herkese merhaba uzun süredir yoktum kimbilir ne konular kaçırdım :26: rüzgar ata neredeyse 2 aydır yemek içmek hak getire formundaydı köpek dişlerinin dördü birden kabarınca yavrum yemek yemeyi unutmuştu resmen. çok şükür 2 haftadır işyahı açıldı doktorcumuzun vitamin desteğiyle ve dişlerin patlamasıyla huniyle gezen anne formatından yavaştan çıkıyorum. günde beş çeşit artı yok pastası böreği kurabiyesi çocuğun önüne mutfağı yıkıp ben de çadırı kuruyordum valla .
Bizimki 12kg 82cm çıktı kontrol ve aşı esnasında doktor beyendi. Havaların ısınması ve bolca park bahçe yapmamız nedeniyle evde vakit geçirmekte sıkıntılıyız biraz oyuncaklarının yüzüne pek bakmıyor evdeyken hep balkonda o yüzüne bakmadığı oyuncakları ve mandalları aşağı atmakla meşgul sıpa.
Bir haftadır gündemimde olan kilo verme konusuna değinmişsiniz sizde kızlarBen 57 ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım şuan 60 kiloyum ve 5 kilo vermek istemekteyim. hergün 100 mekik 100 er den iki adet yan yağ yakma hareketi atlayabildiğim kadar ip ve survıvar da nihatın yaptığı ve benim en çok zorlandığım bir hareket var onu yapıyorum spor niyetine işte. boğazımı çok tutabildiğim söylenemez. Tek şikayetim karnım ve hafifden yanlardaki yağlar umarım vereceğim ama daha zevkli ve etkili bir göbek yakma yöntemi aramaktayım bilen varsa yazsın lütfen. Umarım herkes iyidir tim ekim ailelerine sağlık diliyorum gerisini zaten siz ayarlarsınız
herkes kilo verme derdinde ben de iyice zyıfladım o kadar ki kemiklerim batıyor bana 59 ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım şimdi 54 kiloyum azcık alsam iyi olur
ben güzel yemek yapamıyorum hahaah o yüzden sıkıntı olmuyor kilo vermek isteyenlere geleyim 1 ayda 4-5 kilo verirsiniz hehehe
mert eren de balkona bi sürü şey atmayı seviyor mandalların yarısı bahçede sürekli dışarı çıkma derdinde evde oturmak istemiyor oyuncakların yüzüne bakmıyor mert eren de 13 kilo 85cm çıktı aşımızı olduk pazartesi günü ağladı tabii kuzum
şu memeyi nasıl bıraktırıcam günde 2 kere emiyor ama artık işkence gibi oldu sürekli istiyor vermeyince atıyor kendini tabii saatlerini ben belirlediğim için sürekli yerlerde
emeeeeeeeel seni çok özledim gel artık ya
herkese merhaba uzun süredir yoktum kimbilir ne konular kaçırdım :26: rüzgar ata neredeyse 2 aydır yemek içmek hak getire formundaydı köpek dişlerinin dördü birden kabarınca yavrum yemek yemeyi unutmuştu resmen. çok şükür 2 haftadır işyahı açıldı doktorcumuzun vitamin desteğiyle ve dişlerin patlamasıyla huniyle gezen anne formatından yavaştan çıkıyorum. günde beş çeşit artı yok pastası böreği kurabiyesi çocuğun önüne mutfağı yıkıp ben de çadırı kuruyordum valla .
Bizimki 12kg 82cm çıktı kontrol ve aşı esnasında doktor beyendi. Havaların ısınması ve bolca park bahçe yapmamız nedeniyle evde vakit geçirmekte sıkıntılıyız biraz oyuncaklarının yüzüne pek bakmıyor evdeyken hep balkonda o yüzüne bakmadığı oyuncakları ve mandalları aşağı atmakla meşgul sıpa.
Bir haftadır gündemimde olan kilo verme konusuna değinmişsiniz sizde kızlarBen 57 ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım şuan 60 kiloyum ve 5 kilo vermek istemekteyim. hergün 100 mekik 100 er den iki adet yan yağ yakma hareketi atlayabildiğim kadar ip ve survıvar da nihatın yaptığı ve benim en çok zorlandığım bir hareket var onu yapıyorum spor niyetine işte. boğazımı çok tutabildiğim söylenemez. Tek şikayetim karnım ve hafifden yanlardaki yağlar umarım vereceğim ama daha zevkli ve etkili bir göbek yakma yöntemi aramaktayım bilen varsa yazsın lütfen. Umarım herkes iyidir tim ekim ailelerine sağlık diliyorum gerisini zaten siz ayarlarsınız
ben bu kısmı kaçırmışım galiba,çözemedim
ben yavaş yavaş kesiyorum uzun zamandır gece vermiyorum uyanınca su veriyordum şimdi uyanmıyor şükürSelam herkese,
Kan testlerimiz güzel çıktı, diğer sonuçları bilmiyorum, henüz çıkmadı galiba, doktorumuz aramadı.
Pazartesi annemler gidiyor, ben daha bakıcı ayarlayamadım, bir kaç kişiyle görüştüm ama henüz sonuçlanmadı.
Bu arada önemli kararı da bugün verdim ve sütten kestim. Geceleri uyanıp emdiği için, benimleyken emmeden uyumadığı için annemler gitmeden bu işi çözmeye karar verdim bir anda, içime öyle doğdu. Anneme gittim öğlen, dedim 2 gece kalsın, sütten kesiyorum. Son kez emzirdim, kararlı olsam da hüzünlendim çok, içim gitti. Sonra onu oturtup güzelce anlattım "Şimdi son kez emdin, bu gece burda kalacaksın, sonra bu süt biticek, sen artık büyüdün, mamalarını yiyeceksin, sütünü bardaktan içeceksin, artık meme yok. sen büyüdün. anne seni çok seviyor." dedim. Anlarmış gibi dinledi güzel güzel, anladı da, ben çıkarken normalde gülümseyerek bay bay yapardı bu sefer kucağıma çıktı, sarıldı, tekrar emmek istedi, açmaya çalıştı. Annanesi aldı balonla dikkatini çekti o oynarken bay bay yaptım o da gülümsedi bay bay yaptı. Allaha şükrettim, 20. ayına girdi, bana bu kadar zaman emzirmeyi nasip ettiği için. 2 yaşına kadar devam edecektim ama artık nedense içime sütü kesmemiz gerektiği doğdu. Hayırlı olsun, kolay olsun inşallah. 2 gece sonra nasıl uyutacağım bilmiyorum ama emzirme dönemim bitti benim. Karışık duygular var içimde biraz hüzün, biraz merak, biraz heyecan, biraz rahatlama...
canım ne güzel yazmışsın öyle..Selam herkese,
Kan testlerimiz güzel çıktı, diğer sonuçları bilmiyorum, henüz çıkmadı galiba, doktorumuz aramadı.
Pazartesi annemler gidiyor, ben daha bakıcı ayarlayamadım, bir kaç kişiyle görüştüm ama henüz sonuçlanmadı.
Bu arada önemli kararı da bugün verdim ve sütten kestim. Geceleri uyanıp emdiği için, benimleyken emmeden uyumadığı için annemler gitmeden bu işi çözmeye karar verdim bir anda, içime öyle doğdu. Anneme gittim öğlen, dedim 2 gece kalsın, sütten kesiyorum. Son kez emzirdim, kararlı olsam da hüzünlendim çok, içim gitti. Sonra onu oturtup güzelce anlattım "Şimdi son kez emdin, bu gece burda kalacaksın, sonra bu süt biticek, sen artık büyüdün, mamalarını yiyeceksin, sütünü bardaktan içeceksin, artık meme yok. sen büyüdün. anne seni çok seviyor." dedim. Anlarmış gibi dinledi güzel güzel, anladı da, ben çıkarken normalde gülümseyerek bay bay yapardı bu sefer kucağıma çıktı, sarıldı, tekrar emmek istedi, açmaya çalıştı. Annanesi aldı balonla dikkatini çekti o oynarken bay bay yaptım o da gülümsedi bay bay yaptı. Allaha şükrettim, 20. ayına girdi, bana bu kadar zaman emzirmeyi nasip ettiği için. 2 yaşına kadar devam edecektim ama artık nedense içime sütü kesmemiz gerektiği doğdu. Hayırlı olsun, kolay olsun inşallah. 2 gece sonra nasıl uyutacağım bilmiyorum ama emzirme dönemim bitti benim. Karışık duygular var içimde biraz hüzün, biraz merak, biraz heyecan, biraz rahatlama...
Sevgili Loveli
ben de azaltarak bıraktıracaktım, zaten gündüz emmiyordu kaç aydır, gece ve sabah uyanınca, ama işte öyle olmadı, bir gün azaltsak, ertesi gün daha çok emmeye başladı. Uykularının bölünmesini, dişlerinin çürümesini, iştahının kesilmesini istemiyorum. Kendim için değil onun için düşünüp verdim bu kararı umarım doğru yapmışımdır.
Quartacığım,
teşekkür ederim, bu kararı kesin olarak vermek önemliydi benim için. şimdi geri dönüş yok, artık bir şekilde uyuyacağız. Rüzgar da yanımda yatar emerek rahatlar biraz döner uyurdu. Şimdi yine yanında yatacağım, dediklerini uygulayacağım. Bakalım nasıl alışacağız. Emmeyi deneyecek kesin, umarım denemez, ama o zamana kadar sütüm kesilir inşallah diyorum.
Masallah ogluna foto sunu gormustum yapili bir cocuk duruyordu ama boyunu bukadar uzun dusunmemistim.bir daha masallah oglunacanım hoÅgeldin tekrar aramıza..
benim Ata da köpek diÅlerinin hepsini aynı anda patlatıyor,,gece bi söyleniyor,kaçıncı emzik oldu ısıra ıssıra deldiÄi Allah bilir.
benim Atam da 94 cm 15 kg.
canım karın yaÄlarını yakmak için spordan baÅka çaren yok ama daha iyi sonuç almak için sana bel korsesi tavsiye ederim. ama yün deÄil,nasıl anlatsam kalın plastik gibi düÅün,lastik gibi beline dolayıp cırt cırtlıyosun.bende bel fıtıÄı olduÄu için spor yaparken mecburen kullanıyodum,bel ve yanların incelmesini artıyoru,çünkÃ¼Ä Ã§ok terletiyor,zararı da yok.
herkesi öptüm,bu ara herkesler çok yoÄun sanırım..ESİNRÃZGAR, test sonuçlarınız çıktı mı,umarım iyi çıkmıÅtır??
canım hoşgeldin tekrar aramıza..
benim Ata da köpek dişlerinin hepsini aynı anda patlatıyor,,gece bi söyleniyor,kaçıncı emzik oldu ısıra ıssıra deldiği Allah bilir.
benim Atam da 94 cm 15 kg.
canım karın yağlarını yakmak için spordan başka çaren yok ama daha iyi sonuç almak için sana bel korsesi tavsiye ederim. ama yün değil,nasıl anlatsam kalın plastik gibi düşün,lastik gibi beline dolayıp cırt cırtlıyosun.bende bel fıtığı olduğu için spor yaparken mecburen kullanıyodum,bel ve yanların incelmesini artıyoru,çünküğ çok terletiyor,zararı da yok.
herkesi öptüm,bu ara herkesler çok yoğun sanırım..ESİNRÜZGAR, test sonuçlarınız çıktı mı,umarım iyi çıkmıştır??
Evet dün akşam inat ettim meme vermedim. 9.30'da uyutmaya başladım saat 10.30'da zar zor uydu. Ağlaya ağlaya helak oldu, içim gitti ama tuttum kendimi. Önce yanına yattım ama ıı ıh iki saniye bile durmadı. Ayağıma aldım kalktı. Kucağımda uyudu işte. Omzumda ağladı sonra göğsüme yattı falan. Ama gece uyandı emdi geri yattı sıpa =) Gece uyanmıyor hiç ama uyandığı zaman da emmeden uyumuyor. Bugün de vermeyeceğim bakalım nolacak.
Fatihpepe; tariflere gelince. Domateslerin altında tost ekmeği var, fincanla kesmiştim. Tuzlu bisküvi de koyabilirsin. Civcivleri de haşlanmış patatesten yapmıştım. İçine bir parça da tereyağ koymuştum. Burnu falan da havuçtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?