Mert eren de eliyle yiyor makarnayı elle yemeye bayılıyor önce çatalla bir tane bir tane de eline alıyor çok komik görünüyor öyle ama etraf hiç komik olmuyor o ayrıbezlerin hafiflemesi sıcaklardanda olabilir hanımlar,ter yoluyla atıyor olabilirler.
simaydada çişe dair ümit yok,sanki uğraşsamda bu ara sonuç alabileceğimi sanmıyorum,artı sadece makarnayı kendisi yiyor oda elle çatal,kaşık yokzaten çok iştahlı değil zar zor ne yedirirsem kar mantığındayım.
mert erenin de eli hala memede ama ağzına almıyor ucundan tutuyor tutuyorum anne diyor ayıp yapma diyorumKızlaaar, selam;
uzun zaman oldu bir türlü fırsat bulamadım buralara, arada hemen okuyup çıktım ama çok da birikmiş:)
Hasta olanlara çok geçmiş olsun. 2 gündür Rüzgar da hasta, öksürük, burun tıkanıklığı, hapşırık vs. Geceleri uyku sorunumuz oluyor, onun dışında enerjisinden hiç bir şey kaybetmiyor. Yememesine rağmenevet memeyi bıraktık bir ay oldu ama o hala eli memede, sürekli denemelerde, bazen eşim erken bıraktırdın diyor ( bilemiyorum. İştahı da ilk başlarda açılır gibi olmuştu, göstermelikmiş. Şimdi yine her öğün bir mücadele şeklinde. geçen oturdum ağladım yediremeyince. Zaten Annemin gelememesi, bakıcı bulamamam ve işlerimizin yoğun olması beni çok stresli yapmaya başladı. Gerginliğim ona da yansıyor Rüzgar da daha sinirli olmaya başladı şu sıralar.
Bizimkisi çatal kaşık kullanıyor hatta artık bıçak kullanmaya da başladı ama kendini doyurmaya çalışmadığı için bir işe yaramıyor, iki lokma alsa oyunmaya geçiyor. Konuşmasıne gelince konuşuyor her şeyi tekrarlıyor, cümle 2 kelimeliler kuruyor ama derdini çok güzel anltıyor. "Adın ne senin" sorusuna kendini gösterip "Rüzgar" diyor. Aslında cümle sayılır mı sayılmaz mı bilmiyorum ama geçen nereye gitmek istediğini şöyle anlattı " baba git paşa abi kedi miyav diril git". Haftasonu sahile gitmiştik paşa abisi vardı ve yavru kedilerle oynamışlardı, diril de deniz demek:)
kizlar oglum hasta oldu usutmus butun gece uyumadik,surubun etkisiyle galiba dun 2defa kustu biraz rahatladi ateside vardi sabaha karsi bi baktim yaniyo atesini olcmeden dogru banyoya soktum(sabah 5:30 a dogru)siguga yakin suyla yikadim atesi dustu simdi sadece hapsiriyor burnu cok fena akiyor ama coook huysuz zaten evde badana vardi her yer her yerde ama biseye elimi suremiyorum neyseki birazdan gorumcem geicek))
yemek konusuna gelince hala ben yediriyorum aslinda kendi yemek istiyor ama biraz bencillik yapiyorum galiba!!!!ama salata,elma falan veriyorum kendi yiyiyor.....badana temizligi bitsin bende tuvalete alistirmak istiyorum temiz evide ne guzel batiracak)
daha sonra yine rusuruz cok isim var coooook
esin ruzgar ne zamandir yoktun,nasil gidiyor?????
kizlar oglum hasta oldu usutmus butun gece uyumadik,surubun etkisiyle galiba dun 2defa kustu biraz rahatladi ateside vardi sabaha karsi bi baktim yaniyo atesini olcmeden dogru banyoya soktum(sabah 5:30 a dogru)siguga yakin suyla yikadim atesi dustu simdi sadece hapsiriyor burnu cok fena akiyor ama coook huysuz zaten evde badana vardi her yer her yerde ama biseye elimi suremiyorum neyseki birazdan gorumcem geicek))
yemek konusuna gelince hala ben yediriyorum aslinda kendi yemek istiyor ama biraz bencillik yapiyorum galiba!!!!ama salata,elma falan veriyorum kendi yiyiyor.....badana temizligi bitsin bende tuvalete alistirmak istiyorum temiz evide ne guzel batiracak)
Çok geçmiş olsun fatihpepe, bu mevsim geçişleri hastalıklar artıyor tabi. Ama havalar ısındığı için daha çabuk atlatıyorlar. Benim halim duman yaa hiç sorma hiç bir şeye yetişemiyorum. Şu son zamanlarda yetersizlik duygusu başladı bende. Tatile ihtiyacım var sanırım.
selam kızlar.Allahın izniyle ekimde anne olacağım...sizler de ekim de anne olmuşsunuz Allah evlatlarınızı bağışlasın bu ekimde 2 yıl olacak bile.darısı başımıza...
sormak istediğim şey neler almalı bebeğe? özellikle kıyafet olarak. neleri mutlaka yap veya yapma dersiniz. hatırladığınız eşyalar,pratik şeyler.aldım hala da kullanıyorum pek memnunum dediğiniz şeyler nelerdir
kızlarr coook uzun bır aradan sonra tekrardan aranıza donmenın mutlulugundayım :) benı hatırlayanlar vardır aranızda ıns unutmadınız :) okulum ve bebegım oyle zordu kı herseyı aynı anda gturmeye calısmak bu yuzden foruma hıc vakıt ayıramadım necesiniz bakalım bebıslerı buyuttuk ıyıce aramızda yenı haberlerı olanlar var mı calısıyor musunuz tatıldemısınız neler yapıyorsunuz herkes ıyıdır ınsallah
pinguu iyi geceler
ben seni hatirliyorum sizi hep takip ediyordum ama ziyaretci olarak) bu yuzden sen beni hatirlamazsin...buraya tekrardan yazmaya baslamana sevindim gorusmek uzere.....
kızlar selamlar,
fatihpepe,kübracım,geçmiş olsun sizlere.
pinguu hoşgeldin,sanırım aynı zamanlarda yazışmamıştık seninle,ben geç katıldım ,sen erken ayrılmışsın sanırım:)
kızlar çok yazamayacağım,o kadar perişan durumdayım ki,iş de çok yoğun,ata hasta..
bu ara çok sık kabız olmaya başladı Ata,günde 3 kez yapan çocuk,3-4 gün yapamamaya başladı,ıkınıyo,kızarıyo terliyo yapamıyo bi türlü.kayısı zeytinyağı,ne varsa yediriyorum ama sonuç sıfır..yedikleri de öyle kabız yapıcı şeyler değil ama...neyse dün sabah babasını akşam da oğlumu doktora götürdüm.hastaneye geldiğinde (babaanne ve bakıcımız getirdi) ateşi de vardı..aynı anda hem kabızlık var hem de üst solunum yolu enfeksyionu geçiriyomuş..ateş yükseldi yine 39-40 lara...ilaç vermek için yedirmek lazım,kabız olduğu için yemek yemiyo...ayy nası bir gün ve geceydi anlatamam..
çok şükür bugün daha iyi,az bişi kaka yapmış..ateşi düştü...
doktorumuz kabızlık için duphalac diye bi şurup verdi,günde 3 kez alınacak ve 1 ay devam edilecek çok önemli dedi.o kadar uzun da ilaç kullanmak içime sinmiyo kızlar.bu konuda tecrübesi bilgisi olan var mı? bu arada fitil işe yaramıyo Ata da asla,dr. da lağman verdi,çok sıkııntısı olur 3-4 gün yapamazsa veririsn dedi,dün onu yaptık ,ona rağmen kaka yapamadı.. çok endişeliyim.
herkesi öpüyorum..
kızlar selamlar,
fatihpepe,kübracım,geçmiş olsun sizlere.
pinguu hoşgeldin,sanırım aynı zamanlarda yazışmamıştık seninle,ben geç katıldım ,sen erken ayrılmışsın sanırım:)
kızlar çok yazamayacağım,o kadar perişan durumdayım ki,iş de çok yoğun,ata hasta..
bu ara çok sık kabız olmaya başladı Ata,günde 3 kez yapan çocuk,3-4 gün yapamamaya başladı,ıkınıyo,kızarıyo terliyo yapamıyo bi türlü.kayısı zeytinyağı,ne varsa yediriyorum ama sonuç sıfır..yedikleri de öyle kabız yapıcı şeyler değil ama...neyse dün sabah babasını akşam da oğlumu doktora götürdüm.hastaneye geldiğinde (babaanne ve bakıcımız getirdi) ateşi de vardı..aynı anda hem kabızlık var hem de üst solunum yolu enfeksyionu geçiriyomuş..ateş yükseldi yine 39-40 lara...ilaç vermek için yedirmek lazım,kabız olduğu için yemek yemiyo...ayy nası bir gün ve geceydi anlatamam..
çok şükür bugün daha iyi,az bişi kaka yapmış..ateşi düştü...
doktorumuz kabızlık için duphalac diye bi şurup verdi,günde 3 kez alınacak ve 1 ay devam edilecek çok önemli dedi.o kadar uzun da ilaç kullanmak içime sinmiyo kızlar.bu konuda tecrübesi bilgisi olan var mı? bu arada fitil işe yaramıyo Ata da asla,dr. da lağman verdi,çok sıkııntısı olur 3-4 gün yapamazsa veririsn dedi,dün onu yaptık ,ona rağmen kaka yapamadı.. çok endişeliyim.
herkesi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?