir kelime yok:) erkekler gec konusur diyorlar ben de acele etmiyorum iste..
Parka goturdugumde diger cocuklara dokunmaya ve sarilmaya calisiyor sizde durum nasil:)
bir de sinirlendigi zaman kafasini yere koltuga vs. Vuruyor herhalde gecici bir durumdur
oyun grubuna gitme zamani geldi galiba.. Arastirmalara basladim gymboree nin oyun gruplarina giden var mi aranizda?
Kübraderin; gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemedim, ikisini de diyeyim. Geçici olmasına sevindim. Dişleriniz de maşallah 12'ye ulaştı demek. Bizim kızın erken çıktı hemen arkası arkasına 8 tane kaldı öyle. Kaç aydır bi gelişme yok. Boyumuz kısa demişsin ama bana çok normal geldi, bu yaşlarda bu boylarda oluyor sanırım. Maşallah kelime birleştirmelere de başlamış. En çok konuşma anlarını merak ediyorum. Sesi neye benzeyecek acaba diye. Ayşe'nin sesi biraz kart sanırım erkek gibi çıkıyor
Bu arada sıpamın yanakları çok kuru. Daha önce de söylemiştim pötür pötür oluyor arada, doktor ilaç verdi kullandım ama 3 günden fazla kullanmayın yazıyordu. Dün aşağı indirdim bir saat falan deli dana gibi otların üstünde gezdi, biraz rüzgar yedi. Akşam yıkadım bir baktım yüzü kabuk kabuk olmuş :/ Bebe yağı sürdüm ama yine de pötürlü. Rüzgardan mı oluyor acaba diyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
geçmiş olsun kübraderin kullanacağın ilaçlar bebeğini çok rahatlatacak daha önce ben ayrıntılı anlatmıştım bu konuda yaşadıklarımızı benim oğlum ölümden dönmüştü geçici astımdan...emin ol kullandığın havalar onu çok iyi edicek bide mümkün olduğu kadar şuruptan uzak tut...
mestcan zeytinyağı sür çok iyi gelir...
teşekkür ederim canım.sanada çok geçmiş olsun sildimi acaba senin bebiş.
sildimi derken ben anlamadım ?
yanı geçici astımdan döndü demişsin sanırım bronşit oldu tekrarladımı bu kış o hastalığını o amaçla sildimi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?