2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

esinrüzgar çok geçmiş olsun.
simay diş çıkarıyor 2,3 gündür hafif ateşi vardı ,anlam veremiyordum,huzursuzluk ve hafif salyalar başlayınca diş belirtisi olduğunu farkettim,birde diş çıkarırken pişiğide artıyor simayın,ateşle ilgili olabilir.onun içinde sudocrem aldım bugün ,sadece bir defa kullandık,olumlu sonuç verirse yazarım.

Aynen bizimkisinin dişlerde de lekeler var. fırçalasam da kaybolmuyor. Çürüğe dönecek diye korkuyoruz, o dişlere bir 6-7 sene daha ihtiyacı var oysa ki. Benim tahminim gece emmelerinden kaynaklandığı yönünde, sabaha kadar emdiği zamanlarda başlamıştı. öyle bibronle uyuyanlarda olurmuş, biberon çürüğü deniyormuş. Bizimkisi de meme çürüğü yaptı herhalde. Bakalım şimdi geceleri emmediği için belki geçer, yatarken fırçalıyoruz temiz temiz sabaha kadar uyuyor. Çeşme suyu ben veremem herhalde, çünkü hiç güvenmiyorum ama o ilacın adını yazarsan bir araştırayım.

esinruzgar anneannene cok gecmis olsun seninde Allah yardimcin olsun,insallah biran once herseyiniz duzene girer ben evde zor zaptediyorum senin isin cok zor hem is ile ilgilen hem cocukla tekrardan Allah kolaylik versin

dis fircalama konusuna gelince daha kucuk diye dis fircasi almamistim ince bir bezle siliyordum ama artik bende alirim herhalde bende erkenden dislerinin curumesinden korkuyorum

su cicegimizde neredeyse gecti pazar gunu uzun bir aradan sonra yikadim oglumu bir kac gun sonrada berbere gotururum!!!!!. ))

herkese iyi-guzel gunler

herkese selam
dis fircalarken dis macunu kullaniyormusunuz?
firca alirken macunda almalimiyim eger alacaksam onerdiginiz marka varmi? sizi okuduktan sonra oglumun disinin uzerindeki yemek kalintilari daha cok gozume takilmaya basladi boyle ince tulbent gibi bezle silmek olmaz artik
simdiden tesekkurler

esincim valla ben gece emzirmeyeli çok oldu o zaman olmadı nedense şubat tatilinde annem farketti kararıyor diye neden oluyor bilmiyorum bazı çocuklarda oluyor diş çok hassas bir konu benim için çok muzdarip olduğum için
ilacın adı zymafluor canım

evet diş macunu kullanıyorum çocuklara özel bir diş macunu büyük marketlerde var onu kullanıyorum macunu sürüyorum azıcık ve fırçalıyoruz yutsa da sorun olmuyor

çok geçmiş olsun.
maşallah oğluşuna inş. iştahı böyle devam eder.

yok ben diş macunu kullanmıyorum
diş fırcasını yıkayıp veriyorum eline kendisi dişlerine sürmeye çalışıyo

biz diş fırçalamıyoruz henüz,simay müdahaleyi pek sevmiyor,fırça aldım uğraştık olmadı.
pişikle mücadele eden arkadaşlarada sudocremi şiddetle tavsiye ederim,mucize gibi birşey ,1 defa kullanmak yeterli.

sudocremi nerden aldın canım yyya eczanelerde vAR mı

Loveli buradan yazabiliyorum ancak :) mesaj sayımı arttırmaya çalıştım bi kaç mesaj yazayı dedim olmadı inş rahatsız olmazsınız:) ama gerçekten ihtiyacım var fikirlerinize benim adetten 4-5 gün önce gelen kahverengi akıntı sorunum var k.k. de her baktığım topikte siz karşıma çıktınız sanırım bir dönem siz de bu sorunları yaşamışsınız doktor bir fitil verdi akıntı için netten araştırayı dedim yan etkisini falan siz de kullanmışsınız ara kanama yapmış sizde yani her hastalığınız biliyorumm:) bir de prolaktinim yüksek çıktı sanırım sizin de yüksek çıkmış bi ara bu kadar olur yani:) bir de öğretmen missiniz ben de öğretmenim:) Ben 10 aylık evliyim bebek düşünmeye başladım ama bu sıkıntılardan çok korkuyorum prolaktin ve k. rengi akıntıdan yani siz nasıl geçirdiniz bu süreci hala deva ediyor mu bu sıkıntılar gebeliğe engel mi yardımcı olusanız çokkk seviirim şimdiden çookk teşekkür ederim:)

eczaneden aldım lovelim
bir defa kullandım sadece 2 gündür pişik filan yok,öncesinde hep pişik kremini kullanıyordum bununla hiç ilgisi yok,20 lira ama çok az sürüyorsun ve kuzular bezden kurtulana kadar bol bol yeter.

demek eczanelere gelmeye başlamış süper o zaman. Ben kullanmaya başladığımda Türkiye'de yoktu, online sipariş veriliyordu netten. Kızlar gerçekten pişik sorununa bu kadar iyi gelen bir krem görmedim. Bu sorunla uğraşanlar mutlaka denesin. Hatta bir ara Rüzgarın yüzünde alerjik kızarıklıklar oluyordu, ona çok iyi gelmişti. Bir iki kullanım yetiyor.

burası çok sıcak ve nemli,buraya geçen yaz taşındık,aylarca simayın sırtı kıpkırmızı pişik gibi oldu,bu yaz bunu hiç yaşamıycaz inşallah,bu kremden önce 2 saati geçirmeden bezini değiştiriyordum yinede pişik oluyordu,1 defa kullandım 3,4 gündür çok rahat kuzum.

süper o zaman yaaaa bulundurayım evde bizimkinin pişiiği çok kötü oluyor dr da kortizon içeren krem veriyor mecburen tırsarak kullanıyorduk

süper o zaman yaaaa bulundurayım evde bizimkinin pişiiği çok kötü oluyor dr da kortizon içeren krem veriyor mecburen tırsarak kullanıyorduk

Tabi ki yardımcı oldunuz çokkk teşekkür ederim ya benim de aynı dediğiniz gibi kahvrengi akıntılarım ve nadiren ara kanamalarım oluyor prolaktiinm de 90 çıktı ama 15 gün ilaçla 2 ye indi inşallah bundan sonra sorun olmaz zaten bebek de yeni düşünmeye başladık d.kontrol hapı da hiç kullanmadım ama evlendiktrn sonra arttı bu sıkıntılar. evlenmeden önce 1-2 gün önce lerde oluyodu ...fındığı deneyeceğimm bu günden başlayarak..:)yumurta da her kahvaltıda yerim haşlayıp ama bundan sonra yemeyeceğim ben de geçen ay doktora gittim kan hormon tahlillerim yapıldı bişey yok alttan ultrasonla da baktı bişey yok temiz dedi bi semaer almadı acaba gerek var mıydı düşünüyorum gitsem mi bi daha..:) ayrıca inanın içim rahatladı çokkkk teşekkür ediyorum size ...ilgiendiğiniz için...:)

gerek görmemiştir demek dr ama her 6 ayda yaptırmak lazım da o koltuğa yatmak zor geliyor çok sevindim rahatladığına

merhaba arkadaşlar. ben 2011 ekim annesiyim. merakımdan sizlerin geçen yıl bu zamanlar yazdıklarınızı okudum biraz. genelde benzer problemler varmış. sizler daha tecrübelisiniz. sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
geceleri sıksık uyanma problemi ne zaman nasıl son bulur. artık uyumak istiyorum. işe gidiyorum. zor oluyor kızıma değer tabiki ama birazda uyusam fena olmaz dimi:)
ilk dişimiz patlamaya başladı iştahı kapandı bu durum ne kadar sürer ve iştahı geri gelirmi.
son olarakta kızıma benim kayınvalidem bakıyor ben işteyken. ona benden daha sargın sanki. bazen acaba beni değilde onumu ane olarak biliyor diyorum. çok üzülüyorum. kimseylede paylaşamıyorum bu düşüncemi. bazen bana bakıp kafasını çeviriyo kızım. sanki bana kızıyormuş yada cezalandıyormuş gibi. benim annesi olduğumu ne zaman anlar acaba. sizde çalışan anneler benzer şeyler yaşayıp hissettinizmi.
cevaplarsanız çok sevinirim. umarım sizleri rahatsız etmemişimdir.

gece emziriyorsan veya biberonla besliyorsan onun için kalkıyordur onu kesmeni öneririrm ben emzirirken çok uyanıyordu gece emmelerini kestim yavaşça uyanınca sallıyordum su veriyordum 3-4 gün sonra uyanmamamya başladı . tabi o 3-4 gün uykusuz kalacaksın ama değiyor ne kadar erken öğrenirsen o kadar rahat

gelir canım dişi çıkınca rahatlar diş dönemlerinde iştahları azalıyor zorlama fazla bence
ilk zamanlarda öyle yapıyorlar ama inan seni daha çok seviyor işten gelince bol bol kucakla ten temasınız bol olsun oyun oyna herşeye dahil et oyun oyna yapıyorsundur da yine de yazayım dedim
ne rahatsızlığı yardımcı olabilirsek ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…