emzik kurtarıcı vallahi dedigin gibi canımmm. cok agladıgı zaman tıkıyorum ağzına, zorla alıyor ama aldığı zaman da bırakmıyor. ama ağzındamn cıktıgı zaman uyanıyor ona sinir oluyorum bende bu seferrr..
nevyas hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.
Bende bundan sonra bol bol çıkarız diyordum ama bidaha zor sanırım ilk seferde böyle olunca eşim kolay kolay izin vermez.Doktora götürdük sabah o bişeyi yok olabilir bazen dedi ama korkuyorum yinede öksürük ve ateş olursa getirirsin dedi.Buhar makinası almamıştım bende eve gelince taktım kettele odaya su kaynatıyorum içinde ev baya buhar oldu
lokum guzele benzıyo gzel olursa bızde yaparız ma görunusu cok guzel :)
buhar makınası alma canım ya benım kuzenn bebeği buhar makınası yuzunden bronsit oldu ben onu gereksız buluyom merak etme annesi gcer bnm kız gecn gun durmadan paso öksürdüdü ertesi gün hiç olmadı dün hırıltısı var gibiydi ama bgn yok önemli olan ateşini takip et gecenlerde hem ishal oldu hmde cok kustu dokotru aradım arada olur takip et ateşini dedi çok şükür ateşi çıkmadı ....senın oğlusununda yarına hıc bıseyı kalmıcak burnu tıkanık olmasın onada dıkkat et ...işallah gecıcek
nevyas hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.
Mevlütte neler yapacaksınız kızlar ikram olarak.Bizim 40 mız arefe günü o yüzden bayramdan sonraki hafta okutacağım inşallah.Pide ayran tatlı bide yapabilirsek dolmamı sarsak diyorum ama karar veremedim hala..
Genelde pilavlı oluyor ama 3 ay sonra kayınvaldemin senesi var onu hep pilavlı okutuyoruz diye değişik olsun pide yaptırayım dedim ama bakalım.Oğlumun mevlütlüğünü doğmadan almıştımda kendim ne giycem bilmiyorum hiç bişey olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?