kahvaltımı edemeden kalktı
kaygısını atmışsın üzerinden ne güzel valla. isim demişken bende şimdi mevlütte dagıtcaklarma wordde yazıyodum cıktısnı alıp zımbalrm artk müsait zmnda bebişten fırsat bulblrsemn tabii :)))))
kuzum ne dışarıııısıı. çocuku hasta edecem die bi yere cıkmıyorum ki..
gecen cıktık doktora gtkk arabayla bide yani cocuk durmadı 3gün. korkuyom ben valla 40 bi cıksında o zaman bile cok dusunmuyorm bi yere gitmeyi yazık o aglayınca içim gdyoo
kaygısını atmışsın üzerinden ne güzel valla. isim demişken bende şimdi mevlütte dagıtcaklarma wordde yazıyodum cıktısnı alıp zımbalrm artk müsait zmnda bebişten fırsat bulblrsemn tabii :)))))
kuzum ne dışarıııısıı. çocuku hasta edecem die bi yere cıkmıyorum ki..
gecen cıktık doktora gtkk arabayla bide yani cocuk durmadı 3gün. korkuyom ben valla 40 bi cıksında o zaman bile cok dusunmuyorm bi yere gitmeyi yazık o aglayınca içim gdyoo
3. yıkanmasında nefesı gıttı kıpkırmızı oldu vucudu. annemler yıkıyodu ben degıl tabı kı:)ben cıglıklar ıcındeyım komsular geldı fılan. dıyolarkı nıye korkuyosun boyle olur bazen. ne bılım korktum ben.
ayyy cok fena ya bende yıkarken kırpmırmızı oluyo ama seside cıkmıyo hanfendının keyıflenıyo ama korkuyom kım olsa senın yerınde korkar canım gecen bogazında kaldı kusarken eşim korkudan elıden dusuruyodu ben aldım hmn sırtına vurdum kız kendıne geldı bızler çok soğuk kanlı olmalıyız kızlar zor iş ya :84::86::87:
ayyy cok fena ya bende yıkarken kırpmırmızı oluyo ama seside cıkmıyo hanfendının keyıflenıyo ama korkuyom kım olsa senın yerınde korkar canım gecen bogazında kaldı kusarken eşim korkudan elıden dusuruyodu ben aldım hmn sırtına vurdum kız kendıne geldı bızler çok soğuk kanlı olmalıyız kızlar zor iş ya :84::86::87:
Ben uzun uğraşlar sonunda çok şükür alıştırdım emziğe bence çok faydalı kızlar, emziksiz 5 dk yerde durmazdı şimdi onunla oyalanıyor.Yiğenim ve görümcemin oğlu 2 yaşına kadar emzik kullandılar hemde ne emzik ikiside hastaydı biz dedik bunlar bırakamayacak 2 günde emziği tarihe kattılar :) sanki o emzik delisi onlar değildi.Kucağımda sallayarak uyutmaktansa emziğiyle kendi kendine uyumasını tercih ederim :)
Bizde dün hava alalım dedik çıktık hasta ettim çocuğu hırıltısı var şimdi
emzik kurtarıcı vallahi dedigin gibi canımmm. cok agladıgı zaman tıkıyorum ağzına, zorla alıyor ama aldığı zaman da bırakmıyor. ama ağzındamn cıktıgı zaman uyanıyor ona sinir oluyorum bende bu seferrr..
selam hatunlar ne var ne yok
kayınvalidemi alıp geldim aay biri olsunda yardımcı kim olursa olsun valla
:)))
çık canım ya kocişle bende tek çıkamam. kocişle çıktık biz dolaştık baya sonra anneme gttik akşamda 1 saat içinde bi kere ağladı ondada geri sustu. bide tam annemlere geldik kapıda ağladı bende çıkardım arabadan kucağıma aldım sustu.
benım zamanım olmadı ıste ya 10 gunlukken yaptık mevlutu ve ben hep hastanelerdeydım ya yazamadık ısımsız dagıttık. oglum 3 gun kuvezde yattı. bıgun ultrasonu vardı. ben alerjı oldum 6 ıgne verdıler hergun onlarla ugras. ayyyyy
Bizde dün hava alalım dedik çıktık hasta ettim çocuğu hırıltısı var şimdi
dışarısıyla alakası yoktur bizdede var hırıltı. evde havasız kalıo. klima kullnıoz biz oda nemlenmio nemlendirici aldık. inşllh işe yarar. hergün çıkarıp hava aldırasım var ama buranın havası çok kirli.
ben cıkıyorum kızlar yıne gorusuruz. kaanım durmuyo. opuyorum sızı. herkese kolay gelsın:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?