2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam kızlar,

Quartacığım kolay gelsin canım çalışan anne olmak, bakıcılarla uğraşmak zor tabi ama sanırım bu dönemleri tamamen gelişimlerinin bir parçası.
Ben de çalışıyorum Allahtan annem burada şimdilik ona bırakıyorum. Annannesini çok seviyor, çok güzel oynuyorlar, geziyorlar "annanneem, annannem" diyip duruyor ama yine de sabahları ayrılma faslında kucağıma tırmanıyor, gideceğimi anlayınca mızırdanmaya başlıyor. Kim bakarsa baksın anneye bağlılıkları daha bilinçli hale gelmeye başladı bence. Rüzgarın da huyları değişiyor, inatçılık huyu geliştirdi mesela, sinirlenince ya ağlıyor ya da kafasını sağa sola vurmaya kendini geri atmaya falan başlıyor. Çok korkuyorum ama bu hareketlerini nasıl engellerim bilmiyorum, dikkat çekmeye çalışıyor sanırım çünkü o öyle yapınca hemen onunla ilgileniliyor. Hepsinin huyu farklı işte, büyüdükçe değişiyorlar, bir şeyler öğrenip tepkilerimizle pekiştiriyorlar, ne kadar dikkat etmeye çalışsak da engelleyemediğimiz ya da değiştiremediğimiz bir şeyler çıkacak, zamanla onlar da değişir.
Benim de annem iki ay sonra gidecek. Ne yapacağımı düşünmeye başladım, kreş araştırıyorum mesela, bazı yerler üç yaşından önce almıyor ama bazı kreşler 18. aylık kabul ediyorlarmış, her ne kadar önermeseler de. Bakalım bulacağız bir yolunu artık.
Herkese kolay gelsin.

herkese slm nezamandır yazamıyorum herkes iyidir umarım.benim yine kaşıntım tuttu 15gündür kaşınıyorum:18::18::18::18: ama öyle böyle değil heryanım yara oldu ve her kaşımamda kanıyor.testler yapıyorlar inşallah sebebi anlaşılır...öptüm bütün bebekleri

Geçmiş olsun Fatihpepe,
Bazen benim de oluyor alerjik. Bütün vücudum baştan aşağa kabarıyor seni anlıyorum yani çok zor bir durum. Kafanı takmayınca daha çabuk geçiyor ama, hiç düşünmeyeceksin, zor ama bende işe yarıyor:)

Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Havaların değişimiyle çocukların da huyu değişmeye başladı galiba. Sıkılıyorlar diye düşünüyorum, dışarı çıkmak istiyorlardır. Nitekim bizim kız elinde ayakkabı atta atta diye sürekli şarkı söylüyor. Mümkün olduğunca bahçeye indiriyorum ben de. Adana'dan döndüğümüzden beri huyu değişti. Bir yerde yarım saatten fazla durmuyor. Elimi tutuyor sürekli gitmek istiyor. Zaten orda da sürekli tepemdeydi, babasına bile gitmedi. Eve gelince rahatladık biraz.

Bu arada memeden kesmek istiyorum. Çünkü emzirmek tam bir eziyet olmaya başladı. Uykuya dalması için şekilden şekile giriyorum. Sırtımda kambur çıkacak nerdeyse.

Bir de acayip kıskanç. Kucağıma bir çocuk alamıyorum, hiçbir çocuğun elini tutamıyorum. Kendisi de sevmiyor. Yani yaşıtlarıyla falan hiç oynamıyor, sürekli kenardan izliyor. Gittiği yerde tek çocuk olmak istiyor desem yeridir. Burada birkaç arkadaş oyun grubundan bahsetmişti, benim de aklıma yattı. Bir iki yer araştırdım. Oturduğum yerde adım attığımız yer kreş, anaokulu, oyunevi falan. Haftada iki gün de olsa götüreceğim, azcık paylaşmayı, oynamayı öğrensin. Bencil olur diye çok korkuyorum. İnşallah işe yarar.

Neyse amma da yazmışım, görüşmek üzere=)

Merhaba
Benim miniğim de 17 aylık oldu.Sizlerin de dediği gibi bu sıralar huy değiştirmeye agresifleşmeye başladı.
Banyo sorunumuz bizim de olmuştu.Banyoyu suyu seven ağlamayan çocuk banyoya gireceğini anlayınca ağlamaya başlar olmuştu.Genelde babasının kucağında yıkanıyordu.Babasına gitmek yerine boynuma sıkı sıkı sarılıp ağlamaya başlıyor banyodan çıkana kadar da ağlıyordu.Bir gün boynumu hiç bırakmadı.Öylece kıyafetlerle banyoya beraber girdik.Hiç ağlamadı.Bana sıkı sıkı sarılmaya devam etti.Sonraki banyolarımız da böyle oldu.Şimdi kucağımda suyla oynamaya başladı.Tekrar huzurla banyo yaptıgımız için mutluyuz.
Uyku sorunumuz vardı.Geceleri her yarım saattebir kalkıyor su içiyor zor uyuyordu.Yaklaşık bir aydır daha düzene girdik.Bir yerde dinlemiştim.Her gün aynı şeyleri yapıyoruz.Akşam koşturuyoruz.Mama sandalyesine oturup önce yemek yiyor sonra da oyun oynuyor kitap okuyoruz.Sonrasında Poposunu elini yüzünü yıkıyor pijamalarını giyiyoruz.Bu arada müzik dinliyoruz.Sonrada ya müzikle yada masal cdsi ile kucağımda uykuya dalıyor.Geceleri yabir kere kalkıyor yada hiç kalkmıyor.Ama bunun için iki ay bu düzeni hiç bozmadan devam ettirdik.Sonunda alıştı.
Konuşmaya gelince ilk kelimesi dede ve sonrasında annane olmuştu.Yeni yeni anne demeye başladı.Baba hala demiyor.Meme,mama,gel gibi kısa kelimeleri var.Derdini işaretlerle güzel anlatıyor.
Bir aydır yürümeye başladı.Hatta bu hafta koşmaya başladı.
Yemek sorunumuz hep var.Çok zayıf bir bebek benim oğlum.
Süt içmiyor.Zaten anne sütünü 2.5 ay alabildi sonrasında alamadı sütüm olmadı.Biberonu da 6 aylıkken bıraktı.Suyunu alıştırma bardağıyla içiyor.
Legolarla oynamaya başladık.Genelde eline aldıgı her şeyi yere atmayı seviyor.Legoları yere atmaktan vazgeçtik üst üste dizmeye başladık.Bu beni mutlu ediyor.
beraber boya yapmayı düşünüyorum.Onunla birşeyler paylaşmak hoşuma gidiyor.Çalışıyorum sadece akşamlarımız ve haftasonlarımız var ne yapsak kar gözüyle bakıyorum.
Anneannesi bakıyor.Doğal olarak fazla birşey öğrenemiyor.Gelişimi için birşeyler yapmak istiyorum.Bazen başka ne yapabilirm diye düşünüp çaresiz hissediyorum kendimi.
Boramiri geçen ay gözünde çıkan arpacık nedeniyle hastaneye götürmüştüm.Bu arada göz muayenesi de olsun istedim.Sözde çocuk doktorları var diye gittik çocugun üzerine çöktüler korkuttular.O gün çocuk kurdeşen döktü bir de onun için hastaneye gittik iğne yaptılar falan derken bebeğim zaten anneciydi daha da abarttı.Artık tuvalete yada yan odaya bile gidemez oldum.Peşimde ağlayarak dolaşıyor.İlle elimi tutacak sarılacak yanında olacağım.Geceleri beni bırakmıyordu yatağına yatıracağım sırada tekrar yapısıyordu boynuma öylece kucağımda uyuyordu.Neyseki şimdi onu bıraktı.Ama yemek hazırlamak için bile olsa mutfağa geçemiyorum.Kapının önünde ağlıyor.(mutfağa girmesi yasak da)
Bu arada gözündeki arpacık geçmedi hergeçen gün büyüdü.Doktorların verdiği krem var gözünün içine damlatın dediler.jel şeklinde zaten damlamıyor.Hem Boramir gözüne bu şekilde müdahaleye izin vermiyor.O uyuyup iyice dalınca gözüne sıcak su ile pamukla kompres yapıyorum.Bazı tavsiyelere uyup çayla da yaptık.Çok derin uyudugunda jeli de kullanmaya çalışıyoruz ama geçmedi.Hatta bazı arkadaşlar johnson baby şampuanla yıka geçer dediler onu da yaptık olmadı.
Bizde durumlar böyle sizleri bulduguma çok sevindim.Yine gelmeye çalışırım.
Sevgilerimle...

uzun zamandır yazamadım iidir umarım herkes.benim kızımda geceleri çok kalkıyo bi düzene girmedi gitti.istediği olmadı an çok cırlıyo her an her istedi olsun istiyo.peşimden 1 saniye ayrılmıyo ben içeri o içeri ben dışarı o dışarı odadan dışarı yarım saniyeliğine gidemiyom başka odalara.bu arada biraz hasta oldu kar yağışını çok seviyo karda çıkardım burnu akıyo.bemim kız tam bi baba aşığı babası işten gelince dibinden ayrılmaz hiç baba baba diye.pepe en sevdiği çizgi film çok seviyo onu.iştah konusuna gelince sabahları hala mama yiyo kahvaltılık bişi yemiyo koyuyorum azına ya tükürüyo ya fındık kadar bişi yiyip bırakıyo bende doysun diye mecbur mama veriyorum yumurta zaten alerji yapıyo veremiyorum.alerji için sütde vermiyorum artık yoğurtla idare etmeye çalışıyorum kalsiyum ihtiyacını. bizde şimdilik durumlar böyle.

Aramıza hoşgeldin Sinemse, güzel paylaşımlar diliyorum.

Bizim Rüzgar üç gündür geceleri hiç uyanmamaya başladı, çok mutluyum. Normalde aylardır 3-4 kere uyanıyordu emmek için, ben artık alışkanlık oldu diye bakıyordum. Hiç aklıma gelmemişti ama sanırım uyanmalarının sebebi odasının sıcak ve üstünün katkat olmasıymış. Hasta olmasın, üşümesin diye tulum giydirip, üzerine de yün yorgan örtüyordum, tabi bu arada odasında sabaha kadar ısıtıcı da çalışıyordu:26: Antalya'da havalar ısınmaya başladı, ben de ısıtıcıyı açmamaya başladım veee o gece hiiç uyanmadık, sabaha kadar mışıl mışıl uyuduk önce bağlantıyı kuramamıştım ama 3 gündür uyanmıyoruz şimdi anladım ki, oğluşum sıcaktan kuruyup emmek için uyanıyormuş, gerçi terlemiyordu hiç ama demek ki ısıtıcının üzerine koyduğum su yeterli gelmiyormuş havanın kurumasına.
Vee böylelikle gece emmeleri kesilince yavaş yavaş memeden kesilme zamanı da yaklaşıyor galiba çünkü son zamanlarda sadece gece emziriyordum bir de sabah kalkınca ama çok az, kahvaltı etsin diye. Şimdi günde iki kere emiyor, sabah kalkınca ve gece uyumadan önce ama dediğim gibi çok az. Zaten göğüslerim de eskisi gibi süt üretmiyor, süt geliyor mu gelmiyor mu ondan bile emin değilim artık. Bir dönemin daha sonuna geliyoruz sanırım. Büyüyorlaaar

Kahvaltı olayına gelirsek, kahvaltısını güzel yapıyor en çok da zeytin seviyor. Artık çekirdeklerini çıkartmaya da başladı. önceden elimden ısırtıyordum, ya da ben çıkartıyordum, bir gün elimden kaptı attı ağzına, korktum yutacak diye, "çekirdeğini çıkar atalım oğlum"dedim, gösterdim kendim çıkarıp, ağzında eveledi ,geveledi ve aynı bizim yaptığımız gibi sadece çekirdeğini ayırıp çıkartıverdi. Kahvaltıda 5-6 zeytin yiyor, peynirli omlet yapıyorum gün aşırı, yanında bal, kaymak yiyor. omlet yapmadığım zaman ve acelemiz varsa, domates rendeliyorum, içine labne, zeytin yağı, ekmek içi doğruyorum, bazen de avakoda karıştırıyorum, biraz dereotu veya kuru naneyle de tatlandırdığım bu karışımı da severek yiyor. Üstüne de dayanamayıp bir tatlı kaşığı pekmezini yutturuyorum. 10 dakikada Kahvaltı faslımız bitiyor:))

Ana öğünler ise ağırlıklı hala çorba, çünkü sebze veya köfte gibi yemekleri bizim yediğimiz şekilde yemiyor. Çorbasını güzel içiyor. Ben de bütün besinleri çorba şekilinde yapıyorum hala, elbet normal yemeğe de alışır zamanı gelince, çünkü bir sürü dişi çıktı, azı dişleri de çıktı. Üstüne düşmemeye çalışıyorum yemek konusunda, çünkü ikimizi de yıpratıyor öteki türlü. Yapısının zayıf olduğunu kabul ettim, doktorumuz rahatlattı beni, gayet sağlıklı ve normal gelişimi dedi. Benim kafama taktığım hala 10 kiloyu göremememizdi. Ama şimdi takmıyorum, sağlıklı olsun da.

Zaman buldum ya ne uzun yazmışım yaa, birikmiş. Sizlerden de son gelişmeleri bekliyorum.

Canım sanırım artık karakterleri de kendini belli etmeye başladı, büyürken arkadaşları var mıydı arada oynadığınız, yeni mi başladı bu tepkilerine, yeni başladıysa sebebi artık bireyselliklerini ilan etmeleri olabilir, kıskançlık da 2 yaşından sonra gelişiyor diye biliyorum ama bu devirdeki çocukların sağı solu hiç belli olmuyor.
Rüzgar çok sosyal oldu, parkta hemen büyük küçük takılıyor çocukların peşine, oyuncaklarını almaya çalışıyor, alamazsa ağlıyor, toplarının peşinde koşuyor, onlarla oynamak istiyor ama yaşıtı denk gelmeyince zor oluyor tabi. Sanırım oyun grupları gerekli olacak artık, başlamak lazım bir yerden.

slm kızlar
sanırım herkez oyun grubunu düşünüyor artık.yanlız olmadığıma sevindim.
benim kızım çok sosyal.parkta bahçede sokakta yaşıtı olsun olmasın yeter ki birini görsün hemen iletişime geçmeyi istiyor
elinde ne varsa hemen paylaşır.annem artık kendi evinde bakıyor komşularının çocukları var ecrin ile yaşıt bayılıyor beraber oynamaya
yemek yiyolar falan.banyomuz doğduğunda hiç sevmiyordu 2 ay böyle devam etti sonra alıştı.banyodan çıkmak istemiyor artık.aglıyor beni çıkarmayın diye.
bu arada ben 2 aydır aylık kontrollerine götürmüyorum nisan da aşımız var o zaman götüreceğim.açıkcası doktorumuza gitmiyorum bu alerjik konusunda hiç bizi yönlendirmedi
ne bilim kızgınım ona.geçen gün ishal olmuştuk.başka doktora götürdüm.sevmiyorum öyle sürekli başka doktor.napıcam bilmiyorum (benim gibi olan varmı)
yemek listemiz;ben işe giderken 1,5 su bardağı süt (inek sütü) içiriyorum içine balda katıyoruz.1saat sonra kahvaltısını yapıyor kuşburnu çayı bazen ıhlamur 1 çay bardağı, tahin ve pekmez karşımından 1 tatlı kaşığı,yumurta kayısı kıvamında 1-2 zeytin (peynir kesinlikle yemez) , bazen omlet,krep,artık yaz geliyor domates alacağım için menemen yaparız. kahvaltıdan 1-2 saat sonra meyve genelde portakal
öğlen bazen sebze çorbası , yayla , şehriye, bazende çorba değil yemek mesela karnıbahar,ıspanak, vs. uyku.kalkınca meyve yer ben gelirim beni emer.muzlu yoğurt yeriz. 1-2 saat sonra 2 tane köfte kızartırım onu yer hafta 1 kez balık genelde somon,1 kez tavuk genelde haşlama,4 kez köfte yer. kıymayı yemekte ve yumurtada sevmiyor.
bezen çok nadir yatmadan önce 1 çay bardağı süt.çikolata yedirmemeye çalşıyorum ama dedesi,anneannesi,teyzesi,dayısı kıyamıyor.
bu arada evde kek yapıyorum her fırsatta.1 tepsi 2-3 gün gidiyor.havuçlı kek (böylece ceviz yemiş oluyor) üzümlü kek ıspanaklı kek elmalı kek vs.
kızlar bir şey danışmak istiyorum.eşim son 2 aydır yalovada çalışıyor.dolayısıyla hergün gelemiyor.çarşamba akşamı geliyor saat 9:30 da zzten kızım 10:30 uyuyor .
cuma akşamı geliyor cumartesi pazar beraberiz.yanı 3 akşam babasını görmüyor.resimlerini görünce baba diye sarılıp çerceveyi öpmekten salya yapıyor o derce yanı her zil çalmasında baba diyip koşuyor vs.
kızlar çok canım sıkılıyor kızımda bi etki bırakırmı çünkü çok düşkün birbirlerine.eşim gitmek zorunda işi iyi. iki arada kaldık. :26:
.anneannesini çok yormaya başladı.1 sn ye yerinde durmuyor maşallah.kızımla durumlar böyle.
hepinize iyi günler...

sanırım bütün kız çocukları baba hastası :) benim kızımda sabahları pepeyi izler müziklerinde öyle bir çoşuyor ki...
hem süt hemde yumurtaya karşı mı alerjisi var.mısır unundan peynirli kuymak dene artık kahvaltı yapması gerek canım.
kızıma alerji testi yapıldı kolundan yumurtanın beyazına karşı alerjisi var yedirmemeye çalışıyoruz ama kekte poğacada falan yiyor.
sende bi test yaptır tam öğren.

kızımda atopik dermatit varmış doktor 2 yaşında alerji testi yapcaz dedi.2 yaşına kadar süt içirme dedi.yumurtayıda denedim gördüm yiyince döküntü oldu isilik gibi.allahım herkesin yavrusuna şifa versin .alerji işi çok zor bi durum doğduğu doğalı çamaşırlarını ayrı yıkıyorum hacışakir sabun tozuyla.defalarca durulatıyorum.yedine içtine dikkat ediyorum ama olunca oluyo işte acaba benim yediklerimde sütten geçermi artık çok uzun süredir kendi yediklerime hiç dikkat etmek aklıma gelmiyo süte geçermi die.

kızlar herkese merhaba..
öncelikle yazdıklarıma cevaplarınız için teşekkürler,yalnız olmadığımı bilmek süper..bizim sıpacıkların ortak yönü demek ki,hayır denmemesi,denince de bağırıp sinirlenmek vs..sanırım yaşla gelen bir durum,bu geçicek başak bişi başlıcak..
Ata bakıcımıza biraz daha alıştı gibi..umarım bu şekilde devam eder.bugün de kırıklığı var biraz,babası hastaydı,sanırım ondan kaptı biraz...

kızlar kişi kişi cevap yazamıyorum ama genel olarak yazim:
kahvaltıda peynir,ceviz,süt,ekmek,peynir,domates yiyoruz,ne yazık ki yumurta sevmediği için,karışım yapıp bazen içine koyuyorum.bu ara bal da vermeye başladım.
öğlenleri çorba veriyorum ben de,akşamalrı bizim yemeğimizden yiyor çünkü.her tür sebze,et yemeği,köfte vs yiyor
suyu bardaktan içiyor Ata,kendisi yuyup içmeye de başladı. birçok kelimeyi söylemden önce sayı saymaya başladı...mutfak çekmecesinden,kepçe,kaşıkları çıkarıp sayıyor: biii,iki,dört(üç yok ama) yedi,sekiiiiii....

kübraderin cim,doktor işi çok zor ben de çok değiştirdim,ama çok şükür iyi bir tane buldum va devamlı ona gidiyorum.arada başka doktorun da görmesi iyi olabilir,değişik görüşler faydalı olabilir.ben daha çok genç doktorlara güveniyorum,yenilikleri daha iyi takip edip,kendilerini geliştiriyorlar diye düşünüyorum..
baba kız ilişkisi çok farklı oluyor evet,ama sopnuçta tüm çabamız ve çalışmamız da onların gelceği için. babasından çok uzun süre ayrı kalmıyormuş neyse ki..bence alışmış artık bu duruma,özlüyor sadece..böyle mi devam edicek yoksa geçici bir süre mi sizden ayrı eşi,n?

hedicim çok geçmiş olsun...

bu aralar da canım çok sıkkın,ben zaten oldum olası çok iyi bir ev kadını olamadım,eşim de titizdir ve evle ilgili herşeye karışır,işe gidip Atayla ilgilenip,kocamla ilgilenip,ev işi yapamıyorum..çok eksik kalıyorum..Atayla beraber uyuyakalıyorum saat 10 da. eşim de çok şikayetçi..ne yapacağım bilmiyorum..herkes benden bişiler bekliyor ve ben tükendiğimi hissediyorum...

oy oyyy tam bi paşa bu quartacım maşallah allah sizlere bağışlasın çok tatlı yakışıklı

sanki yukarıda kendimi okudum :)
son zamanlarda kızım uyuduktan sonra temizlik yapıyorum inan hergün uykusuzum iş yerindekiler evdekiler şikayet ediyolar artık

aynnıyız canım ya ben de mert uyuyuyncaa bazen uyuyyakalıyorum ama ne yaparsın her yük biz de eşim de arada bozuluyor ama yapacak bişey yok
Eki Görüntüle 373435 Eki Görüntüle 373436

bu da benim zuzunun resmi paylaşmak istedim sizlerle...

maşallahhh ataya çok tatlı allahım esirgesin

Merhaba
Bizim işte bizim yemek listemiz

Sabah 1 yumurta+bir kibrit kutusu beyaz peynir+2-3 kaşık aptamil sıcak su karışımlı+1 kaşık badem+bir kaşık fındık+8 bebe bisküvisi+bir kaşık bal veya pekmez den oluşan mama karışımı
Herşeyi ayrı ayrı yerken anneme böylesi kolay geldi sanırım, böyle bir karışımla kahvaltısını yaptırıyor.
Öğlen çorba veya sebze yemeği ile bir kase yogurt
Saat 4 gibi bir meyve muz veya elma yiyormuş
Akşam 9 da aptamilin pirinçli bisküvili mamalarından yiyor
Yiyor dediğime bakmayın yemek yemesi çok zor bir kaseyi bitirene kadar ne oyunlar yapıyoruz.
Eğer öğleden sonra ekstra birşey yerse akşam kesinlikle yemek yemiyor.

Alerjisi olanlara çoook geçmiş olsun gerçekten zor.

Kahvaltıda zeytin en favori yiyeceğimiz bizim de. Bütün tabağı önüne koysam bitirir. Yumurta, peynir de nazlanarak yiyor ama en azından birazcık yiyor. Süt içmeyi pek sevmiyor o yüzden kahvaltıda değilde aralarda veriyorum. Diğer öğünlerde de biz ne yersek onu yiyor artık. Şu aralar kendi yemeye çok hevesli ama 1 kaşık ağzına götürüyorsa 5 kaşık yerlerde :) ben de pek sabredemiyorum. Önce alışsın diye izin veriyorum ama etraf iyice dağılınca dayanamayıp alıyorum elime kaşığı. Aslında sabırlı olmam lazım yoksa çocuk nasıl öğrenecek.

Bizim ki de sayı saymayı seviyor ama iki ve sekizi hep atlıyor :)

Ev işi konularında ben de kendimi yetersiz görmeye başladım. Ama her yük üstümüzde olunca ancak bu kadar yetişebiliyoruz diye avutuyorum kendimi.

Quartacım bu konuda da yalnız değilsin üzülme. Bu arada oğlun da pek yakışıklı maşallah, Allah nazarlardan saklasın

Bu arada
Ben kendime bile vakit ayıramıyorum.
Sabah kalk apartopar hazırlan.Boramiri hazırla Anneme bırak işegit.
Orada koştur uğraş.
akşam eve gelip yemek yapamıyorum.Mutfaga bile giremiyorum arkamdan sürekli ağlıyor.Bazen eşim mutfaga giriyor.Çogunlukla annemde yiyoruz.
Eğer biz evde yemek yapmaya kalkısırsak akşam yemekleri saat 10 da oluyor.O saat Boramirin uyku saati oldugu için zaten yemek yiyemiyorum.
Eve gelince Boramirle oynuyorum.Bir ara mamasını hazırlayıp yediriyorum.Sonrasında kitaplarıyla oyuncaklarıyla vakit geçiriyoruz.
Yıkanıp pijamasını giydirip uyutuyorum derken saat 11:30 oluyor.Bazen o kucağımdayken bende uyuyup kalıyorum.Onu yatağına yatırıp bende yatıyorum.
Eşimle durumumuz sizlerle aynı.Çok şikayetçi çoook...
Bori onunla değil benimle zaman geçirmek istediği için kendini iyice uzaklaştırdı.
Ev işlerine bu durumda hiç dokunamıyorum.
15 de bir bir bayan geliyor evi o temizliyor.
Zaten oğlum arkamdan anneee diye ağlarken hiçbir işi düşünmek istemiyorum.Her şeyini kaçırıyorum.Konuşmasını gülmesi oynamasını.Herşeye en son ben şahit oluyorum.Zaman hızla geçiyor.Hergün başka şeylerle karşıma geliyor.Bugünlerini dolu dolu yaşamak istiyorum.Mutfağa girip uğraşabilirim temizlik de yapabilirim bir iki ağlar alışır durumuna ama böyle olsun istemiyorum.Oğlum o yemeklerden de temizliktende önemli .Onunla oynarken dikkatle beni seyrediyor gülüyor eğleniyor gözgöze bakışıp eğleniyoruz.Sarılıp beni öpüyor.bunlar herşeye değer.

Quarta maşallah yavruna bayıldım, çok yakışıklı çok da sıcakkanlı duruyor

Bizim yemek listemiz de şöyle; sabah bir yumurta (omlet, sade yağda, haşlanmış), ağzına tıkıştırabilirsem bir zeytin bir parça da peynir. Başka da bir şey yemiyor sıpa. Hafta sonu kızartma yapıyorum onu yiyor. Domatesi de az az vermeye başladım. Sonra bir parça meyve, genelde muz oluyor. Öğlen çorba, uykudan uyanınca yoğurt, meyve akşam bizle birlikte yiyor. Yatmadan önce de pirinç lapası, cicibebe süt (akşam çok yemişse eğer) ya da çorba veriyorum. Aralarda emiyor, kek, poğaça bisküvi ne bulursa yiyor zaten. Çok şükür yeme sorunumuz yok ama arada inadı tutuyor.

Pepe'yi bizimki de seviyor. Birkaç kere bitti diye ortalığı yıkmıştı. Sayı saymayı da seviyor. Demek sayma dönemleri =) Ama fazla konuşmuyor, yani sürekli birşeyler anlatıyor ama anlaşılır şekilde değil. Pepenin iki ekmek aldım şarkısını söyleyip oynuyor kendince. Benim terlik ve ayakkabılarımı giymeye bayılıyor.

İş konusuna gelince, eşim titizdir ama hiç bu hevin hali ne böyle dediğini duymadım. Ben de salınca tam salıyorum. Bazen gaza gelip tertemiz ediyorum ama bu kez de kızla ilgilenemiyorum. Bu yüzden 2 ayda bir büyük işler için yardımcı alıyorum. Eşim benden önce uyuyakaldığı için pek şikayet edemiyor onun yerine ben ediyorum =)

Quarta maşallah yavruna bayıldım, çok yakışıklı çok da sıcakkanlı duruyor

Bizim yemek listemiz de şöyle; sabah bir yumurta (omlet, sade yağda, haşlanmış), ağzına tıkıştırabilirsem bir zeytin bir parça da peynir. Başka da bir şey yemiyor sıpa. Hafta sonu kızartma yapıyorum onu yiyor. Domatesi de az az vermeye başladım. Sonra bir parça meyve, genelde muz oluyor. Öğlen çorba, uykudan uyanınca yoğurt, meyve akşam bizle birlikte yiyor. Yatmadan önce de pirinç lapası, cicibebe süt (akşam çok yemişse eğer) ya da çorba veriyorum. Aralarda emiyor, kek, poğaça bisküvi ne bulursa yiyor zaten. Çok şükür yeme sorunumuz yok ama arada inadı tutuyor.

Pepe'yi bizimki de seviyor. Birkaç kere bitti diye ortalığı yıkmıştı. Sayı saymayı da seviyor. Demek sayma dönemleri =) Ama fazla konuşmuyor, yani sürekli birşeyler anlatıyor ama anlaşılır şekilde değil. Pepenin iki ekmek aldım şarkısını söyleyip oynuyor kendince. Benim terlik ve ayakkabılarımı giymeye bayılıyor.

İş konusuna gelince, eşim titizdir ama hiç bu hevin hali ne böyle dediğini duymadım. Ben de salınca tam salıyorum. Bazen gaza gelip tertemiz ediyorum ama bu kez de kızla ilgilenemiyorum. Bu yüzden 2 ayda bir büyük işler için yardımcı alıyorum. Eşim benden önce uyuyakaldığı için pek şikayet edemiyor onun yerine ben ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…