mestcan bunları bende çok istiyorum,istiyorumda olurmu emin değilimhanımlar kuzuların konuşma durumu nasıl ?birde tuvalate alıştırmayı ne zaman düşünüyorsunuz ? malum yaz geliyor,havalarda ısınınca pişik probleminin önüne geçmek çok zor olucak.
herkeze günaydın :)
bu sabah kan verdim arkadaşlar bakalım ne olacak.
benim biricik kızım öksürüyor ve bogazları kulakları iltihapliymış buyrun yine antibiyotik
kızımda sayı sayma konusunda 1 den yukarı gidemedi işine gelmiyor ama artık anne gitti, baba hadi kalk, baba mama ver, gibi 3 kelimeli cümleler kullanıyor
birde biz ne desek taklit ediyor mesela dışarıya gidiyoruz dediğimiz zaman oda aynısını tekrarlıyor.
artık mercimekli sebze çorbasından nasıl bıktıysa görünce öööö diye bagırıp kaçmış dün.
değişik yemekler bulmak lazım. çorba yapmıycam artık.
bizde durumlar böyle.tatil planları için birbirimize yardım edelim kızlar ilk tatillerimiz olucak ne götürmemiz gerek nerelere gitmek gerek vs.
hepinize iyi günlerr
tahlil sonuclarini merakla bekliyorum ..bu arada kizina cok gecmis olsun galiba salgin var benimde esim ayni sekilde hasta insallah ogluma da bulasmaz zaten cicegimiz yeni yeni gecmeye basliyor...herkeze günaydın :)
bu sabah kan verdim arkadaÅlar bakalım ne olacak.
benim biricik kızım öksürüyor ve bogazları kulakları iltihapliymıŠbuyrun yine antibiyotik
kızımda sayı sayma konusunda 1 den yukarı gidemedi iÅine gelmiyor ama artık anne gitti, baba hadi kalk, baba mama ver, gibi 3 kelimeli cümleler kullanıyor
birde biz ne desek taklit ediyor mesela dıÅarıya gidiyoruz dediÄimiz zaman oda aynısını tekrarlıyor.
artık mercimekli sebze çorbasından nasıl bıktıysa görünce öööö diye bagırıp kaçmıŠdün.
deÄiÅik yemekler bulmak lazım. çorba yapmıycam artık.
bizde durumlar böyle.tatil planları için birbirimize yardım edelim kızlar ilk tatillerimiz olucak ne götürmemiz gerek nerelere gitmek gerek vs.
hepinize iyi günlerr
kızlar kan sonucum 0.234 çıktı negatif yanı
nasıl rahatladım bilemezsiniz.böyle korkuyla yaşanmaz canım.
şu beslenme konusunu bi otutturamadım kızım evlenip gidecek ben hala otutturamadım
günlük sebzesini yese etini yemiyo sütünü içse yoğurdunu yemiyo vs.. 1 gün bile istediğim gbi yediremiyorum kızımı
bu hafta çok yogun bi haftaydı çok yorgunum tatil planlarım başladı
quartacım canımcım çok tatlısın mşlh.
hemen beni hamile yaptın :) sende tez zamanda gidip gelirsin inş. oğlunun atletini falan al yanına.
merak eden arkadaşlarım çok saollun güzel dilekleriniz için ayrıca tşk ederim.
öpüyorum hepinzi iyi hafta sonları
loveli masallah ogluna zaten senin oglun bayagidir cumle kuruyordu valla benimki biraz tembel cikti Fatih inde kurdugu tek cumle-(sarki olarak)pepe pepe cok agliyor.bu sarkiyi neredeyse yasindan beri soyluyor
bir de kizlar pisik icin ne kullaniyorsunuz ben su ciceginden dolayi su degdirmemeye calisiyorum galiba islak mendiller yuzunden ilk defa boyle pisik oldu Z.yagi ile biraz hafifledi ama heran artabilirvoyle duruyor
oglum su cicegi asisi olmadi diyemi cicek oldu acaba ben nezaman asi icin gitsem doktor yok hiriltisi var,yok oksuruyor deyip yapmadan gonderiyordu(alerjik astim baslangici vardi)bende havalar biraz duzelsin iyilessin oyle yaptiririm diyordum ama cicekvoldu yaptirana kadar zaten adi icin ilk 15.ayda cagirmisti
birde gorumcemin oglu 6.sinifa gidiyor su cicegi oldu ama gorumcem oglunun asisinin oldugunu soylemisti yinede cicek oldu simdiki asilar daha mi farkli acaba???[/QUO
Merhaba
Çok geçmiş olsun.
Pişik için kullanmadığım şey kalmadı en son beyaz beyaz kabartılar heline gelmişti yara olmak üzereydi.Arkadaşımı ve annemi dinledim pudra kullanmaya başladım.
biliyorum doktorlar pudrayı onaylamıyorlar ama kullanmaya başladığımdan beri boramirin hiç pişiği olmuyor.Gündüz annem bakıyor ve altınıdeğiştirirken ıslak mendil kullanıyor.Islak mendil cildine hiç iyi gelmiyor.akşamları kıpkırmızı oluyor bazen hemen sebamedle yıkıyorum sonrasında pudralıyorum sabaha hiçbirşeyi kalmıyor .
Tabiki pudrayı dökerken çok sarsmamaya dikkat ediyorumki ciğerine falan pudra kaçmasın solumasın diye.
tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun kızına tereyağını erit içine pekmez dök ılık ılık yedir boğaza çok iyi gelir canım hamlie değilmişsin rahatlamışsın senin adına sevindimherkeze günaydın :)
bu sabah kan verdim arkadaşlar bakalım ne olacak.
benim biricik kızım öksürüyor ve bogazları kulakları iltihapliymış buyrun yine antibiyotik
kızımda sayı sayma konusunda 1 den yukarı gidemedi işine gelmiyor ama artık anne gitti, baba hadi kalk, baba mama ver, gibi 3 kelimeli cümleler kullanıyor
birde biz ne desek taklit ediyor mesela dışarıya gidiyoruz dediğimiz zaman oda aynısını tekrarlıyor.
artık mercimekli sebze çorbasından nasıl bıktıysa görünce öööö diye bagırıp kaçmış dün.
değişik yemekler bulmak lazım. çorba yapmıycam artık.
hepinize iyi günlerr
chicco da bulunsun bizimki çok kötü oluyor sebamed kesmiyor hametan kullanıyorum şimdicanım hayırlısı olsun,haberlerini bekliyorum,inan ben de çok merak ettim,içime doğdu sanırım hamilesinnn:)
geçmiş olsun tatlım ,bu ara çok salgın sanırım,etrafımda bi sürü insan hasta.eşim de öksürüyodu sabah,umarım hasta olmaz ata ya da bulaştırmaz,zira ben pazartesi yurtdışına gidiyorum.bakalım benim bıdık ne yapacak ben yokken...
canım akşamları ne yediriyosun ki kuzucuğa,yani kendi yediklerimizden yiyorlar artık.ben öğlenleri çorba içiriyorum,değişik karışımlı çorbalarım var ..sıkılınca bulgur pilavı,kabak yemeğivs. yiyor öğlen,akşam da biz ne yersek ....
biz geçen sene de gitmiştik tatile. sizinki bu sene yakın galiba,gerçi yeni bebişle sen bol bol uyursun artık
tatil için ayrıca yazışırız,öpüyorum seni..
kızlar ben pişik kremi olarak chicco kullanıyorum çok memnunum.popuşa azcık kızarsa hemen sürüyorum,3-4 saate hi,çbişey kalmıyo.
saf zeytinyağı da her zaman her derde çare...
eninde sonund YİYOlarkızlar kan sonucum 0.234 çıktı negatif yanı
nasıl rahatladım bilemezsiniz.böyle korkuyla yaşanmaz canım.
şu beslenme konusunu bi otutturamadım kızım evlenip gidecek ben hala otutturamadım
günlük sebzesini yese etini yemiyo sütünü içse yoğurdunu yemiyo vs.. 1 gün bile istediğim gbi yediremiyorum kızımı
bu hafta çok yogun bi haftaydı çok yorgunum tatil planlarım başladı
quartacım canımcım çok tatlısın mşlh.
hemen beni hamile yaptın :) sende tez zamanda gidip gelirsin inş. oğlunun atletini falan al yanına.
merak eden arkadaşlarım çok saollun güzel dilekleriniz için ayrıca tşk ederim.
öpüyorum hepinzi iyi hafta sonları
ayy canım hayırlısı olsun,evet ya hemen gaza geldimsen de çok tatlısın,sevgili arkadaşım..
bir gün bir gün alsın vitamini demiri,alsın da önemli değil..:)maşallah kilosu yerindeydi hala öyleyse..sağlıklı olsunlar da..ben de bazen gece ata uyudktan sonra aa diorum ben bugün şunu yedirmedim falan aklıma geliyo
oğluşum çok özlicem canım yaa,kokusunu burnumda götürücem ,kıyafetini alsam çok üzülüyorum
iyi hafta sonları,inşallah 1 hafta sonra görüşürüz...
Kızlar selam,
Yine üstüste gelenler üstüste devamlar((
Perşembe sabahı annem gelmişti, mutluluğumuz doruklardaydı, planlar tamamdı, bütün işler yoluna girecekti, Rüzgar doya doya gezip dolaşıp, yiyip içerçekti ananesiyle. Babasıyla ben de şu işlerimizin üstüne eğilip bir güzel çalışacaktık. Perşembe gece yarısı bir telefon, çok sevdiğim canım anneannem düşüp bacağını kırmış ve hastaneye kaldırılmış, ameliyat demişler. Gece yola çıktık Antalya'dan Balıkesir'e 10 saat yolculuk. Annemi bıraktık, anneannemi ziyaret ettik ve döndük. Şimdi yine en baştayız bakıcı arama ve ofiste sırayla oyalama. Hayırlısı olsun ne diyelim, kader işte.
Memeyi bıraktıktan sonra iştahı açıldı, bazen benim kadar yiyor, büyük şoklardayız; anne mama mama ver diyor:)) pilau ver, muz ver, yumyuykal (yumurta daha ilginç bir kelime kullanıyor hatta) eskiden pütürlüleri ağzından çıkarırdı, şimdi yiyip yutuyor her şeyi. Maşallah maşallahbelki kilosu da düzelir yakında. Biz odasını 10 aylık olduğunda ayırmıştık. Konuşmasına gelince, her kelimeyi tekrar ediyor dilinin döndüğünce, uzun cümleleri de anlıyor ama iki kelimeli cümleler kuruyor en fazla.
Pişik kremi SUDOCREAM var bulabilirseniz pişiğe birebir. Ben böyle bir mucize görmedim. Türkiye'de bulmak zor, sanırım bir yer getirtiyor çok pahalıydı. ben bir tanıdığıma kıbrıstan getirtiyordum, hollandadan da geldi ama türkiyede araştırmadım fazla. 4euro dışarda.
Tatil olayında ise buradaki Lüks otellerde bebekler için özel bölümler, oyun ve uyuma odaları olan oteller var. hepsini bilmiyorum tabi. Biz uzun zamandır tatil yapıyoruz, bu biraz bebeğin ritüellerine ne derecede bağlı olduğuna bakar. Bizimkisi sürekli değişiklik içinde olduğu için hemen uyum sağlıyor. bence rahat olun, sonuçta siz yanınızdayken nereye giderlerse onlar da ona göre uyum sağlayacaklar. Tatile gidecekseniz, her zaman gerekli olan bezini, kaşığını, biberonunu, kıyafetlerini alın, bir de puset tamamdır. artık büyüdüler zaten. gidin gezin eğlenin birlikte. Tek uyarım havuzlar konusunda olacak. mümkünse havuza sokmayın, denizi temiz bir yere gidin, denize sokun. Havuz'dan hasta olmuştu bizimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?