2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Evet canım aynen, tam dalmadıysa ağlıyor hemen az önce baktım uyumuş beşiğinde aldım emziği ağzından şimdi devam ediyor :) dışarda falanda ağladığında hemen sakinleşiyor..

nevyas hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.

Canım dr nemlendirici alın falan demedi ama, düzelmez ilerlerse o zaman hem nemlendirici hemde dediğin ölçeri alırım canım iyi edeyim derken zararda vermek istemem..

Bu arada facedeki fotolara tam bakamadım bütün bebişlere bi gün özel zaman ayırıp tek tek bakıp yorumlıycam ama Ömer Tuna ya bayıldım canım maşallah o ne güzellik.Sanırım sarışın mavi gözlü tek bebeğimiz yada ben öyle gördüm :) Allah nazarlardan korusun yavrunu..

buhar makınası alma canım ya benım kuzenn bebeği buhar makınası yuzunden bronsit oldu ben onu gereksız buluyom merak etme annesi gcer bnm kız gecn gun durmadan paso öksürdüdü ertesi gün hiç olmadı dün hırıltısı var gibiydi ama bgn yok önemli olan ateşini takip et gecenlerde hem ishal oldu hmde cok kustu dokotru aradım arada olur takip et ateşini dedi çok şükür ateşi çıkmadı ....senın oğlusununda yarına hıc bıseyı kalmıcak burnu tıkanık olmasın onada dıkkat et ...işallah gecıcek

kızlar merhaba bebekten fırsat bulup giremiyorum bir türlü ama ara ara girip okumaya çalışıyorum. dün ailevi sıkıntılardan falan konuşulmuş bende de var valla ama genelde bu tip sıkıntılar olduğunu duyunca rahatladım biraz kayınvalidemler 10 günlükken bırakıp gittiler benim hareketlerime alınmışlar. zoruma gitti benimde biraz anlayışlı olmalarını beklerdim.

İnşallah canım, daha çok korunmasızlar o yüzden ister istemez endişeleniyoruz..

Mevlütte neler yapacaksınız kızlar ikram olarak.Bizim 40 mız arefe günü o yüzden bayramdan sonraki hafta okutacağım inşallah.Pide ayran tatlı bide yapabilirsek dolmamı sarsak diyorum ama karar veremedim hala..

biz mevlütte pilav et ayran tatlı dağıttık mevlütlerde genelde bunlar ikram edilir die biliyorum bizimki çok kalabalıktı acaba sarma sarsaydık kaç tencere giderdi aboooo :96:

onuda alcam ben bizim klima çok kurutuo kuzum

Mevlütte neler yapacaksınız kızlar ikram olarak.Bizim 40 mız arefe günü o yüzden bayramdan sonraki hafta okutacağım inşallah.Pide ayran tatlı bide yapabilirsek dolmamı sarsak diyorum ama karar veremedim hala..

Bizde pilav,et,baklava,sarma,ayran,isteyene vişne suyu kaynatıcam vericem canım.. bizimde bayramdan sonraya geliyıor.

bnde onu düşünyom mevlütde ne yapsam diye şerbet dağıtıcam ılk önce bi bu akklımda sonra eşim tatlıcı tatlı ondan gelir :)pilaw tavuk yaparım sarma sararım bide ayran baska ne yapılır bılemedım annemle kosurum odaha ıyı bılır :)
mevlüt elbisesi alçaktım bı elbıse geldı hedıye cok daha guzel almaktan vazgectım ya cok seker bıde onu gıyınce cok daha seker oluyo bebijler ya

Genelde pilavlı oluyor ama 3 ay sonra kayınvaldemin senesi var onu hep pilavlı okutuyoruz diye değişik olsun pide yaptırayım dedim ama bakalım.Oğlumun mevlütlüğünü doğmadan almıştımda kendim ne giycem bilmiyorum hiç bişey olmuyor..

ayy ben onu hepten unutdum sankı eskı halımdeymısım gıbı ustler olmuyoda altlar oluyo benım gömleklerımde olmuyo offff fazladan 10 kılom var nasıl verıcem bu kıloları bılmıyom :93:

:87:benım uyurken mutfağı toplıyım kızlar kendınıze ıyı bakın :79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…