cok tesekkur ederimfatihpepe çok geçmiŠolsun.
slm kızlar
nasılsınız neler yapıyosunuz
herkez sütten kesiyor bebişlerini.benimde kesmem gerek artık sabaha kadar meme agzında uyuyor
aldığım zaman uyanıyor.çok sıkıldım artık çok sert tepkiler veriyorum elimde olmadan
aglatıyorum sürekli.bu seferde vicdan azabı.çok uzaklaştık bu aralar
kızlar adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim çok yüksek günlerdir bir belirtim yok sadece uyku diye ölüyorum
iş yerinde bile uyudum o derece yanı
planlı değil allahım hayırlısını versin ama ne beynimde ne kafamda hazır değilim inş. hamile değilimdir
olursada yapıcak bişey yok.paylaşmak istedim fenalardayım yine
kızlar dikkat edin geçen perşembe günü ilk defa bilmediğim bi kasaptan kıyma aldım köfte hazırlayıp yedirdim
bende yedim,kızım biraz fazla yedi sanırım yedikten 1-1.5 saat sonra karnını yırtmaya bacaklarını karnına dogru çekmeye falan başladı
sürekli huysuzluk uyumak istiyo aama saniye geçmeden gözünü açıp aglama krizleri falan.allahım ne yapıcagımı şasırdım yanlızım evdede.neyseki kızım bi kustu ama nasıl.kusunca rahatladı kolumda uyudu.yanı kızlar dikkat edin bi kere yaptığım ihmallik kızımı zehirlememe yol acıyodu (allah korusun) kıymayı alırkende dedim sanki hissettim. işim gereği denetliyoruz bu tarz işyerlerini sağlığımız söz konusu olduğu zzaman hemen kapama.uyanık kasap nerden bilsin beni. şimdide korkumdan en güvendiğim yerden alamıyorum et falan korkuyorum
benim başıma geldi dikkat edin sizlerde.
cnaım öncleikle geçmiş olsun,kusması iyi olmuş,diğer türlü daha zor olurdu..neyse artık sen de eti satan yerin canını okursun heralde artık..:)memeye o kadar düşkün demek hala...bu huysuzlukları biraz da yaşın gereği,inat ediyolar,,istedikleri olmayınca kıyamet kopuyor. ata gecelde sakin olmasına rağmen bazen hayır dediğim şeylerde nasıl sinrilerniyor,elin ene gelse fırtalıyor,vuruyor falan..sen memeyi kesmeye çalışında da aynı tepki oluyordur..inşallah kolay atlatırsın..slm kızlar
nasılsınız neler yapıyosunuz
herkez sütten kesiyor bebişlerini.benimde kesmem gerek artık sabaha kadar meme agzında uyuyor
aldığım zaman uyanıyor.çok sıkıldım artık çok sert tepkiler veriyorum elimde olmadan
aglatıyorum sürekli.bu seferde vicdan azabı.çok uzaklaştık bu aralar
kızlar adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim çok yüksek günlerdir bir belirtim yok sadece uyku diye ölüyorum
iş yerinde bile uyudum o derece yanı
planlı değil allahım hayırlısını versin ama ne beynimde ne kafamda hazır değilim inş. hamile değilimdir
olursada yapıcak bişey yok.paylaşmak istedim fenalardayım yine
kızlar dikkat edin geçen perşembe günü ilk defa bilmediğim bi kasaptan kıyma aldım köfte hazırlayıp yedirdim
bende yedim,kızım biraz fazla yedi sanırım yedikten 1-1.5 saat sonra karnını yırtmaya bacaklarını karnına dogru çekmeye falan başladı
sürekli huysuzluk uyumak istiyo aama saniye geçmeden gözünü açıp aglama krizleri falan.allahım ne yapıcagımı şasırdım yanlızım evdede.neyseki kızım bi kustu ama nasıl.kusunca rahatladı kolumda uyudu.yanı kızlar dikkat edin bi kere yaptığım ihmallik kızımı zehirlememe yol acıyodu (allah korusun) kıymayı alırkende dedim sanki hissettim. işim gereği denetliyoruz bu tarz işyerlerini sağlığımız söz konusu olduğu zzaman hemen kapama.uyanık kasap nerden bilsin beni. şimdide korkumdan en güvendiğim yerden alamıyorum et falan korkuyorum
benim başıma geldi dikkat edin sizlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?