kızlar yaa bızım bı sorunumuz var bılgısı olan varsa lütfen cevap beklıyorum benım kız epeydır vajınasının ustune bastırıyo ustu derken bagırsak olan yumusak yerıne.oyle böyle bastırmıyo ter ıçınde kalıyo ve ben mudahale edin ce bana çok kızıyo dr gotürdük enfeksiyon kapmış dedı göbegı gectı hala bastıtıyo yine baska bı dr gıttık oda ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır ve çiş anında yanma olabilecegınden bastırabileceğini söyledı ve hala bastırıyo elıne ne geçirirse terlık telefon kumanda. benım zannıma göre göbegiyle bı alakası yok bastırmaktan tahrışetti
ilginç hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ben çevremdede yokki böyle yapan bilgi vereyim :44::26:
kızlar yaa bızım bı sorunumuz var bılgısı olan varsa lütfen cevap beklıyorum benım kız epeydır vajınasının ustune bastırıyo ustu derken bagırsak olan yumusak yerıne.oyle böyle bastırmıyo ter ıçınde kalıyo ve ben mudahale edin ce bana çok kızıyo dr gotürdük enfeksiyon kapmıŠdedı göbegı gectı hala bastıtıyo yine baska bı dr gıttık oda ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır ve çiÅ anında yanma olabilecegınden bastırabileceÄini söyledı ve hala bastırıyo elıne ne geçirirse terlık telefon kumanda. benım zannıma göre göbegiyle bı alakası yok bastırmaktan tahrıÅetti
Dila; ya dunden beri dusunuyorum kucuk cocukta olurmu bilmiyorum ama kizinda apandist olmasin. Ya yokturda ne biliyim biran once sebebi bulunup iyilessede minik kuzun rahatlasa ben dayanamiyorum bu miniklerin canlarinin acimasina. Yazini okudugumdan beri hep dusunuyorum acaba nesi olabilir diye
ne bılım canım yaaa inşlh öyle bişiy yoktur yıne gıtcez dr ıyıce araştırılmasını soyliycem
Merhaba herkese,
bebeklerinizi bardaga alistirdiniz mi? Ben henuz yapamadim aslinda cok hevesli ama ne yapmak lazim nasil yaomak lazim acaba?
Benim oglum 16,5 aylik henuz anne dede cis cicek bazen de sut disinda soyledigi bir kelime yok:) erkekler gec konusur diyorlar ben de acele etmiyorum iste..
Parka goturdugumde diger cocuklara dokunmaya ve sarilmaya calisiyor sizde durum nasil:)
bir de sinirlendigi zaman kafasini yere koltuga vs. Vuruyor herhalde gecici bir durumdur
oyun grubuna gitme zamani geldi galiba.. Arastirmalara basladim gymboree nin oyun gruplarina giden var mi aranizda?
merhaba benim oğlum da 17 aylık...çok uzun zamandır bardaktan içiyor.ama ilk olarak avent in alıştırma bardaklarında kullandık...
konuşmaya gelince bayağı geliştirdi(maşaallah)..ama ben bişeyler yaparken sürekli konuşuyorum onunla..eşyaların adlarını tekrar ediyorum..bi düşğndüm de şimdi yazayım neler söylediğini;
ayşe,anne,baba,dede,anneanne,dayı,teyze,amca,yenge,hala,aba,abi,ev,el,et,ayak,elma,tavuk,pilav,havuç,mama,cici,arka,popo:),aşşa(aşağı),inme(ben yataktan inme dediğim için),dört,altı,pepee,salça,kepçe,çatal,su,ayaan(ayran),çık(çıktı,çıkar),emre,kaka,kar,soğuk,çay,süt,çiçek
Masallah gercekten ogluna, bayagi konusuyormus:) iste her cocuk farkli oluyor
benimki daha cok az kelime soyluyor ki ben de surekli konusuyorum onunla ama hepsinin gelisimi farkli oluyor iste..
Ben ise geri donmeseydim daha hizli gelisim saglrdi kesin.
Bende de nuk un alistirma bardagi var ama sulugun kapagini cikartmaya korkuyorum her yer islaniyor cok az su koyup veriyorum eline icmeye calisiyor:) artik alistirmak iyi olacak sanirim.
Bu arada ben gymboree ye kayit yaptirdim bakalim nasil olacak..
Banyo konusunda sikinti yasiyor musunuz benim gibi.. Cok agliyor bizim minis.. Sevmiyor ve korkuyor
Masallah gercekten ogluna, bayagi konusuyormus:) iste her cocuk farkli oluyor
benimki daha cok az kelime soyluyor ki ben de surekli konusuyorum onunla ama hepsinin gelisimi farkli oluyor iste..
Ben ise geri donmeseydim daha hizli gelisim saglrdi kesin.
Bende de nuk un alistirma bardagi var ama sulugun kapagini cikartmaya korkuyorum her yer islaniyor cok az su koyup veriyorum eline icmeye calisiyor:) artik alistirmak iyi olacak sanirim.
Bu arada ben gymboree ye kayit yaptirdim bakalim nasil olacak..
Banyo konusunda sikinti yasiyor musunuz benim gibi.. Cok agliyor bizim minis.. Sevmiyor ve korkuyor
Leyla da bardaktan su içmeyi seviyor ama kendi başına içemiyor henüz. Alıştırma bardağı almak lazım artık. Konuşmaya gelince maşallah o konuda çok iyi, baya çok kelime söylüyor.
Malesef benim kızım da banyoda çok ağlıyor. Eskiden çok severdi şimdi ne oldu anlamıyorum. Banyo yapacağını anlayınca banyo, banyo diye ağlamaya başlıyor ve bitene kadar ağlıyor. Gözüne su girmesin diye banyo şapkalarından da aldım ama hiç fayda etmedi. İnşallah geçici birşeydir yoksa böyle banyo yaptırmak büyük bir dert.
Oyun grubuna göndermeyi ben de düşünüyorum. Sen hangi şubeye yazdırdın, ücreti ne kadar, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
kızlar,imdattttt...
bu ara o kadar karışık oldu ki hayatımız.önce bakıcımız gitti.yenisini bulamadığım için işten izin aldım.10 gün evdeydim.neyse birini buldum zar zor ,onu alıştırmaya çalışıyorum,işe başladım.annem iyileşti(beli tutulmuştu o da yardımcı olamamıştı bana),kadının yanına o geliyor.bu arada eşim yurtdışına gitti,10 gündür yoktu. bu kadar karmaşadan sonra inşallah bu hafta düzene gireceğim derken bu sefer de,oğlumun huyları değişmeye başladı...bakıcımız gayet iyi görünüyor,sakin,güleryüzlü,şefkatli,temiz vs...tabii insanın kendi çocuğu olunca tam güvenemiyor hiç bi zaman...annem hep yanlarındaydı...
neyse sadede geleyim,dün akşam Ata herşeye dudak büzüp ağlamaya başladı..bi şey istiyor,alana kadar tuturuyor,sonra da başlıyor ağlamaya hem de öyle böyle değil,gözlerinden yaşlar aka aka,bana sarılıp ağlıyor.ya da elindeki şeyleri yere atıp,kırmaya çalışıyor,naptın oğlum kırıldı dediğimde yine başlıyor ağlamaya.sarılıyor ban da..
yaşının getirdiği bir dönem mi,yoksa bakıcısından kaynaklı bişi mi anlayamadım...acaba kadın bağırdı mı kızdı mı,,,,sadece 1 saat falan yalnız kaldı,onun dışında uyuyodu zaten Ata...
ne yapıcamı şaşırdım,dün moralim çok bozuldu.zaten sabahları da çok ağlıyor ben giderken...sizlerde durum nasıl,lütfen görüşlerinizi yazın,çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?