2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cok tesekkur ederim
benimde ilaclarim cok uyku yapiyor bide uykum iyice agirlasiyor
sanada cok gecmis olsun (quarta)

miraggio ve ilayda cem cok tesekkur ederim
insallah kolay atlatiriz
vucudundaki sivilceler gittikce artiyor insallah cok fazla olmazlar neyse yasayip gorucez

miraggio ve ilayda cem cok tesekkur ederim
insallah kolay atlatiriz
vucudundaki sivilceler gittikce artiyor insallah cok fazla olmazlar neyse yasayip gorucez

annelerin en guzelleri
hepinizin anneler gunu kutlu olsun
yavrularinizla beraber nice saglikli,guzel,mutlu...gunleriniz olsun

cuma günü memleketime gittim enfeksiyon için ilaç kullanmam gerekiyordu fırsat bu fırsat dedim köye götirdim oğlumu toprak taş ağaç hayvanlar derken 3 gün hiç meme demedi eve geldik demin istedi ceviz verdim seviyor diye yine mızıldanırsa komşuya çıkarıcam oyalanır diye inşallah çom ağlamaz ya

bizimde bu carsamba 2hafta olacak memeyi birakali
oglum bu ara cok mizmiz olmasina ragmen yinede istemiyor getci bizim memeyi birakmamiz pek tatli olmamisti ama mecburdum
insallah hepiniz sorunsuz bi sekilde biraktirirsiniz

Fatihpepe çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay atlatırsınız.

Bu arada hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun. Bayadır giremedim. Malum annem gitti ya, bakıcı da bulamadık, işler de çok yoğun şu sıralar, karman çormanız yani. Ofisa geliyoruz hep birlikte, bir saat babası oyalıyor ben çalışıyorum, bir saat ben. Annemi çağırdım gelecek, bir ay daha en azından biz biraz toparlanana kadar.

Bir de dün gece uykumda 4 gibi Rüzgarın mızıltısını duydum, daha uykumdan uyanmadan ayağa fırladım, nasıl olduysa bir adım atmadan bacaklarım boşaldı, tutmaz oldu bir anda yere serildim boş çuval gibi, felç gibi bir şeydi sanki, ayak parmaklarımın üstüne düşünce bütün ağırlığım ayağım hemen şişti, çatlak mı var ne oldu bilmiyorum ama şişti ve üzerine basamıyorum. Her şeyin üstüne bir de bu geldi yani. Anneeeeeee, annemi istiyorum modundayım şu anda!!

Sütten kesme olayımıza gelince. Çok zorlandık, hala eli memede, her an şansını deniyor. Uyutmak ise çok zor oluyor illa her gece sıcak duş öyle mayıştırıp uyutabiliyoruz en kolay. İnek sütü içiremiyorum, hiç sevmedi valla, ama şansımı sürekli deniyorum ben de. Soğuk, ılık, ballı, bir tek nesquikli denemedim daha. İlk hafta göğsümün biri taş gibi olup şişmişti ve geçmedi bir türlü en sonunda sağmak zorunda kaldım elimle, sonra o da geçti. Kesilip kesilmediğini bilmiyorum ama yine uyarmamak için sıkıp bakmıyorum, bir rahatsızlık yok.

Ne çok yazmışım her zamanki gibi. biriktirmişim:)) bebeklere ve size sağlıklı mutlu günler diliyorum. Bir süre daha giremeyebilirim.

esinruzgar cok tesekkur ederim sanada coook gecmis olsun butun aksilikler ustuste geliyor iste boyle,insallah bisey yoktur ayaginda
bizimde hastaligimiz hafif ates ve yer yer sulu sivilcelerle geciyor,oyle korktugum gibi olmadi asimiz olmadigi halde yasi kucuk diye herhalde vucudundaki sivilceler cok seyrek buyuk insanlara nazaran cok iyi zaten kucukken cikartmasini istiyordum oylede oldu
minik oglum bu bahar cicek acti :))
bende goguslerime korkudan dokunamiyordum ama biraz bende elle sagsam iyi olacak galiba cok aciyorlar

esinrüzgar; geçmiş olsun.bence yorgunluktan oluyor,insanın kasları tutmaz oluyor.kendine iyi bak ki oğluna da faydan olsun,işine de eşine de..:)
sür olarak da ,çocuk sütleri var ya ondan denedin mi? ben Ataya onlardan başladım şimdi normal inek sütü içiyor.
kolaylıklar dilerim canım,öptüm sizleri..

fatihpepe cim hafif atlatmanıza sevindim..ben küçükken geçirdim,bir de loğusayken zona geçirdim..çok zordu gerçekten.. o yüzden çok korkarım çiçekten...

fatihpepe çok geçmiş olsun.
cok tesekkur ederim
az once farkettim oglumun agzinin icinde bile cikmis bir kac tane
bide dilinin ucunda zaten dislerini kasiniyordu simdi bide bu cicek yuzunden eli agizindan cikmiyor minigimin
cok kasiniyor herhalde gece surekli kivraniyor kafasini kollarini kasiyor neyse yinede hafif atlatiyoruz

slm kızlar
nasılsınız neler yapıyosunuz
herkez sütten kesiyor bebişlerini.benimde kesmem gerek artık sabaha kadar meme agzında uyuyor
aldığım zaman uyanıyor.çok sıkıldım artık çok sert tepkiler veriyorum elimde olmadan
aglatıyorum sürekli.bu seferde vicdan azabı.çok uzaklaştık bu aralar
kızlar adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim çok yüksek günlerdir bir belirtim yok sadece uyku diye ölüyorum
iş yerinde bile uyudum o derece yanı
planlı değil allahım hayırlısını versin ama ne beynimde ne kafamda hazır değilim inş. hamile değilimdir
olursada yapıcak bişey yok.paylaşmak istedim fenalardayım yine

kızlar dikkat edin geçen perşembe günü ilk defa bilmediğim bi kasaptan kıyma aldım köfte hazırlayıp yedirdim
bende yedim,kızım biraz fazla yedi sanırım yedikten 1-1.5 saat sonra karnını yırtmaya bacaklarını karnına dogru çekmeye falan başladı
sürekli huysuzluk uyumak istiyo aama saniye geçmeden gözünü açıp aglama krizleri falan.allahım ne yapıcagımı şasırdım yanlızım evdede.neyseki kızım bi kustu ama nasıl.kusunca rahatladı kolumda uyudu.yanı kızlar dikkat edin bi kere yaptığım ihmallik kızımı zehirlememe yol acıyodu (allah korusun) kıymayı alırkende dedim sanki hissettim. işim gereği denetliyoruz bu tarz işyerlerini sağlığımız söz konusu olduğu zzaman hemen kapama.uyanık kasap nerden bilsin beni. şimdide korkumdan en güvendiğim yerden alamıyorum et falan korkuyorum
benim başıma geldi dikkat edin sizlerde.

Canım öncelikle kızına çok geçmiş olsun, allahtan kusmuş. Ben de çok korkuyorum et tavuk olaylarından, bozuk olmasa bile bir sürü hormon ve antibiyotikli ilaç doluymuş etler. Böyle şeyler duydukça insan soğuyor işte yemekten.

Regllerin düzene girmiş miydi senin, belki de hormonel bir şeydir diyeceğim ama belli de olmaz bu işler. Hayırlısı olsun canım ya, sen hazır olmasan da gelirken onlar hazırlıyorlar her şeyi. Öyle bir durumda kızına kardeş gelir birlikte büyürler. İş planlamaya kalsa vallaha ben bir ikinciyi plana ne zaman katarım hiiiiç bilmiyorum, çok zor görünüyor. Ancak böyle kaza olacak da olacak
Takma kafana hayırlısı olsun hepiniz için. haberlerini bekliyoruz.

kubraderin;cok gecmis olsun arkadasim,bende cok korkari et,sut gibi seylerden,kizin iyiki kusmusta daha kotu seyler olmakis Allah korumus ikinizide.....
bebege gelince insallah hamilesindir bende ikinci cocuga cedaret edemiyorum ama bazen diyorum keske kazala hamile kalsam diye :)) ikinci cocugu cok istiyorum ama planlayarak yapmaya cesaretim yok.....

cnaım öncleikle geçmiş olsun,kusması iyi olmuş,diğer türlü daha zor olurdu..neyse artık sen de eti satan yerin canını okursun heralde artık..:)memeye o kadar düşkün demek hala...bu huysuzlukları biraz da yaşın gereği,inat ediyolar,,istedikleri olmayınca kıyamet kopuyor. ata gecelde sakin olmasına rağmen bazen hayır dediğim şeylerde nasıl sinrilerniyor,elin ene gelse fırtalıyor,vuruyor falan..sen memeyi kesmeye çalışında da aynı tepki oluyordur..inşallah kolay atlatırsın..

gelelim hamileliğe...wowwwww bence uyku en büyük belirti canım,bendeki tek belirtiydi hatta,yatak yorgan çekiyodu benii...ne mide bulantısı ne başka bişiii....
hayırlısı olsun arkadaşım,Allah gönlüne göre versin..zaten biliyosun ki ahmileleik ve bebeğe önceden hazır olmak zor zor,ne kadar hazırım desen de yaşarken öyle olmuyo,o yüzden eğer çok zor bir durumun yoksa,kesin istemem demiyosan,yeni bebiş pek tatlı olur..)

benim felsefem de şu:2. çocuğu düşünmüyorum ama korunmaya rağmen ısrarla gelmek isterse ne diyebilriim ki...:)

Esinrüzgar, çok geçmiş olsun. Yorgunluktan olmuştur bence, anlattığına göre bayağı bi yoğunsun. Annen gelince rahatlarsın inşallah. Fatihpepe, hafif atlatmanız ne iyi. Ben de bazen çıkarsa şu kızamık, çiçek de atlatsak hemen diyorum. Bir yandan da nasıl başa çıkarım
diye endişeleniyorum.
Kübraderin kızına da çok geçmiş olsun, iyidir şimdi umarım. Bu sağlıklı beslenme konusunda ben de çok muzdaribim. Ne kadar dikkat etsek de çıkıyor bir yerlerden. En çok da yumurta ve et konusunda endişeliyim ama yapacak bir şey yok. Bir inek ve iki tavuk kiralayayım diyorum bazen =) Hamilelik olayına gelince hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Bazen ben de çok hevesleniyorum hatta çok istiyorum ama Ayşe'nin emmesi ve hamilelikte yaşadığım kötü günler aklıma gelince vazgeçiyorum. Ama iki yaşından sonra düşüneceğim. Allah gönlüne göre versin.

Loveli özendim sana ne güzel kararlı çıktın. Ben ara ara veriyorum hâlâ. Çok üstüme düşmüyor ama evde tek kaldığımız için canı sıkılınca yapışıyor. Neyse ki uyku konusunda rahatladım. Ayakta uyutuyorum artık. Ama bir iki insan olursa yanımızda uyumuyor :/

İnek sütünü Ayşe de oldum olası içmiyor. Çok şey denedim ama nafile. Şimdi sadece içine bir iki cicibebe koyarsam içiyor o da dibinde bırakıyor mutlaka. Bir iki güne odasını da ayırıyorum. Kararlıyım ramazana kadar sütten kesilmiş, odası ayrılmış, bezden yırtmış bir çocuk istiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…