- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Merhaba,
2. azi disleri cikan var mi? 20 aylik olmak uzere oglum ve 5 gundur 37,5 civarinda ates cikip iniyor bir yandan nexle oksuruk de var birmek uzere ama cok uzadi diger dislerde hic boyle ates olmamisti.
2.azilar daha mi zor acaba? Ben ondan supheleniyorum ama yine de bugun bir doktorumuza gidecegiz bakalim.
walla canım Ata köpek dişlerini çıkartıyor daha.üst 2 çıktı,alt 2 patlamak üzere.onlar çıktıktan sonra 2. azılara geçicek tabii,ama diş olayı her çocukta farklı erken diş çıkarmaya başlamışsa normal 2.azıları çıkarması..
Nasılsınız kızlar?
Loveli, Mert Eren'i sütten tamamen kestin mi? Kestiysen ne kadar süre oldu, hiç arıyor mu?
Ben de 3 gündür vermiyorum ve günde bir kere meme diye yanıma geliyor hemen oyalıyorum susuyor. Fazla kolay oldu da acaba sonradan acısını çıkaracak mı diye merak ediyorum =)
kızlar bişey sorcam mert erenin sabahları ağzı kokuyor iltihap değil onu biliyorum ama sadece uyuyup uyndığında oluyor
araştırdım ama yazılanlar sürekli kokanlar için yazılmış sizce neden olabilir
günaydın kızlar.
bugün kızım tam 20 aylık olduı:) ben ne zaman sütten ayırmaya karar versem hasta oluyo kıızım
üst solunum yolları tamamen enfeksiyon bogazlar kıpkırmızı artık öksürmekten tahriş etmiş 2 gecedir sabahladık ikimizde
nedense hep geceleeri bırakmıyo öksürük onun yanı sıra kulakları agrıyo burun şırıl şırıl gözler çapak açamadık ilk gece
yanı tamamen bitmiş durumdaydık çok şükür dün gece çok fazla öksürük olmadı
tabi enfeksiyon oldugu için antibiyotik (amoklavin) bide benical
düşünüyorum hazirana girdik halen hasta bu kız.artık korumuyorum kim öperse öpsün nereyi yalarsa yalasın hiç ses etmiyorum
hepinize iyi haftalar bu arada kübra bn diğer adrsimi kullanmıyorum
fikirleriniz için teşekkür ederim her akşam yatmadan önce yıkıyoruz. şuruplarda iyi geldi.
demekki her çocugun gelişimi farklı benim kızım 3 kelimelik cümle kurabiliyor
mesela "baba hadi kalk" , onun dışında herşeyi anlatıyo dün akşam banyoda yere çişini yaptı
korktu önce sonra babasının yanına koşup baba gel diyip oraya götürdü herşeyi anlattı.
kızımda sayı sayma konusunda bizi deli ediyor merdiven çıkarken,inerken,sallanırken, herhangi bişeyleri dizerken
1,2,3... diyoruz o sadece 1 de kalıyo gerisi yok.aylardır öğretemedik.
önerilerim; müzikli oyuncakları olmalı
ben müzik dinletiyorum hergün.
yolda arabada bahçede evde balkonda heryerde ne varsa anlatıyorum sadece ben değil babasıda anneanneside teyzeside..
bide benim kızım çok meraklı babasına çekmiş.ne görse inceleyip bu ne diye sorar öyle yanı biz böyle yaptık
endişe etmene gerek yok canım bence doktor ne yapabilir ki... biraz daha bekle bence. derler ya erkekler geç konuşur
bildiğim kadarıyla ata cümle kurmuyor herşeyi gösterip anlatıyor diye biliyorum
günaydın kızlar.
bugün kızım tam 20 aylık olduı:) ben ne zaman sütten ayırmaya karar versem hasta oluyo kıızım
üst solunum yolları tamamen enfeksiyon bogazlar kıpkırmızı artık öksürmekten tahriŠetmiŠ2 gecedir sabahladık ikimizde
nedense hep geceleeri bırakmıyo öksürük onun yanı sıra kulakları agrıyo burun Åırıl Åırıl gözler çapak açamadık ilk gece
yanı tamamen bitmiÅ durumdaydık çok Åükür dün gece çok fazla öksürük olmadı
tabi enfeksiyon oldugu için antibiyotik (amoklavin) bide benical
düÅünüyorum hazirana girdik halen hasta bu kız.artık korumuyorum kim öperse öpsün nereyi yalarsa yalasın hiç ses etmiyorum
hepinize iyi haftalar bu arada kübra bn diÄer adrsimi kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?